LONG TIME AGO

alltså det här emd bloggen är ju inte min grej nå mer!

jag har jobbat som ett psyk den sista tiden ej hunnit med o göra något alls.
är ledig idag så hemmet har verkligen fått sig en omgång, puh helt slut storstädat. behövdes verkligen för om jag jobbar så ser det ut som faaan här då jag inte har ork till att städa. men nu är det gjort o storhandling o alla räkningar är betalda. har till och med burit ner våra balkongmöbler o dylikt i källaren. nu är det enda kvar o tvätta så de ska hinnas med nu i veckan de oxå hade jag tänkt så allt är klart o betarrt!

nu ska jag göra soppa o slå mig ner till glamour. helt slut........puh....

oijjssh

länge sen nu men jag jobbar bara o så är vi o äter mormors mat. det är typ det vi gör. haha... igår var det fläsk o idag var den chiliconcarne. ja prisa gud för mormors mat !
jag jobbar jobbar o jobbar. nu är jag trött. jobb imorgon igen. ikväll är de mkt bra på tv =)
jag har verkligen inge smaskigt att delge här idag :P.

mi9tt 22 års kalas


Morfar, jag oo raaijssan + hennes familiaaaaa (haha kolla mitt hår som jag fick stressa ihop. noooot najjs)


jag mammi o mormor :D haha


jag morfar o mamma o mormor. (återkommer nedan om mig på dessa bilder)




oj här var de så många men de är mina familjer o släkt där.



farfar o pappa



här är det många igen



här är raijsjan med familj igen.



här ser man bror, peter, morfar o ubeee



morbror peter o bror adam :P


ALLTSÅ HUR JÄVLA GRAVID SER JAG INTE UT?!?!?!?!?!?!? tronu inget för det är klänningen som gör det !!!


anyway, jag citerar min farmor med att jag inte är ett dugg fotogenisk o att jag ser 10 ggr bättre ut irl jämfört med på bild. haha o de fan sant alltså =) här ser det ut som om jag precis vunnit en oskar haha :D
men ja bjuuuuur på bilderna hehe vad vore livet utan att kunna bjuda på sig själv?=)

men det är så här iaf våra kalas brukar se ut förutom att alla såg sura ut på bilderna? haha vi brukar ha jätte trevligt o tänk att det är så många som sjunger o skriker åt varann då det är någon som fyller år ? :D kalas o julen är heliga i mina familjer =)

just det ewa noel o markus har jag dock ingen bild på från kalaset men gudsonen var oxå där för att uppvakta mig =)
har ju glömt att säga vad jag fick av gubben o det var 1000:- i sponsring till att köpa mig en ny vinterjacka då min jag hade förra året har brännmärken efter krocken då bältet slet åt. ja så de är inte så kul att ha den då. fult är det oxå !

ne oj vad klockan drog iväg nu, nu mååååååste jag ut med nallen!
tjarrå

terrrvvvveeeee

igår var jag o sprang igen. samma runda på 4 km i denna blåst o vetni?, jag sprang rundan på 30 min prick. så hade de inte varit sån jäkla motvind så hade jag lätt klarat rundan på mindre än 30 min.
idag äre vila. eller ja kanske blir ett litet annat träningspass ikväll vi får se.
hunnit med 12 km spring denna vecka, ska springa imorgon med så om det inte blåser så ska jag försöka klå mitt rekord :P så 16 km spring denna vecka! faaan så naaaajjs! ääälskar verkligen att springa, man låter hjärnan löpa fritt skönt för stressen o allt vad det innebär, skönt för knopp o kropp!! alla borde springa !!!

idag nu på en timma så ska jag till min jobbcoach o kolla igenom mitt cv o sen ska vi börja med det personliga brevet, känns skönt att börja få det klart. så när jag blitt hjälp bort med den jävla stressen osv så man kan söka sig ett jobb o få ett normalt liv utan att stressa upp sig för minsta lilla.
min kille har en kompis som tappa allt hår pga stress, o det är jag LIVRÄDD för. mitt hår = mitt allt !!!

