bara så att ni vet...

går inte att få tag i mig förens ikväll!

Ääää kan snöra in ett till litet sött inlägg

tesso drog nyss till statiol för o köpa en dricka, så jag sitter här ensam i min candien o lilla my på skallen...sitter o längtar som en gris till imorgon kväll då jag äntligen får hämta ut min dress... hoppas den nu passar !!

Btw....jag har en ny favvo film, dö inte nu alla...eller egentligen det förvånar väl ingen som känner mig att jag skulle fastna för black jack som är gjord 1990?? dansband rakt igenom...haha satt på biken igår o såg den. är helt förälskad i filmen, o tommy trummisen..hahahah....


imorgon blir jag av med min tele också. SUCK. är helt förälskad i min mob som ja har nu, men tyvärr så måste pappa skicka tillbaka den eftersom han bytt jobb nu igen...tillbaka till melanie tror jag det var. så han skulle komma o hämta den imorgon, så jag har blitt tvungen o sitta o rensa ut alla bilder o allt det som jag haft på den...
ajja tur att allt är här på bloggen iaf så man får hem bilderna som man behöver oavsett när....

vad mer ska jag förtella er om då?
jo har blitt kallad för blodprov o massa prover nästa vecka....vill inte gå ut med något här förens saker o ting är klart.
sen har jag blitt kallad på nå jävla jobbgarantimöte...men ja ska avboka det, för inte vill ja flytta till malmö!

nu vart jag som tom här....eller ja det finns säkert massor med mer saker... men då uppdaterar jag om så skulle vara fallet!

nu rök med miss meggy!
pösss



Ken-se dig omkring...dagens nöt låt!

 

idag har det vart mycheeet

Hellojj där i nattskenet...utanför max under lyktstolparna:D hahaha...det är romantik de!


idag har det vart mycket, jag o tesso for till gammelskolan örnen o träffa alla lärare o de var så här lyrisk stämning ifrån alla speciellt HS (headshott), sen till max o köpa en dagens.
till tesso o umgås, sen fara till dollar o klura på lite roliga stuffs till raijjsan...
väl klar där så åkte vi tillbaka till tesso o slog in allt...spela lite yattzy osv...
halv 7 var vi hos raijjsan på kalajjs....haha köpte kärring trosor i strl. 52-54, disk borste av en hjort,kaktus ljus, knallrosa diskhandskar, en barn dvd osv....o ett kort där det stod, grattis på 30 års dagen .HAHAHAHA!!
ja vi var där till halv 9 typ....sen hem till mig för o packa alla träningskläder o de för ska sova hos tesso ikväll o vi ska träna imorgon o basta.
NÅVÄL....efter vi varit hos mig så for vi o hämta carina o körde henne till porrön för o hämta städsakerna o sen tillbaka med henne till tuna. När vi hade lämnat av kvinnan så åkte vi till tessos syrra o duffy o umgicks ända tills nu....dom är som så trevliga människor de där...

nu håller vi på att ladda hem patrik 1.5, har velat se den svin länge o nu får jag äntligen chansen till det också:)

fan vad härligt det är att man känner att man gör någonting utav dagen o inte bara är hemma o sitter av dygnets alla timmar. man blir lätt dum i huvvet efter ett tag....

blir inge gällivare i helgen, johan skulle jobba o jag känner att jag inte är så tät...så de kanske blir nästa helg istället:)
nu ska jag surra med herr bekväm på msn, ränibänäni...

sov gott alla, hoppas ni haft en bra dag :) puss o kram

mitt blivande barn, mamma upp i dagen!


Beyonce-Halo

Jag har sovit i 10 timmar?? när har jag sovit så många timmar ? förr kunde jag sova så mycket, men inte alls dom sista månaderna.. nu sista tiden så har jag max sovit 6 timmar/dygn!
Jag skulle kunna fortsätta sova nu om jag inte känt den där stressen varje morgon "vad är klockan", för dom som känner mig vet vilken morgon människa jag är o att jag ABSOLUT inte får sova bort en hel dag! det vore tradgedi....har gjort det några ggr, o jag får ångest varenda gång.

Idag fyller min trogne vapenriddare raijjsan alias Sofia emily eriksson 22 år.  Grattis grattis gumman.!!
var ju nyss du var 17 o jag 16 o du jag o erik bodde i min 40 på tuna.
svunna tider alltså....
här är jag o raijjsan på hennes 18 års dag...fyra år sedan alltså :-D man hade såååå långt blondt o fint hår på den tiden!!



jag ska träna nu, sen ut en sväng o sen käka frulle...sen till tesso, vette tusan om vi skulle träna idag? måste få reda på det så man vet hur mycket man ska träna nu på morgonen. sen ska jag till raijjsan för kalayys :-)

Måste få tag i johaani också.....kolla om de blir gällivare i helgen eller hur det nu blir, annars ska jag ju med bruttorna på allstars.  NÄSTA HELG....då kommer min bästa vän hem från oslo. lillronny, o om de inte blir gällivare då så ska han ha middag för oss närmaste "gänget" o sen party där...
Ja så ni alla i the gaaang, har glömt o säga allt det där om middagen o de till er, fast herr bekväm sagt att jag får vara hans informatör till er alla....jag är ju egentligen fel människa o delge sån där viktig information...men de är ju bara mig han surrar dagligen med via msn....
vet ni hur mycket jag ser framemot att han ska komma hem? eller ja du läser ju den här bloggen rrrääään!
dricka kaffe o ta massa röks!


Btw, haha jag har fått höra att jag VERKLIGEN har fått talets gåva! :-D

Min dress har kommit :-) måste hämta ut den så ska ni få se.... ska kolla om ja kan fota lite...

massor att göra dag = I LOVE IT!

För första gången på flera dagar känner jag mig så jävla duktig!

imorse klev jag upp halv 8 för att käka frulle. sen åkte jag till porrön o städa ur carinas lägga.
tesso hämta mig halv 11 för en snabbis till abf, efter det tillbaka till carinas lägga o göra klart det sista.
var klar...12.30 där tror jag klockan var? sen åkte vi hem till tesso o umgicks med meggy.
Vid 2 tiden vart jag super hungrig så vi åkte till miss mac o käka en pizza. o vet ni gott folk...jag vart inte mätt efter en pizza`? o0 de var en tuna special... haha fick tessos sista bit också för att stilla min hunger...
När vi hade käkat klart så åkte vi hem till tessi igen där hennes storesyrra ullis var. (hon som släktforskar åt mig) hon hade bara på en natt hunnit så långt som till början på 1700-talet. HAHAHA jag har belgier o fransmän i min släkt.
mer ska ni få veta då de kommerupp nå smaskigt i min historia...har för tillfället enbart bönder o smeder!

När klockan börja närma sig halv 4 så stack vi till komvux till min göte (studievägledare) för möte med han. nu ni gott folk, vecka 12 så ska jag börja läsa Historia A och samhälls B.....bra va??? ett steg närmare min dröm :-) klar till sommaren o allt....

när vi var klar hos göte, en härlig prick måste jag säga. gud vad vi fick skratta åt den gubben. haha!
så åkte vi hem till ullis...+ att min broder också kom dit...
så 19.00 så gick vi hem, o jag satte mig på biken OMG o körde lite styrke. o nu har jag duschat o har snott åt mig moas dator en snabbis....

detta var en mycket snabb uppdatering. för hinner ej fylla i eller skriva mer idag då nu moa ska gå o sova.
ska höra med brorsan om han kan ladda hem nån bra film!

God natt på er sötisar !

imorgon fyller raijjsan min 22 år...kärringstackare :-D

Jag o mina syskon!



Ser ni likheterna mellan mig o madde? har då fått höra hur mycket som hellst på senaste tiden att jag är svinlik prinsessan madde.
vad mer behöver jag säga? I´m the real princess....dom har bara tatt fel tjej!
det ser ni ju, jag o mina riktiga syskon....
Har alltid fattat att jag hört till fel familj o samhälle.


Fet-tisdag=semmeldag!

Åååå vi ska få se kungligt bröllop!! vad jag ska va avis vaa??? jag vill ju o gifta mig, har ju allt klart men ingen prins, eller ja prinsen jag ville ha han stack...
Som min mamma ALLTID har sagt..
-ja du rebecca, du tror ju att du är prinsessan viktoria och att du bor på slottet. jag måste ju ha bytt ut dig på BB, det måste ju verkligen ha skett en förväxling.
o då kommer min fråga, hon är ju fan gammal...jag är ung...hur har detta gått till? ...jag är nog påtänkt i ett senare skede o att jag ska inta min plats där på drottningholms slott snart, där jag hör hemma! dom måste bara komma på att dom saknar den riktiga familjemedlemmen först! prinsessan rebecca sundqvist bernadotte....NAJJS va?


Min dag idag...
vaknade hemma hos raijjsan, suttit o glott med hennes mamma på massa shopping sidor på internet o sen kom min mamma o joiina oss på en kaffe. sen vart jag tvungen att sticka iväg till abf.
gjorde mig som lite söt idag så man kanske flirta till sig ett eller annat sommarjobb. HAHA..ne jag bara skojja, lämnade till några företag. får hålla tummarna iaf...sen var max där också o ville ha sommarpers. o tror ni jag ens titta åt deras håll? ooo aldrig att jag skulle jobba där, never ever....lukta flott 50 år senare? njee!
sen när jag varit där så åkte jag hem till tessi för lite semlor som vi bakade igår, sen bara umgås med hennes familj. spela yattzi o surra på med ullis som verkar ska göra en släktforskning åt mig som jag ska ge till farfar från hans sida..,ganska enkel fakta eftersom hans farfar är ifrån råbäcken o byggt vårat hus där...har ägt den sen 1836 coolt va??? men vi får se om hon fick tid över, hon skulle då kika o se vad hon hitta:-)!

imorgon ska jag o städa cärinas lägga på morgonen, sen blir det komvux! o sen hämta ut min rosa dress ;) kommer bli väääldigt naaajjs i den !!





Nu är jag hemma iaf....nöter låten jag tog in innan..jag är helt förälskad..det är som att det är jag som sjunger den...
.

Breathe you out
Breathe you in
You keep coming back to tell me
you're the one who could have been
and my eyes see it all so clear
It was long ago and far away but it never disappears
I try to put it in the past
Hold on to myself and don't look back

I don't wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I'm out from under
I don't wanna feel the pain
What good would it do me now
I'll get it all figured out
When I'm out from under


So let me go
Just let me fly away
Let me feel the space between us growing deeper
And much darker every day
Watch me now and I'll be someone new
My heart will be unbroken
It will open up for everyone but you
Even when I cross the line
It's like a lie I've told a thousand times

I don't wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I'm out from under
I don't wanna feel the pain
What good would it do me now
I'll get it all figured out
When I'm out from under


And part of me still believes
When you ay you're gonna stick around
And part of me still believes
We can find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try
So let's just say goodbye
Forever


I don't wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I'm out from under
I don't wanna feel the pain
What good would it do me now
I'll get it all figured out
When I'm out from under


I don't wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I'm out from under
I don't wanna feel the pain
What good would it do me now
I'll get it all figured out
When I'm out from under
When I'm out from under









Urs vad ledsen jag är...


denna nöts...

Britney Spears - Out From Under

talking shit with äääwah!

And beeing with my houswife raijjsan...

har tränat,duschat o käkat..o hann ta en buss till raijjsan halv 9. sen träffa jag upp L80 o tog en smoke!
nu ska raijjsan göra manikyr på mina naglar :-D SNYGGT!

ajja hörs imorgon alla! tjohoo

Semelbakningsdag ;-D

Var till vtc imorse kring 10, var där i en timma? två läkare o sen fick jag gå till labbet o ta prov.
har fått remiss till sunderbyn + att jag ska tillbaka till labbet snart och ta ännu mer prover...

När jag var klar där så trasska jag över till tessolaiinen som var vaken för en gång skull...drack kaffe o surra massa skit!
sen skulle miss meggy baka semlor så då hjälpte vi till. kan ju säga att det var dom godaste semlorna jag någonsin ätit..MMM* är det enda jag kan säga....
så nu har jag precis kommit hem. tänkte sätta mig på biken lagomt till glamour börjar o sen köra lite styrke...
När jag har tränat o de så tänkte jag nog åka till hon raijjsan o umgås. det ryktades med att det var skoförsäljning ala bra filmkväll idag ;-), men vi får se....

ska till abf imorgon på dagen o lämna in massa cv:n till olika företag o sen på kvällen så har jag tvingat med tesso till polisstationen för basinfo om polisskolan osv....
sen på onsdag så ska jag på möte på komvux o prata med en studievägledare om det jag vill läsa och skriva massa ansökningar osv....så jag får börja plugga någongång!
jag har ju vart heltidsarbetslös nu i snart 2 månader, o jag håller på helt seriöst att få tuppjukk i huvvet...mår inge bra av denna livssituation...huvvaligen, ingen borde få leva så här!

Måste hinna städa ur carinas lägga också...hmmm, undrar när jag ska hinna placera in det då i mitt fullspäckade schema?...

Igår o idag har jag haft så himla mycket funderingar...."ut med det dåliga o in med det bra" så jag försöker tänka. Alltså...jag är så förbannat vansinnig...inge kul att ha sån här vrede inom sig...kanske hög tid att släppa taget nu o inse fakta...



detta är min lilla systers hunk...

mikael backlund.....HAHAHAHHAHA....

som jag hade dig förut...


Jag måste ju ha världens sötaste sara...

Hon sitter o tok ger mig komplimanger på msn...

Jag blir så överväldigad.....att jag har så förbannat snygg kropp nu o döda för mina spiror osv...
shit shit shit....vet inte vad jag ska säga än...OOOO så glad jag blev ! kul att få lite sporre också...eftersom man ser ju sig själv varje dag i spegeln, man märker ju inte annat än om man mäter o kollar vågen...SKITKUL var det att få höra än en gång, detta kommer jag leva på lääänge ;-)


ikväll har jag ej gjort mycket... ska strax jumpa ner i sängen o läsa lite skvallerblad..sen sova!
ska ju upp imorgon till mister dr. o sen kanske till porrön o städa!


sov sött alla!
o en puss till sara hjärtat, du är så go! min bäste vän!


Nu blir den snart MIN!!

