sluta snöa !!

Ååå så jag är less på den här vintern nu alltså, kan det inte sluta snöa någon gång?????? sommar nu tack! urs gillar verkligen inte vintern!

igår var det jobb, jag är less på o jobba där nu alltså... huh... tur att man är erbjuden att få vara på gammelstället hela sommaren, men jag har inte bestämt mig ännu vart jag ska vara... har verkligen svårt att bestämma mig !
sen igår då jag skulle gå till bilen så fick jag inte upp bildörren för att låset frusit... MM.......jag gick till passagerar sidan låste upp den dörren starta bilen (den brukar göra så ibland sen stänger man av bilen då den värmts upp o så funkar central låset igen).... MM.....sopa av bilen oså när jag ska gå till passagerar sidan igen för o klättra in i bilen... VAD TROR NI INTE BILEN HAR GJORT????? jo den hade låst sig själv, så där stod jag....på parkeringen...... min bil var igång men bilen var låst.......... hur lyckas man?? det verkar ju bo ett spöke i min bil alltså....
så johan fick komma från skur med mina extra nycklar så jag kunde ta mig in i bilen, tur att jossan var på plats så man kunde sitta i hennes bil medans jag väntade....ja jisses måttligt med irritation kan jag lova.

sen iaf då jag kom in i bilen så åkte jag o hämta raijsjan, hennes mamma åsa o ellen + en chiuaua (hur de nu stavas) valp o åkte hem till oss för lite rövin o schlager. mycket trevligt var det iaf. nalle han var äcklad av lill valpen o sprang iväg då den jaga han. haha...han är så mesig våran vovve :D tror han var svartis oxå... :D

idag nu iaf så har mamma moa o ubbe varit på besök o druckit kaffe, jag ska strax ner o träna, blir femte gången den här veckan. så peppat så underbart o härlig känsla efter man tränat...!! me like !!
sen kommer älskling hem o då ska vi åka hem till min familj o käka söndagsmiddag...göttans det rycktades om kycklingryta av nå salg!! MMMMMMM så gott.




BTWWWWWWWWWWWWWWWWWWW mormor fyller år idag.. eller egentligen den 29 februari så hon fyller år vart 4:e år.. så vi firar henne idag... 62 år :D grattis grattis älskade mormor, du är världens bästa !!!
vet att du läser min blogg så ringer dig senare o grattar dig (: puss o kram på dig !!!

jag mormor o mosen (:
min mormor är en så underbar o fantastisk kvinna. O en roligare människa får ni fan leta efter. hon är så jävla skön, o lika dålig humor som jag har hon, hon är en människa som verkligen bjuuuuder på sig själv o en som bidrar med så mycket skratt så man nästan kissar i brallan. ne vi ahr det alltid så cp roligt då hon kommer hem !!

JUST det har jag nämnt det tidigare? att hon kommer hem den 30 mars, jag o johan sak hämta henne sent på kvällen från flyget, hon blir hemma i två veckor.. o SEN........6 veckor senare så FLYTTAR HON HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fattar ni lyckan ???????? min mormor kommer hem. gosch vad man kommer vara där o äta hela tiden :D hohohohho

jag kan fortsätta i all evighet om denna mäniska om hur bra hon är, men de blir väl lite överdrivet i slutändan för er som varken känner mig eller henne att läsa om ! men ni som känner oss vet ju vad jag snackar om :D
mormor är allas mormor :D



ne nu ner o träna !!

melodifestivalen !!!!!!!!!

helvete vad det har sugit i år, nå så stenhårt. inte en enda bra någorulnda låt ens. ne fifaan. vart tog schlagerfestivalen vägen??? för det är vad det är egentligen, ne nu är det sån jävla pop/rock/hiphop ja you name it som tagit över, and me dont like !!!!!! då kan dom väl starta upp en rockfestival pop festival osv....
ja sjukt dåligt har det varit i år må jag säga. det ända som varit grannt är dolphan !!

