Kärleksvisan- Sarah down finer

dam dam daa daaa... då jag o johan gifter oss då ska vi ha denna dänga tycker jag. han har inget att säga till om :-D. synd att jag inte kunde sjunga bara. Men jag har säkert en söt liten väninna som vill sjunga denna då=)

anyway nu ska jag iväg o träna med stina idag blir det styrke !! :D sen måste jag på hälsokost o köpa EYEQ!!

LÖRTTAGH

tja bloggen!
kommit nyss hem från gymmet. vart 45 min kondition endast idag. men men...bra de oxå ibland.
nu sitter jag o poppar dansbandskampen 2010. o inväntar min sambo.
vad ska jag göra idag? VA??.

=) CC & Lee alltså. jävla bra dom är !!!

Halloooo

tja tja tja. nu äre helg igen?.

haft en massa besök nu på morron av kryckan mamma o ubbe :) vi har främmande hela tiden nuförtiden jag o gubben. he e najjs :)

Sitter o poppar musik, gubben är på toa, sen ska vi o kolla på lite nya möbler. som alla VET nuförtiden så är jag spyless på allt vitt. tycker inte det är snyggt längre(?) spy spy less. har lite andra ambitioner om våran hem nu!
Så vi ska iväg o kolla på lite nya möbler osv. sen börjar han jobba. så undrar vad jag ska hitta på idag då? ut o jogga kanske i det underbara vädret !=)

har inge vettigt som sagt att skriva här.
Jo igår så var kryckan här o åt frukost. fick åka med han till stan. mötte upp stina för en massa shopping (fick pengar av min kära älskling för o köpa lite presenter åt mig själv) nya träningskläder vart det, smink o sminkbortagningsmedel. MEN nödvändigt!! sen for jag o stina o träna hårt som fan på gymmet. mötte upp johan o sen for vi på suschibaren där jag bjöd han på suschi o jag åt en sallad. to die for. sen for jag o nellsson till raijjsan o umgicks så vovvarna fick busa. sen gick vi till mig o såg gammelfilmen save the last dance, den var mkt bättre då man var 13 o var "hiphoppare" o tyckte att utlänningar VAR snygga. haha....vi var som lite kär i han fredro star på den tiden. haha


basa

sitter hemma hos raijjsan nu...
har avrit o gymmat hårt idag med stina, sen stan o köpa en massa förnödenheter. + att jag o sambon käkade på suschibaren. jag en sallad of course.

vi har varit o köpt en dyr bas idag :) hihihi. vi har veeellddi bra ljud nu ! typ nöjdast!!

Dansbandskampen 2010

Alltså denna skiva är så jävla bra ! jag nöter o har gjort det i flera veckor. vill bara bugga !!!
man vaknar till den o blir genast på bra humör.
vi har kryckan här på frulle..... ska sen o träna med stina =)

nu kaffe!
btw vårat nya ljudsystem är FETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i fucking love it! o bra högt kan man spela oxå!
nu ska vi ha ny tv bänk så vi kan ta en dans här hemma =)

HIFI klubben

idag har jag o sambon varit på hifi o köpt nytt jääääävligt dyrt bioljud. hähä! man mörker verkligen skillnad på det o vårat förra. man får vad man betalar för. mammsen skulle köpa vårat förra som vi hade. najjs!

Idag har jag annars haft finfin besök av ewa o noel. åå så fin han är mitt lilla gudbarn, ewa o markus har verkligen lyckats bra måste jag säga ! dom har varit här i massvis med timmar, vi har lagat middag och prommat upp till kronan för en lägenhetsvisning som ewa var intresserad av, men det var inget för dom så=)
Promma hem igen o så kom malin förbi oxå. oj så trevligt vi haft ikväll=)

Imorgon så blir det gymmet !! äntligen är stina frisk så man slipper vara ensam o svettas hhehe.
sen kanske jag ska med malin till maria o hälsa på. ja vi får se =)

min dator cpar sig för tillfället så kan inte lägga upp bilder från idag ! jag återkommer då jag kan sitta vid stordatorn. men min kära sambo sitter o fixar o donar o jag fattar inget av vårat nya ljud haha.
han är så älskvärd just nu.....enbart för att jag är en tjej som inte gnäller då han köper elektronik(?????)
gör tjejer sånt eller??



anyway. nu ska jag kolla vad han gör.
godnatt

Keep on loving you

vem av er alla av mina vänner har jag nött denna med??? med REO?
sitter o lysnar på spot. nu o då dök den upp. men vem av er? hm hm hm.

klev upp tidigt idag for o gymma sen till vtc o nu hemma. vi ska strax fara o handla mat o köpa massa leksaker till våran vovve. :) ska bli lite aktiveringsleksaker o dylikt. han är ju så smart !

soligt väder idag. o jag är på sjutusan jävla bra humör.
nä nu ska jag ta ut spolarna ur mitt hår. så jag får mitt hollywood!

jag ahr jävla sorg alltså. min KBTare. hon ska ha barn. hur fanken i tusan i arslett ska jag klara mig utan henne?
börja skaffa barn. suck. har hon inge vettigare för sig som att typ ägna sitt liv åt mitt huvve? :-D hahaha skämt o sido!

kanske jag bjuder johan på fika idag? ja kanske. jag är på strålande humör ! PUSS

Mattes älskling !!



