Imorgon är det ewas dag !

idag har jag jobbatt....helt död i kroppen är jag... sen efter jobbet åkte jag till tesso. umgicks en stund tills mannen ville ha åk hemmåt från hockeyn. ja så nu är jag hemma, johan är o bastar hos larsson. alla vänner festar, jag är hemma o tröst äter panpizza dricker julmust massa choklad o snart blir det dip o ostkrokar...jag har tråkigt. men samtidigt så orkar jag inte bege mig ut någerst.. dom ville jag skulle basta med dom, men de känner jag inte för...jag är trött.. jobb imorgon snlla jossan som böt med mig, hon tar min öppning o jag hennes stängning. skööönt börjar inte förens tolv. jobbigt o kliva upp i ottan. vill dsucha oxå, så ska försöka hinna med det nu oxå innan sängen o min nya tidning (:, vill att baby ska komma hem o roa mig lite. Min man han är ett jävla charmtroll alltså, att inte han har sökt in på skådis yrket är mig en gåta :D man får då skratta... blööh jag vill hitta på nååååååååå imorgon fyller älskade evah år... grattis.... nyss avr vi 12 o skulle dricka 2,25% cider då vi skulle fira din 13 årsdag. ja svunna tider....min lilla ewa...du o jag har vandrat långt tillsammans i livet, hand i hand.....vi är som handen i handsken. nu ska jag tröstäta mera (:

APCPTRÖTT!

jisses så trött jag är.....ska strax åka o jobba. eller ja först så ska jag göra mig ett ansikte o käka frulle o lämna min familj på deras worrkki.
vi kommer ha sjukt mycket folk idag, mycket o packa upp plus alla nya godbitar.. ja just de.. jag har inte haft öppningen på jag vet inte hur länge, gillar ju som stängningen...o imorgon är det samma..
jag eller vi har blivti emd en bil till, har gjort ett jääääävla klipp!! ni ska få se senare (: den är hos farfar ännu, ska hämta den idag eller imorgon... för vi behövde verkligen två stycken nu, jag jobbar på storis o mjölkis o bubben på herts o sen jobbar vi helt olika tider...
iaf, vi låg hemma o såg film igår på dagen, sen åkte vi till det här tipset farsan hade tipsat om(bilen alltså, o vi vart helt fast sålda helt fanatiska i den) sen åkte vi till dom o hälsade på o drack kaffe, lämnade bilen hos farfar, sen till willys, o storhandla.... THETHE.....2200:- gick det på..... ja tur att vi delade men nu har vi mat så det räcker en hel månad för oss båda. skönt det. slippa tänka på massa sånt...
johan började emd våran mat... vi åt middag klockan tio igår kväll.... såg idol...sen slockna vi...o upp nu klockan sex...
o idag jobb 8-16.00.......ne nu jalla jalla...

drömmar ligger framför dig än

hejhopp pillesnop!
Nu är jag och reböööga inne på vårt andra glas rödtjut. mycket gott. jag står för vinet. reböga står för halva taxiresan hem för mig. ikväll är det tantkväll3000. hahah :) som jag saknat sånna här kvällar. bara ansiktsmasken som saknas på våra nunor!
guenerina tycker becci är en mysig låt. jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. gillar mer 10 mil kvar till korpilombolo. bebban gillar också den. så att säga.
snart ska jag fylla på mitt tredje glas med rööödtjut. hipp hurray. vi ska väl invänta karln i huset. men han har nog hockeykväll med larsssssaaaaaaaaaa... hoppas dom kommer hit sen o snackar motorer. hehehhhehehehe..
ja det var väl allt. blogg.se suger btw. skaffa DEVOTE!
hejdå. PS. becci är min göuuuudaa vän och vi är av samma skrot o korn. HOHO!
/ jävla jässan

Paul Paljett - Guenerina

Detta är min nya favvo dansbandslåt. hörde den för första gången i svärfars bil. sen vart jag fast o har äntligen hittat den igen!!!
Paul Paljett - Guenerina

en kväll emd rödtjut

Jag o jässan sitter här hemma o dricker lite rödtjut, o njuter av denna dänga.
lyssna på denna o skaka på huvvet o blunda då känner ni vårat gung.
Agneta fältskog - 10 mil kvar till korpilombolo

