SOOOOOOOOOOOL

hej

var ute o sprang idag. jävla vad jag börjar komma upp i tempo nu 10km/h som lägsta fart. men idag var jag ehlt slut i kroppen så orka bara 4 km...fatta inte har ju vilat hela helgen. imorgon är det GYM!

har varit med ewa o noel hela dagen, varit på barnens hus o motionerat vovvarna. sen till mormor som "fyller år" vilket hon inte gör förens om 2 år egentligen. den 29 februari fyller damen år. men men vi firar henne den 28;e istället. o nu är jag hos raijjsan o inväntar min underbara sambo =)
ska hem o se BIGBROTHER!!! nån annan som är helt besatt?

btw så är våran zoidy här, trevligt. men den andra typen. väldigt speciell.
hoppas på en icket enbart bara suparvecka den här gången. ni vet ju hur jag är. man kan göra annat än o supa. livet är inte bara alkohol så fort man ska umgås eller göra något. så vi får se !...

hm nå annat som hänt?.......jo jag har köpt mig en......jeans snickarbyxa! FAN SÅ COOLT! tänker mig i sommar med ett linne under o nå snygga klackar...grr....

ÄÄää lika ointressant att läsa igen dårå.

Jag o lilla malin. erkänn detta är min färg alltså!!!


Asså så jävla dyrt

ni vet ju att jag var med ewa o hennes familj o fotograferades på danielphoto, jag fotades emd mitt gudbarn, ja ni vet?
nu har bilderna kommit, super fina!!
MEN.................................
HELVETE vad dom kan ta betalt. ni vet en sketen liten bild alltså ett litet vykort typ. det ska dom ha 500:- o uppåt för!!! så jävla dyrt.
ja.................................................................................................................


nu till något roligare. på lördag kommer våran vän zoiidyy :=))) ska bli skit kul. vi har verkligen saknat den lilla finnen! så på lördag åker jag o gubben till finland o hämtar han o den andre som liknar en ligist(?), haha. säkert trevlig han med. hm.. jag återkommer :-D
På lördag äre fetparty :D o han nellson ska få sova på milky som vanligt =)

Nu sak jag åka snart o träna med hon schtina. ingen jävla lust. suck.
näeh. nu ska jag göra mig klar. suck!

nu händer det grejjor=)

Chabba, idag träffa jag o nellson på två älgar då vi var ute o gick. nalle vart lika rädd som sin matte o sprang lika kvickt därifrån.
vi är invaderade av älgar. gud så läskigt!

nu ska jag strax åka o hämta hem min älskling som varit på kurs hela dagen. vi ska till mamma för att äta strutts. MUMS!.
annars idag har jag itne gjort så mkt, yogat o bara varit. skönt!

igår var vi barnvakt åt noel. gick bra.
Min farmor har skaffat en facebook! :D coolt! jag som funderar på att ta bort min så man kommunicerar som vanligt folk igen. hajjar ni?

ne nu tossi sen åka!
bye


snygging!

Lilla nalle har problem....

http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=2583d123bb7ea8535b2bbeb3b04b37b4fa8e14f2


kopiera länken o titta:)


Alla <3-DAG

For till gymmet med stina, men de gick inte bra idag....
sen arbets o lämna in papper o nu är vi hos mormor, har käkat o så ska Johan klippa Peter"!=)
sen får man se vad som händer o fötter idag.
Glad alla hjärtans dag !

Mello alltså

hejja brolle!!!
grabben har en strupe av guld!


vad ska man hitta på en solig dag som denna då?

vilket väder vi kommer att få idag

vaknade för en timma sen, ska strax ut med nellson. sen blir det en prom från skuris till mjölkuddens vtc.
sen ska vi ut till farfar o fira han som fyllde 68 år i måndags....

ne nu off !!

