Mmm hej

kom nyss hem.... johan bjöd mig på solning.
annars har jag varit med Jessica...o brajjsan.
har haft de trevligt idag med tjejjerna. bismarck som jag vinner hela tiden.

o vad jag saknar sara, tur att jag ska få umgås med henne en sväng i helgen.
Bussen går imorgon 14.10.. skönt o slippa this crap town....vill flytta!!

Sen har jag blivit mer säker på att söka in på polishögskolan. vill fan bli polis. o ska fan bli de också...annars blir de socionom. 3-4 år till med utbildning. men de går fort. är ju ung ännu. o man behöver ett yrke o falla tillbaka på ifall man någonsin skulle vela testa nå annat. En utbildning är alltid bra......så mest troligtvis blir de umeå. eller kanske kalix ifall de blir polis... men men vi får se de är ju om nått år bort bara.

Ajja ska duscha o ta mig en rök o se på film eller nå annat vettigt, har inte lust med ett skit idag om jag ska säga så.....vill dra täcket över skallen o sova.......sova sova sova o drömma om mitt framtida yrke....

lev väl./mvh

jahapp

1 natten...........HM suck!!!
hatar johans jobbnätter.....
ajja boden i helgen o umgås med familjen o fika lite med sara :) mucho nice. saknar henne!!!!!!!
nu blir de nanna kudden!

lev väl

uppdatering

sitter o surrar med raijjsan i tele. mucho nice...
ska spela lite bitch o invänta mitt sötfanskap:D
sen blire kalajjs för moa :)

gud vad jag älskar min blåa nya jacka jag inhandlade igår (:(:(:(:(:

lev väl/mvh

Jaha what to do

jag ska göra kaffe nu o invänta glamour reprisen från igår. eftersom jag hade nå kärleksmonster som ville att jag skulle göra allt annat än o se programmet.
fick kärleksförklaring en efter en... så söt.!!
så man får ta igen de idag o titta extra noga så man inte missar nå.
hann se VBÅ nu klockan 10... aa varför får dom inte fast mördaren????!!
haha lika spännande från gång till gång. men what to do annat än o fortsätta se de om man följt deras upp och nedgångar i 15 år?

FUCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK inne på mitt 20 år. helvette!!!!!!!!
fan vad jag börjar bli old... hmmmmmmmmmmmmmmm. vill inte bli äldre o bli en rynkig kärring. ne fan urs... vill ju vara ung o se ut som jag gör nu :P
ajja har ju 5 år till på mig sen kan jag börja klassas som gammal.

jaa vad ska jag mer uppdatera. måste till johan så jag får stoppa upp en bild på min tatto så ni får se vackersaken jag ska ha på ryggen nere vid rumpan :D

dodododododododododoo....ne nu ska jag kila.
lev väl!!!!!!!

Hektisk natt

Aaaa kan man väl lugnt säga... buh hoppas man slipper vara med om sånt här idioti igen. men han lär väl sig nån gång.

Annars så har jag sjuksrivit mig idag tack vare nattens incidenter...orkar inte är så slut!!
väntar på att hjärtat skall till o waikkypayykyy så han kan ringa så man för höra den underbara rösten igen....sen att vi åker till boden...o kollar jackan o hälsar på min familj!
Skall snart käka frukost..o jumpa in i duschen.
btw har gått ner 4 kg av dom 10 jag gått upp på ett år, alltså på bättringsvägen ganska så rejält... fråga mig inte varför eller hur jag lyckas.. jag äter o äter men inte efter 7 på kvällen :)!!
Men de är skönt o börja få tillbaka kroppen i de skick den varit... men fattar ändå inte har ju börjat om med p-piller o jag borde ju som gå upp i vikt. men icket de..ajja inte gnäller jag inte...

o jag har så lååångt o fint hår.....bara färgen som saknas i de då?! LOL...
Hoppas Johan nu ska till o köpa färg igen så man får färga de så där mörkt som vi gjorde i somras... OMFG där ska ni få se på hunk...ÅÅÅÅ han är så snygg!!!
hår hår hår`? de dagliga då?...aaa ni som känenr mig ni vet.. haha!!!

Måste koka kaffe!!!!!!!!!!!!!!!!!!! är så kaffesugen så de finns inte.
måste till o fara o göra de där syntestet snart så man kan låta johan gå den där kursen så jag kan börja köra rejält på heltid. o sen skriva in mig på vågelindhs....vill som ha körkortet nu..

annars vill jag ha min tatuering... gaahh den är bara så snygg...
vi får väl ta o tatuera oss nu när vi åker till sthlm, jag o johan. på en romantisk plats :-) hihihii

uppdaterar senare. lev väl

dagen i allo:D

Har haft en jätte mysig dag med min kära gubbe.
Helt underbar...romantisk dessutom:) mm mys på högsta nivå.

de vart först catalog med 90% rea på ALLT. fick 15 par plagg för endast 58kr.. de är chill;)
sen vart de ikea o alco. så nu är allt nästan inhandlat i pris på 500 spänn....kan man komma undan billigare, med råga på alla man ska köpa åt? ahhe... :D
osså vart de lunch på ikea...o stros runt o kramas i princip....mucchho nice.

