sweet day

vi har då bara varit på ranten hela dagen jag o min lady. kul det har varit att få jobba lite. kändes mycket behövligt eftersom man inte annars gör något. suck !
jag är iaf skitmega trött. skulle typ kunna somna nu, sittandes eller stående. mår illa dessutom...hujja!!
tack iaf för att man har en så sweet boy, han klev upp o körde mig imorse trots att han inte skulle börja förens 2 =)
ikväll blir de antagligen bara mys osv, väntar på att gubben ska sluta så att han får hämta mig så vi kan fara o käka något. ska förbi malin oxå o höra lite skvaller. hehehe =)

tjo

jag vill ha ett eget hem typ nyss, eller helst igår !!

jag kommer nyss hem från malin, gah avis jag är på henne en egen lägga en 2a, stort kök eget sovrum o balkong.. de enda som saknas är ett badkar...grrr, bara jag får mig ett jäkla jobb nu så jag får boka en lägenhet på en gång. för är less nu o leva kappsäck en garderob hos mamma o en hos johan o ett helt jäkla föråd hos pappa fyllt med mina kläder o saker. lesssssssss..........det går bra att leva så här en tid, men nu börjar de gå mig på nerverna o inte ha nå eget!!

igår var vi bara hemma o myste med rödvin o massa ljus, + att raiijssan o nick var här. riktigt trevligt hade vi de=)
ikväll så ska jag vara barnvakt åt moa, mamma o ubbe skulle på någon middag så ja moa ska komma hit med pizza o en massa annat gott. så ska vi ha en riktig tjejkväll bara jag o hon, tänk hon fyller 12...ja herre! Sen när hon åker hem så ska jag o johan ut o köra bil. sweeet !! o imorgonbitti blir de upp o jobba lite, fan vad sweet med lite extra pengar i fickan..

till veckan blir de ju att börja köra allvar på trafikskolan har tre lektioner i veckan. + att jag ska vara barnvakt åt pappas tjejs unge i boden så ja ska sova där o tjäna lite extra cash för dom skulle jobba natt båda 2 så dom hade ingen barnvakt. så jag ställer väl upp som vanligt då :P hehe

jaha nu fick ja slut på information !

efter en låång prompa

Gubben kom hem idag o erbjöd sig att bjuda mig på lunch, så vi for till exotic o käka...tur att man hann bli mätt innan man fann hårstrån i maten..!! men de var så gölligt att min käresta! :) efter de så ringde far o sa att vi skulle jalla hem hit till örnäset för han skulle komma på en käääfeliikopp o säga hej.
sen körd far mig hem till raijjsan där jag umgåtss i en massa herrans timmar. hon tillomed baka en kaka åt mig i all heder hahaha....jag har till och med gått hem från henne med skavsår, DETNI!! =)

sitter o väntar på att min babe ska komma hem från jobbet så vi får mysa lite med ljus o lite vin ;))
jojo nu ska ja göra lite klart innan han kommer!
tjoorrå

Mardrömmar

Grrr, vaknade upp av en äcklig mardröm. Jag som aldrig brukar drömma sånna?
Har nyss hunnit käka frulla o satt mig ner för o glo vbå reprisen.
hände alltså inte allt för mycket. jag ska ta mig en dusch snart o sen invänta älsklingen!

igår var jag på stan med thess o hennes trogne man conny, hahaaha...ja any way. vi shoppa då. o jag hitta ju som vanligt bara fynd. hitta mig världens snyggaste gulsskor för 25 kr?? rena rama rånet vaaaa? :D har spanat på dom då dom bara kosta 49 kr, men visste att dom skulle gå ner i pris så jag var kylig o titta tadaaaa fann dom för endast 25 kr ;P de kallar jag att vara fyndsam. Jag borde bli en sån därshoppfyndare till folk, för de är ju inte bara en vän som hittat MASSOR då dom gått med mig på stan ;))
ja efter shopping rundan så stack ja hem till gubben o pussades lite med han, o sen kom svärmor o svärfar förbi på kaffe =) när dom hade farit så gjorde vi tacos o sen la vi oss o myste i soffan o såg den här otecknade asterix o obelix, o den var fan kul alltså=)

jaja... nu ska ja försöka göra mig till människa. Haay

hej hopp gummisnopp!!

