EEYYOOO

jaha vad har vi gjort`? vart pfest i fredags, riktigt skoj, men en tidig kväll. it suxx på krogen alltså, inte varit ut sen i september, o ja det är ju inge man går miste om direkt. sååå tråkigt !!
sen lördagen till söndag vart det töre, mysigt (: fick med oss lite julsaker av svärmor som vi pyntat upp så fint igår (: sen efter töre så vart det hem till luleå, storhandla mat för en månad o sen till mamma för köttsoppa (:
sen hem o se flickan som lekte med elden o den sög hästballe, så sjukt dålig film!!!!!! den hade ju ingen handling?

idag upp o hoppa, ska till krok strax o ge deras lilla bebbe hanses present vi köpte för några veckor sen, hoppas elvin bara kan ha den, han är ju 8 månader men ganska så stor för sin lilla ålder :D hoho :)
sen vet jag inte vad som sker idag alls... verkar bli en tråkig dag !

åtrkommer senare om den vart rolig eller ej!

i have findlichen hitta mina..hokkker dojjs!!

ja tjena, nu var det ett tag sen jag uppdtareade, varför jo det ska ni få veta nu.....
jag har vart hos tesso, ute emd balle, varit på stan, hjärtat har fyllt år, mamma bjöd oss på waldorf, mamma o jag avr igår till happis ikea skopunkten på gränsen osv, sen har jag varit hos carina o vaktat connan, stylat connan inför hennes klassfoto idag....

ja o mycket mycket mer......

gubben fyllde ju år i onsdags, eftersom man inte fått pengar då så tog jag o skrapa ihop det sista jag hade o promma tidigt på morgonen till coop, köpte en bukett en stor räkmacka o tre lotter o ett grattis kort, sen så tände vi ljus då vi kom hem o gick in o sjöng för J när han låg i sängen o gav han frulle på en bricka (: gulligt va?
sen ringde mamma o ville bjuda oss /johan på födelsedags lunch på waldorf så då åkte vi dit o åt (: GOTT!!!
sen vart gubben tvungen att åka o jobba så då åkte jag till tesso o vart bjuden på köttsoppa. mums!!

igår vart det ikea o skopunkten emd mamma, jag har hittat mina "hookker" dojjer nu, i en finare modell. men snygga är dom, dock på mig. mamma testade dom men hon har så små ben så dom gick ju nästan upp i skrullan på henne, hahaha......men på mig var dom fina, dock för att jag har så långa lår.  anyway....inhandlade en massa fina saker hit hem, köpte johan några nya ölglas osv. men till mig en stoor vas med nån slags prydnad i.
vi hittade massor.
När vi kom hem till lule så gav mamma han sin present från familjen, gasch... han fick sig en hårklipp/skäggtrimm maskin, gubben säger att han har världens bästa svärmor (:(:(:(:(:, tycker det var så gulligt gjort. han fyller ju inte ens jämt eller nå.


IDAG, vaknade jag för ett tag sen, gick ut med nalle, bunkra upp mig med kaffe, yoghurt, o vatten. ska strax se vbå, fjäääska för J så vi KAN julpynta någon gång !!!!!!!!!!!! sen ikväll ska jag raijjsan o marie fara på new moon, som jag läääääääääängtar, o det är bara förnamnet. hörde av cessi att den var fantastisk så jag har nog bara bra grejjer att vänta mig (:
sen inatt klockan ett så ska jag hämta malin i stan för då har hon vart på p-julfest med gina tricot på WF. så hon ville ha ride. så självklart stälelr jag upp då, ingen trafik ute då heller :D hohoho...