FÖR SVERIGEEE!!!!






ååå vad jobbigt

Johan har bilen. jag måste gå till jobbet idag. jag tror jag dör då jag känner att jag inte IDS idag. hade det varit sol så kanske....
imorgon kanske vi bokar resa. eller ja inte imorgon men då johan får lön. hihihii. slutet på mars. men de beror på. han håller ju på att gadde hela ryggen så han vill ju få den klar innan sommaren osv. o de är fan inte billigt typ 2000 spänn per sittning o han gjorde en i veckan nyss + at han har typ 6-7 st kvar. han har väl säkert lagt ut 30.000 då den är klar. miiinst..

o vi ska nog sälja audin oxå. den är så jävla dyr. o vi ahr bevisat för oss oxå att vi FAN I MIG INTE behöver 2 bilar. så vi ska ha min opel. den är billig o drar ingen bensin. typ. o gubben ska nog sälja audin + båda hojjarna o köpa en nyare hojj. hehe. vi är som nå köp o sälj jag o min sambo !

nu ska jag ringa min far om att jag vill ha hem min opel. !
+ att nellson måste ut innan jag ska börja promma till jobbet.
ååå vad jag inte käbnner mig motiverad idag på att gå såååå långt !

nu ringer baby

vilket väder!!

Nu ska jag få med mig min sambo på hans första springtur på jääättelänge !
ska bli så kul o få se hans kondis, då det snart är ett halvår sen han slutade med skiten (rökningen)!! Jag är jävligt stolt. min karl har karaktär må jag säga.!! o jag med för den delen 1 år som icke rökare nu!!! fatta så stolt jag är då??

sen idag blir det jobbelijobb o imorgon detsamma + gymmet =)
Måste ju pressa mig då det är milen som gäller i sommar :) springer över 6 km på knappt en halvtimma nu. så det tar sig. sakta men säkert. men nu har jag ju inte varit ute o sprungit på några veckor då jag velat vila knäna så det ska bli spännande o se vad man är i för skicka nu =)


anyway. sen ska jag o hämta min YBER söta tubtoppdress. (jumpsuiten) som jag har varit förälskad i nu i flera år. har flera stycken nu som kommer annvändas flitigt i sommar!!

ja jag ahr inge vettigt att skriva här märker ni.

JOHO har jag visst de....blir nog utlandet i mars. med kanske ewa + familj. o så några fler. men de är bara kanske om de blir dit dom ska för dom ska vara i 2 v. o vi ska bara vara en. så kanske väler en stad i närheten eller så... ja jag återkommer inom några dagar då lönen kommer så man ser vart vi hamnar. fatta skönt o slippa detta jävla händelselösa land o lule. bara för en vecka!!!!!

ha de bra alla.

träna träna träna

Chabba!

Jag har nyss storstädat här hemma. haft visit av mamma bror o vilde.
vi har slut kaffe så måste dricka äckel budget kaffe. BLÄUH! nyss lagat krubb o inväntar att klockan ska bli så pass mycket så jag kan få åka o träna med stina :) fett taggad !! det går bra nu !!

nu ska jag maila min arbetsförmedalre om en grej :)
tjobree

hellooo :D

jag gymmar jag springer....jag tar hand om ballen =)
o ändå räcker inte min tid åt till att sitta här?

ikväll så ska jag o ballsen till maria för girlsnight. guud så trevligt!!!
ha en bra kväll alla!
seees

snöstorm från helvete

ledsamt alltså antingen är det 25- eller snöstorm! har inte varit nå joggingvinter INTE! hmmpff.

idag är en perfekt dag till att packa ner alla julsaker. o ta upp vardagen igen. tråkigt tycker jag då jag ääälskar alla mina tomtar. ingen är bättre än den andre :P
Men jag tror faktiskt min kära sambo blir överlycklig om jag städar bort allt idag. vet faktiskt inte varför han avskyr julsaker egentligen?....

har ju glömt att säga att jag har köpt mig en liten tunn bismarck guldring. tyckte jag var värd att unna mig lite guld + att den är supervacker intill min andra guldring :)