vaknade just, ligger här o myser på i sängen med datorn i knät.
börjar bli super hungrig, syyynd att man inte var hos gubben. för det är så att jag har handlat hem värsta nyttigheterna, dinkelgröt o massa saker till smothies osv. hehe, sakta men säkert så ska vi byta bort alla onyttigheter till sånna saker som får kroppen att må bra + att vi ska börja träna igen den första september. Aaaaa längtar !!
få göra sig utav med all överskottsenergi + när man har som värst pms så kan man sporta utav sig den o inte låta den gå ut på älsklingen eller mammi. haha det är jag expert på att göra. hujja hade inte velat vara i deras skor. eller dessvärre de är fan ännu hemskare att vara i mina kläder då jag har pms... URS... varför ska sånt finnas. tror jag lider av den där riktigt hemska saken så man får personlighetsändringar... känns som att djävullen går i en, osså kommer mensen o då är man lilla ängeln igen.... ja de är sjukt vad hormoner o p-piller kan utsätta en kvinna för. tänk att man redan har en massa egna hormoner som kriger, osså tilsätter man ännu mera hormoner? ja de är inte konstigt att humöret flyger...fast de här är de bästa av alla prev medel jag testat de ja käkar nu. allaaaaaaaaaa dom andra har de gtt åt skogen med. p-ringen den stört lipa jag med hela tiden, jag grina 10-15 ggr om dagen o de var inga små tårar, haha..sen var de nå minipiller, o dom vart jag SKOGS tokig utav, var så förbannad åt allt hela tiden. sen nå andra p-piller o dom vart man tjock av o fick en massa finnar.....så dom p-pillrena jag har nu dom gör jag fan mig inte utav med, för dom funkar. förutom en vecka i månaden. haha....jajaa men som tur är så har jag varken pms eller mens nu. så allt är tipp topp. hahahaha bara så himla synd om Johan.(fast jag tror att johan har "pms" samtidigt som mig, HAHA. för att killar har ju sin period en gång i månaden också då  dom är lite eeextra känsliga mot saker o ting) rackarrrrns ;P lyllos alla er män, ni slipper allt vad hormoner heter !!

Haha ännu mera stackars johan nu när jag skriver de här. hehe sorry. puss på dig !! i make it up to you babee..



Nå skitsamma om va allt sånt där skit heter. nu måste jag jalla upp om jag ska hinna göra mig iordning, äta frulla osv.
kanske updatar sen.
ha en bra dag !

ett sista inlägg innan jag slänger igen laptopen

Prinsessan börjar bli jäkligt trött. väntar på att karln ska ringa, men han verkar ha annat för sig så då lägger jag mig o sover istället =) lät som en utomordentligt bra ide ;P
har suttit nu i 4 timmar o bara surfat på datorn o legat här i sängen. glott på en massa smink o vård produkter osv. tääänk om man bara kunde bli så där extra rik någon gång så man kunde köpa allt de man ville ha?. den dagen lär ju aldrig komma...

nästa fredag så ska jag på anställningintervju, hehe det ni :) !!!! hoppas jag får de, en fast tjänst på ja dock endast 75% men de får räcka, bara jag får mig ett eget liv nu..ett eget hem en egen bil osv... o jobb o lön varje månad...
ja nu drömmer jag iväg o tar förväntningarna i förväg... JAJA..
känns jkligt trist att inte ha något att göra om dagarna iaf. grrr...kommer bli tokig om de ska fortsätta så här en längre tid.

nånii nu blire nanna kudden. night night.


Jag o sara måååååååånga år sedan

jag ser ut som en flottig pizza.4-5 år sedan??


här har ni en bättre bild på min soulie från boden, vi har känt varann sen vi var skit små, o våra mammor heter båda susanne o dom är ocskå bästisar...coooolt


glömsk ja är

i måndags var ju jag o mamma o hälsa på min bästa vän sara ifrån boden. var så länge sen vi sågs. min mamma är ju bästa kompis med hennes mamma susanne =) gaaanska coolt faktiskt haha =)

ja o idag har min andra bästa vän jässan ringt.....grrr saknar henne såååååå mkt, hon har snart bort bort i gbg i 2 veckor...kan du inte komma hem igen stumpan.?

den här är från mig till dig jässan!!