Imorgon äre P-fest för mig, faaan så roligt det komemr bli!!! vi får ju ingen av våra chefer i år, så vi fixa en egen (: fördojja hos jossan med alla brudar sen oliwers för after work, o sen galley (: kul kul !!''


ne nu börjar vbå, på återseende!!

vad är det här?

läste nyss om trafikolyckan i arvidsjaur om 2 syskon som omkommit, sitter bara o syer, fyy fan så hemskt.
varför chansa i trafiken........ne alltså så hemskt. tänk jag ahde liak gärna kunnat dö för två månader sen i en krock....stackars dom anhöriga.....det här med att ge sig ut i trafiken är livsfarligt. o jag är fortfarande lika rädd o åka bil som att köra. för jag är rädd för mina medtrafikanter......

vet som inte vad man ska skriva än att en massa tankar går till dom nära o kära..

Beeeiiiruuutth har blitt bombad

ja här hemma ser det ut som ja.. jag vet inte VAD! disk så man mår illa, kläder överallt i sovrummet o i vardagsrummet. allting är helt i o ordning, när ska man ha ork att ta o städa upp det här oredan då?
o dammsuga verkar aldrig vara någon ide då vi har en hund som drar in allt nytt igen 5 sekunder senare..
Men varken jag eller johan har haft lust att göra något åt den här oredan, så vi kanske ska ta oss i nackskinnet nu o göra det.

FÖR bövelen imorgon är det hasn födelsedag.. jag måste ringa o beställa en tårta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o herregud.....då måste vi verkligen städa idag om det ska komma folk imorgon o fika. hehehehehehe.. kanske får upp julpyntet oxå (: i hope so....+ att vi måste ut på djurmagasinet o köpa mat till balle.

igår var vi till töre o fick sjukt god köttsoppa, Mmmmm!!! längtar tills det blir palt, hahaha...

ne nu ska jag göra mig iordning o börja cleana upp this mess....lilla gubben ligger o vilar efter jobbet, han var helt slut så ska väcka han på en liten stund så han inte får svårt att sova ikväll..

see yaah

Prima ballerina (:

Morsning korsning, här sitter jag i morrisen dricker te o ska strax dra ut vovven på en promm, känns som jag har missunnat han så mycket prommenader då jag har jobbat i flera dagar. men idag ska det ske skööönt !!

johan ligger fortafarande o sover, kan han behöva. sova bort ruset. så vi kan åka till töre senare (: har ingen lust att köra då det är så mega halt ute. så hoppas johan är körklar om ett par timmar så han kan köra (:
själv mår man bra vart bara 2 o en halv öl igår o en liten biltur med tesso, sen hem klockan 12 o möta johan o sen sova. o vakna nu, så man är som pigg o fräsch idag!

är sugen på o julpynta idag, undrar om min minister tillåter det en vecka såhär i förtid?:D haha kanske om jag bjuder han på lite morronfika o kaffe, så kanske det hela kommer att gå vägen (:

ne nu måste jag ut emd balle, tror han är ganska kissnödig. på återseende!

jag i min rudde.....


jag o svä'ris


Mr jones

challaaaalllaaa yeaaayyy!!!

jobbet har varit mycket jobbigt idag CP mycket folk...........................jag o jossan höll på o dö då vi hade en halvtimma kvar innan vi stängde då kön vart ut till kundservice. VEM FAN ÄR FIKA SUGEN halv sex på en LÖRDAG???????????????????????????????????


jaja sitter hemma med jässan nu dricker öl, sett reprisen av idol. vi funderar på allstars?

imorgon är det köttsoppa hos mina älskade svärisar som väntar! MUMS....gud så gott det kommer bli, hoppas nu svärmor gjort klimp som jag så hjärtligt har önskat (:
sa jag det tidigare i nå tidigare inlägg om att min svärfar är som så söt. han/ dom lånade mina bil nu i veckan, så han har gått igenom den o visat vart värmen till bakrutan är o hur fläkten funkar osv. + att han lånat ut en kupevärmare åt mig (:(:(:(:(: gulligt va??

dimmigt or what?

gomorron !

vaknade för en stund sen har varit ut emd balle, nyss käkat frulle, dricker kaffe o ska strax göra mig klar. måste börja åka halv 12 idag för ska ju hinna på bolli o de innan jag börjar. skönare med stor marginal så man hinner (:

nu måste jag ila !

always and forever...


