heere we go

Nu åker vi, o jag är trött som en apa !!
ha de bra alla här hemma.
byeeeeeeeeee

Ett slut har alltid en början

Vilka jävla idioter vi har till grannar alltså !! GRR, nå jävla fjortiskillar..4 stycken var dom.
kan bara säga så här har inte fått många blundarm i natt. o störningsjouren svara inte? Det var iaf så här att killen som bor ovanför oss hade fest? ja 4 killar var dom som sagt. hoppa så hela vår lägga skaka typ, sprang o allt avd dom hade för sig. SSen hör man bara hur någon vrålar AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ hela tiden o din jävla fitta o en massa ja fula ord....lät som att de var slaggis däruppe...men neee.. när vi titta ut genom fönstret stod den där typen utanför vår ballis o skrek....vet ni vad dom där typerna hade gjort?? JO spraya varann med pepparspray i ansiktet?...inteligenta varelser..not....sen kuta dom omkring i trappen o tjoa oxå...Nåntng fick vi då på fönstrena oxå.. lät som dom hällde ut en massa vatten eller ja jag vet inte... utanför oss är de då en soptipp, en massa äggskal osv.....

O då varfrö vi inte sagt till dom på kvällen var just för att killen aldrig typ för oväsen + att VI alltid jämt o ständigt har fest o folk här....o de är aldrig någon som klagar.... MEN vi beter oss då verkligen inte som detta gäng ligister gjorde!
AAaaaaa, kan man bli mer irro?


Har gått omkring som en zombie hela dagen, trisst när de var min sista dag, men vad kan jag göra?....blir en dusch o lite mys o sen sova. ska ju upp imorgon klockan 8 o färdas neråt i landet till våran huvudstad, ii ska bli så spännande :-)
Kommer inte uppdtaera förens vi kommer hem, säg typ 2 veckor kanske*? för vi ska först vara en vecka i sthlm o sen fara emd färjan över till finland o vara med zoiidyy i nåra dar...sen färdas vi finland hem.

o jag som hataaaaaar o bila...men det ska nog gå bra, vi har ju inte bråttom. Hoppas de håller sig till den vanliga söndags trafiken bara...

Nu ska ja diska o packa klart de sista, o invänta johan från hans dagliga ride, undrar hur han ska klara sig en HEL vecka utan hojjaen???:-)

Hoppas ni alla har de bra nu medans ja är away ;-)
har ja inte uppdaterat på 2 veckor så kan ni börja fundera på om ja gått o dött !
TJAO

Kärringvarning !

Haha, grattis till Thess som som snart börjar närma sig kärring åldern 25 ;P haha lill gumman fyller 20 år idag....HUJJA, vad vi blir gamla nu....jag har 2 månader ganska exakt kvar o leva som en teen hahahahahahha sen blir ja oooold ja med ! snacka om att åren bara flyyger iväg...var ju fan nyss 14 o gick på bergskolan med b-gänget....ja jisses anamma när ska detta åldrande sluta?....det enda man inte kan stanna det är tiden....jaha !!
nu vart ja deprimerad av detta tänkande. vill inte fylla år mer... hahahahah!!

Imorgon är sista dagen på jobbet...känns både och....skönt med lite ledigt men samtidigt...vad fan ska jag göra nu då??
ja den som lever han ser juu....
Blir antingen imorgon eftermiddag eller söndag morgon vi åker....lääängtar så mycket nu när det är så nära..ska bli så skönt o få komma bort.
pappa kom förbi här tidigare också, han o bettan ska låna johans lägga under lulekalaset så dom fick låna min nyckel dit.. haha vi måste nog städa bort lite personal stuff innan dess...;-) haha

jaha...idag har de inte hänt mer än jobb o ligga lite här ute på ballis en vända då ja sluta...eller ja raijjsan o papps kom förbi en swung..
Igår låg man o stekte i solen på stranden....guuuud så härligt de var, o få lite färg o bara koppla bort allt...man får passa på då man är ledig o pressa...det har ju lixom inte vart de bästa höjdar vädret i sommar.

jag är hungrig....undrar när karln ska ringa då så man får åka o kramas lite. har inte sett han på 2 dar så man börjar som bli lite johan sjuk...jajajajaja nu har ja inge mer o säga.
hoppas ni får en bra fortsatt dag.!