Sen kom vi hem till töre vid 4 så man missa föreläsningen suck*
ajja....får höra sen vad den handlade om....

imorron blir de boden med gubben, o kolla nån jacka, sen blir de o fara o fika hos papps o carina. osså om man har tur så kanske man får pussa lite på connan :)

annars så har man fått sug efter herrn IGEN...aaa blir fan galen av att gå o känna sig så här extremt äckligt nykär. nu när man inte kommer få sova med han på sååå många dagar!!!!!!! men han är bara så underbar min gulleko:):):):):):):):):):):):):):):):):):))) mm vill aldrig vara utan dig sockertopp. det/den bästa som finns de är du!!!!!

ja annars saknar jag jessica!!!.... måste umgås pronto nu snart!!!!
det var allt för mig ska ringa henne nu.
lev väl/mvh

helt schluuuut

sitter bortma töre just för tillfället..........kom nyss hem från ikea. skönt nu är i princip ALLA julklappar inköpta...
o mycket billigt kom man undan.(:
haft en riktig mysdag me bubben...mm:)

lev väl/mvh

o herre min skapare

vad många sidvisningar..
hade ingen lektion idag........hon var sjuk...suck suck suck, men man fick ju umgås med lillsaten iaf. hah.
Jessica kom o hämta upp mig så vi hann dra en snabbkäff o snacka lite skit ang helgen som varit.
osså han jag snygga upp i lägenheten. hann dock inte diska men de hinner säkerligen johan göra.
Annars så hann träffa mammsen o Hannah på stan innan jag hoppa på bussen, hon hade gjort så sjukt snygga naglar.. osså hade hon varit på rosenday spa o fått massagen som hon fick av oss förra julen?!?!?!
ajja bättre sent än aldrig. (:
så nu är jag hemma som sagt.....ska jumpa in i duschen så man är snygg o fräsch imorgonbitti då vi skall åka.

GASCH.......jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår..(som vanligt) men nu är de ju fan katastrofalt fult... lååååångt o stripigt. kanske blir en 2 cm toppning MAX. aldrig att jag ska ha kort hår.. urs så fult.. tjejjer ska ha långt hår.
men vad jag ska ha för färg? de är min fråga?! what to do???!
ska jag göra de mörkt igen eller ska jag ljusa upp de... var så länge sen jag avr ljus, men som sagt jag är alldeles för mörk i mina pigment för o passa i de. som jag har sagt jag såg ut som en zigienare (om de nu stavas så) som försökt färga håret blont, mörka tjocka ögonbryn(som jag aldrig skulle göra tunnare, så fina som dom redan är) plus mörk till huden....ja... vad ska man göra. fan att min far ska vara så mörk hahhahaha :D får ringa o gnälla på han lite om de :P ne skämt o sido.. tror jag måste boka tid hos Biggan.... hon kan ju mitt hår.. mend e är ju bara så dyrt o gå till frissan.....
Har en utväxt som heter duga eftersom jag inte vet vad jag ska göra så få låter jagd e vara istället. men jag skulle verkligen vilja göra en makeover... men är för feg!!
ja vilka problem......

vill också göra nya naglar som mamma hade gjort. men de är också så dyrt. jag hade jätte fina egna utsparade naglar i sommras. var jättenöjd över dom. men som med alla naglar. de blev sprickor fast jag skötte om dom osv. så dom gick av en efter en. så nu har jag mina jätte långa pianofingrar men inga naglar.. suck!

haha gud vad jag gnäller.........
Hovet-våra hjärtan sitter jag o nöter. mm en gämma

måste bara tillägga

att marie var så sjukt jävla bra med låten week i fredags.. Att daniel åkte var världens chock.. Tycker att amanda är BÄST! o vinner andreas så dör jag rent ut sagt... ne men jag ser aldrig mer programmet! ladda hem sisselaK meflatfällan.. HAHAHAHHAH! min o jesssicas torr humor.


Det här är min bästis de.... HAHAHAHA i sina bättre dar HAHAHAHHAHA
image16

Njaa, ganska nyvaken är jag hehe

Jag har nästan vaknat nyss känns de som sitter i pypen fortfarande, johan åkte nyss till jobbet. Jag ska snart också åka på lektion, men jag börjar inte fören 15.40 o har tråkigaa livskunskapen...SUCK!!!

igår vart de kallayys för bubben hemma hos oss, tror han vart rörd...han har aldrig haft ett rikgit kalas sen han var liten..
vi var hela familjen + ubbe, kenneth o peter :) riktigt trevligt. ubbe hade gjort den snyggaste smörgåstårtan jag någonsnin sett...o johan helt ÖVERLYCKLIG en smörgåstårta enbart för hanses skull:) sen vart de sång o folkets jubel för han också... hahaha!! osså fick han whiskey glas o nån ljusgrej...o bubben han var så glad :D han har nog haft en perfekt helg...
Hahaha han börjar vänja sig snart vid att födelsedagar SKALL till o firas i vårat släkte + julen. Johan har till o med velat gå med mig nu på julskyltningen..igen, efters han tyckte de var så mysig förra året, hehehe framsteg framsteg. han KOMMER börja älska julen..belive me!!

nåjo, idag blir de då som sagt snart skola.. sen kommer nog johan o hämtar mig o då blir de hem till tuna o hämta lite kläder o stuffs, för de blir töre ikväll eftersom jag är ledig o imorgon blir de ikea :D
inhandla julklappar o lite whiskey till papps o sånt dära så man slipper tänkla på de sen o bli panikpank :)

sen måste jag bara tillägga att de är sånt fint vinterväder ute idag... mmm man blir så varm i kropp o själ när man börjar tänka att de snart är första advetn. o hoppas vid min gud att carina inbte hunnit börja julpynta ännu o klä granen, hoppas verkligen att hon väntar till nu i helgen då jag kommer o hälsar på... för jag vill ju pynta!!!!!!!! de är fan de största nöjet under julen ha tjockt med tomtar överallt!!!!!
längtar tills nästa jul... då får jag äntligen pynta mitt alldeles egna näste :D

har hittat en tattuering nu jag SKA ha :D mycket fin!

