KOLLA MINA NYA NAGLAR=)

Lägger in lite piccs som jag glömt o visa!



Här är den nya fåtöljen jag köpte på soumi soffa för någon månad sedan. kostat 4999:-
han ville ha 1500 jag prutade ner till 1300 :D snygg va?



Här är min nya favvo bikini stina köpte åt mig i thailand. bilden gör sig inte rättvis någonstans då den vart så mörk.
IRL är bikinin mkt mer knallig. alltså prickarna lyser på det svarta. värsta schlagern juh!!



Här är naglarna Linda gjorde på mig idag på salongen :=)
Snart behöver jag 10 st tjejer jag kan öva en nagelmetod på. hör av er om ni är intresserade av o veta mer!



alltså iphone 3gs kamera är fan inte bra !







Imorgon är det scanning av kroppen. lite nervös faktiskt. Hade ju en metabolisk ålder på 32 år för två år sedan. BUT HEY jag träna inte o var en jävla rökare. JAG kan säga så här att det bästa jag gjort i mitt liv är fan i mig att sluta röka. Jag är grymt stolt över att jag lyckats o att jag aldrig never ever kommer att börja om igen. fiifan!



SÅ. jag återkommer med mina resultat. Imorgon kommer vespan juh!! :D

vet ni vad

idag har min kära sambo sprättat 18.000:- på MIG!! :-D
Hehehe. jag har fått mig en sprajjtans ny vespa + ny hjälm+ stort kedjelås :)
Johan gllar inte då jag säger att han lagt ner så mkt pengar på mig på en dag. han vill hellre att jag ska säga att den är till oss. but hey i know my man......hojjen är den han kommer köra. o jag kommer köra vespan.
fatta.... HAHA höll på o garva ihjäl mig idag på salongen då jag kom på mig själv med att tänka att jag går tillbaka i tiden o blir en liten fjortis på vespa igen!

Johan tyckte först jag skulle ha en tramp ala flat moppe. men o aldrig sa ju då jag.. ska jag ha en åkmojäng så ska det vara en vespa annars får de vara. tänk er mig...klackisar o stå o kicka igång en k50 eller nå dylikt. med en bombhjälm som är öppen....pjuhh. skulle nog aldrig hända. jag är inte ett dugg manlig what so evah!
jag ska ha en tjejmoped thats it. o vad fick jag??? jo en tjejmoppe :D så nu är jag stolt ägare !!! vespan ser exakt ut som våran andra hojj i färgerna. fatta coolt :)))


men visst är han allt för go min lilla gubbe !! :)



Jag har börjat min praktik nu så de är bara o kika in på.....and nails =) på söndag ska det bli utbildning !! =))

hojjen SÅLD

happs då var vi en hojj fattigare då.

I helgen har jag jobbat. igår var vi dessutom på KH o såg sven-ingvars live. änu ett dänsbänder band jag kan bocka av i listan att hinna se. barbados, sten o stanley, brolle, markus fagervall.....osv har jag hunnit med o se via mitt jobb.

IDag ska vi fara o kolla på en ny bäddmadrass. sen ska jag till carinas nails =)
Annars i helgen så var man o firade älskade connan som fyllde 11 år, hon fick sig en adidaströja som hon så länge önskat sig. O så har jag hunnit med att fara ut o springa både lördag o söndag. är FETT sugen på gymmet idag men jag tror jag ska trotsa viljan o ha en vilodag idag istället då jag hann med 4 konditionspass + 2 styrkepass förra veckan.

Jaha nu hör man på nyheterna här i bakrunden att allt fler dör i hudcancer. halleluhja att jag har slutat med solarie för lääänge sen.

PEACE!

hihihi

Fick ett efterlängtat samtal av Ewa igår:) dom hade det toppen bra på gran canaria!! kul!

igår hade vi familjen här på suschimiddag o fredagsmys. tidig kväll vart det. skönt !
Nu snart ska jag ut o springa i govädret sen blir det marknaden. Efter det så ska vi pallra oss in till marknaden o kika.
Sen blir det workki :)

Då vet ni !!

