Jobb Jobb Jobb

Hoppade in igår för raijjsan för att hon var sjuk, men hon ska ta min opsndag kväll nästa vecka så att jag är ledig :) SKÖNT! är redan helt mör i kroppen o i skallen. men de är ju bara för att man har blitt så förslöad de sista halvåret, men nu är de jävlarr anamma o tjäna pengar ;-) hoho !

Har inte hunnit uppdatera nå jobb igår 17-22 o idag 8-4 o imorgon blir de 17-22 igen.....hela veckan jobb jobb....
till helgen verkar de vankas töre...fan så nice, vill verkligen iväg o bara vara... o fundera utti livet nu....

Nu kom min baby från duschen så de vankas myyyyys ;-))

Alltså...nu ska ni få höra

Jag är i chock fortfarande.
Jag måste ju ha världens mest romantiska karl. Han skulle ringa imorse då han vaknade o väcka mig. Men de gjorde han inte. han kom hot till milky halv 9 imorse o hoppa ner i sängen o sa att jag skulle skynda mig på med kläderna för han hade en överaskning, o jag yr i nattmössan fatta ju först ingenting. Men då berättade han att han hade varit o handlat så vi skulle ha picknick frukost ute nere vid stranden.
så vi traska ner då o bredde ut filten vi skulle sitta på, o va tror ni min älskling hade handlat då? JOO världens brafrulla. allt som jag älskar bla. drickyoughurt, skinkost,skinka,äpple,festisar,chokladkaka,brownies o ja en massa jävla till. + det mest romantiska av allt, han hade köpt jordgubbar =-)!!
Så där satt jag o min man, nere på en filt på en brygga. o solen lyste så de glittrade så vackert på vattnet.
Alltså......guuuuud de var sååååååååååå romantiskt. o att han kom på att han skulle överaska...aaah alltså de är så fint gjort. uppskattade de verkligen.
så efter nån timmes picknick så gick vi upp igen hem med armarna om varann..o bara mööös!
Asså de var heeeeeelt perfekt !!!



Ja iaf...har nyss duschat ska dra på mig nå kläder..ska till raijjsan o dricka nå vin jag o hon o käka lite dipp. sen ska jag cykla hem o sova hos johan o vänta på att han kommer hem imorgonbitti o kramas lite =-) *mmmm* !!

Annars idag har jag suttit ute o solat på ballis.... sen kom johan osså grilla vi hela familjen o käka potatisgratäng !!
var riktigt gott.
Jajja nu jalla jalla...
haay

Toook

Jässan har vart här nu i en herrans många timmar o umgåtts, haft lite qualitty time tillsammans. bara snackat skit o filosoferat som naligt :-) vi har som inte så mycket tid längre för varann då vi nu snart har jobb båda o partners som kräver hand i hand  HAHAHAHAHA....nä mycket skämt o sido från vår sida...men ja vi har fått surra av oss en hel del, o de var behöligt =-)
Hann ner på konsum o köpa pluggar osså har vi degat på ballis o glott på nå barn som cyklat nedför en ruschkana.
Sa då till jässan att hon inte skulle glo för mycket på dom om nått hände, för hon kan ju bli för känslomässigt engagerad :-D looool. hahahaha..ja som ni hör vi har bara flummat på !
Spelade nyss lite spel oxå innan hon åkte hem. hon vann den jävelln ;P

Försöker få tag på brajjan oxå men de är bara upptaget, hon surrar säkert som vanligt med MARIE :D hehehe
nu en kvällssmoke o sen ska ja ladda någon tjejrulle o krypa till koyys o hoppas på nå mysmess från min hingst :D hahahahahahahahaha...

ja jag är övertrött !
sov gott...
imorgon mys med bruttorna !
haaaay

Panikångest !!

Ska strax landa ner i sängen. gah är så jävla trött...