Justa ja, jag for ju ut o sprang igår. jag tog med mig min hund. vilket jag ALDRIG never ever kommer att göra igen, hela mitt träningspass vart förstört, nalle skulle bara leka eller springa snabbare eller så fick jag släpa han. Jag har inte tålamod att lära upp nalle att springa med mig i snö. Johan får gott o väl lära nalle till våren och sommaren då han själv har valt att börja springa =)) fatta najjs, jag o johan i joggingspåret tävlandes mot varandra under tallenstoppar...oj oj nu drar jag iväg med alla fantasier. haha... ni kommer väl alla ihåg om min o johans romantiska date under lyktstolpens sken med maxmat o lugna favoriter?? tesso??? :-D
Nu svammlar jag här märker jag..... åter igen till joggingturen. efter 3 km vart jag så less så jag vände om gick hem med han. sen fortsatte jag någon km själv. men vart så less då hela turen började skit. nåväl jag har lärt mig min läxa. ta aldrig med han igen !!

igår var det kalas. ska stoppa upp lite bilder här nedananför sen då jag skrivit klart. vi hade det super trevligt. o vi är så många nu så vi måste hyra lokal så fort någon fyller år. hahaha, det är sant. som att någon fyller jämt.
sen hem o käka palt. o så for jag o nellson till raijjsan o alvin för film o lite vin :) trevligt!

nu är jag här i min rosa pyppe igen, dricker en kaffekopp. ska köpa ett svinsnyggt silverarmband till johan, han fick ju ett annat i julklapp men nu ska han få ett till o ha på samma arm. sen piffa upp han med lite ringar o dylikt. grrr!
jag tror nog jag måste skaffa mig något jag kan blinga upp o piffa upp o klä ut mm.mm...en chiuahua kanske? :-D
o de kanske det blir sen senare om nu raijjsan ynglar av alvin en annan så kanske man kommer köpa en sen :)


V !PEACE! V

jag ids inte skriva på AAAAAlla bilder jag lägger upp nu men jag ser ut som en pudel o ser svinpackad ut. ni har släkten, mina syskon, ungdommarna o min nya super ubersöta lillebror benjamin.



tänk att när jag var nyfyllda 17 år som hannah är nu.... då träffa jag johan.....fatta.

kolla biffen !

sitter med en kaffekopp o laddar upp för dagens springtur. känns jäääävligt skönt att vara ledig nu. förhoppningsvis i bara någon dag nu. På måndag ska jag ju på komvux o betala in för mina kursstarter. plugga upp matte B o NKB så jag har behörighet till en massa annat på univeristet också =)

idag så blir det kalas för hannah o sen ska jag o nellson till raijjsan o alvin ikväll för ett glas rött =)

kolla min andra julklapp jag fick av johan. fett snygg mc jacka va??? min min min =)


ne nu stretcha upp !
V !PEACE! V

IDAG FYLLER LILLASYSTER 17 ÅR!!!

jag bara jobbar och jobbar :)
var ute o sprang ett skönt pass igår i snöstormen efter jobbet.
johan är på sin nattvecka så han sover ännu....o jag börjar jobba snart igen...

jag sitter i min rosa pyppe o dricker kaffe. sugen på att fara ut o springa igen innan jobbet emn de verkar ha kommit så mkt snö av vad jag kan tolka då jag tittar ut genom fönstet? att det inte ser sååååå lockande ut. men hips vips är jag ute på vift igen :)


Idag fyller ju min älskade lilla "beccijunior" år. min lilla Hannah som börjat bli så stor. (o jag gammal !!) o jag vet exakt vad fröken ska få i födelsedagspresent av mig :) men det kan jag inte skriva ut här då det finns viss risk att damen läser min blogg idag! Däremot imorgon gott folk ska ni få veta!! FÖR då är det äntligen hela tjocka släkten samling igen. ska knäppa bilder så ni får se.... det är kallayys för hannahpanna!!
Grattis älskade lillasyster än en gång. du är "störst bäst och vackrast", tssss.. o jävligt lik mig =) (vi har humor)

Puss från mig


TILL DIGG!!!!



systrarma schnyyyyGGG :D:D:D:D:D



PEACE!

Oooooooopps

nu höll jag på att glömma bloggen igen. ajja bajja !

har jobbat.....nyår spenderades ute hos farfar, bara trevligheter o dans in på småtimmarna. haha. farfar lärde johan foxtrott. hoho!!
igår firade vi 5 år. vi jobbade båda två. ssen hem o mysa o sova tidigt.
idag vart det sovmorgon till 10. sen har jag vart ute o sprungit. nyss kommit in. ska ut med ballen o sen ska jag iväg o jobba IGEN :=)

jobb jobb jobb. caatchiiiing :)


YEAAHHYEAAH! HAHAHHA kolla johans "rasta !!!"


RSS 2.0