Thaimassage

CHOBREEE!!

jag o gubben har vart på thamassage, himmelskt!!

nu sitter jag hos raijjsan o ska få våfflor =) med jordgubbsmousse!!!! GOTT!!
BTW. idag såg jag att jag hade gått ner 5 kg, det firade vi med varsitt skrovmål=) Nu ska jag absolut inte ner nå mer för då är jag för mager. Nu är det bara det sista lilla lösa som ska bli fast, sen är jag redo för beach 2011!=)
Ska fixa bild så ska ni få se bikinin stina köpte åt mig i thailand, o den mina vänner is to die for. helt jävla gourgessssssss....o så kommer jag vara helt ensam om o ha en sån oxå, så jävla becci är det över den. värsta schlager bikinin! ja ni ska få se !! :-D

Nu ska vi ladda ner en film jag o hon raijjsan o äta våfflor! på måndag börjar jag min praktik så varje dag kommer jag att vara på carinas nails. kul va? ha något o göra om dagarna o öva o öva o öva !

Anyway, imorgon ska vi göra iordning hojjen vi ska sälja. vi behöver ju inte två.... likaså att vi inte behöver två bilar. Gubben ska istället köpa mig en vespa =) det är gulligt tycker jag ! jag ska inte ha någon moped jag ska ha en vespa om jag ska ha nå.

nåväl nu luktar det gott här i huset o jag har suttit här o skrivit alldeles för ovettigt vetande o onödigt va? hehe.
men jag har inge annat skoj o skriva just nu därför ni bara får läsa sånt ni egentligen inte bryr er ett skit om=)
PUSS O HEJ

Bjuder på en intetsägande bild :-D



Jag o raijjsan. jag är ju alltid lika fotosnygg va? :D

tur att vi har raijjsan som räddar bilden med ett leende.


Life is great!

Godmorgon alla mina kära!

vi ska köra nästa helg istället med min utbildning. För jag jobbar i helgen o då blir det lite tight med tid.
så bättre nästa helg då man kan sitta hela helgen o bara öva.
så alla ni som är intresserade av att vara mina första provdockor...ring o boka tid på carinas nails. (...and nails), kostar mellan 50-100:- beroende på vad ni vill göra.

Nu idag ska jag till facket o sen arbetsförmedlingen. för jag ska ju börja min praktik hos carina redan på måndag nu till veckan hade jag tänkt. så jag får in tänket o känslan och får börja lära o öva mig på allt =)!!
'HUH carina ska ju göra allt på mig först för att jag ska få känna hur de känns..... må gud vara med mig då hon ska vaxa muttan...................aj aj..........................

O så har jag fått min första fittkoll. blöh. men man måste ju gå o kolla så man inte har cancer eller är steril. det hade väl varit en tradgedi.

ikväll ska jag se hockey med Johan. o jag ska försöka hinna till stina också o se alla bilderna från deras thailandresa=)

Må gud vara med mig.
PEACE!!!!


btw, jag är less på Katerine i BB. fan va hon svär på gud hela tiden. JA suck ! nu ska jag hollywoodda mig lite!

En stund med min kaffekopp=)

God morgon.
Jag har varit vaken sen 8.15. o den tiden har jag klivit upp nu i flera dagar i rad o somnat innan 00. Kropp o knopp mår bra av dom tiderna.

En annan sak är att jag äälskar BB. någon annan? jag o sambon sitter bänkade varje kväll !! :D
Jag ska packa gymväskan nu, sen se vbå, ut med nalle, promma till arbets för lite pappershämtning osv, sen gymma, o sen till carinas nails o surra om lite saker =) Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. kasnke gå o umgås med raijjsan i vanlig ordning så bästisarna får leka lite !

Jag är grymt avis min ewa o hennes familj är på grancanaria i 2 veckor. o dom har sol o har det alldeles underbart. jag är aviiis !!