´Är ni med då???

en ny update om min o hannas låt down (lillasyster), vi har en remix vi kan skaka lite extra till..
är ni med då:
upp o ner sida sida-upp ner-sida sida---o så allt sammtidigt. come on girlzzzzzzzzz!!!
haha jossan har ett klipp på mig då jag gör detta ska försöka få henne o mms:a det till mig så jag kan lära er det rätta stuket !! :D BABY ARE YOU DOWN DOWN DOWN....helt frälst i låten fortfarande.
måste få hem den så jag kan ha den som ringsignal på denna tele oxå :D min o lillsyrans låt :D så sött !




igår vare tidigt upp för att vi skulle fara o fika med kryckan, sen bar det av o köpa raijjsans prellesent(hon fyllde år igår) 23 BAST.... fattar inte vart åren springer iväg vi fira ju nyss din 18 årsdag??????, ja svunna tider sig!
ja efter det så for jag hem o träna, o fan så bra det gick igår altså....hade ett sjukt bra pass!! sen bar det av till gammejobbet o jobba. som kul... man var då saknad..favoritälsklings pinuppan :D
sen kom baby o hooka upp mig för o fara på macciD o köpa mat. sen sängen.

idag klev vi upp halv 8 jag bika i 45 min, nyss duschat, målat naglarna röda.....sitter o käkar frulle. o ska strax göra mig klar för o fara till cafeet o jobba. 10.30-18.30 ! sen kanske det blir lite fest ikväll (:
fan va rolig dag på jobbet detta kommer bli, jag jobbar med jossan o camilla :D TOKIGT KUL VÄRRE ALLTSÅ!!!
men innan jobbet så måste jag på djurmagasinet o köpa dyrgourmet mat till våran lilla älskling, jävlarr han är dyr i drift, men han får ju vara med på jobbet o tjäna ihop till sin egna mat. bra va?? :D
sen bolli osså worrkki, sen efter jobbet så ska jag hämta raijjsan som det blir o fira idag, hur hårt slaget blir ikväll vet jag inte...beror helt på min sambo :d JOHAN läser du detta så kolla upp det du skulle o ring mig sen. PUSS


ne nu måste jag jalla vidare..
hallelhuja för dansband alltså.. man blir på så bra morronhumör (: så sur är jag för att J har beeemern idag, hade ju velat poppa lite (:

ne ha en bra dag alla o kom gärna o fika ! tjooo 

jaha då är man poppis igen då =)

Nu är jag trött! vi har varit igång hela dagen. handlat o dylik. + ATT JAG ÄNTLIGEN TAGIT TUMMEN UR RÖVEN O SLUTAT VARA SÅ SNÅL MOT MIG SJÄLV O INFÖRSKAFFAT MIG EN IPHONE:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!

nu ska jag duscha sen blir det mys med <3 !!!!

grattis MORSAAAAAAAAAAAAAAAAAN

min gammemorssaaah (raijjsan morsa) fyller 48 idag, fränar o fräckare morsa får ni fan leta efter!!!! har alltid kallat henne för morsan o hon har alltid diggat mig så vi har blivit bundisar for life :D
vaarit hemma hos henne o firat henne idag. hon kommer nog till mig o johan på lördag o släpper loss!!
kul som fan !!!!

nyss kommit hem från larsson, joha är kvar han ska se nå hockey ända in i natt någon gång, men jag o balle gick hem för vi ska sova (: upp o träna imorgon! (:
thess o conny var tidigare idag o träna, som kul...jag o thess har varit skit mycket med varann dom sista veckorna. o det är jävligt skojj, vi är som likadana på nå vis =) (vi har alltid varit mycket med varann men sen det fanns jobb med i livet så har det blivit mycket mindre...tyvär........) oftare tycker jag verkligen!!!!!!!!!!!!!!!!

freda jobb på gammeljobet, sen lördag tren...söndag ledig o måndag jobb på gammel jobbet igen !! känns fint på kontot i mars o få jobba lite!!!!!!!!

BTW....lördag den 27 mars då står jag i kassan på heroes o jobabr så kom dit vettja (:
nu ska ja o balle sova


PS. jag fick en uppenbarelse ikväll (min käre älskling kommer bli fett sur då jag skriver detta men jag kan inte låta bli !!!!!)
HAN ska bli polis...............................fatta.....kan ni se en bättre polis än han? hans underbara sidor sympatin han har, medlaren i allt, ska lösa allas problem, 13 års livserfarenhet med människor på alla dess vis......
JOHAn min älskling.......kan jag säga att han skulle bli en bättre polis än avd jag någonsin kan bli så är det fan stort.... talat med han ikväll om detta o jag ska puscha han nu till o läsa...för skulle jag hamna tex i någon kris situation av något slag så är det en människa som johan jag skulle vilja möta. o det kan alla som känner johan också tillägga han hade varit den bästa av dom bästa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




god natt !

here we go again

att man akdrig får leva i lugn o ro, nu är karusellen igång igen ! suck !
tur att tess o conny kommer o håller mig sällskap på jobbet idag + att johan kommer hem ikväll.
turbullent dag igår...måste man välja bort sin bästa vän för att få leva i frid eller vadå??? det ska väl inte kunna vara möjligt?....................................................................................................................
nu sitter jag hos mamma, nyss käkat frulla o ska strax åka o jobba...