Nu är jag här igen

5 dagar sen jag uppdaterade, men har fortfarande alla mina kära trogna läsare kvar här.
kanske dags att uppdatera lite om vad jag gjort dom fem senaste dagarna.
då börjar jag.

i fredags satt jag hemma hos malin.e o drack teuqila?, o bara myste på o tala gamla minnen osv.
lördagen var en annan femma. klev upp 9 för att hinna med bussen till töre, var ganska mäktigt trött efter alla shotts. haha.. men de gick bra. så när jag kom fram så kom johans kompis emil o hämta mig från busstationen o lämna mig hos karln, efter det for vi med johans systerdotter på hennes fotbollsmatch. o hon var grym!! efter det senare på kvällen så for vi och sköt lerduvor. o de var jäääkligt roligt, pricka hur mkt som hellst.=)
söndagen var massa kalajjs för mamma. lider åt henne...hahahaha tänk o va 40?? ;P
Måndag så for jag o gubben o köpte mammas prelle o dyr var den...sen for vi hem för ännu mera kalas, o sång o folketsjubel o mitt tal till min mamma. hon fick en tavla jag o johan suttit o pysslat ihop oxå, hahaha den måste ha varit de bästa hon någonsin ha kunnat få. vill också ha en sån tavla =P
efter de for vi o handla jag o gubben o de var jag som betala. helt stolt ja är handla för 900:- mat hem till han...för att jag ville ge igen o när jag fått större lön så tycker jag inte att de var mer än värt de!!, handla dessutom massa på dollar, tvättmedel, sköljmedel nya tandborstar o tandkräm and you name it. skönt o kunna hjälpa till o känna att man gör nytta här i världen!
Igår så storstäda jag heeeela läggan dessutom, från golv till tak + att jag tvätta 6 maskiner kläder...o mangla o allt=)
jag är en duktig tjej.

idag har jag suttit hemma hos min tappre vapendragare raijjsan, vi har druckit 2 vinglas o käka burgare o spela the sims=) riktigt trevligt har vi haft de, så nu är jag hemma i kosslandet igen haha, nick körde hem mig då han kom till raijjsan så de var snällt.
imorgon blir de stan med raijjsan också, hon skulle köpa nån ny platttång o sisådär...

btw, my man is so sexy ;) höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöö ;)))



KOMA

godmorgon allesammans.
Jag kommer alldeles precis innanför dörren, sov hos mumset inatt. jag är så trött. tror jag ska rekrevera snart eller nå liknande....jag o gubben satt o hade lite pyssel igår. så det vart rätt sent man somnade osså upp nu före fan.
måste gå o klura på vad jag ska ta med mig att käka till lunch?, för dom gjorde ingen middag igår för att dom var o käka på max. så då vart det inga rester över till mig. men jag tror jag bara ska ta nå nudlar eller nån soppa med mig.

Börjar på typ 10 minuter o jobbar fram till 4.....Hurra för kaffe !!
bor ju bara 20 sekunder från jobbet. de är sweeeeeeeet =-) !!

Nu måste jag väl jalla vidare om jag ska hinna välja mat o vakna ur komat !
Ha en bra dag allihopa.
haaaaaaay

she´s lika a lady

Sitter hemma hos herr johan nu. han är ute o kör biken en sväng.
imorgon sista dagen på jobbet. måste till o kolla upp mammas present =-) hon kommer nog bli mycket lycklig ! fast hon blir ju överlycklig om man ens bara gav hon ett hubbabubba :P
måste börja klura på hennes andra present också... fast de måste inväntas till johan kommer hem.

o imorgon kommer lönespecet, hehehe.....undrar vad man nu får i lönen, är mycket nyfiken!

typ bäst ever



så underbart underbart bra är den här låten...

2 gamla godingar.


helt jäkla död

somnade inte förens 4 inatt, av någon skum anledning. var svintrött men låg bara o vred mig. sen upp 06.50 o jobba tills nu....tvättat o städat hela dagen, så nu känner jag mig redo för o gå och dö, rätt härdad med andra ord!
Cessi kom förbi på jobbet idag o hälsade på, hehe nu har vi planer för mitt hår. coooolt !!
imorgon jobb o sen är de helg, undrar vad man ska hitta på för nå kul då...
Familjen är o käkar burgare, men jag palla inte att följa med, längtade alldeles för mycket till soffan.

Jag måste hälla i mig nåra kilokaffe tror jag om jag ska lyckas hålla mig wakypaky i några timmar till.


lite kul..