Oj kasnke måste ändra i förra inlägget. jag var så ivirg så jag läste inte igenom det innan jag la ut det.
jag ska inte börja jobba på carinas nails utan jag ska göra praktik där och utbilda mig genom henne. Alla dom utbildningar hon har. sen får jag diplom att jag är utbildad o kan jobba vart som hellst inom dom områdena.
Ewa: Vi får se hur jag ska göra med nagel området. är så sjukt dyrt att gå den kursen. men senare kanske jag väljer att lära mig om det också......du får höra sen då du kommer hem =)


Nu händer det grejjer

Vill bara säga tack till min underbara mamma som betalar min utbildning!!!!
Ska börja på carinas nails, mamma betalar utbildning genom henne. så jag börjar på LÖRDAG!!!! fatta cooolt. living my dream !!

blir att börja med fran/ögonbryn färgning plockning o permanent o fransförlängning. sen blir det vaxning ÖVERALLT på hela kroppen ska jag kunna. hoho.. o så blir det lite annat smått o gott.
Sen när jag är klar med detta så får vi se vad nästa kurser blir inom skönhet.
ska börja göra mitt företag nu också för det tar ju herrans många år att bygga upp o dylikt.

Ja ni ser. jag har planer o dom verkar slå in nu.....tack vare mamma för utan henne hade jag aaaaldrig haft råd.
men hon säger ju så att hon ger mig hellre hjälp o pengar nu o ser mig glädjas åt det än att bara få en massa då hon dör.
det är väl fint gjort va???

jag måste nog ut o springa idag känner jag så jag får lite perspektiv av alla tankar !!

Hur svårt kan de va!!!

Nalle med sin vapendragare!



Laallaaa.....
Gubben stack just o spela lite freesbe o jag började känna mig deprimerad. o vet ni varför?
jo  han hade lämnat kvar "gå o självdö (häng dig själv)" musik. ni vet. o de tog ju ett tag att innan jag kom på att det var därför jag vart deppig, så jag slog på LINDA B!!!!! o vet ni. jag vart genast på toppen humör.
Att musik kan ha sån inverkan alltså. ni som känner både mig o johan vet ju att jag är schlager/däänsbänder nörd 3000, o johan är någon slags hårdrocks/aucustic/gå o självdö/bli jätte deppig musikare...haha!
Så det är en del gorm ofta om vad man ska lyssna på i detta hem....Då smaken verkligen är DELAD=)

Anyway. nu ska jag o herr nellson till raijjsan o nellson trogna vapendragare ALVIN=) haha, dessa två är en riktig duo! vi ska ut o promma o motionera av hundarna.
för ni vet min hund har blivit fet...som fan!! han var alldeles för mager då vi tog han o 1½ år senare är han 6kg för fet!!! fast man är ute o går o motionerar utav han varje dag så går han ej ner i vikt. men de är enbart för att fodret vi har åt han är alldeles för fett + att han får för mkt godis + korv överallt vart han än far o hälsar på. men nu är de färdigt med det. han kan ju bli svinsjuk om han inte går ner i vikt. Mattes lilla fetto. haha.
Men jag tror de är för att han är så lycklig så han har satt på sig dom där sk.a "SAMBOKILONA", hahaha men det är enbart en teori som jag skojar friskt om =)

Annars så har jag enbart haft hälsovecko med malin. huh. gymmet yoga o massa prommenader.
Imorgon ska jag på ett möte, gymmet o sen drar vi till töre o firar johans mor som fyller 60 bast. =)
sen söndag blir det kanske o fara på inredningsparty !

JA nu ska ni få lite piccs ni som inte har face.
BTW linda B:s låt är ju bara så dansvänlig, man blir så buggsugen !!

Jag o kärleken i sommras i sthlm.



Så kommer min stora kärlek här. han är så fin min nalle!!!



Familjen sundqvist/henriksson



Bus i snön



BYE!

Ohejbarra at ni fortfarande uppdaterar er

Jaha inge vettigt o säga nu heller.
Har precis ställt av min opel för kommer inte hinna fixa till den osv innan det är besiktning. jävla horunge som snodde den, jag evt vem han är som gjorde det sen tidigare. har sett han utanför vårat fönster o hade jag bara haft en pistol så hade jag skjutit han i huvvet. jävla idiotjävull!!!!!!!!!!!!

HUH, blir så förbannad av bara tanken av denna människa. !!!!!


fint väder har vi iaf ! det är ju bra....... sambon ligger o sover efter sitt nattjobb så jag ska sno bilen o åka till mormor o spela 500 tror jag...

RSS 2.0