Lasagnette

håller jag på o göra till lunch, har testat lite nya ingredienser. så ska bli kul o testa + att jag måste ha matlåda tills imorgon på jobbet (:
cyklade en timma idag till vb¨, som skönt o röra på sig på morron (:

nu ska vi käka o sen blir det biltema innan hjärtat ska åka bort. till världens ände...lyser ens solen i voullerim? HAHA!

8 veckor kvar !!!

vet ni min evas bebbe kommer ut om endast 8 veckor, o ja de kan ju bli både kortare o längre, men som jag längtar efter o få skämma bort ungen med massa leksaker o kläder !!
Min lilla bebban kommer det bli (: som min mamma alltid kallade mig då jag var bebis o som alla fortfarande kalalr mig :D kompisar som mamma o dylikt :D

coolt, mitt guda barn blir det ju, fast eva ska ju inte döpa sin unge, vilket jag inte heller kommer att göra då jag får barn, ett rent jävla påhitt enligt mig, man kan ju gå till en präst o be om en välsignelse istället, gud älskar alla barn döpta som odöpta.!

jag ska byta blogg snart ! till devote!

she´s an angel

hellu, varit ute med ballen timma i kylan, han vart så lycklig så han sprang runt en gran i djupsnö. ja ni vet jag o min normala hund :D hahaha...
sen var jag nere o körde cross i 45 min. najjs! imorgon blir det bara styrke...

sitter här i mitt rödlila hår o käner mig mega snygg i huvvet :D hohohoho ;P

gud vad jag längtar till sommaren då jag lyssnar på flipsyde-angel.. den känns så somrig, va visst gör den va????
o swingfly-singing that melody. sommar ge mig sommar !!!!

i helgen är beemern MIN:D:D:D johan ska till världens ände, suck.. igen..suck.....så jag ska bara jobba o jobba o sen umgås med vänner o familj o balle då förstås. tur att jag har familjen som kan hjälpa mig med balle då jag jobbar. tack !.. så ska väl kanske se melodi med ewa på lördag? i hope !!!

nyss tryckt en go semla, att vi har goda semlor !!!!
ne om man skulle till o fundera vad vi ska käka till middag kanske?? =)

jobbiddidddu

jobbat nu i två dagar, ledig nu två dagar sen jobba helgen på trend. fint !
nästa fredag o måndagen därpå ska jag jobba på gämmeljobbet med raiijjsan :D ännu mera fint!
man måste ju jobba för o ha råd med sina räkningar !

idag hurrar vi för carina som fyller år, jag o johan ska på kallayys på tuna vid 5 tiden (: vi har köpt henne ett bilbatteri! :D
men innan det så ska jag hinna ut med balle på prom o hinna ner o träna !

nu ska jag häva i mig mina alla piller/vitaminer/omega 3 osv osv...sen blidde de vbå :D

feettis tisdah

ska ner o träna nu sen iväg o jobba, kom o käka semlor idag, vi har flera tusen :-D
dom lär ju gå åt då vi har luleås godaste dessutom !!!! it´s true...
Men först träning o lite pusskalas med johan !
hej

älskade mjölkudden

då blire o jobba 13-18 imorgon o 11-19.30 på onsdag, känns bra o få jobba lite extra då man har räkningar att betala!
jag tog balle o gick till mjölk i de vackra vädret. så vi sitter här nu ska käka middag o så (:, skulle till ewa senare men då var inte hennes vovve så kry så vi skulle skjuta upp våran träff till kanske torsdag då jag nu jobbar i två dagar (:
försöker få tag i raijjsan men hon verkar ju ha gått o dött????? vart du så jävla paff då du fick blommor så du dog på kuppen eller?:-D så ligger hon o sover antingen de eller de andra? :D
gud vilket vackert väder de varit idag....jag o balle har riktigt njutit av våran långis (:
nej nu ska jag invänta mamma !