Hallå hallå...hallå hallå...det är onsdag idag, onsdag idag.

osv osv....hehehe....

Kom nyss hem från arbetet...skönt o ha samma pass imorgon, bara det att dagen går åt till att bara vänta på att fara och jobba. men skönt o få sova ända. hoppas det blir bra väder så man får steka lite !
Imorgon fyller min gammel pappa 43 år, trist att jag inte kan närvara på kalaset för jag jobbar. men har iaf köpt några trisslotter och nå kort till han från oss :-)

O nu börjas de vankas omkring att johan ska sälja opeln o ta LARSONS lilla smurf?!?!!?!?!?!? wtfffffff....
fan man är ju större än hela bilen, o fuuuul som stryk är den  ?!!!?!?!?!.....yaayya...
tur att man har körkort själv snart så jag kan köpa mig en fin bil, för alltså de ser så KOMISKT ut när jag och johan sitter tillsammans i den..vi sitter fan nästan i knä på varann...... ! billig är den o köra men fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul.
HAHA vad jag nu lät ytlig................

undar om man kan hitta på nå kul o skriva här?......ja sthlm förhoppningsvis på lördagkväll om nu inte johan har andra planer. om de blir söndag eller nå...


take me away....far far away.......

Middagsdax

Slutade jobba för cirka en timme sen....lång dag då de har regnat, men hunnit baka världens godaste kladdkaka de har jag gjort =-) Hoppas då på bättre väder inför morgondagen så att man kan hitta på nå kul...

ska över till jobbet igen, raijjsan behövde låna sig ett par bysser, haha..stackarn blev tvungen o cykla från stan i spöregnet hit till mjölkudden så hon är dyngsur...men vad gör man inte för en utav sina vänner!
Väntar då med iver på att mamma ska ringa så att jag får åka med till Johan, världens bästa pojkvän har nämligen lagat middag åt mig... han är ju bara fööör sööt min göllinöt!

Gårkvällen spenderades med jässan, vi satt hemma hos johan o käka popcorn o glodde film. var riktigt trevligt o ha lite qualitty med henne nu innan hon flyttar till gbg...Grattis btw, till hennes nya jobb på byggmax därnere =)
ASSÅ.....jag kommer bli ensam här..?! thess o jässan drar till gbg nu i höst... thesso till umeå...grattis till henne också som lyckats få jobb där, de är bara raijjsan kvar...men hon lämnar inte min sida..never never... hahahaha hon har då sagt de att flyttar jag så flyttar hon med !!

Man måste ju snart lägga in platsanonser efter nya kompisar HAHAHAHAHAHAHA.........
Jajaaaaaaa hoppas jag o johan också flyttar snaaaaaaaaaaaaart !!! :-)



ja från de ena till de andra nå kuuul är ju att vi snart åker på semester roadtripp :D Wiiiihoo..längtar som ett jävla psyk !!!
ska bli så romantiskt !

ojj nu måste jag jalla vidare till jobbet en swuung igen !
Ha en bra dag allihopa!

Nåå heej igen

Vi sitter i töre....ska strax börja rulla hemmåt.
ids inte uppdatera denna sida nå ofta nu när den blivit så kass !!!!!

I fredags vart de parrtttyy...+ utgång. igår drog vi vår kos hit till töre för en lugn tripp.
var här o grilla o basta o möööös bara på :)
o idag har vi bara legat ute o lapa sol o fått färg ! ;-)

Sist veckan på jobbet nu iaf, känns svin tråkigt ! trivs verkligen skitbra ! hade inte för fem öre vela sluta..men men....
nu duschning AB!

idag är de prick en vecka tills jag o älskling drar ner till huvudstaden för en veckas romantik !!!!! :-)
ni kan ju gissa om jag längtar något....
JAJA, ni ser ju när jag uppdaterar nästa gång !