Har skickat efter den där knall rosa plysch dressen nu :) jag ska få den av carina för att jag hjälper henne och städa ur hennes lägga på porrön !! fan så sweeeeeeeet.....för det är inte mycket att göra där heller eftersom att det där är en så renlig kvinna, typ vaska golven är kvar? haha....


Vi har hållt på o flytta alla soffor hit o dit, så nu är mammas/mormors soffor hos carina, o carinas möblemang är här hos mamma.....bla. mina två öronlappsfåtöljer som jag ska klä om då jag får eget place!! sviiinfina är dom!!!!!!

Sen så har jag har kört en liten skåpbil hela dagen. varit o sladdat lite på isen i avan, påvägen till min älskade farfar, vi var och hämtade nå sideboard o nå tjaffs i från laggårn. sen drack vi kaffe och skyndade oss tillbaka till luleå för att åka till gammelläggan och tömma den på skafferimat...sen körde jag hem henne och sen tillbaka hit till milky igen för att återlämna kenntas lilla skåpbil :-D, mycket trevlig liten vit sak, nuddar man bromsen lite så blir det tvärnit omg...hehe...

När jag nu har kommit hem så har jag bikat en timme o sen kört massa styrke..helt slut vart jag !
sen inni duschen o sen käka mat...o nu sitter jag här o skriver helt ovesäntliga saker som ingen ändå kommer fatta nå av....korsan o tvärssan..men det är bara för att jag är en trött kvinna, helt slutkörd!


jävla stalker!!

nu ska jag glo era bloggs !
pösspöss

Din Jävla jävel jävel

det är mitt ordspråk det....verkar vara många som tatt över det.
eller det kanske har gått i arv....hahaha.....kul att man gjort sånt intryck på vissa människor!

Tänkte bara skriva här en sista gång nu innan lastbilen kommer.
för kommer inte kunna uppdatera på flera timmar, för ska till farfar en sväng o de sen.
+ att vi ska till pappa o bettan o lämna hem connan.
vad ska ni göra denna söndag då? hähä ligga bakis eller??
måste då säga det att det har  varit skönt att vara nykter o bara chilla en helg.....
får se hur nästa helg blir, dom har ju premiär på allstars....men vi får dock se...kanske blir en nykter helg då också...

NE vad mina inlägg nu hela tiden jämt o ständigt handlar om träning o alkohol....det är ju ingen vidare bra kombination!


jäla skit väder alltså!!!! varför kan det inte bli soligt för?? svinsugen på skoter o skidor och till och med skridskor. det är något jag borde lära mig snart tycker jag, becci på hal is. det är något jag verkligen inte kan o de är något jag i princip hatar att göra...åka jävla skridskor....men nu för en gångs skull så var jag sugen på de...
måste nog hooka upp nån som vill göra något av detta med mig!


Stackars min mamma, hon har fått en cysta i tandroten så hon ska akut få operera bort den...


jävla turtturduvorna sitter här framför mig o kramas, tror ni jag är nå avis??? naaa kanske bara lite då.....
känns som en jäkla evighet sen...jajja ensam är stark!! får tänka så va??


ne nu vart det ett jäkla hoppande hit o dit.... men det är så här jag tänker o skrev ner lite snabbt för stunden!

love yaaaahh!

HAHAHAHAHHA me and perdaahl ute i svängarna, jag är en jävel på bugg!! lite smått roligt hur man ser ut barrrrra!
ser ju bredare ut än en laggårrdssvägg......HAHAHAHAHA....


klump i halsen varje gång jag vaknar!!

fattar det inte...o sen går den över under dagen?!...
äää är väl ändå inget jag ska förstå ändå vavava?

sitter här i min canadien dress o lilla my på huvvet. ska snart flytta massa soffor kors och tvärs. haha tur att man blitt pippi på sistone så man orkar hålla på och bära hela tiden, fram och tillbaka!!

sitter o ser på skidskytte...spännande...vill också åka skidor, bara det kunde bli varmare!

ne nu har jag lite bråttom med allt som ska hinnas med.
börjar bli less på att alltid behöva ställa upp, no matter what!


BTW...cessi messade mig imorse om att polisskolan ska ha informationsmöte på polistationen nu den 24/2...någon som är sugen på o följa med?:)

ha en bra dag alla!

nerbäddad dam

Ligger i sängen nu....
varit hemma hos thesso.. spelade lite yattzzy med meg o margith, jag vann. o margith gick hem för att hon vart så sur.
dålig förlorare på 70 bast?? :-D hahaha....

nåväl...sen for vi o hämta upp my o drog stan ett tag.  o nu är jag hemma.

fan vad det blåser ute....kul det ska bli o flytta allt imorgon...not!
ajja ska sova nu.

sov så gott !!
pusss

you you you you i got you

det var den enda som satte sig. kommer bli sommarplåga nummer 1!
alla låtar typ sög ikväll, vad är det som har hänt med melodifestivalens standard???
sämsta året ever.... är riktigt besviken alltså!!

sitter med ränie på msn o kommenterar programmet, han tyckte velvet var bästa. ja tyckite den där låten som jag har som rubrik med doggeliiito.....

Mamma o familjen tyckte att jag likna bruden maja gullstrand till både sätt o utseende... HAHAHA...är ha så pretto???

O HELVETE

ALEXANDER BARD HAR BYXOR PÅ SIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

här har ni den nyaste partylåten jag nöter !!

kat deluna-unstoppable

lite skvaller...

jag kanske kanske kanske kommer att få vara ansiktet utåt till ett större företag ;-)
mer än så kan jag inte förtella er om ännu !


Sitter hemma o glor lite the hills på mtv...
snart är det melodifestivalen :) fast jag tycker att alla har typ sugit i år...bara några få som varit najjs.

JjjjAAJJJA nu ringde braijjsan ska surra lite skvaller med henne. om min jävla stalker. SUX!!


Jag tror jag är förföljd!

jag tror att jag har en stalker efter mig :S....




har nyss kört ett hårt pass på biken 60 min. cyklade 2 o en halv mil.....så jag cyklade ganska fort. hehe!
sen körde jag massa styrke, hårt o länge....helt fucking slut är jag. men det är en härlig känsla nu efter att man duschat o gjort sig lite fin ! i smell candy...

vet ni på 3 månader så har jag minskat en decimeter i midjan och 15 cm i höften och över rumpan ;-)


nu sitter jag här på golvet med min laptop och surrar med adam och sofie om vem som är snyggast i världen. haha inte så givande samtal, men brist på annat så är det ganska kul. hannah min lillasysters heting är mikael backlund*? nån hockyspelare....HAHAHA.....

nåånii uppdaterar sen, ska käka mys middag med hela familjen + kenntha o sofie!!
pössiss

I won´t be crying when i´m lonely

"I'm sure you don't believe
That anybody can tell you're a fool
I'll bet that you believe
They only think that you're cool
And a handsome devil too

But baby trust me now
You'd better turn around
'Cause otherwise you're gonna fall and hit the ground
'Cause all this spirit boy
Won't last eternally

I won't be crying when I'm lonely
'Cause I'll be making sure I'll have a good time
aint nothing wrong when I'm alone now
'Cause I'm alone and I'm proud
I won't be crying when I'm lonely "




Fy tusan så den är skön denna låt....i love it.... lite gammal men fortfarande lika bra, ni som vill höra den så är det den sista låten jag stoppat in här nedan någerst!
synd att päronen var hemma annars hade jag dunkat på o suttit på biken o bikat som aldrig förr.
men ska flirta lite med dom nu om att vi ska spela musik....HÖGT! :-D

nä på med träningskläderna. hörs sen sötungar!




Denna dress ska jag skicka efter, nog kommer jag bli ganska söt i denna ;)



Rosa Rosa Rosa.........har redan en i vitt, nu ska jag ha i denna färg, o sen i alla andra färger. älskar dom här dressarna.
så lovly är dom....

vart tog det vackra vädret vägen ?

Känns alldeles för kallt för o börja bege sig ut på en prommp, då det blåser o yr runt snö.
men jag kanske tar mig i kragen sen o tar på mig täckisarna o beger mig ut i vildmarkens tuffa terräng.
annars så ska jag sitta opp minnst en timma på biken.
för nu känner jag i hela kroppen att det är dax o röra på sig lite.
jag har vart så trött o slut i kroppen på sista tiden + klump i halsen, så det har inte varit någon träning alls på 2 dagar.

Jag är så tröööött, har fått ligga i flera timmar o lyssna på tjaffs.

Idag blir det tacos till middag, o de enda jag kan säga är fiiiifaan så gott!
sen vette tusan vad som sker...?
för tillfället så vill jag bara bädda ner mig i soffan o sova ett- tre par timmar till....
får kanske köra på en turbovila sen, nu frulle!

pösspösspösspösspöss

på hemmaplan

nyss hemkommer ifrån tesso :) jag hon o my har suttit o haft yattzy turnering! hunnit vara hemma hos my o sett lite greays oxå, sen hamna vi på en fest hos hennes syster på örnäset. men for fort hem till tesso igen...
det har varit skönt o vara nykter en fredag kväll...mycket skratt och liten verkstad:D

grattis till min lillskata jässan som fyller 20 bast idag...1 år närmare 30 nu gumman...hahaha!!!
ajja ska sova nu. ska upp med tuppen imorgon.

smell yaah later
sov gott!!
pösspösss

Nu nötts de...

O party party humöret är på topp, men inge galeyy ikväll....

Fortsättning på fredag hela veckan

har nyss duschat o gjort mig lite finare, enbart för att det är fredag :-)

sitter här vid köksbordet med mina adourebaoullleee harems, helt fucking amazing kär är jag i dom. tror det var det bästa köpet ever jag har gjort!!
Lite kul o vara kärringen mot strömmen också...för som alla vet hur lulebrudarna funkar, allt och alla ska vara likadana. ingen som vågar sig på nå nytt från mode världen om dom inte sett en massa som har det redan.
o tight tight tight.....säger inte att jag också kan vara sån, men jag börjar veeeerkligen tröttna...på att alla ser ut som varann...samma jävla page frisyrer o färger o kläder o skor.....O ALLA DESSA JÄVLA SKINNJACKOR!!!!
har ju sagt nu i 2 års tid att mockan kommer slå ut skinnet...men de är ingen som lyssnat, o se nu vad som är på ingång stort?!

varför ska man se likadan ut? gud så tråkigt ! vart är personligheterna??? hittar man det i alla andra eller??
Ne  becci  mot strömmen...hejja hejja....
orka se ut som alla andra mer.....man kan blanda gott o friskt som jag gör nuförtiden:-D Det är ju det som är coolt att ha sin egna stil o inte följa andras!!!

diss mot er chickens o hiss åt oss annorlunda freax !

Fredag hela veckan

Raijjsan o jag sitter i varsin soffa o dricker kaffe.
har hunnit med en massa ansökningar idag + mailat till en vägledare på komvux om en träff så jag får sätta igång nu med mina fristående kurser som jag vill läsa...
känns så skönt att äntligen fått fingrarna ur röven och fixat upp lite.

I helgen vette tusan vad som sker, blir lugnt iaf. måste rena levern lite. hahaha låter som att jag har alkoholproblem eller nå annat dylikt.


Detta inlägg skulle ha varit publicerat se n två timmar tillbaka:S

1...2...3..4...jag är en partymyra....daataataarrraa

Måste ju säga god natt till er alla läsare, o godmorgon till er andra som läser det här imorgonbitti:-P
kvällen har bestått av att få sparkar i rövva av mamms o co. om att söka in i morgon alla fristående kurser jag ska läsa på universitetet....så de måste jag göra imorgon, maila eller ringa o be dom skicka ansökningpapper!

har inte gjort så mycket ikväll annat än suttit framför datorn o druckit kaffe....

imorgon ska jag upp redan vid 7 för då ska mamma städa o jag ska ringa vtc....sen vet ja ej vad som sker?
blir en lugn helg iaf....

sov så sött med er alla!
love!!

btw...rekord många läsare idag

vart kommer ni ifrån? är jag den nya kvinnliga alex schulman?? :-D
kul att det är så många som hittat hit iaf :)

nu ska ja synda lite med en kvällsmacka är såååå sugen!!


vet ni sara hon gjorde min dag idag, hon sa att jag var halva mig som jag var sist hon såg mig då jag fyllde år, o att jag var så smal o spä nu. jag vart så jäkla glad!! för de är ju de jag siktar mot...
hon ser ju mig så sällan så hon ser ju skillnaden på mig som inte andra gör som ser mig hela tiden.
ja jag vart så rörd, ville bara lägga in det här:-)

tjohohohoo

häpen tjej

var med min sessa sara idag hos hennes läkare....jag satt bara med öppen käft, hur kan en läkare vara så burdus i sitt sätt o inte säga nå om vad han ska göra...stackars dig hjärtat..hujje!

var till vtc idag, måste tillbaka imorgon till en läkare..suck!
sen kom sara o hämta upp mig, drog till sub o fikade. tack gumman för fikat:-)
vad vi har skvallrat och snackat skit, hähä.... (det som är kul är att hennes min mamma o hennes mamma också är bästisar o båda heter sussi)
sen vart de en snabbis på stan för lite shopping, fick låna av sara till ett par skitsnygga haremsbyxor med knappar..oo tänk till sommaren med alla mina pumps!!!

hoho har inte varit på stan på flera år känns de som, lite kul att dom börjat sälja skor jag köpte förra sommaren o dom är duper modern nu...zebra o leopard ballisar med hår imitattion...

ikväll är jag trött. det är statusen...

här är saras blogg för er som vill läsa:D
http://carmenciita.blogg.se/


jag o sara för fem år sedan ? :-) kolla hur svettig man blir då man får en puss. hahaha

AMERIKANARE ALLTSÅ

dom är ju för överdrivna, sitter o ser på RR. Gud så irriterande överdrivet glada och snabba dom är i sina rörelser.
Vänder brudarna huvudet lite åt vänster så ser dom till att hela håret svingas med som om enbart vinden fanns i deras hår, sen när dom talar så talar dom med hela kroppen och händerna och skrattar överdrivet högt och spelar "hey jag är lyckligast i världen"

då var det sagt ! hehe...