Kent-dom som försvann..morgonens låt

sovit i tio timmar inatt, najjs !!
har nyss gjort oss klara ska fara o göra mig vuxen med abonneman o shitt =) sen storhandla hem. o jag börjar i loppet inom två timmar. ja suck. får se om det blir o jobba tor o fre. skulle som vara fint, men samtidigt så har jag varit sjukskriven i en månad osså vart det en sån här rivstart jobb på jobb på jobb. jag är helt färdig :D men fint i kassan blir det sen (:

MÅSTE åka ut till farfar nu om jag blir ledig..... det är ett MÅSTE.....

ne nu ska jag åka! PÖSS

get lost stay lost

jag är trött, o då menar jag ap trött... städat upp här hemma så gubben blir glad då han kommer hem imorgonbitti=)
ska strax gå ut med bebben o sen kasta soporna sen ska jag lägga mig i sängen o läsa PS får se hur länge man kan hålla ögona öppna?
jobbade ju idag, gick alldeles utmärkt. har inte jobbat på 10 månader där, men endå så kändes det som om jag aldrig varit borta =) skönt ska ni veta. mycket !
ne nu ska jag göra sist rycken innan sängen!
puss på min familj!

myspys i sängen

natten gick knappt o sova, suck. min hund har legat o smaskat hela natten, 9o jag HATAR ljud. jaja...
måste lära min son att man inte tvättar sig nattetid....¨
imorse däremot var man klar vaken då baby kom hem halv 8, då gjorde han frukost på sängen o kom med tända ljus, sen låg vi bara o mös i någon timma. min lilla romantiker (:
sen har jässan vart här o druckit kaffe, johans ska byta sin fiddy mot hennes xbox. YES lips o grejjer får jag då + 2 mickar guitar hero o massa andra spel. roligt roligt (:
nu ska johan o jag åka o kolla på tele o abbonemang, det går inte att jag fyller på för minst 500 kr varje månad nå mer. nu ska jag modernisera mig lite granna.
sen ska han bjuda mig på lunch innan jag börjar jobba klockan 14.00. kommer vara jävligt hyffsat död 22.00 då jag slutar ikväll. o herre...
ne nu ska vi bege oss! pösss

I miss my baby

då var man en ensam kvinna igen, min man är o jobbar natt, hmmm.....men som tur är så är ju våran lilla bebbe hemma o håller mig sällskap :)
har jobbat idag, gick jävligt segt. har så sjukt ont i benen o i fötterna så ajj ajj :/// det bara värker, det är nästan så illa så att jag måste ta en värktablett. mannen skulle kolla om han kunde fixa nå bättre skor åt mig så jag slipper gå omlring nå mer i mina foppisar :/...för tänk er själv, springa o gå i 8 timmar i streck o inte få sitta ner nå? man får ont!!, o inte bara lite ont, man får ont som FAN... speciellt om man gör det alldeles för ofta. dom här åtta timamrs passen...
men det har annars gått bra har ju jobbat med lilla fia, hon är så trevlig. o glad var hon imorse då hon kom till jobbet o jag hade städat o gjort nästan hela veckostäd schemat åt henne så hon skulle slippa (:
jag är en bra arbetskamrat (:
jag o bubben blir nog med bil igen. återkommer om det då vi köpt den, ett kap iaf. vi behöver två bilar. han jobbar på hertsön o jag på storheden o mjölk nudå. så då det blir apdyrt i det långa loppet. plus att man blir ju lit meer fri själv om man har en till...
imorgon då mannen kommer hem så ska han gå ut med nalle o sen göra frulle på sängen åt mig!!! det är jag värd (:
jag saknar malin o ewa! jävla malin är o startar upp gina tricot i danmark nu, + att hon hunnit med happis gina o övik gina... ja malin hon är en riktig ginawoman hon.
jag har väldigt framgångsrika vänner. bra !
jag är suuuuper trött....tror jag ska gå o sova.... läsa en passionerad bok kanske, lite kärring porr :D haha!
ne nu svammlar jag alldeles för mycket i nattmössan här.
pösss på min man som sliter för våran brödföda. puss!