Har suttit o läst om lugnande medel, för jag o johan har ändrat ang. våran färd ner till sthlm. vi ska flyga mot min fasa....
fattar dock inte hur jag ska palla detta eftersom jag hade min hemskaste panikångestattack ever nere i sthlm...
(behöver inte gå in på fakta om de längre, den som vill fråga nå får fråga vad den handlade om o varför) + att jag flög hem. har nu undvikit allt vad sånt heter nu i 3 år, o nu måste jag sätta mig på hästen igen..
men ska höra mig för hos någon läkare om lugnande.
Pallar fan inte att sitta i ett flygplan. o det trånga uttrymmet o känna mig maktlös, att inte kunna ta mig någonstans o så...
Har inte haft panikångest på mycket länge nu, o de är grymt skönt men är livrädd eftersom att vara långt hemifrån och flygplan alltid varit min största fasa.......
Vill bara slippa vara rädd. vill bara kunna leva ett normalt liv som alla andra... vill bara kunna flyga.... de är min största dröm, att bli kvitt den här rädslan.....
Detsom oroar mig är ju de här med tabletter, uuuuuuuurs hatar verkligen att käka sånt där....är livrädd för tabletter.
tar jag en panodil eller liknande så dricker jag inte en droppe på 24 timmar.
Asså att man kan bli beroende etc. de skrämmer ju också... inte fan vill ja bli nån pillernarkoman inte....
Jaaaaaaaaa jag har sånna problem !!!!!!!!!!!
kan någon bara hjälpa mig...............................


ja nog om detta eländiga problem !
Kom hem till mjölkudden o fått mina anställningspapper inför mitt vikariat.
Dessutom har jag fått gråta en skvätt. har inte fått några pengar, så är helt pank....så jag ska på arbetsförmedlingen o shitt imorgon o anmäla mig arbetslös osv. sen ringa soc ang försörjningsplikt, blablabla !! så man får sig lite pengar iaf under juli månad sen i augusti så får jag min lön o medans jag jobbar så ska jag söka jobb febrilt ! måste ha ett jobb kommer bli tokig annars av att inte ha något att göra.
Tur att man har en mamma som ger mig tak o säng o mat, o världens mest underbaraste pojkvän som gör allt för att en ska ha de bra...o så pappa som kommer hjälpa mig med pengar nu då jag inte har några....tur att dom finns =)
Sen måste jag ju tillägga också att jag måste ha världens sötaste svärmor också, hon har tidigare i vår erbjudit mig o johan att vara i töre hur mycket vi vill :) så de känns myyyyyyyyyycket bra...tak över huvudet har man iaf...men pengar är ju ett måste....suck !!!!!!!!

Längtar fan till jul...då ska jag ha ett eget boende. kanske själv. men mest troligt med karl. o då ska jag ha fullt med tomtar, ÖVERALLT !! =-)


JAJA nu till dagen igen:
vi vaknade kring 12, sen gjorde vi oss klar o bubben skjussa hem mig.  efter någon timme så skjussade mamma igen mig  till johan, för o mysa lite saknade han så mkt så jag tiggde till mig skjuss hehe ! Vi planerade vår semester etc.
Han for till jobbet strax före 8, o de var tänkt jag skulle ta bussen hem till milky igen, men då ringde carina (pappas föredetta fru) och fråga vart jag var osv. för hon satt barnvakt åt morbrors unge mirabelle. så dom kom förbi hemma hos johan o umgicks en sväng. så skjussa vi hem mirabelle o mötte upp kristin o micke. jäävlaarr vad hon var gravid kristin hahaha....hoppas hon får på min födelsedag. verkar då vara beräknat därikring =-)
Jaaa efter de så skjussa carina hem mig.
De första jag gjorde var att snöra mig i soffan o surra med mamma o ubbe....
ja nu e fan klockan snart 1 huuuuuuuhhh......nu alla jävla droppar o sen snöra mig inne sängen.

Btw, saknar min älskling, urs hatar verkligen när han jobbar natt o sova själv o hela den faderullan BLÄÄÄ!
finns inge bättre än att krypa ner brevid den man älskar o bara kramas o sova o lukta på han !!
Johans föräldrar har gjort de bra....jag fattar inte hur en människa kan lukta så äckligt sjukt jävla gott som johan gör...jag bara fattar de inte. ju längre han väntar med att duscha ju godare luktar han....
kalla mig knäpp eller bara så hopplöst kääääääääääääääääääär =)


JAJA de här vart bara ett väldigt långt inlägg... hoho
Godnatt o sov så gott mina trogna läsare !!
Byeee

lite pix från studenten




Jag orkar verkligen inte mer med detta !