Snart är min älskling hemma!!!!

hujja vilken JOOOOOBBIG dag jag haft på jobbet idag, helt sjukt, hade några winerbröd kvar o sälja innan jag stängde...allt folk kom då jag vart ensam dessutom. shitt pommes alltså.......var/är helt slut..
imorgon jobar jag 12.30-18.30..skönt, men det lär ju bli ännu mera sjukt mycket folk då...
sen blire galleyy :D fint!!!


gubben kommer hem nu, som jag har saknat han. han har haft en hel dag med grabbarna bastat o dylikt(: men nu är äntligen min familj komplett (: o som jag njuter !!!!!!!!!! o gubben ska få njuta av min ÄLSKLINGS film nu twilight (: + att han köpt choklad åt mig !!




O vet ni, min älskade ewa... min bästaste bästa vän i hela världen ska få en flicka (: tänk... jag ska bli gud mår åt en liten bebban....ja jisses.....vad vi har blivit gamla, börja skaffa barn!! hahaha....
min ewa hon är bäst, som jag älskar denna kvinna...


stressigt !!!

dom ringde nyss ut mig o ville ha mig till o jobba 11-19.30.......jag på skurholmen o jag har hunden o han ska hinna rastas o jag ska befinna mig klockan 11 ute på stor... jaja, nu ska jag stressa i mig frukost !!!!

ha en bra helg

ersnäs

igår fick man hoppa in o jobba fyra timmar. fint i kassan. + att mina svärisar kom o lämna bilen hos mig o fick sig lite mat =) trevligt trevligt.
efter jobbet åkte jag hem till mamma som hade balle o sen for vi hem, hämta upp malin o så gick vi ut på en timmas prommenad. sen vart det o se sista falk filmen....fan så bra dom filmerna är alltså*!!!!!!!!!!!

idag så sov jag o balle ut till 10, sen såg vi vbå o efter det var vi ute o promma en timma. nu har vi ätit lite mat o inväntar johan så han oxå får i sig lite mat innan vi ska åka ut till hans syster o fira hennes dotter som fyllt år. efter det ska vi hem,jag ska laga lite god mddag o sen ska vi se matchen som börjar sju. förhoppningsvis ska jag orka ta mig ut på en timmas prom ikväll igen. GAH jag har gått upp så mycket i vikt, jag äter inte dåligt o jag rör på mig men ändå blir jag större... GRRRRRRRR......................


Btw imorgon så ska mariette sjunga min o jässans låt..... AA-AA--AAAAA...tje tje tje....tje tje tje.....AA-AAAA-aAAA----+ att vi håller händerna i luften o låter dom sväva... tje tje tje....tje tje tje....


nu ska jag pussas med min balle :D HAHA

panikjobba

nu ska jag ut på trend o jobba ska ta stängningen vart panik därute. så jobb jobb..

Har djungeltrumman vart igång igen??

ja tjena igen...

igår for man då till raijjsan, o lilla balle fick leka med en kissemiss för första gången sen han vart "frisk", sååå sött! sen gick vi över till carina o börja planera julen (:....efter det körde mamma mig hem till älsk. sen vart det DP o glass. o en kvällsprom för hela familjen innan det vart läggdax! (:

Idag så skall jag o balle åka till carina innan johan börjar jobba sen blir jag på tuna o mjölk tills ikväll, sköönt. som trist o vara här själv + att man i princip har alla kompisar boende på den sidan av stan nu mer...+ att connan ville leka o ut o promma med "sin" nya vovve....

idag verkar det som att kadetten kommer tillbaka oxå. svärisarna har lånat den då deras bil varit på service. o dom har tankat den full dessutom... ja är dom inte för gooo så säg...(=

sitter o glor på vbå o dricker ört te, tänkte ta mig en dusch sen innan vi åker.. har inte tvättat håret på 5 dagar nu, det är för att jag försöker fetta ut det då jag har så mycket färger i det för vill ju inte att det röda ska tonas ut allt för fort.  + att det är bra för skallen o håret att tvätta det så sällan som möjligt...

ne nu ska jag återgå till vbå men då vet ni, djungeltrumman vad jag har gjort o vad jag ska göra.
på återseende!

jooo btw vi satte ju upp ljusslingan igår på ballis, he vart smäckert !!