Körlektionen gick skitbra !!! mycket bättre än förväntat :-) kommer inte behövas många lektioner hehe....
Ska snart o jobba..sen upp o jobba halv 8 imorgon o sluta halv 4...sen blir de stan förhoppningsvis.
efter körlektionen idag så träffa jag upp big sis o umgicks med henne på stan en sväng. så cessi ska fixa till mitt hår nu innan hon åker ner till umeå. hee blir sweet =-) !!

tänker på raijjsan, hujja gumman....styrkekramar...
Jaja, nu kommer johan strax.
byee

Tro hopp och kärlek

Börjar jobba om 25 minuter, kul det ska bli. Är riktigt peppad nu när man fått vara ledig o inte haft ett skit o göra.
Men söker då jobb för fullt. Bara man får nå svar så =-)
Imorgon ska jag och ha min första körlektion på trafikskolan, ska bli sjukt spännande o se vad dom säger om hur jag kör osv. För med vågelinds var de 4 lektioner start i backe o 5 typ backa runt gatuhörn fast jag klara de?! jaa snikna på pengar.....men de är ju tydligen inte bara mig dom snikat sig på pengar av.....
Anett tex. hon behövde bara 6 lektioner på trafikskolan efter att hon bytt från vågelinds så hade hon körkortet. o hon hade typ haft samma problem som mig....ja snacka om att de skiljer sig från ställe till ställe.....
jag blir så upprörd, så ska sluta skriva om detta. 530 kr för 55 minuter.... jaa...inte är de billigt inte !!

Shitt vad det regnar ute alltså....måste ta o packa ner alla mina sommarkläder o fara till boden o lämna dom där o hämta alla mina höst kläder....hahaha har glömt vad jag har, så mycket kläder har jag...hahahaha....men de är min hobby ;)
På söndag fyller mammsen 40 år, lilltanten =-)

Själv är man typ slitnast i landet, har mensvärk o är förjävlig. o har ett problem....vart fan är mina p-piller?!....de kan sluta illa om jag inte hittar dom. grrr....att jag ska vara så tankspridd så ja glömmer vart jag lägger mina saker heeeeela tiden. men jag tror att dom är hos johan....någonstans.....men vart... jaja de får bli ett senare projekt ikväll då han hämtar hem mig från mitt arbete.....


btw, har börjat köra riktigt bra bil nu, helt stolt är jag över mig själv..
nu ska ja strax fara på jobbet !
Hayy

jag ewa o malin


lite pix på mig o damerna!



PsychoSicko

Min snärt kom hem för nå tag sen, så nu ligger han o vilar,
 ska passa på o göra mig klar tills han vaknar så han får köra mig till stan, för har lite viktiga saker att uträtta :-)
sen vankas de tacos då johan slutar, o tända lite ljus =-) passar alldeles utmärkt en dag som denna !
ciaao bella !!

Grattis till thesso som fyller 20 år idag =-P verkar som att de bara jag som har ungdommen kvar!



frukostbufe aala godis

idol börjar 3 september, wiii =-)

Jag har ett behov o det behovet heter choklad, får jag inte i mig choklad så börjar hela jag skaka o munnen vibrera o jag kan inte tänka klart. Men när jag väl får i mig den här säregna saken i munnen då känns allt genast mycket bättre !
Jag har ETT problem.......hahahahhahahahahaahahahaahahaaha........

Sitter Btw o käkar choklad nu, köpte ju en hel påse full med karra då vi var till pite igår =-) o vem orkar äta frulla då om godis ligger framme. skyndar jag mig inte att äta lite av de nu så är de garanterat mycket mindre kvar då ja kommer hem sen, ahaha....har en glupsk liten kiwispejare här.

O på måndag kommer lönen...så förväntansfull !! =-)
imorgon ska jag jobba, gud så härligt ! ! ! kul o äntligen få nå o göra, även om det bara är i några dagar...
men ja söker för fullt annars så..

Nu ska ja dricka kaffe o invänta kiwispejaren o se VBÅ=-)
Godagens

Nu är urban dopad

grrr visste inte att vi skulle vara ute i skogen idag, haha så jag har gått o traskat med mina rosa pumps o skog o mark. JAJA, ingen skada skedd... synd bara att man inte fick veta de i tid att man skulle typ ha skogshuggarkläder. Jag trodde ju att vi skulle vara inne i kyrkan. skitsamma iaf ingen större skada skedd för de :-) pumpsen vart inte skitiga så då e de luuugnt :)

Måste bara säga det att jag har aldrig träffat ett gäng så harmoniska och lugna människor. typ inga bekymmer o allt bara frid o fröjd. de är tydligen så då man går in i "leva efter jesus o gud liv" att man får leva ett ganska bekymmerlöst o harmoniskt liv. allting handlar bara o förlåtelse.....!
Ni som undrar kan ju fråga....annars så tror jag inte att mina kära läsare är så intresserade utav detta skriveri.

jojo haft mycket trevliga o intressanta samtal idag.
Ikväll blir de sååååå myyys med karln!

nu mat!