Bloggen är såååå tråkig nuförtiden, tur att man sparat alla kontakter som man läst tidigare i favoriter.. men gaah skärpning annars ger jag mig med detta !!

Hoppas jag fått in pengar idag... huh johan o jag ska strax fara o kika, han är i duschen för tillfället så då sitter jag här o fördriver tiden haha....
På måndag börjar jag jobba :) ska bli roligt, 4 veckor catchiiiiiiiing, sen sist dan jag jobbar drar jag o älskling på romantisk tripp al´a stockholm..en heel vecka =-) längtar så in i märgen efter denna resa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ska bli så jävla cp kul :d hahhaha

Igår vart de mitt favvo program varje sommar. allsång på skansen of course :D haha..men jävlar då vi är i sthlm då ska jag få uppleva en av mina största drömmar live, jag ska få gå  på allsång på skansen =)))

o ikväll är de kikki D i boden.. hmss synd att man inte tar sig, för hon är ju en av mina idoler :P
Jässan ville att vi skulle fara på bilbingo ikväll, bara hon kan ringa iår typ..har inga pengar på tele så känner mig jätte handikappad ://

Jaaah, annars händer de inte så mycket.....johan har sina cp nätter från och med idag :// triiiiisst....sova själv..blöö...
Boden alive till helgen, men var där förra året o de var så cptrisst..så ingen repris iår inte :D haha

Jaaaaaaaa nu har ja inge mer o tillägga, dragit allt i en snabb repris här :P
Ha det så bra allihopa !
byeee o frid !

Im so happy...im so pretty :D

Nyss hemkommen från jobbet...huhh låång dag. men de gick mycket bra tycker jag, är faktiskt helnöjd !
Det var grymt jobbigt att stiga upp imorse då min karl låg som törnrosa. hahah var som sugen på att krypa ner igen, men icket, ´måste få catchiiiing =-)

Jajja igår var de såååååå mysigt !!!! jag o mums låg bara o kramades heeela kvällen. o ikväll vill ja ha en repris.
Nu måste jag gå o hjälpa mamma o ubbe med maten, dom ska grilla =-)

HAY


Klippning+färgning al´a syrran :-)

Cessi kommer snart och ska fixa mitt hår, skönt.... ska göra typ nå radikalt !
Idag kommer min älskling hem också, o som jag saknar han....huhhh, never never again o vara utan han såhär länge !
Fyyyyfaaaaaaaan alltså !!!!!

Midsommarafton skittrist. bara vara hemma typ..
Midsommardagen vart det att åka till allsåklubben i överkalix som mina släktingar äger, käka våfflor med grädda o ha allsång :D de var really nice !!!
"Peta in en pinne i brasan" lalalalalalaaaaaaaaaa
Kom väl hem där kring 6....for o käka pizza sen till maxi o köpa hårfärger.....o sen förbi mitt blivande jobb...
Efter jobbet så kom raijjsan förbi här hemma på milky o umgicks o spela kort :D hoho jag vann ;P
tror jag snacka med johan 2 timmar igår i tele..... hahahaha loooooooool...


Puss o kram på er, hoppas ni haft en bra midsommar !
Haaaay

hallå igen

Nu har jag vart på affären o köpt en påse karra och en stor dricka =-)
Väntar på att mr.Johaaniii ska komma o hooka upp mig.
Han åker till finnland imorgon, jar har inte bestämt mig än hur jag ska göra med nå, har sån beslutsångest så hujja !!!

Fan va ja är trött................................

Lapa sol

Yapp har legat nån timme o lapa sol på ballis.
Så var ja o mötte carina en sväng osurra på...
annars har jag väl inte gjort allt för mycket...

Undrar vad man nu ska göra i midsommar....dra täcket över skallen...nääeh nå skojj ska jag göra iaf..
Ska snart åka med mamma o ubbe o handla ska köpa nå gott hade jag tänkt.
TYP choklad ;)) hohoho ;P

JAAJAAA.... nu ska ja dra mig en smoke o sen, ja jag vet ej... får bli ett senare kapitell...;P

Har man världens bästa lillebror eller?