Jag ska hjälpa tomten i år :D


handelsdag

idag har jag varit med jässan på storis(: inhandlat mina första julklappar, till pappa o doris (farfars flickvän)... sen har jag köpt helt hysterisk ett sällskapsspel som är skitroligt. + julpynt till balkongen. o en present till krokens son elvin (: jääättefin morgonrock är det!!

nalle har blivit duschad idag, han är som fin nu lilla bebben :=) nu kanske han slutar smaska om nätterna..............finns det nå värre ljud uuuurs man ryser inni ryggraden. hujjee!!!! så jag sover med öronproppar vareviga natt nuförtiden...



Ja då rullar tiden bakåt då?

för nu verkar det ju ha gått o blivit höst bara över en natt??

sitter i dricker kaffe. ska ut på en långis med min bebbe på nå tag, om det bara skulle sluta regna?!
JAJA, annars vette tusan avd som sker? kanske ska till krok sen o se hockey?

ne nu ska jag dra upp babe ur sängen ;) eller han kommer upp nu hör jag (:

snart är det jul igen..

gick över till larsson igår o drack glögg o spela lite kort. sen hem o sova o nu upp igen för o fara o jobba....
på en timma ska jag ha åkt för o hinna skrapa rutorna o de...
trött o seg är vad jag är idag, men jässan ringde o roade upp mig(:

nånii nu ska jag göra mig iordning för en dag på jobbet.

OM O OM IGEN!!!!!!!!!!!!!!

denna nöter jag...oj oj..så bra....

om igen-friend



ja snart ska jag gå till larsson o dricka choklad glögg :D

lyssna till ditt hjärta

sitter hemma emd lite rödtjut o njuter av friends......dansband, finaste musiken som finns =).....tror min karl har hittat tjejen.....han har berättat om att hans föräldrar nött o nött dansband hela hans uppväxt o nu har har han hittat tjejjen som är lika dansbandstokig som dom...ja det kanske är så att man söker det som liknar sina föräldrar?.....(johan gillar inte dansband...isf är det bara lasse stefanz..som är ok) men nu år inte baby hemma han är o bastar med larsson. så jag nöter berts favoriter på spotyfy...o inväntar thesso, thess o conny. trevligt trevligt....

kom hem- barbados......ja varför ska magnus karlsson vara bög för.. jaja...

idag har jag jobbat.... o jobbat..... massvis med folk.... o jag har ont i benen o fötterna o i ryggen.. jag kommer säkert bli sjukpensionär innan jag är 25...jaja då är det väl ändå dax o gå i pension!!

ne nu dansbandskampen på tv. heyy

jobba

igår jobbade jag 11-19.30.... idag samma o imorgon =))
hej

städtant?

jag tycker jag inte gör annat än städar o städar o diskar o diskar o dylikt o dylikt.... viker kläder.....Spyless.



johan kom hem imorse med frulle på sängen (: sen gick jag ut med nalle en timma på en skön prom, sen tillbaka hit. göra lunch åt mig o johan, sen städa o han spela xbox. Nu däremot så ska vi äntligen åka iväg o köpa hundmat, ett nytt koppel, ett lås, hundschampoo. o förhoppningsvis så ska vi städa i källaren.

tror jag ska åka förbi raijjsans mamma på en käffe sen. + att jag ska ikväll hitta på nå med thesso istället, då det ej vart igår då allt vart så sent..

ne nu ska vi åka(:

god natt god natt god natt

var ute med vovven o pinka av han o de, surra med raijjsan som ska köpa min säng (mest troligt) YESS!!
sen la jag mig på soffan o såg four christmases. rätt kul film, fick mig några skratt.
nu däremot så ska jag tvätta fejjan o borsta mina vita för sen blir det sängen o glo ännu mera tv (:

hehe mannen har då redan bestämt att vi sak käka hamburgare till lunch imorgon. han måste nog vara ganska hungrig där han sitter, hehe (: sen hoppas jag på att vi ska börja röjja upp där nere så vi kan börja fixa till "hemma gymmet" som vi ska ha där nere (:

Ne nu ska ja sova !!!
Puss på min mamma, som är världens bästa mamma !! love you...


tjejmiddag

hej hopp...

