Kolla in detta

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=1482

joiina vettja


the day before my birthdayparty

Tjoohoo!!

igår hade jag o raijjsan en heeel dag. for vid 12 till kalix o handla på bolli o hon shoppa lite. sen for vi till hennes pappa i lappbäcken o hälsade på nån timme. Efter det kom vi på att vi skulle dra via boden till farfar så det gjorde vi, o gode slut var jag då jag kom fram till larsson för o hooka upp babe.....såå hem o mysa o sen sova.

Har precis nästan vaknat..ska ta o dress me up o käka lite frulle. undrar vad denna dag har att erbjuda?
tjooorrå

KÖRKORT!

JAG KLARA DET !!!!!!! ! PÅ MIN FÖDELSEDAG DESSUTOM DET NI ;)))) WIIHHHOOO I MADE IT

sista kvällen i ungdommens dar, nu går de bara utför!

Mmmhmm, måttlig deprimerad över att jag fyller 20 år imorgon !!

ttooobbiiidoo

hello!

idag vart de inge boden, min kära ewa kom hit. så har umgåtts med henne en sväng :)
så nu har hon farit tillbaka till gällivare. men hon kommer hem till nästa helg då min familj o släkt ska ha nå "stor" kalajjs för mig som jag då som sagt inte vet någonting om typ, vet bara att det blir på lördag något :) kul kul !!

har inge vettigt att säga typ... ut o köra ikväll o hem o mysa med min goding ;) mmm!!
hay

Kanskevar dags med lite sånt här också

vi var o hämta sängen idag o lämnade den hos farfar i hans ladugård :) sen hem o käka älsklingens hemmagjorda palt. riktig karl jag har, han är fan bäst på allt!
sen vart de mys;) osså iväg o köra lite....jag är så knasig jag...allt jag är bra på från början blockerar jag bort när jag övar nå ja e kass på, så när jag övat in allt de jag var kass på ja då har jag glömt bort de jag var duktig på innan....ja ni fattar säkert inte hahaha !

imorgon blir de till morfar o farfar o ut till släkten i rasmyran o hälsa på. sen ÄNTLIGEN så blir de mys i sängen med älskling !! hahaha de där kan låta fel, men de jag menade var att vi inte sovit med varann på fleeeeeera nätter. så de ska bli myyyyyys :)

har inge vettigt o skriva som vanligt !

hunnit med en hel del

Igår....skulle hämta connan, men jippi då har slagit upp hela mig istället. ramlade så nu har jag ont i hela min kropp. fråga mig inte hur de gick till, allt gick bara i slowmotion !
Hämta connan sen till bnäset o hämta cärinA!  sen bar de av till faffa o hjälpa han o plocka potatis. o fort gick det.
det visste ni inte om mig, att jag är en jävell på att plocka potäter. o fort går de!! + att jag körde traktor. hahaha!!
sen hem o övningsköra ytterligare.

idag vart de o köra lite med bitte o de ska ja göra imrogon också!!
Har dessutom köpt min första egna möbel, en 160 continental säng från boden. nu ska vi bara få hämta den också, bara vi skulle lyckas få kirra nå släp. vi hann förbi papps o käka glass osså for vi förbi faffa igen. o hjälpa han o lyfta in en massa potatis, + att älsko fick leka lite med traaktorn ;P

AAA...... ni får ursäkta detta inlägg. hahaha går typ inte att läsa för de är så osammanhängande. jaja jag är trött !
sitter iaf i morrirocken hemma hos älsko men han jobbar natt, så de känns lite trist. men han tipsa om nån film jag skulle se, så ska borsta stubbarna nu o sen ska ja krypa till koiis o längta till mr:n kommer o kryper ner !

imo0rgon LP med mammsi sen körning !
HAY

Ute på porrön

gårkvällen spenderades hemma hos malin :p, sen hem o mysa med älsko.
Idag vaknade vi kring 10. så då var det bara upp o göra sig klar. Han skulle till sjukgymnasten o jag ut hit till porrön, hem till carina. fast de är ingen hemma här. carina är på jobbet o connan är på skolan. Jag ska gå och hämta connan klockan ett då hon slutar skolan, o sen ska vi tillbaka hit. gubben min kommer efter sjukgymnasten hit också, från det ena till det andra....fan så fint dom fått här carina o connan. svinjävla mysigt.
ja åter tuill det ja prata om innan...klockan  ska vi hämta cäärina på hennes jobb o sen ska vi ut till farfar. kanske ska hjälpa han o ta upp en eller  fåror från potatislandet idag. skulle vart nice o få hem lite sånt. får nog ta o flirta in mig hos farfar.

