Mors-----dag

Sitter nu hemma hos johan... helt slut...ska tanka en film nu o sen lägga oss o mysa (:
har haft mycket o göra....festat med brudarna. skitskojj! jobbat, solat....varit på farmors grav o planterat blommor idag med farfar....ja alltså... jag är lite bakis nu..hehe...så jag har lite minnsförlust!

grattis till min mamma som har sin dag idag :=) Älskar dig !!


imorgon är det arbete från 8-16.30.....huh :)
Uppdaterar mer imöra efter worrkki!



HAHAHA

Att jag har en säljande trut!!

Jag fick jobbet :-D så nu har jag två extra jobb, halleluhja ! bara man komba dom där två nu....bara min vanliga chef kunde fixa klart sommar schemat nu så man får se sina exakta tider så man kan skriva upp på komun hur mycket man kan jobba !....goddigger !!!*


Igår hann jag ej skriva nå inlägg alls, men hade saker o göra från sju imorse. thesso hämtade upp mig för o fara till läkaren på hermelinen, sen hem till henne o surra, efter det till bolaget då de öppna tio för o inskaffa sig alla dess godheter till lördag, sen banken i gammelstad jag har öppnat ett sparkonto nu =) sen till lernia o fixa nå papper åt thesso...o sen vidare till stan med stoiina ! shoppa käka lunch..o sprätta alldeles för mycket pengar för min smak.... hujje, MEN....hur kul är det att få en bra lön o ha dåligt samvete såfort man unnar sig nå lite dyrare??? AHE det är inte kul...så jag har det nu, unna mig nå varje gång som jag vill HA då jag får lön. mycket roligare liv då !!
efter stan mötte jag upp carina o sen fixa vi lite stuffs. mötte upp micke med familj, hujjavad äckligt bruna dom är ! :D aldrig sett en så brun svensk tidigare som micke..... jisses.....bajsbrunsvart är han. hahahahahaha!

sen´när klockan är efetr 4 är jag så trött o slut i kroppen så jag o carina tar en buss hem till tuna, städar ur hela förrådet o donar. sen blev det vaxning av ben (köp inte åhlens egna. den suger tar itne bort nå), o de vart ej lyckat. sen gjorde jag fransk manikyr på både mig o carina....jag dog i sängen klockan 12, o är fortfarande aptrött!!!!!

idag är de ju kanonväder ute....ÅÅÅÅ hahaha har ingen lust att arbeta men men, plikten kallar....
idag kommer äääwiih hem, o imorron ronny =) NU måste jag jalla.... sitter fortfarande i pyppe. bussen går ju om en halvtimme.... suuck :-D

ha en bra dag alla! Pussss

Bang Bang och smutsen är väck

GO Kväll min trogna läsare !

Jag är ute efter öronlappsfåtölj överdrag någon som vet vart man kan köpa det??

ska strax hoppa in i duschen, eller kanske ta ett bad?, känner mig så frusen idag. men det är väl vädret som gör en så här frusen o hemsk... haha raijjsan jag har installerat the sims ett double deluxe, fan så BEEEEEE!! haha la ner de på 3 minuter då det inte gick o göra nå!!
Ja nå åter till verkligheten, jag ska duscha nu sen borsta stubbarna o sen krypa till kojjs o läsa om harriet o jake...för ska ju upp med tuppen imorron o fara på hermelinen med hon thesso...sen staaauuun.... köpa vax o lite annat skojj!!
sen blire stängning fredag o lördag....BUSY lady... hehe....
däremot var ja ej så nöjd med sommar schemat. inte dom första veckorna iaf, jajja blir ju bättre senare i juli... hoppas man bara får det andra jobebt nu så ja ej behöver oroa mig !!

nu skrev raijjsan när man talar om trollen !!
vi hörs imöööra! GODNATT

o puss på Joois :)

HyllKraschhhhh

guuud så fin johans lägga blir =) helt avis är jag, men snart mest troligt så har jag ju en egen =)) o då ska han komma o hjälpa med min tapetsering o målning. hehe o de bästa av allt, vi kanske kommer ha gångavstånd till varann nu !
coooooolt !
Johan har fått hyllan han skruvade ihop på sig, den bara rasade. så hoppas han åker på vtc nu o kollar om armen är hel...nå vooii vooii....