Aaaow wonderfulday

fick blommor, en hund av balle o ett jättefint kort av johan igår. "du är snygg sexig o het" ;-) hihi..
sen åt vi nå jävullskt god mat oj oj oj. hade EN-TRE-KÅT-E (som jag nu så fint uttalar det köttet)o potatis i ugn o MM. göttans var det, tände lite ljus o såg två filmer, helt perrans kväll (:

idag är det en helt underbar dag !!! väntar på att vtc ska ringa så jag får komma o göra ett pricktest eller en biopci, för det blir inte bättre med allergipiller o mjukgörande. så att..... nu får dom göra nånting!!!
när dom ringt så ska jag bika till vbå o sen så kommer johan hem från jobbet en sväng, o sen ska jag ta min hund o promma till mjölk/tuna, vi får se om jag går till ewa o hälsar på eller om jag bara hänger gäng hemma hos mamma (:

o en annan sak, vi måste verkligen flytta härifrån, jävlarr på en söndag kväll(?) ja.....då är de e som blivit knivstucken o en annan som blivit grovt misshandlad här på örnäset. ja jag verkar ju bo i nå jävla rinkeby eller nå! ska man behöva vara rädd o gå ut om kvällarna egentligen???? en söndagkväll, ja jisses !! o bara en masssa knark, det enda man läser o hör om. urs !

Annars då? jo jag ahr gått ner 4 kg... bara 4 kvar nu !! fattar inte hur man kan gå upp allt man gick ner ? men nu ä jag snart back on track igen! :-D

till helgen kommer syrran då ska jag klippa mig skönt !

Alla stjärtars dag

igår vare gallejj hos vera. kulkul (: vet inte när vi var hemma men packade var vi....som sillar!!, men man mår bra idag trotts allt!
nu ska vi strax ut i go vädret o njuta. sen ska vi äta kött :D

helt underbart är det då mamma är hemma nu, man är så lugn i själen !
Älskar er min familj, ni är bara bäst! hoppas ni har en toppen dag idag !

btw jag o johan fick snorsnygga armband ifrån egypten, men mitt var lite stort så ubbe skulle fixa det!

SEXUAL

YEEAH, rock your body, YEAH...sitter o lyssnar på Backstreet boys. mina favoriter då jag var apliten.
jag var jätte kär i Brian o cessi (syrran) var kär i nick. haha...en lite rolig historia. cessi lärde mig o digga musik.
jag diggade musiken med huvvet från axel till axel, men cessi sa att man diggade med huvvet fram o tillbaka o läpparna skulle puta utåt, tror ni jag var mallig sen då jag kunde digga rätt? (ni vet jägermaister reklamen)

appropå syrran så kommer hon hem i helgen ! halleluhja mitt hår behöver klippas. plus att hon skulle ta hem ett parfymfritt schampoo åt mig så jag kan testa o va helt absolut utan parfym i kläder hår ja allt..så kanske min klåda går bort o mina utslag.

fan hade kunnat döda för o få se BSB irl..

if you want to be a good girl, get yourself a badboy!!

va i helvete

vi har babygetingar i våran lägga? wtf?!?!? johan har ringt anticimex. har dödat tre stycken.
alltså vart kommer dom ifrån? uuurs så äckligt !!

nyss städat här hemma o käkat lunch ska strax hoppa i duschen o sen ut med balle innan vi ska bege oss till norrfjärden (:

mammas plan var 2 timmar försenat så ska hämta dom 22 ikväll istället :p

världens fight

vaknade för en stund sen käkat lite välling o ska strax se vbå. idag ska johan tattuera sig klart. hoppas han tar nästa tattuering snart också, o att det blir den vi har kikat ut (:
igår hade vi ett jävla bråk ja o johan , ja trodde aldrig jag skulle förlåta han för en sak som jag hade missuppfattat totalt.(?) men de är löst tömt glömt nu.
Annars då så rullar livet på.. vill ha ett nytt jobb. dom där två jobben jag surrade om sket sig. dom hade fått in andra innan jag hann söka. så de är bara fortsätta söka o se glad ut! annars så blir det skola till hösten !

ikväll kommer familjen hem, vi ska hämta dom på kallax 19.45 :) imorgon vankas de jobb. fattar inte att jag böt med jossan då jag är sjuk. men men är man man inte snäll så är man, hon ställer ju alltid upp för mig så (=
sen på kvällen vankas det fest vad jag fatta? hemma hos Vera o freddan (: kul kul. dom ska ut sen men jag har ej råd eller lust eller ork för såna aktiviteter. kanske får gå till johan o larsson o titta på OS? eller så inte!!!! :D
hahaha, jag går nog hellre hem o lägger mig i sängen o snorar :P