ne nu ut o rasta ballen innan jag ska cykla iväg i denna storm :P

bullar

jag glömde ju säga att jag baka goda stora saftiga bullar igår. ja ni hörde rätt jag har bakat IGEN. jävla tantvarning nu alltså... hallå!!!
sitter hos mormor o har nyss käkat stuvade makkisar o hemmagjorda köttbullar. min favvoo!! MUMS!
väntar på att baby ska hämta mig så vi kan åka hemmåt. jag ska ju hinna med en daglig prommis med ballen innan desperate börjar :P
annars idag så har jag tränat, duschat, cyklat in till mammas jobb o skvallrat:P, sen hem igen o ut o busa med ballen, sen har vi åkt hit. så idag har varit en ganska lugn dag i mitt annars så hektiska liv för tillfället....
nåväl nu ska jag dricka kaffe=)
btw hoppas de händer lite grejjer snart...går in på det senare då jag vet mer säkert =) håller mina stora tummar !!

DESPERATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asså fifan  vad jag har längtat o ikväll sätter det igång igen min älskade serie. raijjsan har ju redan sett dom 2 första avsnitten men jag har vägrat att fuska :P jag ska ha min stund för mig själv med ett glas rött i sängen o titta på min tv =) mitt älskade desperate !!

anyway avr ett tag sen jag skrev. har inte gjort allt för mkt njutit av att vara ledig då jag snart sätter igång o ska hinna med över 100 timmars jobb i oktober.

helgen var lugn...elelr ja fredagsnatten var jääävligt turbulent. brorsan fick åka in på akuten efter att ha ramlat o slagit huvudet så han har kraftig hjärnskakning nu. o lördagen var bara mest deppig. vet inte jag får mina infall då jag bara är så jävla deppig o ledsen, kan det ha varit pms:en, att det hände lillebror något? ångesten över att inte ha jobb.........ja de är mycket. som tur är så har jag världens finaste o bästa pojkvän som cher me up lixom.
jaja förhoppningsvis är det väl inte länge kvar nu innan man får komma till en kbt:are.
söndagen iaf var en bättre dag for o sprang mina 4 km var bara motvind hela tiden men jag vägrade att ge upp så jag lyckades o efteråt var det så skönt i hela kroppen. jävlar anamma vettni =)

ja o i lördags så var det ju ett år sen jag krocka....


försöker få tag i mormor, vill bortmot tuna så jag kan vara o springa idag igen + att jag måste låna hennes kamera så jag kan fota knäet...


jaja nu kaffe på det här då!

wiiihhhiiiihuuuu

fatta alltså... jag var nyss ute på en springtur på 4 km utan att stanna o höll ett bra tempo. dock 8km/h bara, men eftersom jag inte kutat på länge så ville jag inte ta i för hårt. men att det är skönt o springa i denna höstluft.
jo just har ju vart rökfri nu i 10 månader. (bara tatt nån partysmoke men ingen gång nykter?) anyway, vilken kondis jag har fått blir så förbannat impad av mig själv. jag ska ALDRIG börja röka igen. bara folk idioti!!
jag sprang ju som sagt 4 km men hade LÄTT orkat ännu mer men då sa knäet o foten ifrån. jaja.. fick ju jogga lite iaf så jag är mer än nöjd =)
happs... gubben har ju oxå slutat röka. o jag är jävullskt stolt. han smakar o luktar inte askopp mer. vi klev upp 8 imorse av att jobbet ringde, ja kommer få jobba som en tok nu i oktober, naaaajjs!!
sen var vi o gjorde bort lite ärenden o handla o lite sånt där.
johan gjorde den där jävla kattmaten idag HUJJJJJJJJJJJJJJAAAA jag spyr av bara lukten sååå vidrigt! jaja jag ska då äta tacosikväll han får äta upp den där kattmaten ifred hehe.
sitter hos mormor nu väntar på att få åka hem.
MIN BIL ÄR ÄNTLIGEN LAGAD! den funkar halleluhja gud har hört mina böner!
ikväll blir det inte många knop känner jag ska bli skönt o bara slappa hemma framför tv:n =)
nu hade jag nog inge mer på hjärtat!
seeeyaa

RSS 2.0