Han måste ju vara det alltså...Han kom o mötte mig igår så jag skulle slippa gå hem själv. osså hade han bäddat och allt :)
Det är tur det.. haha han måste ju vara lite rädd om mig iaf =-)

Igår var jag hemma hos thesso o drack ett vinglas o en folkis. o såg fotbollen. men jag gav upp där strax efter 12, blöö var så tröööööött....så då blev de hem o sängen.

Idag har jag varit på stan med mamma o hannah, jag fick 2 linnen o en väska :) kul de är o känna sig liten igen då mammsingen handlar saker.
Så otroligt roligt att få presenter!


Jajaaaaaaaa, nu ska jag lagga mig ut i solen o få färg.
ikväll blir de bara lugnt !
Hejdå

Ett glas vin senare ;)

hohohohoho ;P
sitter hemma hos thessan nu, vart lite partty iaf :) hon ska snart fara o hämta sin bror från hans jobb. sen ska hon sätta igång med sina öl =-)

Undrar vad denna kväll har att ebjuda, än så länge verkar den bra som faaaan :D
sitter bara o inväntar ett samtal från karln med att han ska uppdatera läget hoho, men han är nog gaaaaanska så upptagen inför matchen ikväll ;P

ajja nu kom thesso från duschen
haaay

Sex and the city

Ladda hem filmen nyss...
Kan bara säga att den var så inni helskotta bra....
kan verkligen rekomendera den.....svin nööööööjd är jag !!
så se den !!

BEST EVER!


Jag har tråkigt !

Klev upp för en timme sen o vet inte vad jag ska göra ikväll eller idag?
hm...sitter o laddar hem sex and the city filmen iaf. lär vara G R Y M ! !
Jaaaao ni kan ju höra av er om de händr nå kul för jag har inga pengar på fonen...
Hade fått följa med på fotbollskväll ikväll, men äää är inte sugen alls på att supa idag.
Så är väl hemma om inte nån av mina girlies hör utav sig..

Undrar vad man ska göra på midsommar då.....johan vill att ja ska följa med till finnland....kompisarna har frågat....mamma o dom ska bara vara hemma o åka till allsåklubben på midsommardagen.
Undrar vad min farfar ska göra?
Lovade mig själv från förra midsommar, uuurs måste ha varit den tråkigaste midsommaren ever. att jag skulle ha de mycket roligare det här året.. men vad ska man göra?
Vill då inte supa !!!


Iallefall så har jag käka blöta nyss, uäck.. haha, vart för mycket flott i munnen så man mår nästan lite illa :/
JAJA, nu ska jag sluta sitta o klaga här!
vi hörs !
BAY

Sov gott

Japps haft en händelserik dag!
återkommer om den imorgon för nu kommer min nakenfis från duschen :D hohohohoho!!!
Godnatt

All by myself...

Undrar vart min magister hålelr hus? Ute o kör för vi såg han då thesso sjussa hem mig (:
Vi har haft de jätte trevligt ikväll jag o min djupa kamrat, sweet med lite deep talk=)

Nu kom han hem btw.
hörs imorgon.
Tjaaaa

Hungrigt AAAAs

Håller på rent ut sagt o förtina... jag är sååååå hungrig.
Hoppas maten är klar snart !
Jag har skalat 5 kg potatis all by my self !!!! så man är så torr o narig om händerna nu...

Hmm har inte så mycket vettigt o säga än att imorgon blire köttsoppa :D wiooooo med KLIMP i :D
Götttans


Jaaajaaaaaaaa...ska förbi thesso en svung sen då ja käkat....=-)
HAY

Idag blir de mormors palt

Finns de nå godare än mormors mat?! huuuhh, o palt blir de som skrivet ovan idag...MUMS!!

vaknade för en kvart sen typ...undrar vad man annars ska göra idag så?!
måste förbi thesso o hämta droppar av henne..