Nu är jag hemma iaf, jääävligt nöjd med min lön. fattar inte hur jag kan ha fått så mycket pengar =)? jaja jag gnäller då inte, nu blir det att läga undan o spara som fäään så man har råd med resa o eget boende....
bara jag nu får mitt andra extra jobb !!! då hade allt varit helt säkrat.....

har käka plättar nyss här hemma, mumma!! sen sökt läggor, o nu ska jag strax hoppa upp på biken o cykla mot tuna. vill spela the sims, har tatt med mig spelen här hemmifrån så man kan installera det där borta =)
vilken nördas jag är alltså... ha ha ha........

imööra blire staun med schtooin o sen lunch, o sen umgås med lotttiiiiiii!!! bra dag !!

<3 14 bast :-D Rebitchaaaaa and la äwaah.....


pms-----monster

Ska nu över till johans lägga o titta nu när den blitt helt klar. sen ska jag hem tror jag....
O över till tuna, tror jag ska cykla dit senare idag bara det inte regnar, är lite sugen på raijjsantime oxå, spela lite the sims o dylikt! men framförallt pussas o kramas med johan........

Imorgon ska jag emst troligt med stina K på stan =) sen försöka hänga lite med lotti oxå...dagarna efter det är det jobb, på fredag fyller ewas mamma år så ska kanske med dit o fika en sväng...

vet ni vad, jag njuter av att min allra allra allra (jag har många "bästa vänner" men ingen som ens kommer i närheten av ewa...never ever...) bästa vän äntligen kommer hem, o att hon kommer stanna här med mig föralltid nu! HAHA *önsketänkande*.......Men det känns så bra att min andra del, vi är verkligen själsfränder ja o hon. tänker, tycker känner likadant, o vi läser varann som öppna böcker!

ne man märker att jag har pms, så jävla känslomässig jag är !!! SUCK...
nu ska jag gå o överkänslimaklisera mig på johan, jag tror han vill det !!

PÖSSSSS

jaha

nu har ja bokat 2 läggor en två på örnäset o en etta på tuna, står redan på fjärde plats av 20 sökande...tur att man stått i flera år... nu ska jag oxå flytta till eget ! skam o bo hemma hos mamma o man fyller 21...typ pinsamt !

But hey... rockstar....hey..hey...

Längtar till helgen !! eller lördag för då äre galley med oldisarna..shitt så skojj det kommer bli !! har ju inte gjort någonting på 3 helger nu så jag tycker det är dax att jag får ha det lite skoj jag med ! jobbar ju ändå fre-lör, o ledig söndag !! AA så najjs!!...

Har fått min andra mens denna månad, suuuuuuuck....men jag känner mig ändå typ överlyckligast i världen.
Har fått jobb, kanske ett till jobb, har väärldens underbaraste vänner, går skitbra mellan mig o johan, snart egen bil. jag är frisk, har världens underbaraste o finaste familj.......FAN så bra jag mår !!

Sitter hemma hos raijjsan nu iaf, solen har typ gått i moln o det har blitt disigt, men det stoppar inte mig i min lycklighet, för raijjsan håller på o koka kaffe o jag ska nog ta mig en prommpenad efter att jag varit klar här...typ trasska hem till familjen, elelr kanske fara ut till jobbet o käka mjukglass?=)...


ÅÅÅ vet ni, jag ska bli "faster" Raijjsan bror Robert som är lika gammal som mig o hans tjej Sandra ska få sin förstfödda snart =) fan så roligt, o jag blir "faster", för jag ingår ju i deras familj.....=))) så kul med en bebbe i familjen !!!

Nu över till grannen

ska över till raijjsan nu, kanske tar o solar lite senare känner att jag är lite emr sugen på o glo the sims 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jag lider inte av dåligt minne. Jag njuter av det.

Presssssaaa !!

även fast jag käkar antibiotika så ska jag sola idag, min läkare, som var ÖVERläkare rekommenderade så STARKT att jag skulle kombinera solning o pillren. så det ska jag göra, får jag nå kompikationer så stämmer jag henne o sjukhuset!
Ja....det hon sa att jag hade, tror jag då inte ett jäkla smack på käkat pillrena nu i snart 10 dagar o de har inte hjälpt ett skit, ser fortfarande likadan ut o lika hemsk ut....Thesso var ju med mig o visa upp ett annat utslag hon hade som hon visste redan vad det var som läkare på vårdcentralen hade konstaterat att hon hade plus andra småläkare.... men när min ÖVE¤R läkare som är speciallist fick se dom så visste hon inte alls vad det kunde vara !!! 
Fan så besviken jag är, trodde jag äntligen skulle ha fått upprättelse men icket !