Sitter o käkar herreconwitch men den smakar alldeles för mycket vinäger idag..huh...
Raijjsan kommer snart över på kaffe rep innan jag ska till Vct och sen iväg med min bästa vän från boden..



gud vad jag är slut i hjärnan o i kroppen...skulle behöva sova 40 dygn o lite till!
hörs sen alla.

Här har ni den irriterande amerikanaren, som pekar o skriker in i tv:n o spelar lyckligast i världen. hoppas o studsar överdrivet !


gääämeel stääkare


Ett nattligt inlägg

Hallå där i stugan!

Satt på biken en halvtimme idag, sen skynda jag mig över till tesso vid två men flickan sov fortfarande...hon sov till 5 !!!!
så jag satt med miss meggy o ullis o drack kaffe o surra massa skit.
sen kom massa annat folk dit också och underhöll oss...hehe.fick äta älgsoppa idag, muuuums var de :-)
När flickebarnet hade vaknat så gick vi ner o tränade. var jobbigt för kroppen idag kände jag...hade ingen vidare motivation, men de är bara o spotta sig i nävarna o ge sig fan på det ändå.

efter träningen så duscha vi o for sen till cäriina för lite kallayys o folkets jubel ;-D
suttit o lyssna på när carina fyllde 30, fuck så roligt dom verkar ha haft det. så jag o tesso bestämde att vi ska ha fest ihop då vi fyller trettio oxå :-D
BTW.......ÅNGEST ATTACK. NU..........cornelia fyller nio år, hälften till myndig. när hon fyller 18 år då är jag 30...omfg !!!

ja herregyyyyyyyy vilka hemska tankar jag får upp...

nå nog om det.
efter kalaset så åkte vi hem till tesso o såg på feta människor, sen till statiol för o köpa körv till miss meggy o miss margith....sen hämta upp my o cruisa en sväng o nu ligger jag nerbäddad i sängen o ska snart sova :)




imorgon blir de vårdcentralen o sen fika med min underbara sessa sara :)
godnatt på er..pusspuss

Jag är helt såld, helt frälst helt förälskad i denna låt alltså!

If you wanna try and save me
Then take my heart and hate me
If you feel you can't let go, let go.....





denna låt är som att man står still och hela livet snurrar runt en samtidigt? så förbannat skön!!!
ett jäkla rus är den i hela min kropp.....

Nu ringde dom ifrån vårdcentralen.

Bara typ en timme senare än vad dom sa :S ska dit imorgon för det jag ska göra. för dom hade ingen tid idag ledig.

"Förmågan att idag tänka annorlunda än igår skiljer den vise från den envise"

är inte detta ordspråk jävligt sant??????
ne nu har jag andra viktiga saker att ta hand om!
Puss på er

"Herreconwitch"

God morgon alla, vaknade för en timme sen. Det var helt gudomligt att få sova!
Sitter och käkar "herreconwitch" (kålsallad, svin gott)grönt te, o nå nyttiga hårdbröd smörgåsar. o glor på skidskytte, gud så spännande det är. Är typ tok sugen på att fara ut och åka skidor..fan så härligt det hade varit. men då måste jag åka till farfar för all utrustning är där + bra spår....kanske till helgen?

väntar på att vårdcentralen ska ringa upp så man får gå dit o kolla upp lite saker.
sen ska jag till tesso och umgås + träning :-) sen får vi se...

Jo just ja, Cääärina fyller 47 år idag så ska till tuna senare på kallayys. alla kommer ju o ska fira henne så man ska inte vara en sämre kålsupare. hehe...mitt älskade hjärta kommer ju dit (farfar) så ska dra flera flugor i en smäll hade jag tänkt :-)

Nu ska jag fixa ihop träningskläderna !!

Uppdaterar senare! Puss


här dricker vi så vi dör, medans dom i afrika dör av törst

ja så tragiskt...

nu ska jag sova ! imorgon träning wiiihooo :D

Lev livet du älskar...Älska livet du lever...daaaahh!

Såå trött jag är.
har nyss spinnt en timme o sen kört styrketräning.
man märker att jag tränat ett tag nu, för jag orkar mycket mycket mer. vart inte ens slut efter cyklingen annat än att jag svettades som en gris, men konditionen börjar bli bra nu ;-D
körde bara en lätt träning mage rygg o armar...men blir bara starkare och starkare. vet ni hur kul det känns???

en stor eloge o massa beröm till mig själv :-)
så nu har jag duschat och satt på mig mysisarna. måste ta nå o äta...
sen blir det o lägga sig yber tidigt!! fan så underbart....

måste på vårdcentralen imorgon o kolla lite saker.
sen verkar det som jag ska på date med lottie o fika lite, fast då får hon bjuda :D haha jag är en så fattig tjej!

Jäjjjää

fast den här bilden är nog den bilden som förknippar högstadiet.

tror jag var 14 här? keps, bagies stor tshirt... hahaha tror detta var min övergångsfas från hiphoppare till "raggare,patriot,rasist,nationalist" wannabe någonting?  sverige tröjje tjej...ja vad man nu ska kalla det. 14-is iallefullefall :-P hahaha vilken töööööönt



lite o göra

Stänger du av mobilen när du sover?
Always on the run

Vem såg dig senast naken?
Johan mitt X

Hur såg du ut på högstadiet?
vill ni se en bild? sätter in en i slutet av listan.

Hur är du att ha som arbetskamrat?
För ärlig....


Har du celluliter?
vad är de ;)?! daah

Biter du på naglarna?
nepp, däremot river...inge bra, borde sluta med det.

Har du något handikapp?
Jo...tankspridd 3000...kan inte säga vissa ord rätt som entrecote och baugette.

Är det rädd för att få hängbröst?
Nee mina är så små och behändiga ;-D här blire inga hängtuttar isf i med sillissar fort som faaaan :D (det var ett skämt. annars börjar skvallernukkan surra)

Svär du?
well excuse me...

Är du trevlig mot Jehovs vittnen?
Japp, har själv studerat det som mindre. inget fel på dom!

Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
köttsoppa med klimp

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Korv

Har du blivit arresterad?
hm....inte arresterad direkt..

Är du rädd för Securitasvakter?
Nej nej....vill ju själv bli det dom inte lyckades bli..poppo.

Har du någonting att dölja?
Naeh, fan inte längre i denna blogg. orka börja dölja saker...im clean...

Ljuger du?
Jag kan inte ljuga, det går inte. man ser på en gång om jag ens skulle försöka mig till det.
jag är en alldeles för dumärlig människa.

Har du kysst en polis?
nej....

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta din pojkvän från krogen?
Absolut Absolut !!

Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
Desperate houswifes !!!


just de....bilden från högstadiet...


To my boy.....

om du tvekar.....

Fischy ;-)


Sömnlös natt

somnade 8 imorse, ställde klockan nu på 12 så att jag ska kunna lyckas somna i vettig tid ikväll...

man märker på er läsare om jag skrivit nå lite mer skvaller här på bloggen, för då tok uppdaterar ni o sen går väl djungelklockan per telefon :-D har ju vissa aningar om vem personen i fråga är, but i dont give a fuck.
en sak är då säker, det verkar ju vara någon som har sjukt tråkigt i sitt liv och hittar på massa skitsnack om att jag strulat o varit med andra killar o flirtat massvis på krogen? HAHA... det är det som är det roliga för dom som känner mig vet vad jag går för så det är det som är lite komiskt att man får höra via ryktesvägen att jag gjort massa saker?
du vill bara jävlas din lilla mara ! lägg av vem det, det är inte mig du sårar + att du blir ju bara stämplad som ännu mera korkad och pucko då sanningen kommer  fram... mytta????? eller allmänt bara felknullad i huvvet???

fan så arg jag är! hitta på massa rykten för att enbart såra.



har vaknat på en dålig sida idag...


nu -våra bästa år-kaffe!

Systrarna seriös. becci, hannah o moe tha hoe ;)





Godelikvällen alla glaa peeeps.

Tjohooo....

kom hem för nå tag sen från cääärina, hjälpt henne med o borra upp massa saker.
o hon flätade mitt hår så jag får de gull lockligt tills imorgon, inte för att jag ska göra något speciellt men ändå, lite roligt o göra sig lite extra fin då och då...

från det ena till den andra mamma o ubbe ska köpa hus, mest troligt. IIIII så kul bastu o allt. 2 mil från stan, ute i skogen...fatta massa massa mys för dom. o för mig till sommaren o bo i utehuset.
jag återkommer imorgon då jag fått veta lite mer om hur det går....:-)

jag letar då lägga....har börjat få en framtidsvision om vad jag ska plugga nu....men de får ni ej veta ännu för jag har sagt så mycket hit och dit om vad jag ska göra o inte göra. så de är lika o hålla det lite hemligt :P...


detta inlägg vart ju superhemligt :-D haahaha...
nu ska jag kolla om det är nå greattans på tv ikväll...


hejsan alla

nu ska jag åka till tuna en sväng :-)
vi hörs sen alla då jag kommer hem... blir inte länge borta ;-P

En helt ny människa

jag är en ny människa nu, fan så fräsch man känner sig efter att ha duschat bort helgen.
ska strax börja kocka . måste faktiskt skryta om mig själv med att jag börjat bli riktigt duktig på att kocka och leka lite med maten :-)

har ont i halsen... uppe i gommen o längre bak, känns som att man håller på o bli förkyld. så vågar inte röra på mig allt för mycket idag då jag inte vill gå och bli mega sjuk. inväntar morgondagen istället då det är min och tessos träning + bastudag.

Btw hurrni alla, nu vet jag vad det är för utslag jag har....det är inte exem eller nå annat utan det är. stressrelaternade utslag. mycket stress mycket utslag ingen stress inga utslag...
kanske dags att börja meditera eller nå annat så man blir lugn i kropp o själ....

nu måste jag jalla med födan till mitt hungriga släkte.

Vi två hör hemma i ett rum med inga andra.

Sitter o nöter låten med håkke här nedan...så äckligt skön låten än..mm mm mmm....

Igår kom jessica hit, skvallra massa och snackade lite skit....trevligt var det. sen for jag hem till tesso o umgicks... hahaha sliten som ett as var jag, satt o mumla o kunde knappt prata, bara slöddra.
var typ på fyllan fortfarande......miss meggy o miss margith sa då åt mig på skarpen nu att jag borde ha smisk så mycket jag festat på sistone o att nu får det banne mig vara färdigt för ett tag framöver. eftersom min kropp tar sån jäkla stryk av allt....
Men känner det själv att det behövs nog en stor paus...
Nog om detta....


Somnade 5 imorse? hemma hos tesso. död död död var jag...ställde klockan på halv 11 för o inte sova bort dagen o vända på dygnet...så har bara suttit o druckit kaffe o surra på om livet med miss meggy.
Och nu är jag hemma igen.... måste hoppa i duschen och bli människa. sen så är det tydligen min tur att laga mat här hemma, så ska göra spagetthi och köttfärsås hade jag tänkt...
sen ska jag till tuna en sväng. ta en prommpenad...


Btw, jag har smakat älg nu...eller jag vart i tvingad det, och det var mycket godare än vad jag kommer ihåg. FAST.... man kanske måste äta det fer ggr innan jag stämplar älgen.

nu duschen-sminka-klä = Människa.

Här är en av mina favorit låtar med..

Min älskade Håkan hellström....så jäkla skön !!

Nu blir det grönt ett tag framöver!

fredags vart de cleo med brudarna + annat roligt folk :-) sen hem o mysa o typ sova endast 3 timmar för att sen börja göra sig klar inför lördagskvällen....
Den spenderades hemma hos mamma maria med massa folk. sen då drog dom på en annan fest ,o jag o ewa o marcus drog till my på fest på knöppeln. sen hem o uppdatera bloggen...vid fyra inatt så körde tessohjärtat mig till myset för efterfest....det var jäkligt roligt, träffa alla o sånt. festa till halv 11 imorse o sov till 2 kanske?
jag var myyyyyycket bladig må jag då säga....haha men det var nog varenda själ som var där...
men himla himla skoj var det....

MEN nu får det vara nog för min del o dricka, börjar bli alldeles för mycket och för ofta. o det är ju inget liv jag vill leva heller......att bara supa o leva om...

sorry om ni inte hänger med i mitt skriveri idag, haha det är ju som sagt bara 6 timmar sen jag slutade dricka...

Detta kanske kommer sluta riktigt bra iallefall....*hoppas*

If you want my future, forget my past....

hallojj... inte hunnit uppdatera nå alls.
haft en hektisk helg med bara fest o massa mys i sängen ;-)

igår var de spelkväll hos raijjsan o sen vart de utgång med chixxen o sen hem o mysa med mr.x....
idag vart de ännu mera party o nu är man hemma igen o undrar om x ska komma o sova eller ej...:-P

rolig helg har jag iaf haft!!!


ligger o lyssnar på abba-the winner takes it all......



MIN HUMOR...HAHAHAHAHAHA

se den fler ggr annars fattar ni inte humorn! flatfällan....hahahahahah så jävla kul.
är hemma hos raijjsan med morsan my ellen o tesso o dricker vin, få se vad kvällen bjuder på=)
PÖSS

Den här är faktiskt bra fortfarande! HAHAHA

eller vad säger ni alla girls??

Jag o raijjsan...100 år sedan


Disco at friday night

här hemma är det fest :-D
jag o raijjsan sitter här i soffan o dricker kaffe.
bror min sitter i sitt rum o basara a-teens. HAHAHA...nostalgitripp från det att man är liten. + spice girls o massa massa annat. som egentligen suger hårt, men var så länge sen man hörde dom så de är bara roligt :-)
Man blir fest sugen. ska ju till raijjsan sen ikväll o dricka nå vin sen får man se vad de blir efter det. ska ju festa imorgon med ewah o co. så inge mycke dricka blir det iaf ikväll....

neee nu sitter datorn o guppar i knäät, så kan knappt skriva :-D
kan tesso vakna någon gång så vi kan träääääääna !!


The winner takes it all

Finns det någon mer sann sanning för mig än såhär? vinnaren tar allt.
När jag blir ledsen och tankarna börjar komma då lyssnar jag på den här. och det spelar ingen roll vad det handlar om eller vem eller vad som gjort mig ledsen. Den här låten får en att se logiskt. alltid...

Näää nu har jag suttit inne för länge ! hörs sen hurru!!