Btw baaaaaabes

Ps. Jag älskar min KillePille!

Jag kan inte leva ett liv utan dig
vart du än går finns du inom mig
Mitt hjärta det brinner det slår så hårt
Men ta min hand vi ska aldrig skilljas åt
Aldrig skiljas åt....

De e han jag vill leva med
De e han jag vill åldras med
De e han jag vill dela alla dar

De e han som leder mig
De e han som tar mig hem
De e han de e han som jag älskar !!



GodMorgon Världen !

Schooleeeeeee......
såg klart sex and the city filmen, den är ju bara för grym alltså !! Klockan var efter 2 när jag slog av filmen, men tror dessvärre jag somnade kring 4 kanske? låg bara och vred o vände på mig. hatar det här med att vända dygnet. så jag tvinga upp mig själv där kring 10, nån måtta får de ändå vara =-)

Sitter o glor på pricerunner efter en funk....jag betalar då aldrig mer än 1500:-, då är de rena rama rånet !!
bara den har mp3 p kamera så är ja nöjd !
Får bli ett senare projekt, ska dra med min pryltokiga karl på stan någon dag så ska han få hjälpa mig o hitta någon tele. han kan ju sånt där som inte jag kan, hahaha jag är för tjejjig helt enkelt!!

Nu ska jag dra upp snipporna jag har i håret o låta det vackra mästerskapet falla fritt.. LOL...hahahahahaha
jag älskar mitt hår...de är sååååååååå fint !! hahaha..

jalla jalla lite nu vaaaa..

Nu är klockan snart 23.00

Sitter o laddar hem senx and the city filmen....med swe sub !!
Kan inte få nog av den filmen, för den är ju bara för bääääääst !! ! älskar verkligen den filmen, den har allt !

sitter o väntar dessutom på att karlsloken ska ringa, för mormor ligger i rummet härintill o man kan inte surra nå högt, för viskar man bara så är de som att man är i samma rum. så lyhört är de...

har nyss duschat o hunnit vara på preem en swung o köpa cigg...så ska ta o tvätta ansiktet o borsta stubbarna. för nu vankas de filmmys :)

JAJA....

Sluta tänk det är svårt ändå, du får ta en dag i taget.

Suttit o dumglott på sommarkrysset hela kvällen o plattat o fixat hannahs hår. kul liv man har.

Imorgon ska vi till håkansö, Ubbe mammas karl ska döpa sig. så de ska bli roligt o spännande.
Jag ska också vuxen döpas någon gång i mitt liv, bara man tar sig mod att ändra livsstil. men det är jag inte redo eller mogen för ännu...men någon gång, det ska jag !
Tänk...imorgon är allt borta alla "synder" som han gjort tidigare i sitt liv. Det blir bortglömt och förlåtet av gud, från och med imorgon.....coooolt! =-)



Ska hoppa i duschen nu o skruva till håret....

later!


Jessicaaaaa, the one and only..hahahaha


Lördag.

O jässan for imorse, jag har sorg!
men som tur är så ses vi ju snart igen =-)

vaknade där efter 11, så kom mamma o hämta mig från örnäset. Mormor har ju kommit hit igen en sista gång innan hon åker hem till huvudstaden nästa helg. urs vad trist de ska bli, men då blir de ju ännu roligare då hon kommer hem nästa gång.

jag har ett problem... vad ska jag ge min mamma som fyller 40 nästa vecka? ge gärna förslag !!! :-)

har inte så mycket att förtella idag faktiskt hehe....hoppas på att min karl kommer hem från töre ikväll så man får sig lite myyyyyys...han är där med sin hobby....skulle laga nå med biken så hoppas de inte tar allt för länge.

Igår vart de ut o köra, gud så roligt de är, o man känner sig bara bättre o bättr hela tiden. tänk snart är man helt fullärd.. or not ;D aahaaahha...drog förbi hos carina, o sen till björx för att hämta mitt linne av jässan o säga hejdå till henne.
vi åt väl middag där klockan 9 tror jag hon var? på max dessutom. haha....sen vart de hem till sängen. o somna in med en stor karl på sig. hahahaha......


nääääää de här vart ett ointressant inlägg.
Saknar jässan !!
HAY

Man flyger ju snart iväg

det verkar blåsa rejält ute idag? eller så är det bara jag som ser i syne kanske. Fint väder med sol, synd att det bara inte var varmare  ! farväl sommaren, hallå hösten !!
Fyller år om en månad, då vet ni....20 år...ja vars ska detta sluta :=)

Igår kom älsko o hämta mig, så vi for o köpte chipesas o dipp, sen slängde vi oss i soffan o möööös o bara pussades o kramades =) me liiiiiiike !!
jaaaaaaaa händer förövrigt inte nå jobb till veckan, guu så skönt o få göra nå. tråkigt o vara ledig !  har suttit o skicka iväg lite jobbansökningar nu på morgonen.. så får väl hoppas att någon hör utav sig  !