fan så grannt

dom ringde från mitt gammelställe där jag jobbade tidigare så nu har jag jobb imorgon o onsdag 14-22 !! o möjligtvis på tor-fre 8-12.... men det är bara kanske beror helt o hållet på trend o på raijjsan om hon blivit frisk eftersom det är hennes pass jag jobbar isf hela veckan!
bara man nu kommer ihåg allt, men det borde man det är väl som o lära sig cykla!?
ajja nu ska jag pussas lite med mina söta innan jag ska åka o jobba.
fan så skönt VECKAN är räddad!!!! blir fina juklappar i år!!! hohohohoo

måndag idag dåråååh

kom nyss in från en morronprom med min vovve, så nu hägrar frukosttime =)
haft en låååång helg, tiden har gått mega sakta o man har haft ap mycket på jobbet o göra. igår kväll ringde bossen o frågade om jag kunde jobba idag igen 11-19.30. så javisst. catchiiing, hon lovade ju att jag skulle få jobba tillbaka allt som jag missat =) kanske att det kunde bli fler dagar denna vecka, för hon jag är för är hemma med vård av barn =/..
Jag o fiapia idag, trevligt. då blir det mycke kaffesnack.
ne nu måste jag skynda mig, skulle bara hinna uppdatera lite om avd som sker. pösss

prinsessan på ärten måhända

gött jag sovit inatt =)) 11 timmar !!!!!!!!!!!!! nu strax jobb !
bra att den där jävla niklas åkte ut igår. det var på tiden.

stresssssss

andra natten jag inte sover ett dyfft på, känner mig slut som artist + att jag mått dåligt :/ så avrt tvungen o sjuk anmäla mig SUX! men ska ju jobba där på måndag iaf...
imorgon äre jobb o söndag.... jävlar tar ett sömnpiller om det är lika inatt som dom två sista.. helvete less alltså...
vill ju vara pigg o alert. fattar inte riktigt varför jag inte kan sova, men det är väl stress...antar jag...
har iaf käkat frulle för nå tag sen johans syster jenni har oxå varit här o umgåtts, trevligt. johan är snart klar på dass så att vi kan åka ut o släppa balle så han får springa av sig.
ikväll är det luuuugna puckar framför tv:n o hoppas på en mycket tidig kväll.
på återseende

good girl gone bad

igår åkte vi till töre, gud så skönt det var, vi bastade o mös på =)
idag har jag jobbat, fan så kul det var, känns inte som att man varit borta en sekund :) gick mega bra, sen fick jag veta att jag jobbar både lör o sön.
o vet ni en annan sak, fått mer jobb ska tillbaka till min gammel brukar från frösunda som extra vikarie, fett bra alltså ännu mer catchiiing plus löneförhöjning :D så imorgon ska jag jobba där mellan 14-22 =))))))
tror ni jag är lyllig, ooohja =))
annars idag så har vi varit ute hos farfar o myst på, o nu ska vi över till larsson för o se hockey osså kommer jässan dit med chips =)
ne nu är mannen streeesad. PÖSSS

hemka onsdag...

nyss sett en mycket bra film, surrat med bossen o vet ni de blir jobb imorgon, lördag o söndag. prisa gud !!
fan så roligt o komma igång igen, saknar mitt rutinmässiga liv.
ska gå en långis med lill hjärtat nu tror jag. han tittar om så sorgligt på mig med sina två bruna.
sen vet jag ej vad som sker, hade ju tänkt fara på arbets idag oxå men det sket ju sig.
AAAAJA
min pojkvän han är så rolig han, han sitter på dass nu o spelar mobilspel.

jag är bara så jäkla grym ibland alltså..