"Ett hjärta som älskar, är förevigt ungt"

vad är det här för varannan dag väder egentligen?

nyss varit ute med balle i 40 minuter, mer än det kände jag att jag inte ides....fan snön blåste hela tiden i ansiktet!
så... balle fick ju iaf en liten kortis nu innan jag ska iväg, ska bli spännande nalle blir ensam i ja 4 timmar idag.
ska ju på mitt hälsomöte (: + att johan jobbar,
ska ta bussen in till stan nu på 20 minuter o sen möta upp susanna.

igår ahde jag en riktig häls apå dag alltså.. gick till ewa o umgicks o titta på magen osv sen till carina o connan o slutligen till raijjsan (: mycket trevlig dag må jag då säga. den enda jag inte hann med var tesso, men jag hade ju balle så då är det ju ingen smart ide då hennes hund lizzy avskyr nalle :P
men ska o hälsa på henne någon annan dag tänkte jag. plus at vi ska dejjta ihop ewas hund gaston o balle så vi kan börja umgås hemma hos varann igen.... man blir ju begränsad med hund...kan ju inte hälsa på allt o alla..speciellt om ens vänner oxå har hund då måste man ju ha en jävla massa möten o träffar med dom så dom accepterar varann o bla bla bla bla bla bla bla bla blaaaaaaaa!!


imorgon ska vi o gadda klart johan, fan så sexig tattueringen är alltså....!! eller den blir nu när den blir klar!!

Evan - i wish i could save the world

sitter hemma på mjölk igen, försöker övertala min älskling att jag vill flytta hem hit igen, kanske går frammåt. OM jag får mig ett jobb så kanske vi flyttar hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fattar ni, jag skulle aldrig vara lyckligare i hela mitt liv om jag skulle få flytta hem till den här sidan av bron. blir helt lugn o lycklig av att bara vistas här....
alla mina vänner, hooden, drugstore.....stranden...skogen.... vattnet..... ja you name it, det här är den bästa sidan av luleå, helt perfekt är det här!!!... men baby har lovat att vi ska bo här igen innan vi flyttar till pitehållet o skaffar hus (:...så chixxxxx bebban kommer hem igen :-D!!!! FATTAR NI DET??????:D:D:D:D:D hohoho
idag klev vi upp sen for johan jag o ballenalle hit till isen på mjölk satt o sola en sväng o de var så underbart !
sen for vi till wienerhörnan o fikade. GÅRDAGENS fika var det. haha man är en sån finsmakare nuförtiden man märker då något är mindre färskt!
sen så åkte vi hit igen jag o ballis, han ligger o sover över tröskeln o jag sitter här med en av laptopparna vid köksbordet ska koka lite kaffe o invänta att raijjsan slutar så vi kan ta en prom mot tuna o hälsa på henne (:
fett fint väder vi har va?? hade kunnat vara lite varmare bara !
btw, måste åka o slipa mina skridskor, ska lära mig i år att åka skridksor. har ingen balans till det plus att jag alltid är så rädd o ramla. men nu jäklar :D
på fredag klockan 8 på kvällen kommer min ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKADE fina ååå så jag saknar dom, min familj hem !!!!! ska åka o hämta dom då, kommer typ börja grina då jag ser mamma !!! för er som inte vet de så är min mor världens bästa o finaste helt underbar, min bästa vän här i livet. urs avrit en tung vecka då dom varit borta!!! brukar ju tala med mamma minst 5-6 ggr i tele varje dag hahaha.....skvallra osv. o träffa henne varje dag !
ja mm...är då glad att vi har så fin kontakt....dom ringde igår från egypten. moa o hannah får inte vara i fred för araberna o dom är riktigt uppassade hela tiden. får inte ens lyfta solstolen själva....27 grader varmt o sol hela tiden. dom bara solar o badar...
HAHAHAHAHHAHA min bror lyssnar på opera?!?!?! här i bakrunden, ne nu måste jag gå o kolla om han är deprimerad av nå slag???
ne har jag skrivit av mig nu lite granna ?

jävla hudhelvete från helvete !

fukking less satans jävla less är jag på min hud, den bara jävlas o nu har jag åkt på nå skit... bara röda torr fläckar över hela mig. ser ut som nå jävla leprafall!
nå allergi av nå slag har vi då konstaterat att de är. men mot vad?
GARANTERAT mot tvättmedlet o parfym. ja jippi de då, måste tvätta hela garderoben, sängenkläder ja you name it, kommer aldrig kunna sova hos någon som har parfym i sitt tvättmedel o ja dylikt. hela mitt liv vart ännu ja mera inramat.