Igår åkte jag med gubben på biken hem till raijjsan o drack kaffe.
sen kom jässan o johanna på besök, o kan ni fatta dom ska vara nere i sthlm samtidigt som mig o bubben =)

Byeeeeeeee

Pop pop i popp popp

Vi var på kallajjset igår, var ttrevligt att träffa den andra av sidan sin släkt man nästan aldrig träffar..
Sen bar de hem till grillat hos mamma, fan så gott de var. men orka typ nada efter allt tårtvräkande :-)
Klockan halv 10 kom johan o hooka upp mig. så då åkte vi förbo coop o köpte ett six pack o for bara hem o umgicks, spela lite yatzzy o sånt..o surra på lite om barn, sthlm osv osv. trevligt hade vi de iaf...
Längtar sååååååååååååååå mycket tills vi far. 1½ månad kvar typ....:/.....jaja den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge ;-))

Gubben for nyss till arbetet sitt. fast han kommer hem igen om 3 timmar. så då ska vi åka o handla mat.
tror närmare bestämt vi ska käka blöta idag.
MUUUUUUUUUMS* jag vill typ åka till töre typ hellst nu alltså.. haha..nu har man vart lite för länge här i stan ;P
vill ut på landet !!

Här bjur jag på lite pixx från kalaset.




Mormor =)

Mamma o mormor














snart iväg

Roland kommer snart o hämtar upp mig hannah o mormor så vi kan börja bege oss.
Har tatt med Johans kamera så jag kan lägga upp lite pix då jag kommer hem till min goding sen ;-)

Ikväll blir de grillning + fotboll. he blir niiice ! :)
Sen ska jag hem o myyyyyyysa då gubben slutar.

Jaaaahaa har inte mer att säga än att de blir av sthlm :-D

Ha en fin dag !
aaaloohaa

70 årskalas

Mormors äldste brorsa fyller 70 år idag, så vi ska till rasmyran på kalas o träffa släkten, kommer nog bli riktigt nice :-)
De är som coolt att vara i hanses hus, för de är mormors o alla hennes syskons gamla skola som han har byggt om o gjort till sitt hem, alltid lika trevligt att sitta o lyssna på vart deras matsal var o vart treonas o tvåornas klassrum låg:D
cooolt cooolt!!

Kom nyss hem från örnäset, så sitter hemma på milky o ska strax göra mig redo o klar.
Kan de bara sluta blåsa så skulle vädret vara fulländat... hehe :)

Nu ska jag gå och kramas med min mormor som kommit hem från allsåklubben :D
tjiiiing

Motorcykel.

Fyfan vad det är roligt !!!
ska nog ta kortet tills nästa säsong jag med. tänk jag o gubben på varsin hoj mot horisonternas mål? GUUUUD vad romantiskt !!!!

Idag har vi suttit o kollat på lite semester.
Vi har mest troligt fått hyra en lägga en vecka för 2000, v.31. så då blir de huvudstaden för romantik!!!!
Längtar maaaaaaaaaaaassor !!! =-)

Så kom nyss hem till milky, till mammsen för en liten snabb visit innan gubben kommer o hookar upp mig. han vill inte köra omkring med mig då jag inte har nå skydd, men han ska ju köpa de åt mig så snart får jag oxå följa med o glida =-)
Ja så när han väl hämtar upp mig så kommer han in på en snabbkääf o sen drar vi o storhandlar. vår kyl skriker efter innehåll.. haha...

Ikväll blir de väl bara lugnt med lite choklad o tvmys med älskling !
nu kaffe med päronen o sen iväg...
shuuuu

Fredag den 13.

Haha. hoppas man inte har nå otur idag bara :)

Igår storstädade jag heeela 1:an... från tak till golv. hehe sen kom gubben hem o hjälpte till efter hans bikeride...
Sen vart de middag o lite vin....o isäng tidigt. skönt skönt.

Fan så fint väder vi fått, bara det att de är så gedigens kallt...
Så jaa, undrar vad man ska göra idag då?, hm.....ge mig lön så man kan unna sig nå kul o göra..
Huhh hatar typ att vara pank.......
Alla pengar går typ åt till den jävla dyra bensinen o mat!
Men men thats life.........