man är som någon jävla houswife nuförtiden, lagar mat, städar, pyntar o donar. sköter om familjen på det bästa sättet. ja...jag är nog ingen typisk egoist iallefall. HOHO;P
för er som inte vet så är jag en jävla egoist. en stolt stark o smidig en. men nu verkar jag bevisa motsatsen för mig själv.. hum hum hum.....det tåls att fundera lite på..
nyss skickat iväg johan på lite äreenden, nyss gjort världens godaste lasagnette. OM jag får skryta lite så är jag jävullskt grym på att göra lasagnette, med mina hemliga ingredienser. MM MM MM* åt nästan upp hela formen själv. åt iaf min tallrik med mat två mackor osså åt jag upp johans rester. ja...jag är nog trotts allt det dom säger...en hungrig varg!, jag älskar mat !
annars idag har vi inte gjort så mycket. klev upp vid 10... såg vbå, drack kaffe. for ut med vovven till hagaviken, där vi inte kunde släppa han. så vi for till kallkällan o gick runt berget. sen hem hit lägga lite patiants, vila lite. laga middag o ja...nu sitter jag här, måste ut o rasta bebisen innan ugla betty o DH börjar....
Måste då bara säga. att fan så fint här börjar bli......
jag överbevisar mig själv med allt jag kan hela tiden. o jag är jävligt bra på det dessutom !!!
BTW, en gemensam vän till mig o johan var här för någon kväll sen. eller ja freddan o veronica heter dom men iaf, han börja prata med mig ang väktar utbildningen......i boden..................JAG FUNDERAR!!!!!! :D
ne nu ska jag sluta svammla här o få nå vettigt gjort idag ! PÖSSS

Gouudddans

ska ut med vovven strax o släppa han så han får springa av sig, det lilla busfröt?=)
sen vet jag inte alls avd som sker idag?, längtar tills torsdag för då ska jag jobba o lördag !!!!!! fan så fint.
nu ska vi fara.
hmmzzz... johan lyssnar på nå jävla jazz/blues?... ja någon sorts sex musik är det iaf.. HAHA

en prommis senare emd vovven

ja jisses.... ska strax hoppa i duschen har vart ute med ballenalle i en timma o gått o sprungit o lekt :) jag till och med höll på o förstöra hans liv med o kasta upp hans älskling..........den oranga freesben. ja hemska matte.
fem meter upp i ett träd. så jag fick stå o kasta en planka jag hitta i 10 minuter tills jag pricka så den föll ner, ja ni ser lyckan vart fulländad för min lilla bebbe.

måste hoppa i duschen nu innan jag går över till gammeljobbet o hälsar på, o sen ska vi o hämta husse på jobbet (:, vad som sker senare är att vi ska städa ur förådet, för vi ska nämligen gra en grej där nere sen (:

ne nu rappa på lite
höres (:

CYKLISTER.......HÖR UPP!!!!!!!!!

jävla irritationsobjekt alltså, cyklister som cyklar på vägen när det finns en trottoar. helvete så kommer man bakom o måste köra 5 km i timmen för att man får möte o inte kan köra om.
detta är nämligen det värsta jag vet i trafiken. en vacker dag så kommer jag jävlarr i mig att köra på någon cykeljävla fantast.... GAH......
när jag är ute o cyklar nog fan håller jag mig uppe på trottoaren, allt för mina med trafikanter o för att slippa ge irritation då jag vet själv hur sjukt frustrerande det är o ha en cyklist framför sig då man kör !!!!!!!!


jävla cyklister från helvetet !!!!!!!!!!!

Måndag morgon....suxxxxxxx

nyss varit ute med vovven på en morron prompa i 40 min, johan ligger fortfarande o sover o jag har kokat mig kaffe o ska avnjuta det till VBÅ=)
trist måndag....o vädret gör det ju in bättre heller... JAJA...
igår var vi bakis, var till jenni o hälsa på o sen så köpte vi pizza o sen så  hade vi freddan o veronica på besök, riktigt trevligt. sen har vi pyntat på i läggan. jävlarr i mig avd jag är dukitg på det här med pynt o inredning, gubben är mäkta imponerad =) hohoh...
o så såg vi the proposal, HAHA vilken film.
ne om man skulle ta sig till o väcka han henriksson.

al´a töre (:

nyss tagig bort plåstret från knät, ser hemskt ut, jaja !
jag o familjen ska dra till töre idag, ta en skogsprommis o bara mysa + att johan skulle hjälpa hans föräldrar med något. men mysigt kommer det att bli. ikväll är det ju idol oxå, halleluhja !! vad roligt...
sitter med raijjsan i tele nu o surrar på. kanske ska förbi på mitt gammeljobb imorgon o dricka kaffe med min gammel brukare + raijjsan :D
ne nu ska jag göra mig kalr o invänta min familj som är o hämtar bilen plus handlar lite frull =)
hööörss..