By the way. min morbror micke o kristin fick en ny flicka igår :P klockan  11 ploppa hon ut hehe..
Jaha..nu ahr ja inge mer o säga än o gå o glo om hon har nå kaffe hemma
vi höres sen.

ack o ve X_X


Besök hos Raijjsan

Har varit ute o kört idag någon timme, men med mitt humör gick det inte så bra idag. jag vill ju så gärna kunna allting på en gång o när de inte går o jag inte fattar det jag vill fatta så blir jag så stressad o bläääää....urs... håller på att nöta vänstersvängarna i rondellerna nu... URS hate it. alla är ju fan olika i denna rondellstad. men det går frammåt för varje gång vi kör så de är ju positivt. det är som det enda jag har kvar att riktigt blå nöta in. sen ska det nog susen =)

Kom till raijjsan för nå tag sen, fast hon sitter ju som vanligt i tele med hennes kusse marie. hehe...
Gubben ska hämta mig efter han slutar, då ska vi fara o handla nå middag. undrar vad man är sugen på?...

haha lol, raiijsan lillebrorsa jens spela xibits låt X, ja de verkar ju höra till fjortisåldern att spela den hahaha?! :=P


imorgon så ska jag o johan åka till farfar, btw måste ringa till han o förhandla om lite stuffs ;)
Puss på min Joiiis


only only only sunday

o jag har jobbat hela helgen o bara kört. har ju uppkörningen snart. hoppas man klarar den......
Jag o gubben har då bara legat hela morgonen, vi har dratt på oss nån jäkla förkylning som bara blir värre o värre. så vi dricker hälsokuren, vatten o ingerfära, hoppas vi blir bättre snart ;)

Tror ni vi är nå radar par då?!?!
vi var på jula igår..... vi kom därifrån med likadana kläder. niiierdds, byxa o tröja o tshirt. för vi ska ju renovera i vårat nya hem, men att vi skulle ha likadan outfit var en annan femma hahahahahah...

ikväll kommer mammsi hem från sthlm :)
Tisdag nästa vecka fyller jag 20.....
så tills dess sjung om tonårens lyckliga dar....lalalalaaaaaa...fan 25 snart o kääääääärrring..hemska tanke

undrar sa flundran

om de är någon som tok uppdaterar min sida hela tiden?!...har hur mycket sidvisningar som helst.
Fick tag i Bitte iaf. hon var där så de blir körning iaf idag, kul kul :) ska höra med henne nu ang uppkörningen hur långt hon tycker jag ahr kvar egentligen. för satt o läste om allt man ska kunna o vad dom tittar på osv osv. o jag kan i princip allt de där redan... jajaa säkerligen bara önsketänkande hehe..ska iaf tala med henne.
Annars bokar jag själv uppkörningen om nån vecka bara!!

I drive all night..laalaaala

Har körning klockan 1, men försöker få tag i människorna för o se om hon fortfarande är sjuk. men det är typ noll chans med att få tag i dom... suck.... ja får terra dom istället ha ha ha..

klev upp för cirka en timme sedan. skönt o sova ut lite. somnade som en stenad stock innan 23 igår kväll.
ikväll blir de jobba jobba. o imoron o lördag o söndag...klirr klirr ;)

Heeeeeey baarrrrra

Halkbanan gick galant, skönt att det är över nu !! :) nu har jag bara uppkörningen kvar, fan va yeeeah!
hade egntligen en körning idag men hon var sjuk bitte så förhoppningsvis så har jag imorgon då istället.
idag har jag o gubben varit o valt tapeter till köket på colorama. kommer bli sjukt fint. längtar tills vi får börja måla om o tapetsera. o de blir mest troligt till veckan =) vi hann dessutom förbi max oxå ha ha ha... 2 gången den här veckan + att jag gjort kladdkaka nu. hmms kanske borde börja fundera på att coola ner mitt fettintag? njaaaeeh kanske inte än hehe=)

ska dock vara hemma på milky ikväll. mamma o ubbe har farit ner till sthlm så jag måste vara barnvakt åt hannah. hon är lite mörkrädd så ja, jag måste iaf sova här. så gubben skulle vara med gräbbarna ikväll. stackarn....han har så ont i ryggen hela tiden o imorse var de värre än någonsin han kunde knappt ta sig upp :(