Nu ska ja invänta att johan blir klar från toaletten så jag får gå o göra mig klar för dagen.
Sen får vi se vad jag gör !!
Imorgon kommer mormor hem =-))))

Puss på min älskling ♥


snart blire workiiporkii

har nyss käkat poptatissallad o grillat...fan så gott de var.
sen ringde jässan så vi surra på om allt möjligt, mest om jobb... shitt vad man börjar känna sig vuxen nu då man jobbar o snackar sånt med kompisar haha....ja vojj vojj....undrar hur de kommer kännas nu till hösten då man egentligen brukar ha skola..o istället ska jobba....kommer sakna mina klasskompisar...o alla våra deeptalks o skrattanfall :P

Är sååååå trött... puhh slut dam kan man lugnt säga. ska snart iväg på workki...vi ska se frusna män finalen ikväll, så de blir nog en lugn dag..sweet..

Sen ikväll då jag slutar 10 så ska jag ta en buss till min karl o mysa lite.
Han var förbi för nå tag sen så man fick kramas lite :) så nu vill jag ha mer mer mer =-)))


Jajja nu ska ja börja peppa upp mig inför kvällen.
Hayyyy

Shcooole´ee

Hallå allihopa.......
snart ger jag upp de här med bloggen då man inte har några kontakter längre.
de är inte alls lika kul nå mer....

Sitter o glor på oprah....reprisen från igår som vi såg på jobbet, men de finns inge bättre att se än de för tillfället.
Är så sjukt trött. men ska inte sova nå hade jag tänkt. de är en dag imorgon också, o då är man ledig. så får se då om vi drar till Töre eller hur de nu blir=-)

Jessica måste jag ringa angående pengarna o kepsen så johan får dom.....sen ska ja ringa thesso o kolla om hon har nå färdigt kaffe åt mig =-)
O klockan 5 börjar jag jobba igen... sweeet......slutar dock 10 men de får gå hehe....bara 5 timmar......

Inhalera kaffe nu !!
ha de people. Byeee


en evig väntan

Har nyss gjort mig klar, sitter bara o inväntar min karl. Han borde komma villken minut som hellst.
Det är ju fotboll ikväll som vi verkligen inte vill missa, så de blir jalla jalla hem.

nu ringde han
5 min har jag på mig.
HAYYYYY

Pink pink pink

hoho:-P Har stoppat chockrosa nagellack, coolt =-)

Är helt färdig efter en 8-4 dag.... men de är väl för att man blivit så förslöad då man fått "sommarlov", så de kommer nog gå bra sen då jag börjar jobba mina veckor. O liksom kommer igång med rutinerna.
Idag har de iaf gått mycket bra tycker jag, nöjd med mig själv.
Imorgon så ska jag jobba kväll. 17-22.... hehe kommer nog bli kul =-)
Verkar som att jag ska få jobba en vecka i augusti, ännu mera katchiiiiing !! :-)

Sitter nu o dumglor på glamour, huh är helt slut o svettig. måste nog hoppa in i duschen sen så man börjar lukta mumma igen. Inte kul o stinka svett !
Ska iaf o ha kramkalas ikväll med min gullegoos, vi är i en sån här kär kär kär period nu, så man går bara på rosa moln o längtar tills nästa gång man får ses =-) Kul att man får sånna riktiga kickar av love efter 2 ½ år ihop ..
går bara o dumfnittrar åt allt o ingenting ;P men de är sååååå underbart !!!

Imorgon ska vi upp förefaan igen, gubben ska köra mig till läkaren igen, de är så skönt o ha första tiden på morgonen för då slipper man sitta en herrans massa jävla timmar på att få komma in...grrr* tycker att man kan ha fler jour läkare så att ala kan få komma in i tid utan att sitta ner o bara låta dagen gå inne på ett väntrum.

Nååååååååniiiiiii, nu ska ja strax jumpa dusch o bli clean.
Ha det, frid !

Du kan glömma dina ensamma stunder....

traallaallaaa....


Var himla trevligt hemma hos Carina o Cornelia igår, skitfint har dom fått. o villket kanon läge! =-)
Satt o käka pipps, dipp o såg den här "kärleken checkar in", sett den förr en sån här gullig god natt film.
Imorse vaknade man o gjorde sig klar...sviiiiiinkallt ute, hujja....ville hellre ligga kvar under täcket.
Men det var bara att ta på sig outfitten o göra cornelia klar inför hennes inskolning på fritids.
Inskolningen gick skit bra, var lite blyg så här i början men sen smälte de, tror hon kommer trivas ypperligt!