lev väl..
/mvh

oh jävlarr anamma

sauda många som börjat läsa min blogg.. ja många är säkert nyfikna över hur gårdagen var. ETT ord..... romantik på högklass...
Det var så mysigt!!

dagen/kvällen börja så här:

Johan lars o kryckan åker o bowlar.. (johan vet INGET)
jag o jenni har packat allt klart..Åker till hotellet. o gör klart där.
inväntar att klockan ska bli halv 4 så jag kan stå utanför fönstret o kika när bubben kom i taxi.. HAHA ni skulle sett hans min, han var helt orörlig då han såg kuvertet med nyckeln i, han fatta NADA!
Iaf han kom på då efter några minuters tänkande att han skulle in på hotellet.
han kommer upp i minisviten....o in genom dörren o där sitter jag med röda rosor o tända ljus o vin o champagne. o bubben han vart så glad & rörd så det föll en tår..aww...
sen då gick vi o duscha o gjorde oss klar inför en 3 rätters middag nere i restaurangen, haha vi var mätta efter förrätten...jobbigt var de o klämma i sig allt. hehe..
Sen vid 9 gick vi upp o bubbla i poolen o drack champagne, helt alena...;)
efter de ringde raijjsan... oså kom krycka o larsson så då gick vi på bischops. var i princip spiknykter när vi kom dit o när vi kom hem till hotellet. men som tur var så ville också bubben gå tidigt var väl tillbaka kring kvart i 2...MYS!!
Johan har då sagt att de här var de absolut finaste o bästa han någonsin någon gång fått... den underbaraste o bästa kvällen i hans liv. så de känns ju SJUKT jävla bra :)...alltid gör man någonting gott.. haha
aa osså imorse så fick vi roomservice frukost på sängen o allt...med tända ljus...
ja vad ska man säga?? en helt oförglömmlig kväll. såååå romantiskt!!!!!!!!!!!

HAHA johan trodde ju att jag hade planerat att vi skulle vara hemam här först o äta middag o sen fara typ på kulturens hus o göra nå?!?!?!?! hehehe han är som söt med sina små tankar!

Jojoo, summakardemumma, det här ska vi absolut göra om!!!!!!!!!!!!

idag ska vi hem till tuna på smörgåstårta o presenter o kallajs, blir en jävla massa folk som ska fira johan, men de är bara roligt!! :D

ANNARS SÅ JÄVLA UNDERBART O VARA KRY IDAG O INGE JÄVLA HATISKA BAKIS HELVETE!!!

over and out...lev väl......mvh

Bubben fyller år idag!!!

Gammal han blir min lilla man :D idag blir de roligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
börja fråga hur man drar ut tampongen.........lol!!!!!!!!!!!!!
lev väl/mvh

Jaha lessamt

for till skolan klockan halv 10. men inte en jävla lektion hade jag, hade dom inte vård av barn så hade dom ryggskott.
blahaja. have to go jenni väntar! PUSSSSSSSSS

lev väl/mvh

Go morron go morron :)

Japp vakna nyss, svin trött är jag... uhh, håller på o invänta mina mackor så jag kan käka o göra mig klar innan bussen går.
vet inte vad jag har för mig under natten? är så sjukt hungrig alltid då jag vaknar. iof de är bara ett bra tecken. för fan skulle aldrig klara mig utan den viktigaste måltiden.. hehe..

idag blir de nu teckenspråk o later psykologi....sen ska jag i väg med jenni och fixa lite stuffs *;)!! sen blir de hem igen o gorma lite mer utti morrondagen. Efter de kommer Johan hem till luleå o då ska han hämta upp mig.
sen vettefan ifall jessica ska komma o se idol??

måste gå o ta ut mina boppar i håret så mitt vackra hår kan sjuuuda :D LOL!
Hoppas de blir en lyckad dag idag...
have to go

lev väl/mvh

tidig kväll... ikväll

är trött, ledsen o deppad....o mår illa. blir en lugn o stadgad hemma visit ikväll, ska gå o sova tidigt. lägga mig o se pretty woman, o dream me away....eller ja förhoppningsvis somna.... har ont i magen!!!!!!!! jävla menshelvete!!!!! annars haft en ok dag... var med klassen o käka, måttligt trevligt. hade jag inte varit så deppig så hade de nog varit jäkligt trevligt. men kände inte för att vara social...men men bättre dar kommer väl?????? hoppas på de iallefall.. sitter o nöter dancing in the dark............ har tråkigt......funderar o funderar o funderar, hjärnan går i högvarv. åt friterad kyckling i sötsur sås. sitter o mår illa ba därför oxå. nåja ska sluta klaga nu, finns ju dom som har de värre...... efter lunchen så bar de av till raijjsan, höll på o förlora första omgången i bismarck men jag tog igen mig o vann 2 gånger i rad!!!!!!!! nu ska jag göra nånting...but what?! deppa mer kanske. eller glo glamour? jepp de ska jag! lev väl./mvh

Waldorf idag

med chixxen...trevligt! sen blir de o hälsa på raijjsan på en kaffe !
lev väl

Miss secret agent

sitter jag o halv glor på. o här ser de ut som fan... haha men jjag ska inte plocka upp johans o kryckans skräp!
bubben borde droppa in nu när som hellst. han sitter hemma hos herr larsson o ser fotboll. tycker han kan komma o kramas nu nu nu nu!!!!!=)

annars ikväll har jag umgåtts med jessica o sett bonde söker fru, asså enda anledningen man ser de där är ju för fredrik o lena. fan villket toppen par :D haha hon måste ju fan till o vinna!!!!
sen har vi spelat kort o bara umgåtts :)

mm nu kommer johan o kryckan.................................................


lev väl/mvh

What to do??!

ska hoppa i duschen o sen käka nå mat. mmm dom håller på o göra någon slags stek!
jobbig dag, fast bara haft 2 lektioner. men de blir väl så när man e så van att bara gå o dra fötterna efter sig i knappt ha nå vettig i skolan o göra?
men idag hade vi en moderniserad version av hamlet, på svenskan. osså har vi börjat se den SUPER dåliga filmen romeo o julia!!!! efter de vart de psykologi, o man fick glänsa lite med sina kunskaper om konjektivaperspektivet. haha...eller glänsa o glänsa tog över lektionen för en stund :P men de var bara kul!