tur då att thesso ska till hermelinen på torsdag så jag ska snika in mig hos läkaren där så dom får kika snabbt dom med o se vad dom tror.... de här är inte roligt :((....

nåväl arbetsintervjun igår gick skit bra, snacka om att jag har en säljande mun, att jag har fått talets gåva. Fan jag hade då anställt mig själv omg om jag hade varit arbetgivare, o jag tror också att jag kommer att få det, enda isf skulle vara att jag redan fått hur mycket tid som helst i sommar ute på trend cafe....är nog det enda jag skulle falla  på.....jag är bara så bra alltså =)

efter arbetsintervjun så gick jag till mammas jobb dit kom johan han med o pussades lite, sen spelade vi buzz....jag förlorade men endast för att jag aldrig spelat det tidigare, sen vann jag !! :-D hohoho**
Sen åkte jag hem o käka o vidare till tuna...där kvällen spenderades med cityakuten o samtal med thesso, ja det är då tur det att vi har käftar som går i ett! hahaha...

På torsdag kommer min lön, så imööra blire spännande o se lönespecen!!
nu ska jag koka kaffe o sen så ska jag se vbå o efter det ta 0på min bikinin o lägga mig ute o sola. för fredag o lördag är det jobb då dom lovar varmt, så man måste väl passa på nu då =)

PUSSSSS

jag ljög!

Sommaren är typ it alls här, nu verkar de bli kallare! JAJA!!!...
Har käka frulle, duscha, make upa mig litte, druckit kaffe o nu ska jag strax heva på mig nå kläder!

btw, hipp hipp hurra att internet funkar här på tuna igen !!

Sommaren är här!

Det är det enda som  snurrar i hela huvudet o kroppen  då jag tittar ut genom fönstret, man blir så glad och fylld av energi!! Äntligen är sommaren här!!!

tvingade mig upp nu, ska hinna duscha äta frulle ta medisicn, se vbå. göra mig iordning. ska ju nämligen på en till arbetsinterju idag, vi får hålla tummarna att jag får det också, för hur najs vore det inte o ha två extra jobb i sommar? förstår ni hur kul jag o mina vänner kommer ha i sommar o till hösten. ja voii voii !!
Efter intervjun så ska jag nog till mammas jobb där det är öppet hus idag, johan var som sugen på o komma dit han med, men vi får väl se den saken =).

Än en gång, guuud så fint väder, hoppas det hålelr i sig hela dagen då man är ledig o allt !...'
Ha en bra dag alla!!

Buuuusy day

har haft en allt har gått fel dag idag på jobbet... kanske för att man har pms o ska ha mens för andra gången den här månaden enbart för att man börjat med p-pillrena igen..life sux then you die...

nyss käkat gomiddag med familjen, känns som år o dagar sen man gjorde det? :-S så sitter iaf nu framför datorn vilar mina leder muskler o avnjuter en god kaffekopp.
ska åka till tuna på nå tag o sova där tänkte jag, ska ju på en till arbetsintervju imööra =) sen kanske man skulle ta o ringa hon lottie o catcha upp vad hon ska göra imöööra så man kan dejta lite! vore som trevlarrnns, ava brudarna ! =D

Talat med Ewa för en stund sen också, det blir galleyy till helgen :-) faan så roligt...om ja nu inte jobbar dvs... hon var som sugen på western farm, men om dom ringer ut mig så kan jag ju inte vara i en annan komun...men vi får ju se. ronny kommer ju hem på lördag oxå, så ska kolla vad som händer o fötter =)....har ju jobbat dom 2 sista helgerna nu så, lite ledigt är det för mycket begärt?, haha!! + att ewa, lillmalin+ kille+ markus + ronny drar till cypern på måndag. så en liten avskedis måste de ju bli !! eller vad säger ni???

ne nu ska ska ja dricka upp min kopp o ringa lotti! tjooo

goddeliidaggans

sitter på örnäset nu, ska strax lägga oss o se film o sen sova....måste ju upp så tidigt imorgon då jag har öppningen...=)
kul o få testa den ensammen nu, hoppas det nu bara går bra =)

jobbade stängning idag med en gammal klasskompis till mig, vi gick tvåan ihop på mårängskolan i sävast, haha att hon kände igen mig?, fattar det inte riktigt jag känner inte igen nån men alla gamla vänner klsskamrater jag hade då jag gick i boden känner igen mig nu....fattar he it..........jag var 12 år då jag flyttade därifrån. jag fyller 21 nu....
hahaha...

ne nu ska jag borsta stubbarna, mistern var nyss här o visa upp sin tillgång ;-) hohohoho*
goood natt

Jalla Jalla

Jag o johan ska strax ner till coop o inhandla massa yoghurt åt mig, så jag törs äta min antibiotika innan jag ska o jobba.
Ganska najjs pass idag bara 12-16, sen blir det hem till carina och förhopningsvis få träffa micke med familj. + våran nya kissemiss carina skaffat. ser nästan på pricken ut som zune :-) så söööööt !

igår hade jag stängning o de gick mega bra faktiskt, hehe. sen hem o dö en stund för att sedan hinna med bussen hit till örnäset. så ja de var väl min dag... cashing !!