Nu sitter jag hemma hos mamma o tagit på mig varma kläder, sommarkläderna får vänta nån dag till verkar de som..
Annars fryser man väl rövvva av sig.
Gubben kommer o hookar mig snart, måste handla lite kött till våran middag till ikväll.
Osså lunch o kaffe till imorgon, börjar ju mina jobbdagar imorgon o ska bli intrudicerad. inför mitt sommarvikariat.
Karchiing i kassan, fan så skönt. min sommar är räddad!!
För jag o johan håller på o planera någon liten resa..;-)


Jajajaja, o inte nog med de, jag är så deprimerad eftersom jag inte kan läsa mina kompisars bloggarr !!!!!!!!!!!!!!!!
grrrrr* hoppas den här publishme försvinner snart eller nå !!
Hayy Hayy

Jag finner inga ord.

Om gårdagen...hmm den var....väldigt.....speciell.......


Satt hemma först med bror min o drog någon cider. sen mötte jag upp thesso o gick hem till milky o drack lite vin....
sen kom thess också. så vi hade de jätte trevligt o mysigt, o surra på om allt o ingenting ;-P
Thess drog iväg efter ett tag till western farm o jag o thesso vart upphämtade av gubben.
Så när vi väl kom hem till örnäset så drog vi oss några öl...
hahaha, sen hade vi flatfest...de var tror ja 7 stycken?Jessica o hennes vänner+jag,johan kryckan,thesso, nick o raijjsan,
Kan ju säga att det var väldigt speciellt....slutade dricka klockan 11....o tur var väl de. för idag mår man toppen=-)

O nu är man här ny duschad o clean. ska spela lite the sims innan carina kommer o hookar upp mig.
Ska sova hos henne o carina inatt, för jag ska skola in cornelia imorgon på fritids.

Hoppas ni har haft en bra helg ;-)
Hayy

Det börjar spricka upp;-)

Det verkar som att det spricker upp och att vi får lite sol så här på kvällskvisten.
Kom hem till milky för någon timme sedan.
Varit och panik lämnat en svart klänning som raijjsan skulle låna av mig till ikväll. Hon ska på ferruform fest så... Skit stilig vart hon i den iaf =-)!!
Efter det så for jag o älsk på marco polo o käka pizza. fan så gott de var. men nu sitter man här o är proppmätt...huh

Nu sitter jag iaf här med en cider o ska sätta mig på ballidongen o avnjuta en cigg.
Är som sugen på fest ikväll... hehe....fick en 7.0 av bror min men de räcker ju som ingenstans... så de får väl la bli lugnt.
Får se vad mums säger sen då han slutar, om han nu inte skulle ha spelkväll....:-P

Jao Jao...har inte så mycket att säga än fuck this publishme......fan va B!!!
HA de !

Tivoliii

Igår var man på bra moves i kroppen. fast en hård dag innan dess. :-)

Mormor åkte till allsåklubben o jag åkte o handla mat med mamma o ubbe, köpte hem fläskfile o vitlökskroketter o en massa karra, beasås osv. Var då en mycket uppskattad middag av Bubben iaf :-)
Sen mötte vi upp Jässan o Johanna på tivolit. hahaha fan så kul de var.
Åkte virvelvinden, breakdance o radiobilarna....mäkta skojj, undar om man ska fara o åka idag igen?;-D hoho!!
Fast radiobilarna tror jag att jag kommer avböja i framtiden, fiifaan hujjaaa... man får ju fan alla dess möjliga hjärnskakningar o armar ur led...osv...tror jag klarar mig utan det.
Är redan för mycket på sjukhuset redan,

Nu ska jag krusa håret. Hayy


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, fyfaaaan va ja e bra !!!

Igår var de studenten.... haha...börja halv 8 med fotning i parken, sen champagnefrulla med klassen o en massa sång.
In i skolan klockan 9 o få betyg,(kan nämna det att jag är sjukt nöjd med betygen jag fick), sen sitta o lyssna på rektorn o nå tjejer som spela musik...var typ tristess.....hahaha men man var ju in på toan o smutta minto av elin så glad i hågen var man iaf......
Klockan 11 så var det bara att springa ut o sjunga....o sen träffa alla som skulle uppvakta mig, TACK säger jag bara =)))
fick så mycket blommor att jag trodde jag skulle tippa fram... hahaha....