Undrar när mister johäänk ska komma hem då....han har ju gått på paus nu, så han lär väl dyka upp vilken sekund som helst. så ska höra med han vad som sker i världen, haha....

nu ska ja dricka kaffe o käka kakor!
ciaaaaao

ner resan till sthlm..kan bju på nåra pix
'
våran stuga i gävle...

så såg det ut invändigt

utanför stugan

ute på hemligt mission i älvkarleby !



vaaaaaaaarmt ute

en vitklädd man

första kvällen på söder. johan bjöd på restaurang.

På stora essingen där vi bodde. deras ska. badstrand?

sthlm

Me and mr. gay...hööögt upp i luften

jag på grönan. sen vart de allsång på skansen :D


på grönan....nåt vinglas o nån öl senare... haha..jarrri

jag o mr gay efter nån liknande brakdance åkeri

nå björnar på skanses

vackert

fick se mitt favvo program live. titta nära scenen vi var.



HAHAHAHAHHA den här bjuuu ja på

på vår ballis

köket

på den där kullerstranden eller vad e nu var, masssa getingar iaf fanns de

utanför vår busshållplats man ser våran port också. precis bakom skylten

inne på naturhistoriska museet, sen vart de cosmonova


vår lgh, från dörren, johan talar med sin mamma

toan

vardagsummet sovrummet



jag o farsta mannen

haha här hade vi skojj

haha..mr gay

jag surrar med riajjsan innan utgång i sthlm.

här kommer lite pride pixx







Jessica o johanna


Nk


stureplan



strandgatan?

slottet

meeee looooooooooooove



Ja då vart de hemresan då. 5 på morgonen.

Ingrid, henne kan man då inte räkna rikttigt med, hon försökte få oss in på hostel vägar osv.

johan lite trött

dimman innan ovädret börja därnerre

nåt kina hus dom höll på bygga upp. ja vi är ju ett mångkulturellt samhälle



ja de var vår lilla tripp. =)

Någon som vill sälja son mobil??

Gaaahh, tror jag blir knäpp snart alltså...min telefon har typ gått itu.
det är en sån här man snurrar på så öppnar den sig. så själva locket har typ lossnat så nu hänger den bara, är väl bara en tidsfråga tills den har gått sönder helt och hållet !!
Så nu sitter jag här på prisjakt efter en jävla funk, *grrrr*.....o inte har jag tänkt slänga ut många hundralappar på en sån heller. Jag är ingen prylflata. som måste ha allt nytt o svin dyrt.
SÅ om det finns någon som ska sälja sin tele. för billigt pris. hör gärna av er isf !!!

Igår satt jag o spela en sväng sen vart de lite paradise hotel o efter det vart de sängen, o surra med raijjsan i 2-3 timmar? somna iaf efter 2 någon gång.
Nånii. nu ska jag cleara upp mig lite, o försöka få tag på Cessi....ser heemsk ut i håret, tror jag drar på mig kepan idag...
Ska höra med henne vad hon tycker man ska göra åt det här burret !
Fast tjejen har ju jobbat natt nu 2 nätter i sträck så v får se hur sällskaplig damen är hehe :-)

Undrar vad de blir ikväll då?, vill åka bort......igen....måpste nog höra med herr Johäään vad han säger om o åka bort igen o de vääääldigt snart !! ;-) 

Jag o Elias


zeke(hunden från tidigare i sommar)


in löööwe

Jag har hittat mig ett par chockknallrosa pumps !! för 20kr på rea !! dddaaaddaaa ;-D!! rena rama rånet !
fast de säger vi inte åt karln. hahaha, han tycker jag har sånna shoppohollicprobbs....aajjaa, jag har min hobby o han har sin jäkla bike :-) har iaf haft på mig dom här hemma hela kvällen o bara avnjutit med att titta på dom på mina fötter. hahahaha.....aaaa, lite problem kanske jag har :D

många de vart hipps vipps som börja glo min blogg sen jag börja uppdate den lite mer...jajaaa... kul att ni är intresserade av mitt liv :-) inte för att de finns så mycket att skriva....