Jaja nu väntar kladdkakan o glamour, fårse om rajjsan kommer hit ikväll också o skvallrar =)

Inflyttning! =-)

Yeaah vi fick den =-) så snart flyttar jag o gubben o bildar samboliv på riktigt. hehe. fast de blir nog inte så stor skillnad egentligen, för vi  har ju lixom bott tillsammans i nästan 3 år redan, fast inte något som varit VÅRAT utan hanses ;P
så de ska bli skönt att få ett hem, har ju som inte haft ett "riktigt" hem på mååånga år. utan levt som en luffare lite här och var...

asså.....det här med 3:an o 5 :an..jag är gooode irro över de... måste sitta o se poirroot?! på fyran för att de inte finns annat o se. tacka gudarna för datorn !!

var till ögonläkaren idag.... suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck 300 kr bort till droppar igen...när ska mitt öga bli bra egentligen???


imorgon halkbanan, är lite nervös måste jag säga hehe... säkert kommer jag vara den som kuggar o det är bara för att jag är jag hahahaha.....kommer dock inte hinna uppdatera förens jag kommer hem imorgon. o de blir nog mot kvällen. för jag åker 6 imorgonbitti, hemma kring 1 o då ska jag till raijjsan för att sen åka på P-möte. såå lång dag. men ack så kul vaa? =)

jojo nu väntar jag på bättre tider med en dusch o sen att min hunk ska komma hem o ha lite kramkalas ;-) hö hö hö!

NU BLiR JAG PSYK!!!!!!!!!!

dom drog bort 5:an o 3:an, precis NYSS!!!!!!!!!!!!!!!!grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nu blir de o införskaffa den där dyra boxen.. grrrrrrrr

VBÅ maraton

sho !

ligger fortfarande i sängen, måste ta o kliva upp o göra mig iordning lite. ska ju som sagt o köra idag klockan 1. så måste hinna med min buss. Gubben borde ringa snart + att han kommer hem kring 12 tiden :-)

kan inte bara värken i mitt öga försvinna?:-( har oooont!

så här ser vår lgh ut i the sims form


Aj, Aj, Aj....

Fuck alltså....nu har mitt cp öga börja krångla igen, väntar på att dom ska ringa tillbaka från ögon (för ska nämligen åka eller ringa dit omg om de skulle vara nå med mitt öga, o inte åka till vårdcentralen) det gör on som fan, ljus känslig...o de konstigaste av allt de är inte rött...undrar om iriten kommit tillbaka eller om man åkt på nå grå starr...grrrr!!!!!!!!!!!!
tur att de iaf är 2 veckor kvar innan man fyller 20, så man har ju gratis än. men sen ska jag satsa på nå högkostnadskort så man får lite billigare. för hur dyrt skulle de inte bli så pass många ggr om året jag är uppe på ögon o alla mediciner. JAG SKULLE BLI RUINERAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaja dom skulle ringa ca. 08.05.
o inte nog med det har inte sovit nästan nå inatt, vart alldeles för oroligt i läggan...känner ju av lite av de här när de är oroligt i andevärlden. Nu ringde dom från ögon. jag ska få komma in så 15.10 har jag fått tid hos per. villken lycka de brukar alltid vara fullbokat hos min favvo!! Jaja uppdaterar vad de är för helvete den här gången i ögat !!!

NÅÅÅÅ till nå kuligare, idag ska min älskling på besiktning av lägenheten. hoppas bara vi får som vi vill nu så tackar vi ja omg :) roligt vaaa?? o imorgon ska jag vara vid trafikskolan 06.20 för ska o göra halkbanan:) wiiihhoo!!!!
o tors,fre,lör,sönd ska jag jobba kväll. really sweeeeeeeeet !!
nu ska jag nog ta mig upp ur den varma sängen o göra mig nå frulla, typ smothiie o shitt :)

igår var de full rulle btw, fara förbo morfar i sävast o han skulle då fixa nånting till johans bil, för den krånglar så mkt med blinkerserna så han skulle fixa n¨o sen höra av sig till oss. haha morfar hade då sån full rulle med o visa runt hans hus för johan o hur allt funka o hur mkt praktiskt han hade inbyggt. + att han fick prova hans nya hightech fåtölj.hahaha!
nåå, sen hämta hannah, adam o sofie. dra mot farfar. fika där o umgås i några timmar sen iväg till pappa o bettan för o käka köttsoppa. mmmm skitgod var den ! sen köra hem alla barnen. vi var inte hemma förens kl.21 igår kväll. då var man a dead woman walking!

nu ska ja messa mannen o säga om min tid !