åkte på middagen, jävligt trevligt ! (:, o god mat för den delen. men sen sög det i nerverna efter min man så jag vart tvungen o be han komma o hämta mig så vi skulle hinna pussas o kramas lite innan han skulle iväg på sitt nattjobb :((((....
känns jätte trist, hatar verkligen dom här nätterna....

ska ut strax med vovven sen ska jag väl lägga mig o se film. o sova kanske?...

från det ena till det andra så vill jag ha ett jobb nu o sen önskar jag att jag kunde sluta vara rädd o köra bil!!


nu ringer raijjsan !!!!!!!!!!!

råbaaackaan

kommer nyss därifrån, vi har sovit hos farfar sen igår=) fiint!!
hämtat alla mina julsaker nu stjärnor tomtar o diverse saker. så snart blir det jul här hemma (:

nyss duschat ska iväg på tjejmiddag på waldorf, sen hem o pussas med johan o sen ska jagvara med thesso=)

pöss

4000:- fattigare !

happs.... men det känns finfint ändå=) den står här i hallen, hehe skönt med tv nu i sovrummet så man bara kan ligga o slö glo nu.....blir väl o borra upp o dona imorgon. men det blir nog snyggt, den kommer nog att passa in i lyxsviten, höhö !! ;P


blir antingen att åka ut ikväll eller imorgon till farfar o hämta hem min bil! pappa ringde o sa att låset var fixat ! greattans.

idag annars har jag varit ut med vovven i 45 minuter o gick imorse, sen hem fara på folksam, ut på mitt jobb. o så på vtc, måste byta piller igen SUCK.....jag är ju ingen hormonflicka, men pms:en o de har som lugnat ner sig, jag är som "jävligt snäll" nu. men då har man blödningar osv rubbningar i systemet.
ja åter igen jag är o kommer nog aldrig att vara en hormonflicka.
Efter vtc så gick jag i nalle hem till mammsen. käkat middag här, fyllt i försäkringspapper, o nu har jag o balle varit ute i en o en halv timma o vandrat med moder therese :Dhaha!

o nu är vi här uppe, helt slut hemma hos mamma jag ska hoppa i duschen snart o så innan mannen kommer o hämtar hem oss =)

halleluhja vi har fått hem dom två sista johan falk filmerna, gooosch in i helvete vad dom är bra !!! mycket bättre än beck... oj oj... hoppas det kommer fler =)

ihihihihih

nu ska jag fara o köpa min nya 32 platt tv. hihih, najjs !! ikväll blir det äntligen tv i sovrummet =))

trisst när det händer.