NÅÅÅ åter till verkligheten, idag har ja rännt med mamms o mina syrror. har vart mycket trevligt !
Har även hunnit grilla. o de var gott kan ja lova. sen kom morsans kusin maria o hennes karl mattias hit med deras gigantiska hund, har aldrig sett nå liknande..den är STOR...
har precis hunnit spela lite oxå. men vart så less för den här stolen är inte så skön o sitta på i många timmar så ja la ner de. funderar nästan på om man ska gå o sova, är jävligt trött....kanske lägga mig o läsa lite?? baah trisst de lät...ja vi ser va ja gör.....


skönt att semestertiderna är över iaf..!!! äntligen...........
hehe fast ja e ledig i några dagar till sen ska jag jobba hela nästa vecka...Btw, hon ringde från trafikskolan idag angående mitt mail som jag skicka igår, så nu är jag inskriven där o börjar på onsdag :-) SKÖNT, nu äntligen börjar de hända nååå..ska ha körkortet inom någon månad !!



Imorgon ska jag vara med cessi, undrar vad vi ska hitta på... kanske stan o fika eller så drar jag bara hem till henne o umgås. vilket som blir ju som nice. är då såååååååååå JÄVLA sjukt less redan på den här hålan. eller stan rättare sagt o alla dess människor......
kommer sakna alla mina kompisar som flyttar nu inom kort. :-(((


Nu ska ja glo tv med hanna !!

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAY

!RR!

haha..palten vart som den vart....no comments!, aldrig blivit så dålig tidigare...kanske för att johan tatt den absolut största pannan till pizzasalladen...o vägrade byta den till en mindre....jaajaa den var ju ätlig iaf ;-)
Ska till o ställa mig o steka upp palten med mjölk i, gubben ska få smaka nå riktigt gott då han vaknar !
Igårkväll var de bara myys myys myys...gurka o dipp o film o ännu mera mys typ. Låg o glodde klart min favvo serie sex and the city, medans herr pottifaarr låg i famnen o vägra släppa en då man skulle till o somna. ja vilken kamp de var... hahahahaaa, vart ju alldels schwweettiiii !!


JAg vaknade där i kring 11 idag, gaah vad jag sover. inte likt mig o sova så här mycket. Jag är ju van o (jag älskar) att kliva upp tidigt o ha hela dagen framför mig, men de är väl nå med att min kropp tar tillbaka förlorad sömn eller nå liknande, sover iaf 10-12 timmar oavbrutet.

Jag avslutar detta inlägg med att jag inte tror att jag ska stå i köket, allt blir baaaara fel :D hahahahaha...Nu ska ja steka palten i milk !
HAY


I WANT TO BEEEEEEEE

Nu inväntas de karl o bike så man får rulla hemmåt örnäset o laga palt.
så jag får ha lite tidsfördriv här en svung...
vet dock inte vad man ska skriva.... har mycket funderingar men inget jag vill lägga upp här.....

satt ute o rökte nyss ute på ballis, osså hör jag en tjej  här breved prata med sin pojkvän i tele...stackarn...
hennes karl verkar då vara en riktig idiot ! såra henne som han verkade ha gjort... URS...
de var nå om att han kört omkring på någon tjej osv..sitt ex eller hur de nu var....IdiOT är allt jag kan säga urs  tycker så synd om tjejjen !!!

jaa hahaha....skvallertacka som jag nu verkar vara....sa ju att jag inte haft mycket o göra så jag har suttit o gömt mig o lyssnat. ville bara gå o ge tjejjen en kram för hon var riktigt ledsen o upprörd. men de kan jag ju då inte göra, hur hade de sett ut ?......ja de finns idioter i den här världen tycks de ju som !!
får ont i hjärtat varje gång man hör när folk är ledsna urs !!





jahaaaaa vad ska man mer skriva om då?...hmss....ska då hem o mysa med min karl nu o pussa på han!!
känner mig som så  hjälpsam nu när han har ont i ryggen o de, har vart o köpt voltaren, o vet ni hur dyrt de är?!?! en liten tub 74 kr..jaja !
sen laga palt o bara ta hand om han... hehe.... kanske skulle starta upp nå "ta hand om folkcenter"...för de är vad jag gör bäst, jag tar hand om människor.

o snart fyller mamms 40...
undrar vad man ska hitta på, ska höra med johan... heheehehhe;-)
tänk på de här året har mormor fyllt 60, mamma 40 o jag 20..... lite cooooolt va?=) fast tyvärr så kommer jag nu o bryta den här trenden som dom nu byggt upp så snyggt hahaha.....

jag fyller år om en månad...alltså shitt....snart 25 o kärring...hmzzzzzzzz.........








på torsdag blir de fika med cessi, storsyrran flyttar ner till umeå nu...blä kommer sakna henne då. hon har fått praktikplats på attityd där. kul för henne, för hon är så sjuuuukt duktig frisör....:) måste be henne gå igenom mitt hår en till omgång innan hon åker. måste toppas osv...