äpplet faller inte långt ifrån trädet.......

Igår var vi på ormberget o gick med vovven. sen tvätta bilen o sen vidare till johans syster o hjälpa henne emd lite flytt. sen lämna av johan hos larsson för fotboll o jag vidare till thesso för en riktig surr kväll=)
idag däremot så vaknade jag 10 o flög upp ur sängen för att jag sovit så länge, jesus alltså vad man blivit förslöad, men på torsdag nästa vecka så får jag ÄNTLIGEN börja jobba igen !!!!! o på lördag kanske jag står på arcus eller ute på trend :S ja vi får se vart chiiifen sätter mig. bara jag får JOBBA!....
ja iaf jag har hunnit vara ut med lill bebben o käka frulle o nu ska jag faktiskt väcka herr johan. =)
ikväll blir det hockey, o vovven lämnar vi hemma hos min familj =) trevligt...då ska jag dricka öl o skrika som alla andra hockey människor gör. för det är väl så man ska göra..iaf vad jag har hört? HAHAHAHAHA..

johan falck...MARATON...

nyss sett DH... duschat hämtat hjärtat varit ute en till timme o gått med vovven, ja jag har hunnit emd massor. det är så bra  med mig :D haha....
ska strax mysa upp oss i soffan för o glo johan falck, fan vad bra dom är dom där filmerna, nästan så att dom är bättre än beck alltså....
imorgon vad sker då?? hmmzzz, sova ut sen blir det väl promm med hunden, ja vilket aktivt liv man fått sig helt så där bahhhh plötzzzligt.............jaja sockersuget behöver man ju inte skämmas för längre då man rör på sig så pass mycket som jag gör...
ne nu svammlar ja i nattmösan.
nu kom min svarte riddarballerina ut ifrån duschen. har man tur kanske man får sig ett skutt hahahaha...
GOD NATT!

ja kvinnor det är ett jävliiiiigt folk alltså...

Vart en morgon prom för mig, jossan, nalle o fia.. sen bjöd fia mig hem på kaffe =) mycket trevligt...
sen kom min man o hämta hem sin familj + mamma.  sen har jag lämnat mannen på hans jobb för att bege mig till vtc o ta bort stygnen... gick bra.

nu sitter vi iaf här ska koka lite kaffe innan tesso ringer o vill ha ut oss på en prommellipromm...

på torsdag ska jag bjuda min älskling på hockey för vi får ju genom jobbet bra platser o allt :) hundvakt någon???
eller rättare sagt, vi lämnar han nog hos mamma eller larsson om jag får gissa =)

ikväll är det DH........!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

nu ska jag gå o hångla lite med min hångelnisse. vi hörs


vilken trevlig dag vi hade igår..

Började med att vi lämnade vovven hos mamma o familjen i några timmar o sen for jag o bubben till mitt jobb o åt macka o dylikt, sen handlade vi o sen vidare för o hämta våran bebis från mammsen. hon är ju som lycklig över sitt lilla barnbarn, hahaha....
sen hem o göra iordning för en super trevlig o mysig kväll emd ewa o markus. käka sjukt god mat o spela hysteriskt roliga spel. o vad vi har skrattat. ne tack för en super kul afton =))
idag ska jag o min familj åka o släppa vovven sen vette tusan om vi åker hem till mamma en sväng eller om vi drar våran kos mot töre...
har fortfarande helt ont i bröstet... kan knappt skratta så gör de ont :-D
nu ska vi åka away!! bye bye

separationsångest?