Imorrron börjar inte förens 2 o då blire gratis mat på waldorf med klassen. sen slutar vi =) SKÖNT!!
nu ska jag kolla till maten o så ska jag koka kaffe. behöver inhalera lite sånt nu känner jag. busy busy woman, måste ta lite tid nu för mig själv o plocka ögonbrynen, raka benen o måla tånaglarna o allmänt må mumma.

känns som man fått en del tillbaka till där de hör hemma. skönt. tack älskling!

nu är de bara 3 dagar kvar innan bubben fyller gammal :D hahahahahaha!!

lev väl/mvh


God natt

har sett desperate nyss...inte vidare bra avsnitt... ajja tur att dom flesta avsnitt iaf är riktigia höjdare.
Ska till o jumpa i sängen nu ska till tandläkaren 08.40 imorgon. jobbigt o kliva upp när man varit så bortskämd med o vakna när man vill, börjar annars skolan 12 imorron. slutar 3 skönt!!!
nu ska jag sova! night night!
lev väl/mvh

DAH!! fjortis lista igen!!!

Hur gammal är du om 5år?

24 år, o nästan kärring???????? HAHA!!

Vem spenderade du minst två timmar med  idag?
Dagen har knappt startat, men de är väl Johan. sovit med han om de räknas?:D


Hur lång är du?

170 minnst. lång är snyggast!!


Vilken var den senaste filmen du såg?

The heartbreak kid, HAHA så sjukt kul film!!


Vem ringde du senast?

Thesso tror jag de nämligen var.


Vem ringde dig senast?

Johan eller om de var Jessica?


Vad var det senaste sms:et du fick?
Av raii


Är dina föräldrar gifta/skilda?
Nope...skilda sen jag var 6...

När såg du din mamma senast?
Igår kväll, o lika vacker var hon då!!!

Vad har du för ögonfärg?
Grön/Brun/blå/grå....sjukt många olika färger. riktigt melerade är dom. så de beror på villket humör jag är på villken ögonfärg jag har =) ganska coolt faktiskt=)

Vilken tid vaknade du idag?
Halv 10

Vilken är din favoritjulsång?
O herregud finns så sjukt många(eftersom jag är en julälskare)

Vilket är ditt abosluta favoritställe?
Hos farfar

Vilket ställe vill du minst vara på?
på ett ställe där jag inte kan komma tillbaka hem igen

Hur många syskon har du?

Jag har 4 stycken plus 3 halv :)

Vart tror du att du kommer vara om 10år?
Förmodligen inte i luleå!

Vad var du mest rädd för på nätterna när du var liten?
Mörkret o spöken

Vad var det senaste som fick dig att verkligen skratta?
The heartbreak kid filmen :D.


Hur stor är din säng?
Villken utav dom?

Har du en bärbar eller stationär dator?
Har 4 stycken hemma..en hos johan. så tror inte jag behöver en till

Sover du påklädd eller naken?
Naken hellst med bubben annars sover jag med pyppen.

Hur många kuddar sover du med?
Haha, när jag o johan träffades så hade jag 9 kuddar o fyra täcken i 105 säng, haha han fick knappt plats. för varken kuddar eller täcken skulle ner på golvet. men jag har fått lugna mig en aning nu. men vi sover väl med 4 stycken kanske.
.

Är du en social person?
SJUKT JA; älskar människor!!!!

Vad var det senaste du åt?
Palt.

Gillar du kinamat?
Njaa, borde sluta vara så feg o testa lite mer

Gillar du kaffe?
Jo, har börat inhaler kaffe mycket nu på sistone

Sover du på en speciell sida av sängen?
Ja innerst...har försökt få sova ytterst men icket med framgång, gubben ska göra de..han har väl nån beskyddar macce G teknik eller nå ifall nån mördare kommer.

Gillar du att mysa?
ja men skojjar du de enda jag o Johan håller på med.


Vill du ha barn?
Jo men inte än på bra länge.

Pratar du några andra språk?
Nja lite tyxka, enelska osså teckenspråk kan jag väl hyffsa.

Föredrar du baren eller dansgolvet?
Ja de beror helt o hållet på :D
.

Vad spenderar du helst dina pengar på?

Johan o mig själv.

Använder du några smycken 24/7?
Ja ett hjärthalsband jag fått ifrån Johan:)

Flirtar du mycket?
Hahaha.. NEJ har min man behöver inga fler
.

Läser du dags-/kvälltidningar?
Nja inte så ofta, men de blir väl nå korsords tidning eller veckorevyn eller cosmopolitan

Vem var den senaste personen som gjorde något extra speciellt för dig?
Älskling!!!!!!!!!!!!