Blir då inte att köpa bilen jag hade tänkt, lägger inte ut en massa onödiga pengar på en liten skrutt. nej nej!!
då tar jag hellre bilen den fula volvon som är skattebefriad på farfars gård!!!

det var allt för mig för tillfället nu har jag lite brådis !! PÖSSS


Falskspel..i dont need it !

Gomorron !! eller ja jag somna nio igår kväll.... vaknade kring halv 5 imorse o mådde illa som en apa. sprang upp o tog lite fil. helt sjukt, måste verkligen vara proppmätt hela tiden för att min jävla antibiotika inte ska störa magen. fatta alltså till och med på natten vaknar man av denna jävla medicin!!! i hate it !
Hoppas man bara kan arbeta idag utan komplikationer, någon ny tjej jag ska jobba med idag som jag aldrig träffat =) Kul kul =)

Sitter då o äter youghurt/fil med havregryn i så man törs stoppa i sig medicinen. varför jag klivit upp så tidigt nu är för att se om magen vrider om sig eller ej.

Nåååjo hör att mamma o ubbe är vakna så ska nog traska in till dom !
Vi hööööres !!

What a bad little girl I am....

Gillar rihannas version av bad girl mycket bättre än pussycat dolls !

tvättade klart o sen begav jag mig ut på en liten cykeltur mot storheden men de börja regna så jag vände tvärt o åkte till min vapen dragare raijjsan =) då de slutat regna åkte ja hem igen o käka o nu surrar jag på med marielle o ronny på msn :-)
ska strax till o sätta mig o glo glamour...hohoho...

tredje dagen utan kaffe. o de känns kan ja lova er.... huh......
Puss

sju timmar

har jag hållt mig vaken, känns som att det redan borde vara kväll vid det här laget haha. men men man får hoppas man kan lägga sig tidigt o läsa om harriet o jake, de är en vecka sen jag läste om dom sist, enbart för att man haft annat o göra innan man ska sova den sista veckan :)
 
det vart aldrig att cykla in till stan, johan var förbi på en kaffe o de tvärknep i magen :/....fattar ingenting. jävla cp läkare. har jag feber ikväll igen då pallar inte jag den här skiten nå mer. jag ska ju kunna leva också medans jag blir behandlad.
Ska däremot ta på mig lite vindtätare kläder o cykla ut mot storheden med hannah o kolla hur lång den sträckan är o hur lång tid den tar så man kan cykla istället för o åka buss, för de blir helvetes dyrt i slutändan....

ne nu ska det göras nå ! vi hörs senare!

when you go down

sitter o surrar med min underbara äwaaah på msn :) gud så jag saknar min bästa vän...tur att hon snart flyttar hem igen. nu i sommar !!!!!!!!!!!! :-D  kul vi kommer ha, Lebbewa and Reeebööga med kuken i röva, mot nya äventyr =)

vi sitter just nu o pratar om cellisar.......har tjejer med lite större ben mycket cellisar?  eller är dom fasta pga mycket fett?
jag tror jag måste googla detta ! HAHAHAHAHAHA!!!!! jag o ewa med våra samtal. hon sitter då nu o talar om för mig hur snygga ben jag har. haha...som att jag inte redan visste de ;-) HAHAHAHAHAHAH!!!




Åter till o inte vara så humoristisk....igår var jag med snyggot o mös med massa gotta o film, jag gick o la mig het som en kamin, jag svettades utav mig själv för att jag var så varm :S.....undrar om jag hade feber. händer samma sak ikväll så ska jag ringa min läkare imorgonbitti o kolla vad det är emd min antibiotika som gör mig så här dålig...
jaja är hemma nu efter många bussmissar pga, ambulanser o för mycket pussar ;)
ska strax se vbå o sen göra mig klar för jag o hannah ska cykla in till stan o luncha med mamma.....

imorgon äre jobb tills på söndag.....nu är de färdighaft emd ledigheten. o johan besök. hahahaha...jag jobbar o han jobbar så vi går om varann :/...................jag blir lite sorgsen av tanken hehe....

nu ska ja se lite tv o göra mig klar. PÖSSS

gomorrron...

nu ska jag ta en buss hem till milky....shitt så trött ja är.....
jajja jag skriver mer då jag är hemma!