Jill johnsson-kärleken är

Visste ni att jag kan sjunga den här med teckenspråk?
alltså stå och teckna till det hon sjunger.
hohoho, nu fick ni veta något ni kanske inte visste om mig ;) Vet inte hur många jag har lärt teckna denna låt !



Här har ni nå andra favoriter.

Jag måste bränna skivor snart märker jag :-D
dansbandsbebban!

Min första alldeles egna dansbandskiva fick jag då jag var 7 år.

O det var mina älskade Arvingarna...Räck mig din hand, den låten är absolut den bästa ever dom.
Den favoriten har hängt kvar sen jag var 7 år och fick skivan av pappa i julklapp för att jag hade önskat mig den så innerligt mycket. + då alla andra underbara låtar, tjejer,sången till jennifer, coola killar cabriolet 68. osv osv.
Alla låtar har sin charm. men jag tänkte bjuda på den enda låten jag hitta på youtube som lät OK inspelat.

varför jag älskar dansband är nog för att när vi var små så var det bingolotto varje lördag o i pauserna eller då någon sjöng så ställde sig alla upp och bugga med varann i vardagsrummet inklusive vi barn.
sen så har alla lyssnat enbart på dansband också...så det är inte så konstigt att jag är en dansbandsfanatiker! :-)
+ att farfar, pappa, mormor farmor mamma ja alla runt omkring mig är endera jävla duktiga på att bugga, så det ligger i blodet att ha movesen i kroppen ;-P
Det är något jag älskar o de är att bugga och dansa....oj oj oj... det bästa som finns!

Vädergudarna hörde mina böner.

Kände mig helt lyrisk då jag vaknade imorse. KOLLA VÄDRET!!
Måste ila nu så jag hinner ut o njuta av solen. sola + gå en prommp. tror jag ska ta kvantum svängen o kolla bankomaten....lite orolig för vad innehållet ska visa, för jag har festat mycket. o då drar de iväg fort.
Senare idag blir det träning + bastu ala tesso. najjs :-)

Såg nyss på tv:n att "mackan" ni vet en utav mina favoriter. han med den sköna humorn han ska vara med i du är vad du äter, så det får jag absolut inte missa, hahah...han är ju så töt den lilla tjockisen :) här har ni ett klipp med mackan o erik!

 


Sitter o lyssnar på lasse stefanz-dom sista ljuva åren.
Jag ääääääälskar verkligen dansband... balsam för själen.
jag som annars är så hetlevrad och omedelbar blir som en liten kissekatt som spinner då jag hör dansband.
man vill bara upp och dansa.....o svänga sina lurviga.


Jävlas du med mig, din wannabe-coola-jävla-minibaguette! Så jävlas jag med dig. Jag vinner. 

Hon där Linda B..är hon kork eller kork?

När det tog slut mellan hon o hennes kille så gick hon dumt nog som vanligt ut i media med sina korkade kommentarer.
(Han var djupt religös o hon typ ateist.)
-Han säger att han älskar mig, men hur kan jag tro på någon som tror att man kan gå på vatten?

JAG tycker verkligen inte om denna människa. hon är jobbig o hon talar mer än mig. jag kan inte med sånna människor.
hon har ibland någon låt som man kan lyssna på 2 ggr sen är man less....

jag är inte ett vidare fään av henne. ....


Denna Quinna är ju för djup.

http://sussistattin.blogg.se/

Men världens bästa mamma det är vad hon är ! :)
det är så jäkla tråkigt när inte hon är hemma o gapar o härjar !

fan vilken blogg nierd jag är alltså. räknade igår att jag skrivit 16 inlägg på en dag?!
har jag problem eller vadå? eller har jag bara mycket o dela med mig på internet? ;)
Har då kollat igenom en massa inlägg o jag skriver ju varken nå viktigt eller intressant här.
O ändå ändå ändå så följer ni mig så slaviskt, blir ju nästan lite rörd här.
kanske skulle dra till med ett tacktal?
nya beccibella? är det jag det?

"Tack tack alla för erat stöd. utan er så vore jag ingenting" vick vick på skallen!
ne nu ljööög jag feett :D


Jag är ju en typisk våg...så jag sitter här o väljer för och emot om jag ska traska över till tesso eller ej!
man vet ju aldrig nuförtiden om man blir mördad av att gå till konsum eller inföst i en bil av ens egna familj?
eller knivdödad mitt i stan på blanka ljusa dagen!
DET ÄR SÅ JÄVLA TRAGISKT detta samhäller vi lever i!
tacka vet jag för att jag ska bli polis, stoppa er alla skitstövlar bakom lås och bom där ni hör hemma !


Är man med i leken, så får man leken tåla!

Är han inte snyggg???




hahaha ja bara leker med er ;)

They come...they go...

Känner hur den där jävla träningsvärken börjar göra sig hörd..
haha o min buller mage den ska vi inte ens snacka om. den nästa som får mig att skratta tar livet av mig.
det är jobbigt, man kan inte ens hosta...
hoppas inte ronny loggar in på msn, då skulle jag vara död före jag var död, hajjar ni? :-D
ÖVERSÄTTNING: han får mig att skratta alltid så gott :D

tjuvkäka lite kvällsfika o det gjorde susen i magen :-)

Jag vill söka och bli polis typ nu genast!!
Becci Polis ! det klingar grannt.

Hahaha måste bara få berätta vad tesso är trög.....hon tycker jag hoppar så mycket i mina inlägg att jag skriver 1,3 och hoppar över 2? hmmm......jag sa då det, att det är ju valfritt o läsa den om hon känner på det viset!
Men det ville hon då inte.....den var alldeles för rolig att läsa! jävla teres ! hon är ju för trög! ;-)

måste gå o sova snart...vända tillbaka lite dygn!


btw lyllos alla er som har någon partner o dela alla hjärtans dag med! håll hårt vi varann !
själv ska man festa? med dom andra brudarna som också är singel. Vad vi har lovat både jag o malin maria är o dra till kalix, men nu har ju malin karl så det blir väl inte det heller antar jag?


Skit jävla blogg !

Nu har den kruppat i 2 dagar och jag håller på o bli tokiiiiiiiig, tuppjukk i huvvet nästa?

har duschat för andra gången nyss, blev en 2 timmars prommp med kenneth. kände riktigt hur död jag blev i hela kroppen. ska upp imorgon också tidigt hade jag tänkt *hoppas* verkligen att det kommer vara strålande väder så man kan gå ut på isen och ta sig en lång promp. för då förenar man både nytta med nöjje, sola + träning :-D
sen på eftermiddagen blir det träning ala tessos gym + bastu :-) Fett najjs !!

btw...jag har gått ner 8 kg på 10 veckor. det är inte illa det va ??
känner motivationen mer och mer att fortsätta i samma stil. man mår så bra i både kropp och själ av att röra på sig.
att jag inte började med det tidigare...men heey jag är ju endast bara 20 år gammal. så ung är jag än...
annat är det då man blir 25 o kärring...o inte tala om när man börjar närma sig trettio, fan vilken livsångest jag skulle ha som kvinna om man inte hade man o karriär o barn o shitt då...hujje. undrar hur mitt liv ser ut om 10 år? då jag är 30 år gammal.... då kanske jag tycker att jag fortfarande är ung o tycker att 40 låter apgammalt?

ÄÄÄ fan det här inlägget var ju inge skojj alls... känns för seriöst för o vara mig :D
Nu till nå roligare...
Tesso sa då igår att hon får sig ett så gott skratt vareviga gång hon går in på min blogg...
så det känns ju bra, ett gott skratt förlänger ju livet va? o kan jag hjälpa henne med det så känns det som min plikt !
HAHA...


Nu ska jag se film ;) Tjohoo

Mina två trogna vapenriddare, i en korsordsduell!


Tesso vs. raijjsan..ni ser ni ser...


tesso lika vacker som vanligt:D



trippeltuttade becci :D, extra tutten hänger lite snääääättt....

Beiirutt har blitt Bombad !

Ååå min älskade blogg, som jag har saknat dig !!
sitter här o tokler för mig själv för att jag äntligen får sitta och skriva av mig lite.
varför jag inte kunnat uppdatera är för att jag varit hemma hos tesso nu i två dagar, o hennes dator ville aldrig låta mig logga in, så jag vart väldigt irriterad! Men nu är jag här igen....

Gårdagen var träning + bastu efteråt. fan så jag körde slut på mig själv med träningen... känns så underbart idag :-D
Efter träningen så gick vi upp till tessis igen och gjorde oss iordning för en hemmamyskväll hos raijjsan.
Vi åkte dit surra i 5 minuter, sen såg tesso en tidning så hon började lösa korsord.
Då sprang genast raijjsan iväg till sitt rum för att hämta 20 stycken ALLERS.
Ja hörrni....vi var hos Raijjsan i 5 timmar....vi satt och löste korsord. vi tala ingenting i onödan med varann om det inte var för att få hjälp med att lösa något....................jag är seriös. vi satt vid bordet alla tre..och var knäpptysta i 5 TIMMAR!!!
det kan jag kalla gemenskap...o äkta vänskap. man behöver inte tala med varann för att umgås.
Och det är ju självklart jag med mina homies som gör sånna här saker... HAHAHAHA....asg*

här kommer nästa tankspridda förvirrade becci grej in..bara jag som kan lyckas....

Vi åkte från raijjsan vid halv 2 inatt för o köra hem mj o matte från porsön.
tesso fick 50 spänn....så vi åkte till preem i stan för att tanka.
det var jag som gick ut för att tanka...gick direkt o öppna luckan och proppen till tanken. la proppen på kofferten.
gick och försökte få in femtiolappen....det gick inte......så jag satte mig i bilen igen...vi åkte till munkeberg o parkerade bilen...jag hoppar ut.... OOOOOOOOOOOPS...."ööhm tesso...öhm jag glömde stänga proppen".....
vi åkte o hitta den igen vid preem... hohh....hjärtattacken släppte !

sen när vi kom hem så la vi oss och såg boys dont cry... skum film... en flata som blir skjuten..?
somnade...vaknade kring tolv...gick ut till miss meggy och umgicks...
såg slalomen....sen åkte jag hem.....
Cyklat en halvtimme....o käkat världens godaste GI-gryta...kyckling emd massa grädde o boccoli! MUMS!

ja.....nu ska jag ut med kenntha på en långfärd...sen ska vi hämta upp en hyrbil vid järnvägsstationen ;) HOPPAS jag får
 köra :-D


JAA kära läsare....detta var en väldigt mycket supersnabb uppdate i korta ord, men de är bara för att jag inte har tid.
uppdaterar mer sen ikväll när jag kommer hem :-)
däremot får ni bildbevis från våran korsordskväll igår :D

Så här roligt har jag o tesso då vi umgås, är hon inte läcker?




Butchflator?!

Hmm, vad jag har fattat mig rätt ang. det namnet på den specifika flatan. är att det är dom som försöker likna karlar?
klär sig manligt har kalsonger klipper av sig håret o går som en karl, ja gör allt som en man gör, klär sig som en kille... typ förutom att dom har bröst o mens som vi vanliga kvinnor har.
Asså inte ens min flatbästis kan typ svara på den frågan förutom att hon säger att dom bara gillar stilen?
men då är min fråga, vill dom vara killar egentligen? då dom klär sig o försöker verkligen eftersträva att se ut som en karl.
nästa fråga är, "tjejjiga flatan", hon som är som vilken annan tjej som hellst... att hon då tänder på butchflatan?
är det för att hon kanske i verkliga fall bara låtstas vara flata? att hon i verkligheten kanske gillar män trotts allt?

butchflatorna vill inte vara killar som gillar bara stilen?!?!
jag hajjar inte riktigt, får nog disskutera det mer med jässan.


hänger ni med?

varför jag fick dom här funderingarna var för att jag läste i en blogg om en tjejjig flata som är ihop med en butch...
i dont get it..................................o de kommer jag nog aldrig att förstå heller....

FÖRLÅT JESSICA! :-D






Ajja nu ska jag packa ihop mina tränings/bastu stuffs till imorgon o prommpa över för en sleepover hos tejes. försöka få hem valkyria, hörde på ryktesvägarna att den skulle vara super bra !
kanske hörs sen!!
pösspöss

Tankspridd människa!

Jag är så tankspridd hela jag så jag är förvirrad.

jag skulle kunna soporna ta med mig till jobbet, ta bussen till bilbesiktningen,  tvingas bryta mig in i mitt egna hem,
jag skulle kunna förlägga fjärrkontrollen i kylskåpet...o massa massa mer...



kolla här skulle jag kunna somna om jag avr nog trött.

fundering!

Jag gillar egentligen inte hemmagjorda hamburgare med bröd.
men ibland så blir jag toksugen på det, så idag gjorde jag två stycken åt en o en halv sen kom kväljningarna!
o nu ångrar jag mig att jag gjorde dom...att jag aldrig ska lära mig va?
UÄCK....ryser bara av det jag nyss proppat i mig. varför kan inte jag vara som alla andra o gilla korv o hemmagjorda hamburgare?

som calle schulman typ, han gillar alla dess sorters körv så han har tattuerat ordet körv på armen. HAHA o mackan ni vet han har gjort en stor macka på magen...
ja vad ska jag göra då? en stor ramlösa naturell eller marabou choklad på rumpan kanske?

ja dessa funderingar va?

kommer nyss iaf från tesso vi började bygga ett 1000 bitars pussel av något ksjsdjskjd slott`? ja...jag kommer inte ihåg vad det var för abdolla namn. men iaf, jag har aldrig byggt ett jäkla pussel i hela mitt liv. jag fick börja med himlen...grrrrrrrrrrrrrrrrr. det är alldeles för komplicerat sånna där sysselsättningar för min skalle. så jag gav upp o skyllde på att jag skulle hem o äta :-D o de var faktiskt sant, jag var snor hungrig. men de får jag bittert äta upp nu att jag var, för nu mår jag illa...alla dessa frestelser som man tror att man tycker om, men inte klarar av i käften!
nu ska jag diska min stekpanna!

hörs sen alla... gud vad ni börjar bli många :-)

eller så kanske jag ska göra en sån här tattuering.
världskartan?

ala munkis

sitter hemma hos tesso o ser på lokala nyheter.
hallå hur B är inte norrbottens lokala nyheter???

vi har inte gjort nå alls. tesso har spelat nå spel på datorn o jag har lega o glott tv.
raijjsan rymde till nick så dit ska vi inte ikväll...

träning + bastubad blir det imorgon!!! längtar redan...
undrar vad jag o bruttan ska hitta på??? ja de tåls o fundera ytterligare på!
tjooohoo

Make Love, Not Warcraft !