Hey ther baby

Har verkligt fastnat för Jessy-Dancing in the dark...........shitt så mysig låt.....*me like*

Annars nu så har jag sett VBÅ shitt så spännande, men hallå inte kan ju sami dö? har ju sett att hon o Lucas kommer gifta sig senare in i framtiden???? ingen serie utan cpsami :d hahaha
vaknade idag halv 10???? kunde inte somna om, utan den här jävla mensvärken spökade. tur hade jag bubben som legat o hållt mig på magen i princip hela natten, mm du är så goo=)
Men fattar ändå inte att jag vaknade halv 10, hade ju så svårt o sova inatt, pga. värken. hoppas thesso tar med sin nå pronaxxen åt mig så jag slipper de här......Känns ju för fan som om man har förvärkar..

Hinner inte se VBÅ idag, eftersom jag måste hinna med bussen som går kvart över 1 så jag hinner till radiomastens äldreboende så vi kan ha bingot... lite små kul o förgylla någon annans vardag som man så lätt glömmer bort.....

Måste till o hinna diska nu också så bubben slipper de då han kommer hem. osså plocka ihop lite granna här. sen måste jag hinna göra mig färdig o käka innan bussen går. men de borde jag hinna med ganska god marginal.

På lördag fyller Johan år....hehehhe o han är såååååå nyfiken på vad han ska få, men han visar de inte. o jag försöker hålla tungan rätt i munnen så jag inte ska försäga mig.. hahaha men jag har faktiskt hållt mig i 2 månader nu utan o säga nå...Men kul kommer de o bli o se hans min =) Han är då värd alla pengar i världen min gulleko!

Ajja nu ska jag sluta låta så kär... haha o göra någon nytta istället....

Ha en bra dag ! Lev väl / mvh


några av girlsen!!

Me and the girls

Fortsättning....

Ja hallå, funderar varför min man inte svarar via msn? säkert cod4 eller så installerar han fortfarande om nå grejjs!
Stackars jessica, de kan fan inte vara lätt de här...urs o fy hade inte velat byta med dig..men de löser sig. du har ju mig din bästa vän..osså har du ju min psykolog till man =) ska ta halv 8 bussen till johan om jag nu bara får tag i han. måste nog ta o ringa...har bara så fukking lite pengar kvar... allt för att spara till bubbens prelle=)
annars vad har jag gjort idag?? funderat på varför jag inte har några byxor?!?!?! måste inhandla nere i sthlm.
sen har jessica varit här o jag spöade både adam o jessica i bissmarck;) denii är en riktig korthajj, hahaha o johan han säger att jag bara har tur, enbart för att han bara förlorar heeeeeeeeela tiden. eller hur?
Jaa.. sen har vi druckit glögg.. mumma* suttit o snackat bara allmänt.. stackars alla som har sånna kärleksbekymmer, tycker synd om er. haha säkert bara för att jag är så nöjd själv med mitt liv för tillfället.

Jävla mensvärk...............suck!! Johan ska få rå om mig !!!!!!
annars på tisdag blire bingo o på torsdag blire waldorf, vi brukar ha sjukt slött men den här veckan är slöare =)
Har köpt en ny jacka btw.
äää de får sätta punkt för ikväll!

lev väl/mvh

Bakissöndag

för mångt o många men inte för mig, en underbar dag!!!
Uuu har mensvärk:/ inge kul... annars inväntar jag att jessica ska komma så vi kan spela kort med adam.
Mammsen o co. har lagat korv........urs..........Johan har lagat älgsoppa......urs..............villket är mest tilldragande??
Har funderat mycket nu utti julklappar och sånt, får se vad de blir nu... kommer bli mys iaf till juuuuuul=)
Annars gör jag inte allt för mycket surrar med kroken på msn om villken maträtt man ska välja.......
Ska väl äntligen få träffa hans lilla lovver nu någon dag...förhoppningsvis.
Assså den här helgen har inte inneburit mycket... men de har varit så skönt på nå sätt....inte ha någonting för en  gångsskull på kalendern...bara vara utan smink o ha på sig myspyskläderna mmm skönt skönt skönt... nästa så man kan ställa sig upp o sjunga oooooo happy day, o happy daaaaaaaaaaaayy!!!!!!!!

Oooo vad jag längtar tills julen.. jag vill ha paket! :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D
blir nog sthlm trotts allt...... i slutet på januari...kul....julshoppa o mysa runt. längtar till JULSKYLTNINGEN!!!!!!!!!!!!!
AAAaa blir ju som helt i ekstas då man ser alla tomtar . tror fan inte jag missat en enda julskyltning??

ne nu ska jag dricka kaffe o ta mig ett bloss..lev väl!!

mvh 

Kom på en sak igår

hahaha att jag hade en piercing:D stod o borsta tänderna hur lä'nge som hellst o insåg att jag hade en piercing, haha som jag haft i flera år, fan man glömmer ju allt då de bliur en vana :D... herrejiiisess...

Annars igår vart de o fira mattidonkan o juliett...gav dom nå bratts

hehe kul att mattias åkte ut igår.

måste baras äga de.....carola är vår allsmäktiga gud :D HAHAHAHAHAHAHAHA

God-dag

Japp, vaknade på utomoderntligt humör, hela dagen har bara varit prima har haft så roligt idag.
fast om man egentligen ska säga så här så är de faktiskt sorgens dag...vi får aldrig mer ha allan i nå ämne, var sista dagen med han idag. Får se nu vad han sätter för betyg hoppas MVG.
Idag har vi fått göra en egen religion på en timme. satta bra jag o jessica gjorde, vi gjorde schlagertron o den handlade om vandingen till globen en gång om året o tron på guden carola osv. vi hade skitfina plancher o allt.. helt perfekt var det.. är heeeeeeeeeeeeeeel nöjjd =)