Puuuhhh..doneeeee

Är helt färdig !! Kommer alldeles innanför dörren. vart o jobbat. Haft myyche saker o göra idag..städa,laga ärtsoppa osv ;P

O vet ni vad!!!..........................jag fick spendera min lediga dag igår på sjukhuset, aldrig ska jag då jäklarns bli bra i detta ögat. iriten är borta, så har fått sluta med alla sånna medicament. MEN....har fått en jätte inflamerad vagel i ögat. jag har så oooooont..o ser ut som nått annat jävla missfoster...så jag går på antibiotika o salva nu i 10 dagar..går den inte bort så måste vi operera...utan bedövning...+ vaken... o de skulle göra ONT................
måtte det försvinna !!! grrrrrrrrr* Jaa alltid ska de ju vara nåååå....

nåjåå nu smoke o surraklart med raiijjssan

Hmmmz

Var en vecka sen man uppdaterade?...
Snacka om att det märks att det här med bloggen har blivit skittrist !!

Ja vad ska man skriva? fest i onsdags o i fredags.....trevligt var de !
Igår for vi till kemi o skicka hem zooidy...sen drog vi hit till töre o basta o dömp ner i sängen..
hoho sovit i 10 timmar...här kan vi kalla slutkörd brud efter allt arbete o slit..jajja de behövde jag.
Imorgon o på tisdag jobbar jag kväll..sweet..5-22. resterande 8-4...sen helg igen =)
idag är de prick 2 veckor tills vi drar till sthlm o sen finland :) wiiiii..längtar som ett as !!

Jao jao....idag vad har man gjort dårå? vattnat blommor..hahaaaa.....
nu snacka klart med sofia...sen åka hem..
adioos

Snörvel

Täppt i näsan som fan... huuujja...o på dåligt humör, kanske för att man vakna 5 imorse o varit ute o gått i 4 timmar?
Mmmm... tror nog att vi funnit boven i the dramaaah there....
Guuud så skönt imorgon börjar jag inte förens 5...Undrar vad man ska hitta på då under dagen? hoppas verkligen på sol, men dom hade tydligen lovat molnigt..aaajja den som lever han ser ju.
Kanske annars blir stan en snipp... hehe ;-). Ska iallefall sova som en gris inatt.. jag är så trött o grinig.
Ska vakna med ett leende på läpparna då jag vaknar :-)


Jaaha jag sitter med en hårinpackning i håret. ska strax skölja ut den o hoppa in i duschen o sen göra flätor så man får så här fint lockigt långt BLONT sommarhår !! hihi... ska aaaaaldrig mer göra de mörkt.. eller ja om några år kanske. men jag är fan inte jag utan ljust hår, bebban har kommit tillbaka, och för att stanna.... äntligen... börjar känna igen mig själv.
kan fan inte vara mörk nu alltså....huhh.....blondiieeebebbs !! :P
fan va ja nu sitter o svammlar o överöser mig själv med fina kommentarer om mitt hår, haha... jag är så YTLIG :D LOL!
jajajajajjajajaj jag är som jag är....den mest oseriööööösa på denna jord.

Imorgon jobb, onsdag jobb, ledig torsdag..jobb fredag o sen ledig hela helgen... faan så slö vecka ! =-)

AAAh... nu glo lite vidare på internet. hay

vaken i ottan

Mmhmm....Allt började med att min käre karl väckte mig 5 imorse..med lite frulla på sängen. 
Kryckan kom o hämta upp oss klockan 6, för dom är på väg till kemi nu o ska hämta upp zoiidy som kommer med 8 tåget :-) Ska bli trevligt att träffa han igen, haha... undrar om jag kryckan johan o zoiidy kommer få en lika rolig vecka denna gång också..för förra gången han var här... asså vi hade bara för superkul =-)