Får sån jäkla energi av denna låt !!!!!!!!!!!
Ska till tesso strax, haha fastna med raijjan i tele o den knallrosa morrisen!!
Ikväll vankas de kääff hos braijj!


jalla jalla nu.. haha känns som att man undanvarar mycket tid med min älskade blogg, då de dras hit o dit ! :P
vi hörs sen alla så ska jag uppdatera rejält. nu börjar de ju bli irriterande miner för att jag inte dykt upp ännu!
fattar inte varför jag blitt en sån tidsoptimist ?

TÅLS ATT FUNDERA PÅ!
tjoohoo

Lasse Stefanz - Tomma löften, Tomma ord

denna nöter jag nu, känner hur fötterna börjar hoppa o hur mycket jag vill upp o bugga.


drog med mig hannah ut i det vackra vädret. gick mot tuna o fortsatte till storheden. fram och tillbaka gick på lite mer än en timme, o då gick jag i hannahs takt. vilket är halva min takt...
kommer hem o då var det raka spåret till biken, o en halvtimme där :-D
helt jävla done...helt färdig, helt finito...

så nu har man duschat o målat tossinaglarna...guuh det var en underbar upplevelse o få duscha...
sitter med raijjsan i högtalaren o skriver till er.

Raijjsan o min konversation handlar om niggah talk....
-Broe´s before Hoe´s :-D



make love not warcraft !!!!!


Beautiful Day !

Vad man blir skön i själen när man ser ut genom fönstret o kollar på termometern!
Så vackert...Sommaren närmar sig..halleeeleeluja!

har nyss käkar frulle, den dagliga of course :-D
så nu ska jag bara skriva lite kort här innan jag ska dra med mig lillesyster ut på en lång promp i det vackra vädret!!
Försöker få tag i tesso också för o kolla om vi ska träna o basta nå idag? annars så ska jag sitta opp på biken en halvtimme.
Hade varit så himlarrns najjs med lite träning idag. har ju haft min lite på is sen jag var sjuk... men endå så går jag ner i vikt... typ 2 kg kvar till där jag var för 4 år sen...o de är iiiiinte mycket...

Mamma o jag ska boka flygbiljetter ner till mormor, det har hon lovat mig. allt för att jag nu ska testa o flyga o se att det går utan att man får panikångest.
Nu jävlarr ska jag sluta ha sånna där negativa tankar ang. vad jag kan och inte kan !!

BTW.....

LESS, fick väcka min bror idag igen. han skulle börja 8. o vad är klockan? jävla cp barn är allt jag kan säga. sköt skolan. o han säger bara håll käften annars ger jag dig en höger. arg som inni helvete är han på mig för att jag ska skvallra, sen springer han bara omkring o hån skrattar o säger att han fyller 19 snart!
ÅÅÅ att han inte fattar det själv, sköter han inte skolan nu så kommer han att ångra sig senare !!
Mamma o alla gapar o försöker lägga ner hela sin själ på han, men han är så äckligt jävla obrydd. allt han tänker på är SOFIE!!!!!!!!!!!!!!!!! ååå jag blir tokig snart på adam osså skyller han på att det inte alls är hennes fel att han är vaken på nätterna utan att han ser film..ja jesus vad ska man säga??? o nu spelar han alldeles för hög musik så man knappt vet vad man tänker.. men jag orkar inte säga emot. CP CP CP. ååå han kan verkligen få mig att bli på dåligt humör!
vad är det för fel på min bror`?!

nu ska jag glo facen o sen ska jag ta på mig kläder o bege mig ner mot stranden för en prommpp!
ha en underbar dag alla !
vi hörs senare.
puss puss

DET LYYYYSER BARA BECCI


FammoBecci går i sömnen.


Nerbäddad

Åååå hoppas man nu får sova som en sessa inatt då man fått inta moas rum!!
sov ju kasst som fan inatt pga att de var fullmåne...grrr....

o vet ni....tills att jag fått jobb o kan ha eget så ska mamma o ubbe flytta ut sitt sovrum till vardagsrummet o jag ska få ta över moas rum så att det blir mitt. så jag kan bo både hos mamma o carina. det var väl ändå snällt?
för mamma o ubbe håller på o söka hus nu :-) dom ska köpa ett hade dom tänkt, ska o kolla på ett imorgon i alvik!
fatta najjs alltså..flytta ut på landet!
mamma blir ju bara sämre o sämre o för att hon ska få dom hjälpmedlena hon behöver så måste hon flytta. iaf till något på nedersta botten...

jag håller då på o kolla runt på olkia utbildningar på universitetet för jag har ju fram till i april o söka in :-)
tänk om jag redan nu skulle få börja utbilda mig till ett yrke?? cooooolt :-)

less på o dra fötterna nu... BLÄ!!! vill ha ett liv typ redan igår....
neee nu mina kära trogna vapenriddare så ska jag lägga mig o läsa!
vi hörs imorgon!
pusss

här kan man kommunicera fritt :D

hörrni... idag har jag o ränie haft möte.
vi har kunnat cama o surra med varann via msn, gud så kul det var !
inga kostnader om vi vill ses. allt man behöver göra görs via msn :-)

har vart ute o snurrat en sväng med tesso, körde hem raijjsan osv.
surrat på bara om en massa skit....
var på shell o köpte en ramlösa naturell.
nu ska jag nog tvätta bort min make up o borsta stubbarna...

vill ni ha mer uppdatering? :-)
det får ni på en stund!

smell ya

där sprack min familj angående 8 barn.

Vi har suttit o sett på familjer med många barn...
Aaaaaldrig säger jag nu max på sin höjd 3 kidzzz....verkar ju vara svin jobbigt o ta hand om så pass många, man får ju ingen egen tid alls...

nu ska vi starx åka ut en sväng, allt för o hålla sig vaken en stund till..

saknar mamma, hon åkte till stockholm idag o kommer inte hem förens nästa vecka. så tyst o tomt utan henne:/
får väl sysselsätta mig emd syskonen o han urban...

lördag alla hjärtans dag...hmm, suck...får väl se vad vi hittar på då för nå?
kom med förslag chixx...fest?lugnt?bio?? vad ska vi sysselsätta oss med?

jao jao... nu ska jag socialisera med tesso..

Tjosan i trosan

Sitter hemma hos tesso. fick käka middag här idag :P
vi är så trötta så att det känns som att någon utav oss ska svimma snart.
så jag vet inte riktigt vad det blir idag? lugna bullan typ...

ajja hörs sen alla. pöss

herre min skapare gud

vad klockan e mycheee.......
över en timme sen jag sa till tejese att jag skulle komma över till henne...
men så går det väl då man fastnar med mammas gubbe o en kaffekopp.
surr surr surr, haha he ´s my girlffreind :D

ne nu ska jag springa ner på tjorren o köpa cigg o sen så ska jag till tesso!!
haha dålig kompis jag känner mig som då jag inte hunnit ta mig dit ännu.
vi får höras sen alla gummor o gubbar !


VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?

Varför skrattar alla åt mig? så här går det till
Dom tittar-Dom skrattar-Dom dog.

Ewa hon går ju o dör vareviga gång hon är i min blogg.
o varför? jag vet inte.

mitt livsmysterium verkar detta bli...

ser jag rolig ut eller? är jag bara allmänt rolig, komisk va jag fattar inte?

ÄÄÄ nu ska jag till tesso !
hörs sen
pussss

PARTY PARTY!

Denna nöter jag då det är fest. (den här nedan)
har aldrig lyssnat särskilt mycket på beyonce...men denna här är jag helt frälst i !!
Var stoiin som fick mig börja lyssna mycket på hennes musik, o jag har verkligen underskattat henne.
hon har ju sjuuuuuukt jävla bra musik !!
lyssna....så skön...


I am 99.9% sure he doesnt like, but its the 0.1% that keeps me going.

Om män kunde bli gravida...

...skulle graviditeten vara i två år, med full lön under tiden!

...skulle förlossning utan bedövning inte existera!

...skulle morgonillamående klassas som landets värsta hälsoproblem!

...skulle barnen hållas kvar på sjukhuset tills de är pottränade!

...skulle de inte tycka att tvillingar är så söta!

...skulle sönerna i familjen vara tvungna att vara hemma före tio på kvällen!

...skulle portföljer användas som blöjpåsar!

...skulle faderskapsfrackar vara ett klädmode!

...skulle de stanna till sängs under hela graviditeten!

...skulle restauranger ha glass och pickles som förrätt!

...skulle kvinnorna styra världen!!!

i love it... :-D



NÄÄÄ nu måste jag kliva upp..


Carolina af uggla-snälla snälla

fan så bra denna låt är alltså...brukar inte gilla henne. men jag vart helt förälskad i låten!
tror att hon kommer vinna hela melodifestivalen. så det så!
Ligger o nöter låten nu....Mm MM mmmM....
inte en riktig schlager i mina öron, men låten...det är nå speciellt med den!

är christer björkman herr melodifestival så är fan jag fru melodifestival!
finns det något som jag avgudar mer än detta program??

snälla snälla snälla....ååå så skönt de är i öronen då hon sjunger det o så melodin samtidigt...
tror att antingen så hatar man låten eller så älskar man den..

märks att hasse aro åkt ut från lets dance, nu har han ju tid o leka polis o stå i efterlyst igen. han är ju det enda man sett på tv:n sen han åkte ur... o se på fan...nu är han på tv igen...
vad är det med denne man alltså?

ne vet ni, nu har jag varit övertrött alldeles för länge. o legat o asgarvat åt mig själv.
finns det någon som har bättre humor än mig? HAHAH inte enligt mig iaf :)
eller jo alex schulman, fan så jävla rolig han är i sitt skrivande. kissar ner mig nästan varje gång jag läser hans blogg. för jag har hans sorts humor..ironi..bjuda på sig själv stuket.
ne han är min favvo alltså....


SOV GOTT! hörs imorgon alla!
puss o kram!!

AAAh...AAAh...AAAh....

jesscia skickade det bor en ängel med flatan dahlberg ;-D
HAHAHA....hon är ju för kul jässan med sina påhitt...varför jag skrattar så gott är för att den påminner mig om flatfällan med sissela kyle..

o ewa hon är min jultomte. hennes bild på msn...+ att hennes ren är gaston...hon ska börja uppvakta mig med presenter..jag har bestämt att hon ska komma och knacka på dörren o säga, ho ho ho finns det någon snäll becci idag.
det ni visst är hon göllig min bästa vän?



jag o lilla sessan förra julen


dagens gulligaste

cornelia min lillasyster sitter o ritar på en sak o helt plötsligt säger hon:

-jag saknar johan.
jag då helt förvånad (från en sak till en annan):
-va? varför gör du det då gumman?
cornelia:
-men jag saknar han, han var så rolig och snäll. men nu när inte du är ihop med han längre så kan ju jag bli ihop med han så kan du vara med han igen.



haha ja, jag tyckte det var så sött sagt av hon...8 år o filosof...

Lars-göran o tim.

Jag fick ju en pling idag av tim om att han o larre ville komma o hälsa på :-)
så dom hämta upp mig från tuna o sen hit till milky för käff med familjen. dom for nyss, dom var här i flera timmar.
larre umgicks jag med varje dag i hela min skoltid i avan. o tim gymnasiet då han gick i samma klass :)
han måste ju vara 2 meter hög karln, o punkare.
larre lika lång som mig o volvoniierd. hahaha dom ser så omaka ut tillsammans dom där 2.
men det var så kul att träffa dom o uppdatera sig lite om deras liv o snacka massa gammla minnen o alla bus vi haft för oss i avan...
jag krull o larre var ligisterna i byn...hahahaha.....

o braijjsan, hon hann hit hon också en sväng innan jobbet, så de var roligt att få presentera henne för mina gamla homies.

faaan så hungrig jag är !! dom har gjort nå gott verkar de som :-)
måste nog käka nå nu innan jag tynar bort!


entrecote o baugett ;-) haha jag har ju mina egna utal på dom här 2 orden...

nu blire tuna

ska snabbt ta ihop mina stuffs sen till cäriiina o dricka kääääffe:-)
hörs sen alla..

btw uuuusr vilket sicket väder det är ute alltså..

HAHAH man ser att världen går vidare

det här var min favvo låt 2003 i eurovison song contest.
kolla stilen o kläderna o så ser ni idag?
B-igt hela grejjen....men låten är fortfarande bra ;-D

nicola-dont break my heart


Stay the night

Sitter o nöter alcazzars låt från igår, den växer mer o mer i mina öron :-)


gårkvällen spenderades hemma i marcus lägga på lerbäcken.
sen kom jörgen som gick bergs med oss...satt bara o surra svunna tider då vi var pyttebarn.
sen kom johan o co. förbi.....HAHAHA försökte få han o bugga med mig men han sprang bara omkring..nej nej becci jag vill iiiiiinte. haha som ett litet barn som sätter sig på tvären...så man fick slita o dra lite... HAHAHA...det var lite små roligt faktiskt. eller hur äwahh?

hmm klockan var väl halv 3? då jag skulle få åka hem med dom....o ewa hon skulle följa, men vi hann bara till statiol rondellen då hon sa, neee vänd om nu vill jag hem o sova. hahaha...var också lite smått roligt...hunnit typ 3 meter från parkeringen....

i slutändan så bjöd jag johääänk o chaffisen på mat på driven. var bland det godaste jag ätit på länge, ett skrovmål med smältost. det är fina grejjer det.
sen var det bara hem i säng...
jag tror jag var hemma 4 kanske? ni vet jag o klockan...måste nog ringa äwah o kolla hur det gick för hennes lag?