Funny Bunny Boy

Nu ska jag iväg till örnäset o leka lite;)

jag är helt done

legat o vilat nu i någon timma, men är fortfarande lika slut o trött i kroppen :S kanske man borde kolla om man har järnbrist? javer mycket men är fortfarande lika trött då man vaknat.... osså min mage..upp och ner ner o upp....sittter o dricker verum nu för o känna efter om lyckan kanske kan komma nu mot eftermiddagen så man hinner göra nå utav dagen. o inte bara känna sig risig o hängig!....

Kanske ska säga er att åldern har börjat ta ut sin rätt. haha min läkare sa då de att ja du är långt över tjugo nu din hy den blir bara torrare o torrare, jag visste inte riktigt om jag skulle svimma av allt det hon sa, jag är ju inte långt över 20 år jag ÄR 20 år, ja då hade hon läst fel bara o trodde jag typ var 86. hahha...ser jag gamal ut????
ja åter till att åldern börjar ta ut sin rätt, jag är ju ett jävla klantarsle som egentligen borde skylla sig själv för att jag mår som jag mår, jag ahr ju tatt min antibiotika med ingenting i magen, så som jag ALLTID annars kunnat göra o min krut mage har tålit. men NU!! VAD ÄR DET HÄR EMD ATT PASSERA 20 EGENTLIGEN????? ja de verkar ju bara gå utför!!
så till er som tror att jag har magsjuka eller dylikt, ni kan vara lugna.

är så trött i ögena o skallen så man bara vill svimma :S

satt o läste igenom gamla kommentarer nyss

haha o det finns visst människor som är patetiska rakt igenom......man kan faktiskt mest bara le =)

nu sitter jag hemma o har nyss tatt en galltablett o de verkar ha hjälpt lite granna iaf, turedå.
pappis ringde nyss o ville ha mig till boden sön-tis..så kanske ja möjligtvis. skulle få låna med mig en bil till lule så why not?=) sara är du hemma någon av dagarna??

hade så himla gärna velat träna idag men jag känner mig inge bra i magen/mellangärdet eller gallan? så ja det blir väl en kurerar dag idag... trööööööööött är vad jag är...
hörssss

gallbesvär?

eller är det min antibiotika som lever om i magen? i mellangärdet o magen är typ ut o in :-S aldrig haft så här tidigare, svin läbbigt iallefall!!

väntar på att mamma ska hämta mig härifrån nu så man får åka hem o käka fil o försöka kurera upp  sig.
stackars johan också, han kan knappt röra sig.

nu ska jag fara hem!
pöss

mycket har hunnits med en dag som denna

tjooo. kom hem då åtta imorse, sen bar det ut på hud emd thesso klockan elva, sen for vi till lottas skola o var lite sociala efter det kom vi på att jag skulle till banken i gstad så vi åkte dit o fixa lite äreenden till mig o sen till thesso. när väl det avr klart så åkte vi till willys o handla pizza :-D for hem till tuna, käkade den o la oss o stekte i solen i någon timma.
vid 3 så åkte jag hem till milky o stekte lite mer, sen kom jässan o vi trasska över till thesso på munkis där vi satt ute i någon timma o njöt av det vackra vädret. när vi hade njutit klart så gick vi upp till tesso dit hon my oxå anlände....
så vi fyra chixxa har suttit o surrat o flabbat i flera timmar tills jag beslöt mig för o åka hit till Johan o soooova :-) *vi är vakna lite på övertid nu hähä.....(han har nackspärr)....