Annars kom nyss hem. måste rensa i alla mina kläder + vinterjackor. hoppas hanna nu vill ha några av mina jackor så jag får mig en ny. vore som bulla =)

i helgen blir de LUGNT den som ger några andra förslag kan varatyst, haha är så less på allt vad supa heter URS!!
*längtar däremot till nästa helg*=)

jag vill åka bort, bort från this crap town......tror jag ska åka till boden med elelr utan Johan.
saknar dom sååååå mycket.!! speciellt cornela min lilla solstråle.....
less på att sitta o uggla här nu asså...

ska gå o koka kaffe o sen så ska jag ta mig en rök o kanske möjligtvis att de blir lite neggro med adam =)
ikväll så ska jag gå ut o gå... o tänka o fundera o MOTIONERA!!
Behövs kan jag säga.... pms statusen är på högsta hugg.. är så känslig o elak under den här tiden på månaden så hyellst skulle jag låsa in mig i en bunker under några dagars tid.
så folk slipper höra mina känsliga funderingar osv...

fan det är skvallertorka nuförtiden asså....


lev väl. mvh

Onsdag avklarad

Fick vg++ på min islam inlämning....han tycker jag är så djupt engagerad och duktig och kan mycket o skriver bra... han säger fortsätter jag så här  så kommer jag få ett MVG som betyg i kursen.....de ni!!
Ville säga till er som inte vet.....................

dörren öppen, ingen hemma o tv:n är på??! strange......undrar vars min familj är?
Ikväll ska jag vara känslig o deppig...........................o gå ut o gå med terese!!
kanske hoppas eventuellet att jessica kommer o håller mig sällskap...vill inte sitta själv!!

nåjo ska koka kaffe nu o sen ta mig en rök.
lev väl/mvh


sjuuuuuuuuuuuuuuuukt sliten

tror inte jag varit så här sliten på länge.. urs trivs inte o se ut så här måste ta en dusch o fixa o trixa om mig...vill göra nå nytt !! men what to do??!.........så lesss....men men är väl så ibland. brukar ju vara nöjd men icke nu..
nåja sluta gnälla utti strunt saker nu...........

less på tillvaron.....vill åka bort ifrån den här skitstan....snart får vi väl hoppas de blir de oxå........


Annars idag så har jag inte gjort så mycket varit på en timmes lektion..*mycket onödig* sen sprungit på stan o shoppa tshirts med jessica. o sen på gamla magasinen o ha bild klockan 3. nu äntligen hemma har precis käka god mat. O Moa o hennes kompis håller på tilllaga KLADDKAKA................mumma kardemumma.
måste koka kaffe o bli på bättre humör... känner mig pmsdeppad idag elelr för ett bra tag innan oxå....... URS!!!!!!!!

ikväll blir de ju desperate houswifes.aa så kuligt. hoppas nu jessica kommer o gluttar med mig, känns tråkigt o sitta o se de själv.........

Imorron näst sista religionlektionen...får se vad de blir för snabb arbete till torsdag som vi måste göra....men nå jävla bra ska jag då göra... hu satsar på mvg.....o psykologiprovet borde komma tillbaka imorgon, hoppas de gick bra nu.....tror iaf jag får G, men vill ju ha högre... har en känsla av att jag får VG i bild (: HEHE!

brrrrrrr o satta kallt de är ute också.....måste verkligen köpa en ny viterkappa.... uuu kommer ju annars sitta på flera kg ton blåskatarr o förkylning...

lev väl/mvh

image12image15
SÅ SJUKT JÄVLA SNYGG KARJÄVELL TILL KARL JAG HAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHA måste bara skriva in vad jessica har skrivit, var som så sött :D

jessica:

ikväll ska jag på feeest hos min BÄSTA kompis becci
hon är så rolig.. hahahaha..
tänker bara på när hon o johan har romantisk middag med hamburgare under den lysande lyktstolpen i sin lilla opel.. hahaha,, becci: det var som att titta på månen..

Hemma på al´a munkeberg =)

Yess, sitter framför tereses dator o funderar på bubben o hans födelsepresent :)
Annars är jäntan i duschen, vettetusan va de blir sen...nå kul hoppas jag.
kanske ut o gå...
Roligt o ha nå o göra en måndag iaf... världens sötaste lilla valp är då här nu chassy, en 8 veckors bischonhavanes om de nu stavas så..o hon är så söt så jag vet inte.

Sett VBÅ oxå, jäkla spännande är de nu... undrar om nu john är mördaren??
glamour kvart i 6 :D nästa serie idag.... hahahaha

jag är nog en gammal tant ändå`? älskar kärring serier schlager o DANSBAND. finns fan inge bättre. mne ändå så vill jag fan i mig bli äldre..urs blotta tanken o bli 25 o kärring!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAA.....

nu kom thesso...

lev väl!/mvh

måndag.......fnys

Åteerigen jag hatar måndagar.
FAST, vissa är ju lediga idag...wihoooo (:

igår var man bakis o var hemma en swung på tuna o käka fläskfile o spela kort med sadamm, sen bar de av till snyggot o mysa på med film.

nu sitter jag o ser momento, så jäkla kasst..men man måste ju invänta V.B:Å min lilla såpa som jag följt sen jag var 5... mycket har de hänt men ändå så jäkla lite..men vi har ju våra moments :D

vad ska man göra idag då???
är ju ledig så någonting måste man ju göra....men vad?? pröva ringa thesso nyss men hon sover väl som vanligt. o raijjsan är hos farmor i jämtön o jessica??  hmm kanks skulle testa henne..
nånting vill jag då ha o göra håller på o dö av utråkning, måste koka kaffe o ta mig en cigg..de är nånting som är säkert iaf.

måse bara säga en sak....de är så skönt dagen efter bakisdagen, man känner sig så frisk...skulle behöva gå ut o gå en sväng...lufta sig lite....