Knowing me, knowing you....

Sitter o lyssnar på Abba, vilka barndomsminnen man får då, laddade nyss hem deras album. hehe så sitter här o sjunger i min ensamhet. Älskar verkligen denna grupp =) så nu är albumet hemladdat så ska spela sönder johans öron med abba hahahahahahahaha =)

Ska till o hoppa i duschen o dammsuga här hemma o sånt där grejjs, johan slutar 2 så då blir de o åka till morfar o hämta hanna o hämta adam hos sofie o sen fara till farfar =) sweeet !! undar vad de är nu för födelsedagsöveraskningar familjerna o släkten nu hittat på för mig.. hehehe spännande =))

jaja nu är jag för exalterad för att sitta här. jumpa i duschen o vråla ABBA HAHA

Herregud vad man börjar bli P A N K...

handlat mat hem hit idag för över 300kr....puhh...alltså nu har ja handlat för över 1500:- hit den här månaden, snacka om att de börjar kännas i plånkan...men men mat måste man ju ha så ja bara att punga ut, suck!
tragiskt liv o bli vuxen ! HAHAHAHA....

Mamma o Ubbe kom o hämta mig härifrån Johan tidigare idag så vi har varit ut till storheden o handlat mat osv, sen bjöd dom mig o johan på nå så äckligt god mat, egengjorda potatisklyftor, kött med massa egengjord sås o vitlöksklyftor i ugnen o vitlöksbröd o sallad + tårta. MUMS säger jag bara. mammas mat är alltid bäst :) heheee=)
så nu kom jag nyss hit o packat upp maten, ska plocka undan nu o tända lite ljus o göra dippen klar innan gubben kommer hem från sin ride;)

Imorgon ska jag o johan åka till farfar, riktigt kul ska de bli. micke,kristin,mirabelle o bebben i magen+carina o cornelia kommer dit så de blir sweeeet =) sen ska vi till pappa o bettan o elias o hälsa på också=)

nånii jallajalla

O K E YY !

swooochhh...5 dagar sen jag uppdaterade....måste nog bli lite bättre på detta haha!
men ser att ni håller er kvar ännu =) ja vart ska jag börja...
har hunnit vara med malin till boden i onsdags o vara barnvakt åt elias. o hunnit vara till min älskade farfar.
jag o johan har hunnit titta på 2 läggor. o en utav doms ka vi nog ta, så äntligen blir vi sambos on real =) it´s cool, + att jag ska få mig en egen walk in closet... hohohohoo ;P det lär behövas till alla mina kläder o skor. kommer typ bo i det rummet o bara sitta, titta o lukta HAHA..what a nierrd...jaaaja....jag har hunnit vara på stan o fika med carro o varit hos raijjsan.... jaaa...på jobb intervju..2 körlektioner... o VET NI.... jag ska göra halkbanan på tisdag =)) jag har haft 3 lektioner på trafikskolan... dom tycker redan ja ska göra den.. så ganska duktig måste jag ju vara på min sak isf :)

igår var jag o min karl bara hemma o mös o titta på olika inredningssaker vi ska ha i läggan osv. för vi har fått den om vi vill ha den, en 4:a på 100kvm. hehe....kommer bli skillnad komma från en 1:a på 27 kvm till de... men de enda är ju att den är så inrökt, gult tak o fett fläcker + att den inte var besiktad så vi lär ju få allt nytt =)

undar vad mans ak göra idag då, älsko for nyss till jobbet. kanske åka hem o moiisa med min mami, har inte träffat henne på år o dar känns de som. Hon är verkligen VÄRLDENS bästa bästa bästa mamma =)mmm


de här är min mormor o mamma.. HAHA?

RSS 2.0