Solen skiner himlen är blå

Å vad det är skönt att leva då=)

har inte uppdaterat för att jag har haft häcken full.
fredags hade johans vän Jari här på middag o vin, vilket resulterade i 4 timmars sömn för oss båda innan det var dax att jobba. hem, färga håret(FAILD), basta, sticka iväg på schlagerfest. vilket var bådes supertrevligt o roligt.
Söndag vart det ännu mera jobb. o man kände sig väldigt sliten efter en hel suputhelg. huh fattar inte att folk ids supa varje helg o må som en rishög. nu dröjer det till den 26 februari innan det blir några alkoholmängder igen. för då kommer Zoiddyy hit =)) + att raijjsan fyller 24 bast så de blir fetfest !!

igår var ja ute o sprang. sen till åsa o klippte mig. fan va fint de vart o hon behövde knappt klippa bort nå på mitt hår då jag tydligen har så fin kvalla?,(jag har inte klippt mig på ett år) hon kanske tog 3-4cm? MAX!

nu idag så ska jag se vbå sen ska jag o gymma med stina. ska bli skönt att pumpa ur musklerna lite !!!


Zoiidy o kryckan hasn första resa upp hit. som man sent kommer att glömma. det var bara party o fylla.
men kul hade vi. på denna bild dansar vi loss till runkeball :D
 

Jag o raijjsan back in the days!

vet ni vad

jag älskar min familj! mest av allt i denna värld!

Friday im in love

happs fredag igen då?....vaknade halv åtta, sitter o smuttar på en kaffe.
Ska åka in o träna med stina o sen ska jag o Johan fortsätta våran möbelresa.
Jobb hela helgen. + att imorgon kväll så ska jag o johan på schlagerafton =) hehe.
Ska bli kul att pynta upp han lite!

Igår var en låång dag. Jag johan o raijjsan åkte mot Boden o alla dessa möbelaffärer, sen skulle vi hitta ett ställe att käka på. så de vart en vända runt boden (vilket gick väldigt snabbt), vi slutade på korvmojjen. haha. SJUKT gott baconcheese meny alltså. jag åt upp mer på min tallrik än dom andra 2.
Sedan bar det ut till farfar för att få titta till min opel o dricka lite kaffe.
Förbi pappsen vart det också o snozza på min lilla söta lillebror benjamin. oj så söt bebis han är! Känns skönt att man inte är arg åt de där nå mer. min far är ju trotts allt bara 44 år gammal. så han är ju ung än.
En sak känns jävligt bra med att ha så himla många syskon och det är att jag aldrig någonsin kommer att bli ensam, kommer alltid ha någon=)





pluttis hannah

min lillasyster hannah är så söt !! =)

vaknade yr i nattmössan av att ewa ringde kl.9.00. hon låg själv nyvaken i sängen då o bara skulle ringa o delge mig nyheter om hennes jobb osv. haha....nu är man uppe iaf. intagit allt jag köpte från hälsokost.(700:-). hoppas jag får dt jag behöver nu! Lite dyra saker. men hallå. jag röker inte o knappt festar. så någonting kan jag stoppa mina pengar på va?

Köpte EYEQ. har ni hört talas om de? 399:-. för dom med bokstäver adhd o dylikt som får käka dom? inte för att jag har det men de är fiskolja (dom bra) för hjärnan o ögat o hormoner osv. så jag ska ge det ett försök nu.
har hört at dom är VEERKLIGEN grymt bra! fan dampbarn får käka dom istället ör conserta. för koncentrationen ode. o jag som tränar så är de bra för mina muskler.....
jag återkommer.


idag ska jag o träna med min älskade underbaring. ewa. ska bli kul o se hur hennes schema är annorlunda än mitt. sen så blir det att införskaffa sig bildelar till min bil så jag kan få den lagad någon gång. SUCK. har jag inte utgifter så skaffar jag mig de. men jag vill ju att den ska funka då den är så jäääävla billig. knappt halvlitern drar den.

ne hörrni nu börjar vbå. tjohej

VÄDER!!

shajjses alltså !! har nyss varit ute på en skön löparrunda. kunde inte låta bli då solen skiner så fint!
jag o min sambo ska strax ut o ta en prom med nellsson, sen ska jag ringa hon malin som är ledig idag o kolla om vi ska hitta på nå kul !!.
imorgon ska jag ääääntligen klippa mig, är långt som fan mitt hår nu. knappt en dec från rumpan om jag ahr det utsläppt på ryggen.. ska spara ut håret o uppklippningen så jag få jämntjockt hår igen o LÅNGT!. sen ska jag nog låta min riktiga hårfärg komma tillbaka. har redan 4 cm utväxt pga ingen lust att färga det.
då har ni nå ännu mer ovättigt att veta. haha.

på med kläderna var det :)

RSS 2.0