jo vi ska lämna nalle hos mamma idag, dom väntar på sitt lilla barnbarn så dom får rå om han. haha....
Mamma skulle då köpa egna skålar o ha åt balle hemma hos henne så han skulle ha :D
nu frulle :D

Jordin Sparks - Battlefield

Morgonens sköna....haha som kul o ha en lillasyster som är ett teen, man hänger som fortfarande med lite då :D
Sitter o skriver försäkringpapprena nu så man får lämna in dom på folksam. blev ju tvungen att åka till "krockpeeepsen" igår igen o få in kopia + o skriva händelse förloppet igen...suck....
nu är det ganska så prick en vecka sen allt hände...

Lugna pullan lixxxom

luggen spretar åt alla håll o jag sitter i morriirocken o dricker te....nyss käkat frulle o ska strax se vbå o dricka kaffe. sen blir det prommenad med vovven. för vi ska nämligen försöka göra ett nytt försök idag med o åka till farfar o hälsa på utan att krocka.. ha ha ha..... bara johan ville sluta någon gång så vi kan åka =)
har sovit i 10 timmar. så väl behövligt. måste ringa bosen sen oxå om att jag nog nte är redo för att jobba ännu, tror min kropp måste få vila ett tag till... men det förstår hon....
ne nu måste jag koka kaffe innan vbå. vi hörs.

Just det

Jag har levt o jag lever fortfarande i chock

lovlyyy


Då var rudde ett minne blott...

O blixten here i come.....

Happs vad ska man skriva då?, hunnit krocka varit på sjukhuset, haft sjukligt ont i kroppen, sett misshandlad ut, inga ögonfransar, stort sår på benet....o rudde är borta... o jag hade full tank.. ja jävlarr....
O det var inte mitt fel, så allt får man på försäkring....känns ju som bra men jävligt surt att rudde är död.
Men gubben han skynda sig o köpa en ny biiiimer åt oss =) med airbag o dylikt jävla snygg den är alltså.. mörklila o porrig :D
han sa då det vid ambulansen att han skulle köpa mig en ny bil, så nu har han ju gjort det...till våran lilla familj=)

Nu brjar man bli allt mer återställd, men ska nog för säkerhetsskull inte jobba ändå till helgen, för vill ju inte orsaka något mer i nacken eller ryggen då jag har ett så pass krävande o tungt yrke + att chiiifen oxå tyckte jag skulle tänka på mig själv o vila upp mig riktigt rejält både fysiskt o psykiskt...

Annars har jag o ubbe varit till killen som ja krocka med o skrivit på massa papper. hoppas dom nu får ro i kroppen. då dom sett att jag mår bra o ser okej ut....

Känns så sjukt hela grejjen bra att jag har krockat???.... jag o johan surra ju om det bara en halvtimme innan att det måste vara det värsta som finns o att jag aldrig själv ville vara emd om det. osså en halvtimma senare så pang..
men killen hade ju stått i bussfickan o stått still sen hade jag kommit i 50 o han hade missat döda vinkeln, o skulle göra en uballa så pang crasch...... lotten föll på mig... hann inte ens bromsa så fort gick det...



mina ögonfransar sitter dessutom kvar på ratten.... jag är gansak ful nu... elelr ja väldigt....men johan han tycker då att jag är snyggare o vackrare än någonsin...ja jag fattar då ingenting..... men en god nyhet iaf är att mina långa fina egenböjda fransar håller på o växa ut.... HOH... tur de... vad hade jag annars gjort? sett ut som ett mongo...resten av livet... ne vet ni !!!!

på sjukhuset iaf var det många som var på besök....trevligt. jossan kom där o grina o jag fatta ingenting. o mamma, ubbe, johan, kent, jossan, sandra...



helt seriöst vet jag faktiskt inte vad jag skriver nu fr tillfället, blandar mest ihop allting...för jag vet inte vad jag riktigt ska skriva idag..... då alla redan vet.... allting.......




Har iaf världens bästa karl som har friat till mig :D, men vi har ej råd med bröllop nu då vi är sånna tekniknördar båda två.....ja voii voiii.....


RSS 2.0