är inte det minsta bakis idag heller, gud så skönt !!
undrar om ewi kanske stoppar upp nå bilder från igår, isf ska jag sno några så ska ni få se :-P




DÄR SER NI ATT JAG INTE ENBART BARA ÄR PÅ KROGEN :-)
nästa lördag är det alla hjärtans dag.....suck................................................................................

inte bara krog tjej

ja där ser ni, lyssan på de ja njuter av



till X


goding nöta nöta


SVENSKA FOLKET VAD HÅLLER NI PÅ MED??????????????????

ni är ju inte klok någerst

carolina af ugglas o scotts var ju bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
älskade carrolinas låt...snälla snälla...
emilia sög totalt! hoppas man slipper lyssna på denna i framtiden på radio för då kommer jag att stänga av!!

ja ni är inte klok o ja som röstat som ett psyk!!!!!!!!!! på mina favvos...ja svenska folket ni vart ju som ni vart...

kan inte skriva mycket ewas markus har ett wiierdd tangentbord som är delat i hälften...


har iaf haft en supermys dag med familjen o farfar. dorran tog över mitt tal jag hade tänkt ut åt farfar.
när vi sjöng för han så föll det en tår. han vart så rörd.

senså har jag bråkat som fan med min far idag, jag gör upp med mig själv nu o då måste jag plocka han.
för första gången i mitt liv så har jag inte dåligt samvete eller är ledsen över att jag tog en massa saker med han o såra han. så skönt !!! finns en person som vet vad jag menar...när jag säger så...
men han gjorde klart att han tar sig själv i första hand oss barn i andra, o jag sa då det...det är ju du som kommer bli som farmor o sitta ensam i slutändan...ner från min piedistal!
jävlarr så arg jag var, o jag stod upp för mig själv denna gång också riktigt rejält.
känns nå så sjukt skönt....äntligen....slippa alla dåliga samveten o ledsamheterna...
vadå skaffar man barn så sätter man väl dom före sig själv???? ne, alltid sig själv i första hand, för man har ju sitt egna liv! jag blir bara mer o mer klar nu....





fest ikväll!
haaay

Tjoooofsaaaa.....




Gåmåårrråååånnd!

Äntligen så har det slutat snöa, men de är kallt som 17 ändå !! brrr....
ska hoppa i duschen nu o sen käka lite frulla.
sen är det bara att ta på sig täck kläderna o börja röra sig mot tuna. ska försöka hinna med att packa upp alla mina kläder idag...det är ju så mycket så det tar aldrig slut!

har sovit som en prinsessa inatt, gör alltid det då jag får sova i en riktig säng :)
låg o lästa om tjejer med grova PMS besvär som mig...haha stackars oss quinnor!

Åååå idag fyller farfar 66 år, grattis till dig mitt älskade hjärta!!
hipp hipp hurra, o folkets jubel !! ska dit sen på eftermiddagen på kallayys :-D

stackars min mamma, hon är så sjuk o har så ont i hela kroppen.....hon sitter här o galar :D HAHAHAH
hörs sen

skönt det är o bara vara hemma alltså!

har suttit framför datorn hela kvällen o sen spelat lite chicago med familjen. supermys !!
hunnit surra på med ewa i tele o med L80 schoccha lottietott!

så nu har jag snott adams rum medans han kommer att vara i boden hela helgen, han rymde dit för en bastu med papps o hans co.
o inte har jag hunnit duscha ne ni, här ska jag lukta svett efter dagens bravader i snön :-D
haha får göra det imorgonbitti istället.
Jässan o jag firade ju vårt hårt arbetande jobb idag med att lägga oss i varsinn soffa o en troccadero i handen.
vi hade spelat in du är vad du äter med sanna bråding...så vi kollade den o pustade ut...
fan vilken läcker stil hon har denna brud...o att hon tagit sig från botten...ja all credditts till henne måste jag säga, är hel impad....

gud vad tråkigt det är ingen som har uppdaterat sina bloggar idag typ...enbart jag som står fast vid mitt missbrukande här...
jag har skit trisst!!!



imorgon vankas det party på lerbäcken se melodifestivalen o sen så får vi se vart det bär av :-)
nu ska jag ta på mig pyppen o sen lägga mig o läsa min nya glamour tidning!

vet ni en sak

jag är en väldigt omtänksam sympatisk medmänniska.
väldigt snäll och rolig tjej.
även fast man inte varit så snäll i munnen med J, o de ångrar jag att jag varit :-( men de är inte så lätt när man är sårad och ledsen o så fruktansvärt arg över att det tog slut!

men nåväl om detta....jag är en rolig glad social optimist...

det är vad jag kommit fram till med mig själv :D
dom negativa tar vi i nästa inlägg :P
bla. jag är en antingen eller människa...otroligt omedelbar..handlar först tänker efter sen. en riktig känslomänniska!
ja osv...

en låt från norge

tydligen så är den populär i Norge. spelas överallt....
suttit o surrat livet med ronny på msn, kul det ska bli när han kommer hem o få dricka kaffe!
sitter bara framför datorn o små glor lite på let dance, men tycker inte det avrit så speciellt i år.
mycket bättre dom tidigare åren...

ska ta mig en bira nu tänkte jag...
imorgon börjar MELODIFESTIVALEN !!!!! oooo mitt års nöje....jag älskar detta program alltså. ryktas om att scotts ska ha en låt som heter jag tror på oss?, låter ju som en ren o klar vinnare i mina öron...

måste duscha o sånt nu, för man lär väl inte hinna med de imorgon...fara till farfar o sen fest...
måste ringa o kolla vad johan nu säger angående morgondagen om vart de blir o med vilka osv...
är egentligen inte partysugen alls...men ewa kommer ju hem så man måste väl ställa upp för laget:-)

kan man man inte få vakna snart?

eller får man då bara kommentarer som att man är patetisk o ostabil då?
verkar ju inte vara bättre än så....
Hade folk kunna sluta vara så skadeglada så hade jag bara suttit här o nött ut min sorg...
men jag kan ju tyvärr inte göra det, för man måste ju gå vidare o fort som alla säger.
men som det är för mig, jag känner mig lika som för 2 månader sen... inte har jag alls tappat känslor eller slutat vara kär i J....alla säger att tiden läker alla sår...men nu har det gått ett tag o än har den inte släppt.
Det enda jag kommit en bit på är min utveckling som människa.....men min kärlek till denna karl är fortfarande samma!
vi ska inte ha kontakt o de...
O jag skriver ju inte alltid det rätta här i bloggen och det  kan misstolkas på miljoner sätt. jag kan vara riktigt jäkla klumpig o skriva saker som menas på mitt sätt men på ett annat sätt hos någon annan...
jag skriver utan att tänka på vad jag skriver, om det sårar eller inte...jag tänker inte...
kalla mig trög... eller kalla mig vad ni vill... det enda jag vet är att jag är kär. o att han går vidare.....he let me go....
Det gör fan ont alltså......tårarna bara rinner ner.....idag är jag riktigt nere. mår inge bra...
jag saknar J...hela hjärtat bara skriker efter han...

men jag har min tro på en framtid...
förlåt för det jag skrivit här J o allt det du blivit sårad över...förlåt....
varför kan inte du bara älska mig på samma sätt som jag älskar dig på?


"Skin skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende
Lys lys som den stjärna du är, du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig"


classmates ;)


jag har sorg idag...

ey bitches...
har nyss ätit det godaste jag någonsin ätit, vart helt underbart i munnen. bara vattnades, ville bara ha mer!
skulle vara najjs med en bastu.. men får väl nöja mig med en dusch.

o vet ni, carina har vunnit volumemaster? eller vad den nu heter, den som jag ALLTID önskat mig till mitt hår, så ska låna den imorgon :-)


älsklingsfarfar fyller ju 66 imorgon så då blir det kalas. roligt som fan :-)





"if you dont stand for something,
you'll fall for anything! "

My life would suck without you

Nu har jag lagt undan pink på hyllan, nu är det denna jag nöter !!
lyssna....


hemmamys afton

sitter vid köksbordet o dricker en sluring käf. det är göttans :-)
Jag är så hungrig så jag tror jag dör. dom har en stek på G..Mmm*

tror jag ska unna mig lite chips o dipp sen !

skrev jag de tidigare om att vi blev tvungna o skotta idag igen...huh....jobbigt.
men det är bra med kroppsarbete. Jag o flatan har ju som den tendensen att uppskatta o berömma varann hela tiden om hur duktiga vi är.
det var riktigt så att vi skrek från vardera sida av gården:
-VAD DUKTIG DU ÄR BECCI
-DU MÄÄÄ!
haha hela tiden omvartannat undrar vad dom andra grannarna runtikring tänkte då vi bara stod o gasta om hur duktig den andre var :-D

ja ni som känner oss vet ju hur gapiga vi kan vara ! :-)


ååå så hungrig jag är, ge mig mat nuu nuu nuu.....
ska bara ligga i soffan o framför datorn o glo tv heeeela kvällen...skönt skönt!

tror jag ska börja yoga...hahahaha blir ni inte less på alla mina upptåg om vad jag vill göra?

I'm baaaaack...

Sitter här och inser att jag måste förklara mitt tidigare inlägg....Jag mellanlandar på en planet....mellan hopp och förtvivlan....Jag var en tonåring...vild och galen när jag mötte mitt LIVS kärlek J och nu sitter jag på en öde ö och undrar vad som hände.....Jag mellanlandar mellan liv och liv....för det är så det känns....
Jag kommer alltid att älska...för att få åter älska.....

Jag klev i stora skor som blev lite skoskav i och nu försöker jag få skor som passar....
Men det vackraste minnena har jag av mitt "pensioliv", där jag verkligen trivdes och vill HA tillbaka
dörren är öppen och jag är ledsen för missförstånd

NU vet ni alla som läser att jag älskade mitt liv och kommer att vänta tills det kommer tillbaka i nytt format
ibland skriver jag UTAN att tänka...vilket är att jag är en omedelbar person......
så ledsen...så ledsen...förlåt

Jag finns här hjärtat...alltid.....för framtiden ÄR VÅR

Puuuuuuuusssss

HERREGYYYYYYY

http://www.pixbox.se/pic_show_id26032754.html

HAHAHA, jag är med på typ varenda bild??? L O L....suttit o asgarvat..
kolla in BF VIP´s.....
det är synd att man inte kan sno bilderna av henne . grrr....

JAG BJUDER på dom här bilderna....wild and crazy chick är vad jag är :-)


tobilidooo

Tjennixxen alla!
surra nyss med äwaah, haha hon fick inte en syl i vädret. hon sa då de att jag surra sju stugor full o fort går det, hon hängde inte riktigt med :-D ja som jag skrev i mitt tidigare inlägg vad är det här som händer med mig, känner inte alls igen mig på nå sätt....har alla mina spärrar släppts?


som jag sa till mina kompisar igår, jag levde ett jäkligt hårt tonårsliv o hippsvipps så vart jag på en gång "vuxenpensio"..hann aldrig mellanlanda i mitt liv, utan jag fick ett helt annat liv som jag inte var van vid eller hur det skulle vara o funka....för jag var ju van med mitt "liv" innan... så nu försöker jag mellanlanda o hitta hem till rebecca o hon jag aldrig hann bli eller skulle få tid att bli... fattar ni nå? som att man hoppa över en massa utveckling...

DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT bara....börjar verkligen hitta till rebecca. hon där mitt i mellan....

jag sitter bara o ler för att det är en så härlig känsla.....

sitter o nöter pink-its all your fault.....om o om o om igen HÖGT!!!!!!!!!!
jag blir bara så jäkla peppad av den !!!!

Surra med johan tidigare om våran gällivare resa, han o hans tjej säger att vi ska ta med deras husvagn nästa gång o proppa in folket o dra dit upp o bo på gården under sportlovet. fan så kul alltså....vi blir fler än vad jag trodde ;-)


Hmpff..huspiga...

ja....jag är jässans sk.a thailändska, som gör allt jävla slavgöra !
men vad gör man inte för en vän i nödens dar?

Hehe ganska kul att få höra att man gått o shajjppa upp sig då man blitt singel.
O en annan sak, hahaha jag lyckas alltid nuförtiden bli full på så lite... o aldrig blir jag bakis. o käften går utti ett. vad har hänt med mig egentligen? uppåt neråt hit o dit hela tiden...pratar sju stugor full....

Karlar kan vara riktiga jävla svin alltså...en kompis kille dumpa henne efter fyra år sen skaffa en ny på 3 dagar?
stackars dig gumman.
jag hoppas också att jag har den turen att inte mitt x varit med någon annan, med respekt gentemot min sorg. det skulle verkligen vara en spark i magen.
men samtidigt så skulle man gå vidare 1000 ggr fortare ifrån den här skiten man är i.
dörren är öppen tills han varit med någon annan, sen när han gjort det då skiter jag han full i ansiktet o aldrig mer vill titta åt hans håll..JA DÄR HÖR NI!

Becci-krigarprinsessan!

ja jävlarr, hehe jasså så det är du som uppdaterar :-) KUL!
igår var det party....idag mår man bra!
hmm blir inte bakis alls nuförtiden....gud så skönt !

nu ut med vovven på långprommis o sen så ska vi skotta o ploga !
hörs sen alla om vad som sker ikväll ;))
pösssss

Jag tänker bara tillbaka på stockholm o mitt förra då jag hör denna

ledsen jag blir.... saknar stockholm saknar allt...
hade sån fin trpp dit....urs...denna låt...blir bara så ledsen...den ja....ni hör själv....

klassfest

vi är massa brudar o lyssnar bara dansband :D haha eller jag ahr stoppat på hoppas dom inte märker nå ;-)
åååå exets syrra ringde tidigare, så kul att höra av dig gumman. ska till henne i veckan o umgås, dricka kaffe o surra massa skit.
för hallå umgicks ju med henne svin mycket innan jag o x träffades :-)
roligt iaf att hon hörde av sig o ville fortsätta ses :-)

ajja nu ska jag vara social.

Usama becci laden o jenni hussein !

Plogning nr 2

är helt fucking slut. svetten bara rinner...
har plogat hela hennes gård igen...
måste snart hoppa in i duschen innan alla kommer...haha eller så kanske man behåller dom på för plogning nr 3!
är helt anfådd...
vi skulle ha haft kamera...jag är starkare än vad jag tror...
Fyyfaan säger vi bara, jag behöver ingen man o hon behöver ingen fru. klarar vi bruttor att ploga en hel gård med en halvmetersnö 2 ggr. då klarar vi fan allt ! superwoman alltså....

lyssnade ni på låten jag hade innan.? its all your fault !

undrar hur man ska ta sig hem ikväll då? jaja om int annat så får jag väl roffa åt mig en av sängarna här :-)
ska kolla om det är någon som ska ha med sig kameran ikväll så man får nå nya pix hit till bloggen...

nääääni nu blire chiliconcarne *MUMS* o sen blir det duschen !
hörs sen alla gull!