Nååånii......nu ska jag invänta the love of my life o sen fara !
HAY


None


me and Jessy


palt i stora lass.

Måste till o renovera mig själv idag... huuh...raka benen osv. göra lite inpackningar osv.
Jag har köpt de här black headscrub + ansiktskräm i samma serie hem till Johan så nu håller vi på o försöka få till våra ansikten från alla blemmor. så kanske.... jaa kanske man får en vacker hy till slut !!

Johan har fått sin systers barbord hem till sig nu, fan så lyxigt de känns att ha matbord?, äntligen typ kunna sitta o spela kort o yatzzy o ha middagar o kunna sitta mittemot varann o umgås än o sitta breved varann o glo på en tv..
O idag mina kära vänner så ska jag laga palt till oss. fan så gott de kommer att bli.
ska försöka laga massor, så man har o kunna steka upp o käka. gottgott...

Klev upp där kring 11. sen kom gubben hem....låg o mös o kolla film en snipp.
sen körde han hem mig hit till kossgatan o ska hämta mig sen igen med biken...grrrr han kör 130 med mig på !!!
o ja har inga skydd, tur att gud är med mig !! =-D

ska försöka sätta mig nu skriva om mitt cv....så jag kan skicka iväg de nu o söka så ögona bara blöder.
har försöökt ringa trafikskolan oxå men dom svarar inte så har skicka iväg ett mail om att dom ska ringa mig då dom får tid....hoppas dom gör de snart för jag har glömt mitt inloggningnick.


JAJA......har inge mer o tillägga annat än att jag kommer sakna jässan :(((

här nu igen

det är fan inte roligt att skriva i denna blogg längre !! märks 5 dagar sen.

idag har jag varit med min trogna tappre vapendragare Jässan, vi har vart o spela bingo:-)
sen vart de max o nu är vi hemma igen på mjölkis.
Johan kommer på nå tag o hämtar upp mig, vi ska o stor handla mat hem. kan säga de behövs !!
sen blir de väl bara hemma mys....;-)

imorgon ska jag skriva om mitt cv o skriva ut de o börja skicka ut de. sen ska jag o byta trfikskola o börja köra som fan nu igen så jag får mitt kort i höst !!!!!!!!!

Igår var vi till morbror jag o karln, vi hade överraskningkalajjs för mamma som snart 40 år fyller. var trevligt. sen vart de till pappa o bettan o hälsa på o sen vart de hem o myyysa.

ja ni ser.. jag gör ej mycket.
men nu ska jag göra nå åt mitt liv. först körkort sen söka väktarutbildningen !! o de ska jag göra för min egen självkänsla!!!!!!!!!!.......daaaaadaaaaaaaa =) o klara de de kommer jag göra galan t!!
nu ska ja umgås o sörja jässan som flyttar till gbg på lördag, guuud villken tragik alltså !

Ikväll är de party...tydligen ;-P

har jobba nu 2 dar ska jobba kväll imorgon, så då skulle vi passa på o dra en fest ikväll, eftersom jag o johan ska dra till hans stuga i finland över helgen eller om de blir töre. ja vi får se =-)

Nyss käkat, ska dra strax till raijjaaaaan...sen blir de muumstime =)
o de här med studenten känns väldigt förgånget......nu är vi grooown babes.......



Nu är jag hemma igen !!

Alltså.....vissa av mina kompisar verkar ju ha glömt bort mig? aaajjaa...




våran resa har vart helt gudomligt bra. har gjort i princip allt man kan göra sevärdigheter alltså. 30+ strålande sol nästan varje dag de var bara dom här 2 sista dagarna som varit lite sämre.
Vi har gjort så mycket....o de har vart jävligt skojj, så mycket så jag inte orkar skriva ner allt här !!!!

imorgon jobb, hoppas de blir jobb resten av veckan med.
ska lägga mig tidigt ikväll. sov endast en timme inatt, kunde inte sova mer än de...ja osså upp halv 5 o åka klockan 5.....så vi kom väl innanfördörrarna för en timme sen....puuuuuuuuuuhhh....


RSS 2.0