djungeltrumman har ringt runt. märker man på statistiken.
Ja igår då.... ja fiifaan, höll på bli en krock till. jag åkte emd jessica till abf, o där svängde det ut bara en buss mitt framför näsan jag skrek o jässan tvärnita. o jag huh, fick panik.... 4 gången nu på två dagar....
kvällen innan så körde johan då kom en express buss ut från sidan mitt framför näsan hade inte johan tvärnita så hade vi varit död. ja så innan den där busskrocken så avr det en annan bil som höll på köra oss i rumpan. jessica körde inte ens 15 km/h....
HELVETE JÄVLA FITT JÄVLA med trafikanter... jag hatar er ! helvete att man ska behöva vara rädd för o åka bil för att folk inte tittar sig över axeln för att folk chansar osv osv..... jag kör jävla grymt försiktigt nu jag skiter blanka fan i om folk tycker jag kör sakt osv, jag tänker på min säkerhet före andras ! jag är en jävla egoist, men jag vill fan inte dö elelr bli jävla förlamad.............
HUH!!! känner sån fruktansvärd jävla ilska mot folk som inte är uppmärkamma i trafiken ! måtte dom hamna i en krock själva så dom får veta hur jävla snabbt det går o att det inte behöver vra ens egna fel då det händer ! LITA aldrig på era medtrafikanter !!!!!!
ja igår var det en hel dag med jässan, åkte abf, sen till djurmagasinet så jag kunde handla massa gott till min bebbe. sen till byggmax för jessica skulle hämta nå papper där, sen hemmåt hit dricka kaffe ut o vandra med vovven, sen hem o laga middag här. för att sen bege oss till thesso o hennes familj, sen till mamma hämta massa papper. till kvantum o sen hem. var hemma halv tio igår kväll...
nu upp idag tio ut med vovven, käka rulle se vbå, ska strax göra mig iordning sen ut emd vovven på en långis om vi hinner dammsuga av här. invänta johan, åka ut till farfar o hälsa på, till skroten, till wibergs. VÅRAN JÄVLA BEEEEMER har typ fått fnatt ?!?!?!?!?! vi kan inte öppna den elelr nå så går larmet. PINSAMT... försöka sno sin egna bil. ja ni ser....
ne nu ska jag göra nå annat.
+ att datorn är cp nu igen...........................

Korsning morsning.

snart drar jag o mannen till sthlm. FINTTTTTT!!, vem vill vara hundvakt? tror nästan vi kommer behöva ha en tävling om vem som ska få ha han i 3 dagar då, för alla vill ha han (: hoho...
igår jobbade ja, slöött... jässan o tärran satt i 4 timmar på jobbet. tills vi stängde o vi hade det så trevligt, skrapade lotter o drack kaffe emellan allt jobb (: sen åkte jag hem snabb duschade hämtade thesso för att sen bege oss mot ewa för lite kalas. ja nog är jag avis avd fint hon o markus får det. + att man saknar tuna o allt häng. tror nog jag måste flytta "hem" till hoodsen igen. (:
sen hämta familjen för o bege oss hemmåt o se tv o sova (:
idag nu sitter jag o tar det aplugnt dricker lite te o ska se vbå nu, sen kommer jässan. jag måste hinna ut på en långis med vovven, laga middag. dammsuga (för allt annat hann jag göra igår, vika o hänga alla kläder i garderoben dessutom) fara på arbetsförmedlingen. även fast jag har två jobb nu så är jag inte schema lagd förens näst nästa helg ute på trend, o tänk om ingen ringer ut mig .....ja då är jag "arbetslös" i två veckor. måste nog justera mitt cv o börja söka lite hårdare efter jobb nu.
Ja plus att jag måste på skroten o hämta en kolv. ne nu mer te invänta mn gosse som ska komma hem för lunch (:
Ha en bra dag alla !!

jag o ewa, 14 år gamla :)


vi har som rååligt då vi leker =) therese i all ära=)


strax jobba

jag gick o la mig kring halv tolv igår, sköönt, låg bara o läste. sen vakna jag vipps av att min fyllgybbe satt o strök på mig. jaha, då hade dom hunnit hem o jag somnat med tidningen i famnen o lampan tänd? trött tjej??
haha, sen somnade jag om o vaknade nu klockan 10. =)
ska göra mig ett ansikte nu o sen ut med vovven så bubben får sova en stund extra innan han börjar jobba.
hoppas på lite folk idag, hoho.... för igår var de så sjukt med elakt irriterande kärringar... som var så otrevliga. jag fattar inte? blir kvinnan så där bitter ju äldre hon blir eller vadå? står o är sur när hennes gubbe är trevlig o skämtsam.? ja jag är då väldigt happy om min gubbe är så trevlig o glad mot alla då vi är 50+....
JAJA...
idag ska jag o fira äwiiis... min lilla älskade äwiiis....vilka minnen ! hurra hurra hurra....det är när du fyller år gumman som jag inser att jag är ine på mitt 22:andra år nu...jag hänger ej med.
nej nu jalla jalla!

RSS 2.0