MEN det är inte konstaterat ännu, sa testa lite saker innan jag gör ett pricktest.
något är det iaf som jag utsätter mig för dagligen!

ne helvete nu ska jag mysa med mannen o försöka sluta vara uppgiven över min utslag som kliar...........


mjölkudden by the way

goddans!
vaknade kring 8 imorse.... steg upp käka o så... kolla jag lite utbildningar osv...
jag tog min vovve o promma till mjölk. gick förbi raijjsan på jobbet o drack kaffe o nu är jag hemma...men min familj är away.. alla utom adam, men han sitter ju bara framför datorn hela tiden så han är inte mycket till sällskap.
johan hämtar oss snart då han slutar, får se då vad man hittar på, hade velat träna...men.....jag är fortfarande hängig. så det gäller väl att träffa så lite folk som möjligt så man inte sjukar ner någon rejält..

råbbaaccken

jobbat hela helgen. melodifestivalen sög ! jävligt hårt !

skulle till o fara med susanna o träna idga, men jag känner mig inte allt för kry idag, känns som om man håller på o åka på en förkylning, så jag passade. men det kan ju gå över o då åker vi imorgon istället (:
däremot så ska vi åka ut till råbäcken idag till farfar o hälsa på. jag ska ta emot alla farfars kurerings hemma metoder o johan han ska då skruva med pappa i garaget.
o balle han är då i sitt heaven on earth, han älskar verkligen att vara där för då får han vara ute ensam o springa omkring hur mycket han vill. det är härligt de !

jaha... på freedag kommer mamma hem (: jääävvlarrrrrr om dom inte har presenter åt mig då dom kommer hem. haha då får dom skankys!!!

anyway... nu ska jag plocka iordning o diska innan vi åker.
see yaah all!

en äcklig artist

är robbie williams, hatar han o hans musik, URS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
finns inte en enda låt som är bra ! UUUUURS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

melodifestivalskväll=)

sitter hemma hos carina nu, ska strax till o fara o jobba !
hunnit träna o sånt idag. ikväll blir det tuna o se melodifestivalen !!

JAJA....vi hörsss vackert väder btw, synd bara att man ska worrkii!

sitter o nöter dead by april-unhateable. :D vad aggresivt va??:D

hemkommen juuuuuuuuust

kom nyss hem från schtina K, jag o balle har varit där o visita! strax sängen.

just de, min hund heter NALLE.......inte nalle-balle eller balle.... fast jag så gärna hade velat att han hette det, det är bögigt namnet nalle. MEN..... som tur är... han lyssnar till alla tre. :D alla tror nämligen min vovve heter nå kukigt namn, hahahahahahahahahahahahahaha!

då var det utrett!

imorgon blire jobb..o söndag med......melodifestivalen vankas, ja gillart (:
inte så insatt i år men, det kommer väl? antar jag iaf.

neeeee nu sängen. tjo

här har ni en bild på min love. jag köpte denna luva åt nalle i julklapp. så han kunde ha den på julafton.
är han inte bedårande? jag brukar stoppa många olika sorters sjalar o scarfes o bandanas på balle. speciellt då inte johan är hemma. då kan vi ha så roligt ihop. jag o balle. HAHAHA...




made in sweden

jag är deprimerad o har ångest. min mamma åker till egypten imorgon o är borta en vecka.
hur ska jag klara mig utan hennes röst i en hel vecka??? (mamma o jag är bästa vänner), finns ingen som min mamma hon är så underbar o bäst !!!!!

sitter här i min ensamhet o känner mig lite ledsen.... o johan han jobbar natt... jajja tur man har bebis o snoza med.....


Dead by april-unhateable

kvällens skönaste!!... lagt upp den tidigare, men den är så jäkla skön denna dänga alltså!
tåls att nöta:D

min tatto alldeles nygjord

kan ju säga det oxå at jag aldrig mer kommer göra om detta. fuck så ont jag hade på fotknälen o runt foten o sener. ne fy fan jag har upplevt smärta kan jag lova. men hon är grym anna som gjorde den (:
svin fin tycker jag den är (:

nu är svärmor här o snart kommer johans syster oxå med lillgossen (: trevlarrns. sen bllir det ut till farfar(:


RSS 2.0