Denna nöter jag till 1000 hela tiden om o om igen!!


Jag älskar ju pink som alla redan vet. o denna här är speciell!
texten här stämmer in precis i mina tankar....

 


I conjure up the thought of being gone
But I'd probably even do that wrong
I try to think about which way
Would I be able to and would I be afraid

Cause oh I'm bleeding out inside
Oh I don't even mind (Yeah)

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

Da da dada da dada da
Da dadadadadada da dadadadadada

I'm trying to figure out what else to say (What else could I say)
To make you turn around and come back this way (Would you just come back this way)
I feel like we could be really awesome together
So make up your mind cause it's now or never (oh)

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

I would never pull the trigger
But I've cried wolf a thousand times
I wish you could
Feel as bad as I do
I have lost my mind

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold (I hold) my breath (My breath)
Because you were perfect
But I'm running out of air (running out of air)
And it's not fair

(Oh yeah
It's all your fault)

I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not (It's not) fair

VAD I HELVETE

ööhm varför har jag en rosa blogg för???
vart har min svarta tagit vägen??????

nu börjar man riktigt fundera alltså om det är någon som är in på min sida o fifflar om.
för många av mina kommentarer är bortfifflade oxå!!!

satta om det är någon o jag får tag i dig skitstövell!!
jag vill ju ha min irriterande banner kvar...

Me and räääääänie!!


How i met your mother

fan så klockren serie!! HAHA...
sitter o dricker kaffe efter skottningen o plogningen...
var typ onödigt att ens gå ut då det yr fortfarande om int än mer?

Jässan hämta upp mig, o jag var typ nyvaken o slitnare än slitnast...håret strävt efter allt spray o kli i kli i ansiktet o min vita plyschdress...jag såg bakis ut... o då menar jag att jag såg så sliten ut så att det verkligen såg ut som om jag hade haft en hejdundransnatt med alkohol kvällen innan.
osså ska hon ha mig in på bolaget...tror ni jag skämdes? folk titta på mig som om jag skulle köpa mig mina återställare eller nå. HAHAHAHAHA....jävla alis bebban!
det gör jag inte om !

nu ligger jässan o tar sig en powernapp o jag sitter här med min älskade blogg!
vi verkar bli en massa brudar ikväll så de ska bli såååå kul :-)

O ewa ville ha med mig till jokkmokk i helgen för de är ju marknad...men hm inte nu när de är sånt här väder...
hon ville dra en repris från flera år tillbaka då ja kanske var 14? det är en tripp jag sent kommer att glömma! hujja...
svunna tider...oj oj...får ta de kanske nästa år istället :-)

o ronny o jag satt igår på msn hela kvällen o surra om när vi praktiserade på scandic hotell i städet då vi var 14 år, då den där vivan sa att vi hade haft sex i lyxsviten o vi gömde oss överallt o bara var ute o rökte. (ingenting är sant) men dom ringde hem till mina föräldrar osv...HAHA...
men det roligaste minnet av allt var då vi hade gömt oss i deras gympasal? o jag sjöng denna låt här nedan helt soloalen o ronny spelade in på sin telefon, o självklart sparade den o spela upp för heeeeeeeela gänget!
skickade den åt han igår... o han sa de: Oooo nu sitter jag bara o njuter. svunna tider. kan du inte göra en ny solos¨ång av denna o skicka :-D...
för er som inte vet så är jag o ränie o ewa o johan o alla andra från vårat B-gäng bundisar för livet. bästisar helt enkelt o vi har alltid så jäkla kul då vi umgås, alla har samma humor, exakt samma humor kanske därför vi alltid har stenroligt ihop:-)?

här är låten, osså kan ni tänka er min röst istället med ingen melodi i bakrunden...


Det är inte för intet som hon kallas MISS BEKVÄM!!


men vad händer här då?? HAHA justja marrys B-day 3 år sen?


ikväll smäller det brudar


NU ska jag vara hemmafru åt min flata!

HAHAH....jessica tycker att jag ska komma o hjälpa henne att ploga hennes gård.
så det ska jag göra. för hon ska ju ändå hämta o köra mig överallt !
jag som hade så mysiga innehemma tankar måste dra på mig kläder o ut i denna köld !BRR!
14- är det här o bara snörök...


måste förbi bolli oxå köpa en flarra vin till ikväll,
just det ewa ringde, hehe måste kolla vad hon surra om för nå på lördag !

ååå hörrni vi hörs sen!!
miss ya aaaal!
kisses and huggs !!

här är typ dom edna bilderna ja har på jässan....ni får se med förstoringsglas :D


var ju bara skit alltihopa

trodde jag funnit min själsfrände på devote, men icket, sen prova bloggproffs,blogger, blogg toppen, o metrobloggen!
MEN JAG FATTAR JU INGET utav dom...Jag måste ju vara trög på riktigt eller så allmänt bara trög?
haha, jag fattar inte ens facebook än, då vet ni ;-D
nu när jag iaf inte skrivit nå igår så kanske jag kan ha kvar min blogg då jag förhoppningsvis skakat av mig en del?
jag har inte tänkt ta bort min blogg pga att det finns känsliga läsare, eller enbart ni fula fiskar !
fortsätt följ mig i min vardag....mitt liv är som en öppen bok för er hädanefter...the story of my life....

Jag måste bara säga att jag har längtat efter min blogg. det är verkligen som en drog detta !
o jag som inte vill egentligen vara beroende av någonting låter något som detta ha kontroll :D
vissa är alkoholberoende andra knarkberoende o andra som mig...bloggeroende :-)

Sitter här i min dress o lilla my på skallen o bara njuter av snöovädret utanför, sitter vid köksbordet idag o bloggar.
Känner mig så mysig, lugn o ro !
har precis käkar frukost o ska ta mig en kopp kaffe o tända ljuset här bredvid mig...





Åååå så jag har saknat detta !!

Propp-Mätt AB industries

Tjabba allihopa!
sitter fortfarande hemma hos raijjsan eller som mamma nu vill kalla henne pärlan?
hon har gött mig med två hamburgare o de var göttans :-)
tog en liten sängfösare också hehe.. ett glas vitt på eftermiddagen, men mer än så vart det ej.
ska ju dricka vin imorgon med chixxen från klassen..kommer bli tvärnajjs o få skvallra lite om vad som hänt efter gymnasiet med alla!

vill ta en varm dusch...o raka benen osv :-)
Äntligen är mens helvetet borta !! finally, kändes som en evighet...haha!
man blir som bortskämd med p-piller, endast 5 dagar..

ajja nu är nicky here o ska hämta hanses tjej! så ska snika åk hem med till milky :-)
hörs sen alla!
pussss

Nej tack, å åter nej tack!

är hos raijjsan nyss, var på jobb intervjun. o där tacka jag fort nej tack.
dom har sverige uppdelat i 4 distrikt, man är borta hemmifrån hela tiden. 2 veckor åt gången  i varje landskap.
o hela lönen är enbart uppbyggt på provision.
så jag hoppas inte att dom ringer o erbjuder mig jobbet.

hujje! det var ju det enda jag ville fråga o de var hur mycket man är borta o hur lönen är.
men det låter inge bra alls. inte för min del.
men han sa ju det att dom enbart tar ut dom bästa för en intervju.

ja du har ingen pojkvän du bor hemma du är arbetslös o du är ung. du passar utmärkt !
ja ba nej nej jag måste få fundera ifall jag blir uppringd!!!

jävlar lite skinn på näsan ska man ha ifall att det inte passar en och dom försöker procka på en ett jobb som inte verkar vara jag.


Hmmm raijjsan sitter bara o lyssnar på deppmusik...grr måste byta fortast, annars blir man bara depp!
nu kaffe!
hayy

Ytlig..jag? vadå? HAHAHA

trot om ni vill ;)
jag gjorde ett personlighetstest nyss, här får ni läsa..
nu måste jag skynda mi iväg, iiii jag är lite väl nervös denna gång ! DAMN!
hörs sen alla!
puss o kram på er.


Din personlighetstyp:


Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Karriärer som skulle kunna passa dig:


Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


HOLY macarroniiiie



Måste då säga det att jag ser faktiskt väldigt bra ut !
HAHAHAHA!!!
Har ju planer på att fota hela mig i svartvit, o ha stora fotografier.
portträtt typ, sen hade jag vela ha någon med mig på bilderna också.
men det får väl bli inni framtiden, antar jag !


NE, nu blir det frulla.
har hunnit göra mig färdig osv...så heiiirå!

Efter en Timmes snozzning

Godmorgon alla !

inatt har jag sovit som en prinsessa. skulle kunna fortsätta att sova i flera timmar till, men de går ju som inte då jag ska på intervjun o måste hinna göra mig lite fin :-)
Fan vad man känner sig handikappad utan bil..men vad det verkar på min pappa o farfar så skulle jag nu äntligen få ta en bil ifrån deras miljonsamling ute på gården, men än är ju inte sista ordet sagt ang den saken !

måste pallra mig upp ur sängen nu, men jag känner mig fullkomligt död o mör i hela kroppen.
Det är väl all stress o aha som börjar göra sig påminnd, kanske dax att lugna ner sig lite.

ÄÄÄ vet ni vad jag gör? jag kliver upp nu o en kastar jag in ett till inlägg medans jag käkar min dagliga frukost :-)
hörs snart då!!
pusspuss

Min nästa tattuering blir

en liten ängel.
den ska jag ha på axeln hade jag tänkt...
o varför jag just vill ha en ängel kan ni läsa i inlägget innan.

så jag sitter o kikar efter nå snygga "mallar" som man sen kan göra lite mer personliga o på sitt egna vis.
har ni några tips?

ska strax sova.
lilla prinsessan på ärten behöver sin skönhetssömn nu hehe...

när jag får barn så ska dom heta:

 Billie Lou , Princessa "?" Sundqvist.

o får jag en grabb så ska han heta:

Donn, "?" Bo, "?" Sundqvist

+ då alla andra 6 barn till jag har tänkt skaffa !
stor familj ska jag ha !!
fast det lär väl aldrig inträffa ens att man kommer få nå kidzz...men drömma kan man ju få göra!

jag gillar ju namnet Doris stenhårt, men jag får väl äta upp det isf i framtiden :-D
kanske kan döpa min blivande katt till det istället!
urs vad det är mycket jobbigt som kommer fram hela tiden...sånt man inte trodde tidigare var jobbigt. sånt som man förträngt så länge...
men det är väl så när man vaknar upp.....


eftersom jag sände bort min lilla bebis förra sommaren så ska jag döpa henne till..
~~Angel Rebecca Henriksson Sundqvist.~~
jag tog ju de bara som för givet att de var en liten tjej jag hade....
Jag ångrar mig...och jag ljuger om jag säger någonting annat...
men man får hoppas att min lilla ängel kommer att komma tillbaka till mig en vacker dag!

"My little baby angel, my wink of God, if you come back to me, I'll be ready next time.

I love you, and I'm sorry that I leave you,. And I'm proud that I got to be a part of you.

Love, Mama "





Outlandern

ve ni jag fick min "ååå vad är en bal på slottet" ikväll.
jag fick köra hem outlandern, var ju fan nästan bättre än orgääzm. hah...
210 hästar....jävlarr vilket åk..älskar denna bil!!
trodde aldrig att jag skulle få köra den, aldrig i hela mitt liv.

jässan:
- sluta nu rök becci, det kommer börja lukta rök på ratten.
jag:
-vadå har du tänkt sitta och lukta på ratten eller?

HAHAHA...
ja vi kan ha våra konversationer jag o hon.
men asflabba får vi då göra åt varann hela tiden. vi driver enbart med varan :-D


på torsdag så har vi fixat ihop klassen, shitt va skojj om alla brutts kan komma. en riktig reunion :-)
blir typ min första fest med klassen. jässan sa de idag, att under alla våra tre år ihop med klassen så har jag inte varit med på en enda fest, o dom har haft massor.  Men det ska bli så roligt o bara sitta ner o surra massa skit:-)

nu ligger jag hemma hos mamma i min tältsäng med laptopen i famnen.
hör lite av att min bror surrar med sitt x i tele...verkar som att han lyckas få tillbaka henne..
jaja är det menat att det ska vara så, så blir det väl så? antar jag...själv har man mer otur..men de är bara leva met!


någon som vill köpa mig denna??

jässan här

Nu ska jag ta tag i beccis blogg. hon skriver då alltid så mycket svammel.
vi har precis kollat runt lite på tuben. ja asså inte tandkrämstuben. utan you-tuben.
ja ni förstår själva. mycket understimulerande kväll detta.

Rebecca hatar typ min hund. hon puttar alltid bort honom när han vill komma och säga hej. hon skriker alltid " NEEEJ LUKTA MIG FÖRFAAN INT I SKREVET!"

ja hon är som rolig den här bruden. nu ska jag göra lite reklam för min egna fantastiska superblogg.
ni hittar den här

ni lär väl få en uppdatering av henne snart. bloggqueen


hejdå. från lillflatan.

vilken färg är detta?

Vi sitter i gung till dansband o leker disco med hennes tangentbord till musiktakten.

Jag o jässan har meningsskiljaktigheter.
jag säger att det är rosa. o hon säger att det är lila.
vad är det för färg?




GRR jävla tupperware!!!!

Asså jag har aldrig varit med! men ändå så ska dom skicka massa mail o brev hem !
grr är detta mitt straff eller?
jag är vansinning...har sagt dessutom att jag inte vill ha fler saker o mail o allt.

stupido?


försöker kolla om jässan har nå gammel pix på mig o de :D kul o stoppa upp lite.
ni ser ju om ja hittar nå!

Hollywood here i come

jävlarr vilket svall jag fick :D guldblondt stort o fluffigt !!
saknas bara lockarna så hade det varit perfekt.

gud vad skönt imorgon är menshelvetet borta !! YES YES YES...man blir så less efter en veckas springande på toaletten o vara sliten o urs.