Sen åka flak... var typ de roligaste man gjort... hahahaha..sen kom Gubben o hooka upp mig så vi kunde åka hem hit där alla väntade på fika osv... mycket trevligt iaf.

Klockan 3 öppna jag en ny champagneflarra som jag o raijjsan o mommo dela på.....sen vin o öl på de...
klockan 7 åkte vi på klassfest hos emma, det var mycket trevligt.
O ja klockan 10 åkte vi in på grace. var väl sisådär alltså därinne.....massa fjortisar o dom under 18, o sen så är de banne mig inte kul att festa med dom som är flera år yngre än mig, låter tragiskt o säga men så är de...
Men jag o jessica o stina hade iaf mycheee trevligt, "vick vick".....fast man var nykter nästan helt o hållet...drack ju från tidig morgon till sen natt men luugnt..så man vart ju aldrig full...

Ringe johan klockan ett o sa att nu vill jag komma hem... haha så han kom på stört o hämta mig, min lilla kärlek =)
han var då så glad o söt så oj oj...satt ju fanken o bara sakna hem till han hela kvällen...så de var så skönt att bara få komma hem o krypa ner i famnen..mmmm......
Idag vaknade jag iaf o vart tvungen springa o spy. men efterdet så mår jag alldeles utmärkt. känns verkligen inte som att man druckit hela dagen igår...

Jajja ett är då säkert... nu är jag nöjd...o färdig....fan så skönt !!!

Idag så har jessica o johanna vart på besök på en kääff, dom är som så söta tsm...=)
O ikväll vankas de mys med gubben o karuseller i massor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Älskar att åka karusell de bästa o de roligaste som finns !!!






Hayy!!

Alooohhaaa

De är greattans väder idag alltså...
Kom nyss´hem till mjölkudden efter mitt återbesök hos läkaren.
Iriten verkar gå ner mer o mer. Men då är de en annan grej dom hittat i ögat som jag fått ytterligare en slava till.
så till nästa onsdag är det.
Varje timme droppar.
5 ggr om dagen en salva, osså är de nattsalvan fortfarande, o varannan dag är de pupillutvidgande som gäller.
ja... så jag har det jag gör för att komma ihåg allt detta.

Tur i oturen är väl ändå att jag kan sitta ute o sola? =) så de känns ju skönt så man blir lite brun till morgondagen !!=) TÄNK imorgon tar JAG studenten?!?!?!?!?!?! crazy alltså... haha.....
Måste på bolli idag o inhandla till imorgon... o köpa naglar... o jaaa?!

Thesso kommer hit nu strax, så då ska jag visa min outfit till imorgon!!!!!! =))))

Tack till min Johan oxå för att hans täller upp o skjussar mig överallt till alla läkare heeeeela tiden!

Hoppas ni får en woonderbar dag!
Alohoooaaa 

suck

ja ett jävla elände de här med ögat !!!!
grrr...hade tid idag klockan ett fick sitta till 3 innan man fick komma in, o de verkar inte lösas på bästa sätt ännuu, har fortfarande kvar. ska dit igen imorgonnbitti klockan 8. har fått nån spec salva med antibiotika.
SUUUUCK!

adjö

Jag fick jobbet !!!!!!!!!!!!!!!!!

Dom ringde för några timmar sen, o sa att jag fick jobbet !!
så på tisdag o onsdag så ska jag på introducering, börjar jobba 30 juni !!!!!
SHITT...vad jag är glad !!!!!!!!!!!!!!!!!!


Imorgon, då ska jag vara ed min klass. för då kan jag förhoppningsvis visa mig ute ;P
Adios


Övningsköra.

Ska jag till att strax göra.
Ska nog bara köra hem till mjölkudden... vill umgås lite med mormor=)
O vet ni.. igår åkte jag motorcykel. hahahaha....de var riktigt skojj!!

Mer har man väl inte att tillägga, imorgon ska jag upp på ögon igen o se psycho ut...
Börjar snart vänja mig vid att ha en pupill som tar upp hela irisen o en annan som är så liten så den knappt syns..
Ja..jippyykayyeeey.....

Ha de

RSS 2.0