Nu ska jag göra nå viktigare än o sitta här !
lev väl/mvh

^^Bakiskärring^^

Höll på till 7 imorse.... huuu nå hade man fått i sig ett o ett annat glas för mycket. IDaag mår man som förtjännar. Annars var de roligt igår med company.

Är så seg för tillfället kan knappt skriva asså, suck!!
ledig imorron. GRYMT!!!


trist när de händer.....



lev väl/mvh

hihihiihihihii

HAR DU NÅGONSIN


Blivit kysst:
Jo!

Ätit sushi: 
Nej, och jag vill inte det heller

Stått på scen: 
jaaa...hade jämt småstjärnorna på lågstadiet

Blivit dumpad: 
Jo

Varit ihop med någon som varit otrogen: 
Dont know, dont care

Varit med om en bilolycka: 
Nej

Klättrat på berg: 
Noo never ever ever

ANTINGEN ELLER


Kallt eller varmt:
VARMT!!

Spets eller satin:
inget

Blått eller rött:
jag älskar rött

Regn eller snö:
SNÖ!

Ull eller bomull:
Det blir nog bomull.

Vår eller höst:
jag fyller år på hösten =)

Historia eller vetenskap:
Historia eller helst religion

Matte eller engelska:
hatar dom båda


MOTSATTA KÖNET


Gillar du någon just nu från det motsatta könet:
Jaaa mitt hjärtegull Johan =)

Vet den om det:
Jaaa gud ja, de uppdaterar han mig om hela tiden

Gillar någon annan dig just nu:
Johan<3

Vad tittar du på hos en kvinna/man:
att han är smal...hahaha


INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA


Har du haft ett seriöst samtal:
joooo
Kramat någon:
Jaa, jag kramas hela tiden i princip med lovlie

Kommit sams med dina föräldrar:
mmm

Bråkat med en kompis:
Nej...


GILLAR DU ATT


Ge kramar:
jaa jag älskar o kramas

Ge massage:
mmm men inte 24/7

Gå promenader i regnet:
njeeee slipper hellst


ÖVRIGT


Svär du för mycket:
ohjaa, får dåligt samvete varje gång jag säger ett fult ord, hujja så onödigt

När duschade du senast:
igår..haha ska snart hoppa in i den

Vilken färg är det på dina byxor just nu:
svart melerade jeans

Vilken låt lyssnar du på just nu:
tyst, sitter på broes data o han har bara dålig musik

Vad var det sista du sa:
hej? när ja kom hem haha

Vad är brevid dig just nu:
en stol o en säng

Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn):
de är ett glasbord

Vad var det sista du åt:
ett wiennerbröd på skolan

Hur är vädret just nu:
börjar skymma

Vem pratade du sist med på telefon:
johan tror ja?

Vad gör dig glad:
johan, jessica o alla andra o speciellt min underbara släkt o familj

1A, Vart skulle du vilja åka:
överallt.

1B, För att festa: 
ooo svår fråga

1C, För att ha sommar:
Thailand!

Vill du ha barn:
ABSOLUT INTE NU!!!!!!! men sen om några år

Vad ska dom heta:
vet inte än

Fan va jag är bitch...hahaha

Jävlas nån med mig så jävlas jag trippelt tillbaka.........


Ikwell vankas de lite vin med goa vänner + pubizz. trevligt =)
imorron blir de väl att vara de jag hatar mest, bakis !!

ska snart o handla mat o sen blir de duschen....
var nyss på grönan o inhandla lite dricka =) 
bööh är så trött dessutom klev upp halv 9 imorse för att hinna med bussen till skolan...men de var inte så mycket folk emellan 10-12..sen for jag o Jessica hem till pubizz o drack kaffe. o jag fick mig nå ryck o börja diska o städa upp lite inför ikväll. hatar när de är odiskat o skitit, speciellt om de ska komma folk.
Jag är nog den där djupt pedantiska renliga människan iallefall, någonstans därinne så dyker hon upp ibland. hoppas hon får stanna kvar oxå :D hehe

Johan & jag har planerat o åka till sthlm efter nyår. så de kommer myyyyys =))
annars har jag väl inte funderat så mycket mer...blir väl billiga julklappar, johan har då tänkt köpa whiskey till papps så de behöver jag iaf inte fundera mer över...skönt.. då är de bara resten av alla 1000000000000 släktingar/familj kvar....men men de löser sig. de gör de alltid.

jaa är så kär!


då voit ni...upppdaterar mer senare ikväll;)

Lev väl ! /mvh

måste bara få tillägga

att jag har jävligt snygga ben ;) HAHAHA eller hur stoiiin?

WELL WELL WELL =)

Psykologin & Teckenspråket kunde inte ha gått mer suppert än vad de har gått idag :D
Faan vad jag är duktig. i skolan kan de inte gå bättre än vad de gör. enligt mig är de toppklass.. mäkta stolt är jag =)
Nu blir de till o vaxxa....måste bli av med allt jävla hår. så man blir lite len om bena.
sen blir de o mysa på högsta nivå med hjärtat. o invänta morrondan 10-12 nå jävla öppet hus.. ajja ni är så välkomna :D

Ska käka nå nu hålelr på hungra ihjäl. fan så skönt de e o bo 5% hemma ändå... slapp tvätta igår, de gjorde min sneeeeellla mamma åt mig...

idag kommer isse min lille Puppy, så jag ska pussa på han !!!!!!!!!!!!!!!

Lev väl suckers. mvh

God Morgon ;)

Yeyy, vaknade med go frulla på sängen idag.. mm han är så söt.
Annrs sitter jag här o inväntar bussen så man får åka till Lieffen, sen blitte de skolan o prov i psykologi o teckenspråk. kommer nog gå bra. hoppas på de iaf.