är lite nervös inför intervjuen imorgon, det är en kille som ska intervjua mig från stockholm...
så halv 2 får ni hålla tummarna. eller nja...vet egentligen inte om jag vill ha jobbet. inväntar ju som ett annat fortfarande.
jaja...bättre än inget + att man får resa runt i sverige massor.

jässan håller på att skölja ut sitt hår nu, deep red? kanske de var hon gjorde.

Annars så är statusen trött som fan o lite fundersam... men men thats life..
ska väl hem o sova på någon stund..


3 år gammal bild.

Lulsundet.nu

Tjoho..sitter med slingningen i håret nu :-)
skönt att få bort lite utväxt o bli lite fräschare...

varit på aeon också jässan fick fylla i sina tattos så jag satt bara o hängde på med stoin medans hon gadda sig.
sen vart det en snabb sväng på kvantum också...
o nu är vi hemma här...ska färga jässans hår nu då hon kommit tillbaka från sin prommp med rocky :-P

ajja återkommer med mitt resultat :P

btw dansbandskväll äre här.
vikingarna-under himmel och öppet hav...

nu sitter vi o gungar i takt !

pussis YOH!

cessi don´t kill me now!!

jag gjorde mitt hår sist i november... hmm jag har 4 cm utväxt på bara någon månad...
jag ser flottig ut, så gumman... jag har försökt få tag i dig för att bara säga att jag slingar till min utväxt.
haha är det okej det?

det är så här att jag har lovat min storasyster att inte fiffla med mitt hår. utan att hon är den som ska leka med det o inte jag själv. men nu har jag sån uttväxt så min hår ser bara flottigt ut även fast det är rent. ja ni tjejer fattar vad jag talar om!
ska till ragatan snart. hon kommer o hämtar upp mig strax med outlandern ;-)
tänk den dagen jag kanske kanske kanske får köra den?  (vad är en bal på slottet tänk).
så ska slänga i en röd färg i hennes hår nu också. hon är inte svart längre nu är hon knallibangröd...
ja jisses vad hon nu ska fiffla med sitt hår denna dam.....ska bli spännande o få se vad det är hon har tänkt.

nu skrev jässan att hon åker. lillfltatan där... hahaha...hon ska ju göra lumpen btw :-D
hon är ensam hemma nu i en vecka då hennes päron åkt til kanarieöarna, najjs !!

äää ska kila... lägger in någon bild sen på oss :-)
pussiss yoo!!

senni han gud han hör mina böner

imorgon så ska jag på arbetsintervju :-)
fast jag vet inte om jag är så sugen på själva jobbet. måste nog läsa på om det innan jag ger mig in i nått helt nytt.
Någonting helt annat än perssas, o det var ju det jag ville bort ifrån. vill inte stanna i vården...så why not?
mycket resande o shitt...

har nyss käkat semla, o sitter hemma hos mammsi på milky.
brorsan har ju problem...att vi är så olika, han är djupare än djupast o jag är ytlig.
fast nog kan jag vara djup o sånt jag med, men inte alls som min lilla adam.

igår satt jag o carina uppe till halv 3? o bara tala om mig o mitt liv, o om pappa o min barndom o dittan o duttan.
Allting blev bara så klart i min själ om vad det är jag söker o vill finna. o varför man beter sig på ett visst sätt.
o alla känslor o tankar o funderingar. varför jag är som jag är...o gör som jag gör.
det blev riktigt som en AHA upplevelse, någonting jag aldrig upplevt tidigare..ett uppvaknande helt enkelt...
så nu är bara frågan.... jag har så otroligt mycket att bearbete. vilken ende ska jag börja i?
en sak är då säker, jag är som en sil...det rinner bara ur mig, allt positivt som händer. jag vill bara ha mer o mer...för att de bara rinner av.
jag vill kunna bekräfta mig själv o veta att jag duger som jag är. det är det enda jag vill nu.
hitta självrespekten och självbekräftelsen...ingen annan ska behöva bekräfta att jag finns. utan jag ska veta det med mig själv....

Allting är så glasklart nu...en sak i taget...sen faller alla bitar på plats i mitt liv.
Att man bara inte kom fram till detta tidigare...men det var väl menat att jag skulle börja bena upp bit för bit nu med min barndom och kampen med min familj.
Ändrar man tanke så ändrar man beteendet.


fan vad skönt att detta kom nu o inte i senare dagar. då jag fortfarande är så pass ung att man kan ändra sitt....ja allt?
sån som man inte vill vara , så man inte vill känna eller tänka...måste bara hitta redskapen.
för att förtillfället så är det bara så grymt att allting börjat lossna  inombords som suttit inne i hela mitt liv och trängts undan...att jag äntligen vet VARFÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bellishuset :-D

Sitter hemma hos morbror micke o kristin nu. känns hel mysko att vara här o speciellt sova här då ingen utav dom är hemma...
carina hon sitter i vardagsrummet o käkar en hamburgare..ska snart gå o vara lite social.
undrar om dom har några bra filmer här hemma? haha ska skippa rambo iaf om dom har den. vill inte vakna upp med mer mardrömmar inatt ;P

imorgon blir det staun en sväng, vi ska glo på lite hem atteraljer, sen blir det lulebo o fixa lite förråd o släp o sånt.
vad ska jag mer uppdatera om då?
ATT jag får hem min älskade underbart sköna säng nu i helgen wiiii :-)
+ att farfar fyller 66 år så det blir kallajjs. kul att få fara o kramas lite med mitt hjärta!
mm min älskade farfar!!!!


alltså shitt så skumt detta är o vara här som jag skrev tidigare... man känner sig lite som att man har gjort inbrott?! haha..knäppt knäppt!

ne nu ska jag vara lite social med min nyblivna sambo :D
hörs sen alla!!

25 minuter kvar

tills min buss går in till staun, hunnit duscha nu o ska strax heva i mig nå varma mackor.
har inte käka nå sen frukost. så jag är ganska pretty hungrig....

vilka problem vi har jag o min bror....

måste då säga att det var grymt skönt o bli ren, hohoho vi har badkar i ny läggan fyfan så skööönt!!
kommer ju bo i badkaret med alla inpackningar :P

miss my ewwwwii....men du kommer väl hem till helgen baby?? :-)
då ska beccirambo umgås med dig !!

Har inte alls mycket att säga här nu... annat än att jag ska käka nu!
hörs sen!

En bön jag ber....

~~Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden..~~



Denna bön ska jag be varje kväll och hoppas att saker och ting kommer att lösa sig.
Vi hörs nog imorgon alla...
eller kanske hinner snöra in nå inlägg hos micheeel & chrischten:-D
ni ser ju, bara fortsätta att uppdatera:-)

Annars så får ni ha en så bra kväll...Puss o Kram

mer än jag trodde

jag har ju trosor till en förbannelse. säkert över 200 stycken? o jag överdriver inte...
herre min skapare alltså...

gick till min sambo idag på tuna, o har försökt packa upp mina saker/kläder...jag har ju hur mycket som hellst...det tar ju aldrig slut.,.rensa kanske? haha, men ni känner ju alla mig, det kan ju vara bra att ha =-)
vi hann ut på rusta o jysk en snabbis också..shoppa loss lite mer...sen hem igen till oss.
fan så fin den är läggan, oj oj....kommer verkligen att trivas.:-)

ska jumpa in i duschen nu o sen ska vi åka hem till mickes lägga o sova för o vara inne i stan tills imorgon. då ska vi shoppa ännu mera loss :-D hehe..har jag sagt att jag ÄLSKAR att shoppa?

vad tycker ni om becci bruden rambo då?


Becci the myth the legend..becci hon rambo !!


...


Usama becci Laden


Han är ju bara för underbart rolig!

http://www.1000apor.se/blogs/alex
HAHAHA...denna karl har humor...

sitter här med min dagliga frukost o fettigt hår.
håller på o försöka fetta ur det. så det blir lite finare..
Det slog mig som en blixt, jag ska inte alls klippa av mig håret. för då vore inte jag..jag..
däremot göra nå annat fränt med det långa jag har...raka ena sidan eller något dylikt...
har tänkt efter ganska noga ändå på det..jag ska sluta ändra på mig själv.
man kan alltid förbättra men aldrig förändra...

jag är den jag är o duger det inte så får det vara. o den inställninge ska jag köra med i fortsättningen. what so evvah!


nu ska ja käka klart o sen iväg!!!
hoppas jag hinner uppdatera senare.
pussissar

Love the life you live, Live the life you love.

Vaknade 4 inatt av en mardröm. huh...kände riktigt hur hjärtat slog i 190 och adrenalinet var på topp.

här är den i korta drag..
Jag o x körde mot farfar. när vi kommer fram till hans ladugård så smäller bara dörrarna upp o en medelålderskvinna flyger ut baklänges, som om hon blivit puttad. strax därpå så kommer utlänningen med en pistol i handen o börjar rikta den mot mig o x som sitter i bilen. BACKA BACKA...skriker ja, o självklart så får han inte igång bilen.
o utlänningen kommer närmare o närmare mot oss...

jag tror nog att det är dax att lägga ner lite action rullar o rambo nu ;-D
när man till och med vaknar upp och känner hur hårt pulsen slår.

Hade jättesvårt att somna inatt, somnade kanske kring 1-2? o vaknar nu. eller jag väljer att kvliva upp nu, o seee så vackert väder:-) måste ut i solen!

jag vaknade med tanken i natt om lumpen att jag tror den är för hård för mig? Många som inte tror att tjejbecci skulle klara utav den....haha jag börjar fundera på om det kanske stämmer, hehe.. men jag har inte lagt ner tanken ännu.
Jag är som fortfarande sugen. o sen kanske gå i farfars fotspår o bli officier?
tjejer kan nå långt som fan i det militära o tjäna grova pengar..

ne ni, nu blir det lite frukost o sen ringa mammsi o hoppas att hon på jobbet är så man får sina papper utskrivna!
JAG SKA HA JOBB!!

ha en bra dag alla så kanske vi hörs senare :-)
Pussheej



ååå varför ska jag vara så dum för?

jag som vill vända tillbaka dygnet, osså häller jag i mig en 2 liters coke?!
haha hur dum får man vara egentligen..dah!

jajja ska ta mig en sista natt rök o sen borsta stubbarna..
är lite rädd o gå o lägga mig då alla tankar o funderingar kommer upp hela tiden!

jao jao... har inte mycket att berätta för er idag så..godnatt

Bolt-superhjältehunden

haha fan så rolig film alltså. suttit o garvat mig igenom filmen...verkligen något att rekommendera=)
vad gör ni då? vad tycker ni om mina planer med lumpen??

vad jag börjar bli

PEPP PEPP PEPP på att göra lumpen.....
o tjejer har ju en självklar plats till o göra lumpen. måste kika när mönstring o sånt är här upp i norrland, stod att dom har det några ggr per år...
18-24 år som tjej....skönt att man är ung fortfarande o får göra sånt här, hehe när man är 25 så räknas man inte som ungdom längre. lite tragiskt faktiskt...


här har ni länken om ni vill kika
http://www.lumpen.se/


nu ska jag se bolt med adam o lagge, hehe skicka iväg grabbarna grus till maxi för o handla chips coke o dipp :-)
jag behöver få fläska på mig lite nu då de snart är en ny vecka.
imorgon börjar mitt nya liv....nu ska jag ha jobb om jag inte bestämmer mig för lumpen..
ska sova på saken...

hörs sen då allla



denna nöter jag...som fan nu...

suttit o gjort lumpen test o hade passat bäst inom plutonen....o strida haha...


 



I've been lonely
I've been waiting for you
I'm pretending and that's all I can do
The love I'm sending
Ain't making it through to your heart
You've been hiding, never letting it show
Always trying to keep it under control
You got it down and you're well
On your way to the top
But there's something that you forgot

What about love
Don't you want someone to care about you
What about love
Don't let it slip away
What about love
I only want to share it with you
You might need it someday

I can't tell you what you're feeling inside
And I can't sell you what you don't want to buy
Something's missing you got to
Look back on your life
You know something here just ain't right

What about love
Don't you want someone to care about you
What about love
Don't let it slip away
What about love
I only want to share it with you

What about love
Don't you want someone to care about you
What about love
Don't let it slip away
What about love
I only want to share it with you

Oh love
Oh oh what about love
Yeah
What about love
Love love love
What about what about love
Oh love

Lumpen?

Jag har helt seriöst börjat fundera på om jag ska göra den...
sitter o läser på deras hemsida. Jag ska fan söka in.
vilken merit sen då jag vill söka polis.. eller oavsett vilket jobb eller skola jag söker att ha gjort lumpen o vara kvinna det är inte dåligt...
ska jag överbevisa mig själv igen kanske?....


svin intressant är det...


Cherish Yesterday, Dream Tomorrow, Live Today

Sitter o skickar runt lite jobb papper nu!
Mamma ska skriva ut mitt cv o PB, sen ska jag runt överallt o lämna in.
ska ha jobb nu nu nu....

nu ska det hända o nu ska det ske...

in med allt bra o ut med allt dåligt !
Ska bara vara jag nu...Rebecca Susanne Sundqvist...

tack...

gottasugen

har nyss ätit nån GI-gryta. mamma o ubbe har fått en fetisch på att enbart äta bantningsmat.
fast då har ju moa bakat kladdkakemuffins som jag måste smaka på...

är tok sugen på choklad chipps dipp allt...man äter ju aldrig de nuföritden..förr käka man ju sånt nästan varje kväll...

ska sätta mig o skriva nu i min bok om vad jag vill ska ske i mitt liv o hur jag ska nå till dom målen.
kan inte fortsätta på det här viset. jag håller på att knäcka mig själv.....
så när jag skrivit i min bok så ska ni få reda på lite mål. o allt ska börjas med imorgon...
en sak i taget....


försöker få lillebror att tanka hem bolt, behöver få skratta lite, urs så depp jag är :(

..........


ont,trött ledsen rebecca

hej alla... vart lite väl mycket dricka igår...var med maria,malin o malin o hennes kille john.
drog en roadtripp till boden o gick ut på ice, men de sög. så vi åkte hem till lule igen...
dom andra gick på anatolia? men jag var ¨så jävla full o trött så jag for bara o snurra runt en stund innan ja åkte hem.

statusen idag är...ledsen, ont i hela kroppen...vad vill jag med mitt liv stuket...

vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag....skulle behöva duscha.
måste åka till carina o börja fixa uti mina kläder, men de får bli en annan dag,

RSS 2.0