Har kokat kaffe o krypit upp i soffan här hemma i mammas soffa med filten runtikring mig, skulle lätt kunna somna om igen. men ingen ide.... kanske inte vaknar sen, så de är ingen bra ide. Får glo the nanny eller lite nyhetsmorgon...
börjar ju på lite drygt en timme... undrar vad vi ska hitta på för nå skoj idag... ska försöka yrka oss in på stan o marknaden :-) Asså jag håller på bli sjuk... inge kul, täppt näsa o ett jävla tryck i skallen heeela tiden. suck !!
Vill verkligen inte bli sjuk, o speciellt inte nu då man jobbar...grrr... får kurera mg en gnutta nu o hoppas på det bästa...
O vart fan är sommaren? jag gnäller iof inte för jag jobbar ju. men stackars dom som har/haft semester. har ju inte direkt varit nå vidare toppen väder. bara kallt o jävligt... hujjaaaa.
Hoppas då på bättre tider.....med bättre väder.......
en sak till.....NU vill jag flytta ! nu vill jag ha mitt egna place liksom...less på att bara ha en garderob här hos mamma o bara fladdra mellan hennes hem o johans hem... nu vill jag ha mitt egna hem, eller mitt o johans gemensamma hem.
Nu ska jag fan börja söka på allvar....tur iaf att man stått i några år på lulebo...jag vill börja köpa möbler o saker osv osv...
grrrrrr*.......JAJA, den som lever han ser..är de inte så?! kommer säkert bo hemma till man är 25 o gäämall kärring ;-P hohoho.. ångesten är då på topp.... fyller 20?!?!?!?! 20 år på cirka 2 månader.... HOJJJJJAAAAAAAAA!!!
kan ba inte tiden stanna....

Nu dricka upp kaffet o sen ta på sig jobboutfitten...
HAY

Soulmate

Jag har en själsfrände på denna jord o de är min Ewa =-))
Haha vi är exakt likadana, tänkter,känner gör likadant. Hon o jag behöver bara titta på varann så fattar man vad den andre tänker. känner och tycker....vi har något speciellt.
Hon är min absoluta bästa bästa bästa vän, är o har alltid varit....vi har ju kännt varann sen vi var 12. Har bott tillsammans o gått igenom.....mer än dom flesta....både bra och dåliga saker. dom som följt oss genom livet vet vad jag menar med den meningen. inget jag vill gå in på här.

HAHA, låter som nån jäkla kärleksförklaring detta juu :-P
Men vi behöver inte vara med varann jämt elelr prata med varann.... när vi är med varann så vi bara är....

Your the greatest freind !



None

Nu blidde de spa !

Har köpt ansiktsmaskar osså svart hårfärg o fotfil o fotsalver har jag redan.
Så min plan är att göra detta på karln :-) ! Är som ompysslarsugen ! Så hoppas han hakar på mina plääns!

Jobbade 6 dar i rad, så kan säga er att de var mycket skönt att få vara ledig sen i fredags. Jag o mums åkte raka spåret till töre efter att jagf slutade.
Så fredagen innebar lite rödvin o emilbesök.
Lördagen var en annan femma. hahaha....pappa elisabeth elias hanna o cornelia skulle tälta. runtikring töre trakterna. så dom var o leta plats i minnst 4 timmar. Dom hann dessutom komma hem till huset o dricka kaffe.
o johasn föräldrar+syster o alla hennes ungar var där också så hela huset var fullt.
men det var sååå trevligt ! sen efter allt detta så åkte vi med papps o co till siknäs där dom hade hittat sig en plats för att campa på. så vi for dit då som sagt o grilla o spela kub osv...sweeeeeeeet =-)

Idag klev vi upp halv 7, gjorde det vi hade blitt tillsagda att hinna göra innan vi for från huset, och åkte hem! eller jag åkte hem o mumset på jobbet.
väl hemma slockande jag o sov till 11 någon gång...

ikväll myyyyyyys.......imorgon jobbb..

Värmeböljaaaaaaaaa

Fan så varmt ! o jag har fått sitta inne typ hela dagen... grrr* , fast en lite sväng vart de o gå ut iaf :)
har nämnligen jobbat 6 dar i sträck nu, o ja redan gnäller om lite ledighet. gaah de ska bli så underbart o vara ledig i helgen. bara sooova, eller ja om de är fint väder så blir de o pressa !!
antingen blir det att stanna kvar i stan i helgen, men jag hoppas verkligen på lite qualittytime i töre med min sötis.
känns som man knappt träffas då vi båda jobbar osv...
Fan snart en vecka avklarad, o sen är de bara 3 veckor kvar... ja tiden går fort... o sen blir de sthlm :-)

Ikväll vankas de myys.....är så himlarns kram o puss sjuk så jag tror jag ska ta o dööö ;-P hohoho

JAJAJA, har ingenting alls att berätta om mitt liv för tillfället än att de bara är jobb sova äta jobb....o lite mera jobb... hahaha men de är roligt:P

RSS 2.0