Fasiekn vad de är mysigt ute nu...mm kirrat vinterjacka o myssan o vinterdojjorna igår kväll...men allt sånt ska jag köpa nytt. bara jag får mer pengar haha, Johans prellesent kostar to much :D så har fått indra mycket annat, men de är min lilla goding värd (:

Jaha nu är de fredag då, ikväll blidde de myyss med idol hoppas att matthias åker ut denna här gången...AMANDA är min favorit, så jäkla cool brud !!+ att de blir soffan o johan hoppas jag på. men han måste ju laga lill gumpan idag hon har blitt lite trasig :(.. ajja hoppas de är snabbt gjort iaf
Imorron Lördag, då e de skola o öppet hus...HMM ajja kan väl va kul de oxxå.. sen blir de vin med jessica & Bubben o co. :)


Jajja ha en bra dag gott folk. Nu ska jag borsta stubbarna o bädda sängen.
Lev väl !! / mvh

Farmor går i sömnen

Farmor går i sömnen

Torsdag idag, torsdag idag

priviett privett.. om de nu stavas så på ryska :P

Jag ser de snöar jag ser de snöar....vad de är roligt HURRA nu blir de vinter :D!!!!!!!!!!!!!
ja fan så helvetes roligt de är nu när snön börjar komma. !!!!
o man börjar känna att första advent är på ingående.
haha har ju redan hunnit göra första snölyktan den 25/10 med lill Cornelia =)
Men de lär bli ännu mera sånt roligt nu i vinter, har lovat börja åka snowboard om jag nu kommer klara av de för min höjdskräck. men i vinter blir de iaf en jävla massa skidor o ligga på snön o kolla på norrsken o stjärnorna.
o bara enbart MYSA. Älskling ska ju fira jul med oss...mmm nice nice...men de blir då inga julklappar för våran del till varann, vi ska satsa på o göra nå till vår 2 årsdag som bara är ngon dag senare...o göra den extra speciell...typ åka bort eller nå sånt. vore ju som mysssssssss på högsta nivå istället för att sitta här i cplule o uggla som alltid annars!!!

Godag mina kära tronläsare, idag har ej hänt myche alls...haft Allan idag så annat än slött har det iche vari...
Har typ nyss kommit hem, jag har så slöa dagar.
måndag 11.15-17
tisdag-ledig.
onsdag-typ ledig
torsdag-i princip ledig
o fredag 8-2
Ganska shysst va?=)

Men men snart börjar VUXNA tråkiga livet o jobba o ha dåliga tider o bara 4 veckors semester?????
Shiiijjses, det är ju för fan misshandel...
tacka vetja att jag går skola fortfarande....o skönt är de. men men de enda positiva med att jobba är väl att man tjänar pengar. Bubben o jag har äntligen börjat disskutera mer seriöst om att flytta. haha sakta men säkert så kommer han nog att komma mer in i dom tankarna =) fan så skönt o slippa bara se äckel Lule o alla dess invånare (inte ni kära homies) utan alla andra som man alltid ser var och varannan dag, alla vet vem alla är osv.
ne flytta efter skolan!!!!! O min Diamant lyx student mössa komemr snart. satta dyr...591:- Jajja...ones in a lifetime.
Får se hur de blir emd balen inte riktigt bestämt mig ännu. vill ju som gå men ändå känns de som o kasta pengarna enbart i sjön efter allt man fått höra av alla kompisar som tagit studenten, inget man NÅNSIN i princip kommer minnas, o de är de då verkligen ingen som gör. bara dålig mat dålig service... nee... men vi får se.

Gud vad jag låter deprimerad i mina inlägg. hahaha....men jag har mycket att se över, o de jag tycker tänker o känner de säger/skriver jag.....så istället för att uppdatera alla på telefunken så får ni läsa de här istället, myche enklare o billigare :D

Jessica kommer väl på nå tag hit så då blir de studdy psykologi...prov imorron. men de fixar jag galant. Haha kan ju sånt här redan :D Annars haft mitt älsklingsämne nu ett tag...religion. mmm me like finns så otroligt mycket att disskutera runtikring det. satsar då fullt ut på MVG :) borde iaf få VG för den här intensivkursen på 7 veckor. + att man har världens bästa lärare oxå. Allan !


ne ne ny måst ja gö nå vettigt, kanske ringa cessi o surra på med storsyrran o höra om allt går väl. osså måst ja plugga, o röka o äta o handla mat o städa lite o TVÄTTA hela min tvättkorg är överfull. har så sjukt mycket kläder... kasnke rensning o heva på myrorna?

lev väl!! mvh

Måndag..IGEN

uuuäcck hatar måndagar så otroligt tråkiga.....bara 5 dagar kvar till helg!!
fredag vart de lite partty, o i lördags så vart de bingolotto, men iingen vinst som vanligt.
idag har man varit hemma..sjuk.. ska på apoteket strax...annars så sitter bubben på toa, o jag inväntar på att han ska bli klar så vi kan åka =)

igår vart de kalayys för mirabell.. hon är så söt min  lilla kusse...tänk hon är redan 2 år..herrregaysandes vad jag är gammal

ikväll blir de luuugna puxxar, får se om de blir skolan imorron eller ejj. annars så måste vi göra vårat projekt eller hur jessica o thesso??=)

nu ska ja fara chabba!!

mvh

Bortma Töre

Yeess, sitter här baki datorn o inväntar på att få åka till kalix på besiktningen..hoppas de går bra!
Sen blire happis & IKEA o alco =) Sen kanske lite partayy...

mvh

RSS 2.0