Trött & Illamående...

Inte igen hoppas jag vid min gud !!!

Ikväll varit hemma o käka gostek med mysmiddag med da familla.
Sen vart de hem till Thesso o hälsa på..Skulle ha farit bortma töre. men jag har varit så konstig hela dagen, kanske en början på magsjuka...eller något jag ätit..??

Imorron ska jag nog tvätta..... haha börjar bli ganska överfullt.. med alla mina kläder i tvättkorgen!!
Jag har så sjukt överfullt för mycket med kläder.... när vi flyttade hit så hade jag 9 överfulla svartsäckar med kläder.. o de var bara vardagskläder..o de roliga är att jag annvänder allt. (i min egen fantasi)...hahaha och på ren översättning, kan vara bra att ha!! Jag kan verkligen inte rensa...de går bara inte...kanske behöver de någon gång i framtiden. En fixide helt enkelt som jag haft hela livet. fast iof, jag har en farfar som är exakt likadann....fast då med saker.
Jag har tex. 8 vinterjackor? O jag ska köpa mig en ny i år igen...nödvändigt?? hahaha Ahhhhee!! Men jag vill ha!!

LÄÄÄNGTAR LÄÄÄÄNGTAR LÄÄÄÄNGTAR till våran årliga jultradition, den är bara såååååååå mysig.... finns faaan ingen underbarare tid än julen, umgås med familjen. Min familj/släkt har en riktig sånn här perfekt jul....går upp på morronen alla önskar varann gooood jul, osså äter vi julgröt o lyssnar på jullåtar o de är mörkt ute o alla ljus är tända i hela huset i råbäcken. (farfars hus, på landet) sen tar man o dricker glögg o umgås hela dagen o fikar o spelar spel sen har alla gjort sig klara med att klätt upp sig formellt inför kalle anka. sen äter vi maten kring 5.
Och oftast vid 7 så kommer tomten knackandes bakom fönstret. DET är fortfarande lika roligt och spännande för varje år....Hoo hoo hoo finns de några snälla barn?? sen spelar vi spel o umgås o har JÄTTE roligt varje år =)
Jag o min släkts heligaste stundeer är födelsedagar och julen, för de är en tid att samlas och ha riktigt mysigt och roligt.......Hoooouuuu blir helt salig av bara tanken....

Sen till nästa jul har jag sagt till min kära att veckan innan första advent då har han inge att säga till om för då är de min tid på året, o då blir de MASSOR MASSOR MASSOR av jultomtar Överallt o ingenstans....(alla som känner mig vet att jag är ett tok freak av jultomtar) o julstjärnor o adventsjulstakar i alla fönster.  o granen ska upp o julpyntas....det är såå mycket. o glögg drickande vareviga dag med massor av julbak...hahahaha han kommer få julkänsla, de kan jag lova....
Nej gud nu måste jag sluta drömma mig iväg såhäär..måste hoppa in i duschen.

Thjaaarrå/mvh

trött fruuu

jaaah, Johan är i duschen o jag inväntar på att jag ska få snöra mig i sängen o kramas o se film =)
Såg desperata fruar nyss, mycet gripande avsnitt... mee like !'
Imorron ska jag vara med min ewaaa, får se vad vi a´la kommer hitta på för nå smaskigt !

Just ja grattis på 1 års dagen Jessica o Nätthlie.=) känns som hundra år sen jag fira min. Hahah fast de bara blir 2 år för mig o pubiizzz...o de blir bara bättre o mysigare o underbarare hela tiden,  vi får hoppas hjärtat de vara livet ut, vore underbart =)
nej nej nu ska jag hoppa i sängen innan man blir alldeles för romantisk hära :D

TJAO!!! mvhimage8

Tandisläkaren..låång dag...

Yeaah, varit hos tandisläkaren i dag o kollat tossarna idag o lagat nå början till hål. jag tycker faktiskt att de är riktigt festligt och roligt att gå dit. dom är så trevliga o gulliga mina tandläkare.
Annars sov ja till 11 idag, hade nog sovit längre om inte Joohaaniii väckt mig. men tur var väl de. Möte med Liifeen 13.00 o sen kirra mer P-piller 14.00. osså då iväg till tandläkaren. Fullt ös hela dagen.

Nu ska jag sprinag o köpa snus åt Saddaam...fattar inte varför han börjat med sånt idioti på äldre dar? men men hanses problem!!
Så måste jalla nu så jag hinner med bussen 20.30 till Pubizzz osså så jag hinner se desperata hemmafruar.
min favvo serie..helt klart bäst!!

Heippaaaa!!!! mvh

Måndag, Tråkiga Mååååndag...

Jaha.. då var helgen över...och den jobbigaste dagen på veckan är här. Men turen har jag med mig iaf, jag är ledig HELA veckan ;) så de är lite spännande o se vad vi ska hitta på för johan är ledig nu oxå...

Igår kom Jessia & Nathalie o spelade bingolotto med mig, men inte att vi vann..jävla skitspel.
sen vart det mys med Karln, mm =)! snacka om att man är lika kär nu som man var för 2 år sen, vi blir bara kärare o puttinuttigare hela tiden, o de är bara sååå härligt=)

hahaha undrar alltså hur många 2 liters flaskor med drickor vi har i kylen? typ många.
Skulle behöva dammsuga... efter helgens bravader här....Blue moon vart de oxå, inte vidare mycket folk, men vi hade trevligt ändå. shitt vad dom har gjort det mysigt där. levande ljus i kandelabrar o allt =)

Nåja nus ka jag sluta skriva strunt o berätta vad min dag ska handla om:
Jag ska hem nu, sen ska jag ta mig en tripp till barnens hus o köpa ett träpussel åt Mirabell som fyller 2 år på måndag, men kalayyset sker på söndag så all släkt o familj kan sammlas för folketsjubel=))
sen ska jag tillbaka hit till johan.
Imorron blir de leif,ann o tandis...fullspäckat schema!!
Mvh

Min första blogg + BAKIS

Parteeeyy

Japp he sthemmer, bebban P har gjort de. hon har skaffat sig en blogg.
Har aldrig fattat riktigt vad de här har varit förut, aldrig ens varit in på nå bloggar överhuvudtaget förens nu då jag såg att Braijjan hade gjort en, det såg faktiskt mycket intressant ut...


Och idag mår man alldeles som man bör göra efter en kväll/natt ute med fölk...nå förjävlabakis, o mannen är på worket o inte hemma med lilla frugan. :(
trisst när de händer!

Hehe fukk så skönt jag har lov nu i en VECKA!! huhu men mitt sista höstlov =(...
Sitter o drömemr om min student, haha... hade ju tagit den i sommras... men men bebban ville gå om, som hon bittert ångrar idag. jajja mer llov åt mig=)

Ne fy nu ska jag kirra upp mig hära, kan inte sitta o hänga hela dagen, fan är så bakis så de känns som jag ska svimma så fort jag stälelr mig upp.. jag vinglar bort :D

nu måste jag jalla min små gummpor kommer strax o hämtar upp mig vi ska på coop o handla bingolotter. haha kul grej o göra en söndag. O köpa flotta ska jag oxå hinna med.. mm tur att man inte har så stora problem med vikten :d hahaha skämt o sido

Haajj

RSS 2.0