Mycket snabb uppdatering hära.....måste ju jalla på nu medans han håller på med fiddyn o innan de blir filmtajjm !!
vi höres ca. 8 imorgonbitti!

btw...vankas jobb tor-fre-lör-sön !! plånkann mår fiiiiiint ;--)
nighttt

Rökt skinka luktar blöt hund !

nyss kommit hem från J, haaha har åkt bike nu varje morgon i flera dagar. men man vaknar som till =-)
Somnade 21.50 igår kväll o vaknade nu 7 imorse. Guuuh så skönt. T. T. T. T * !!!!

sitter o käkar frulle nu o har vakna med the voice på sidan om. mys mys !
sen ska jag på hud osså måste jag hinna på banken en sväng.

vaaaarmt o skönt är det då ute, lär bli en toppen dag idag. det känner jag på mig =)

btw.....rökt skinka....uuuuh......mitt favvo pålägg......jag har misstänkt det länge o de börjar växa i munnen. det luktar den VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRSTA äckligaste hemskaste lukten man spyr av.........värre än makrill lukt........BLÖT HUND!
URS !! sitter här o tomkräks åt min macka....hm, vad ska man nu börja äta då?


kladdkaka o kallaayyys

tjohej....

hunnit duscha göra mig iordning så kom malin o john o hooka upp mig här på milky för att åka till bjöex där syrran o matthias höll hus. för mallan skulle nämligen klippa sig, o super fin vart hon.....som alla andra syrran lägger vantarna på =) nästa gång hon kommer hem så ska hon få lägga vantarna på mitt hår...växt 2 cm på en månad?!....haha har väl nå raketbränsle i huvvet :D

så nu har jag vart hemma en stund, håller på o göra min specialite kladdkaka inför kallayset sen :-D klockan fem kommer alla gäster eller ja släkten o familjen + jässan raijjsan o möjligen thesso =)
När jag 'är klar här hemma så ska jag till johan =)

imorgon hudmottagningen, ska bli sjukt skönt o äntligen få veta vad man gått o dratt med i flera år !!

nu måste jag till kakkkkkkkkkkkkkkkkkkkan som skriker i ugnen..
tjoooo

Rätt vann!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Älskade norges låt.......det var helt helt helt rätt att han vann !!!

nyss hemikommen, är död i ögena....ska dricka mig en kopp kaffe nu för o piggna till.
sitter o lyssnar på massa av låtarna nu från igår. ska visa er mina favvosar topp 3 efter norge då =) :-D

Island






Azerbajjan


Albanien


jag har vart very busy

snabba drag...jobbat jobbat jobbat. varit på tuna där vi ej har internet för tillfället, åter jobbat, varit emd johan, åkt bike, sett alla schlager kvällar, är supernöjd med massvis av låtarna som ska vara emd ikväll :-)
bästa eurovision som jag varit emd om, bara typ bra låtar !!!!!

har nyss varit ute o åkt cab :D var förbi johans jobb o visa upp fräschingen som jag o han ska få låna o glida runt med i sommar :D + att jag lura thesso lotta o mj att den var min ;) tror nästan dom gick på det HAHAHA....

nåjo igår fyllde brorsan år o idag fyller kenneth år, så grattis till er :-) imorgon är det kallayys hära för adam så då blidde det massa sång o folkets jubel :-D hähä...

ikväll blir det att åka till J o mysa o se euro ! tror det blir fjärde året i rad vi ser det ihop nu !

Nu har jag dratt en snabb update om vad som hänt o avd som sker! uppdaterar mer imorgon! för då är jag här hemma hehehehe :)

btw.... somnade innan tio igårkväll o sov tills halv åtta imorse på örnäset, här kan vi snacka trött och utarbetad tjej!!
PÖSSS


Where I made my name, When everything's the same In La-la land machine...

Stackars min mamma som har opererats sen 8 imorse tills nu....stackars min älskade mamma....

sitter o lyssnar på lite ny musik, käkat mos o köttbullar. glott hm katalogen. vart med thesso till sjukhuset o där kom det bara bra nyheter från doktorn :-) sen gick vi till hudmottagningen för jag ville veta när min remiss skulle ha blivit skickad. hehe komiskt nog så skulle hon precis ringa till mig sköterskan o boka tid. så nu på fredag :-D FINALLYYYYYY!!!!!
mina problem kommer vara away, sen så ska jag boka tid hos agneta (carinas bäst väninna som äger/delägare i presänta o här) o boka ärr blekning... för jag har så mycket ärr o de är så fult !!
säger bara YES YES YES.....kommer tillbaka på fredag efter fyra o berättar vad det är för hudsjuka jag har. för acne eller dylikt är det då inte, det sa dom på vårdcentralen...så det var bara o åka på hud sa dom....
jag är mycket happy över detta ska ni veta....

så ja nu....mina vänner....ska jag jumpa in i duschen.....måla naglarna o sen kolla livsförsäkringar!
efter det kanske man är med jässan eller tesso. jag ska iaf sussa på tuna ikväll o se marlena!!
HEJJA HEJJA!

ingen dator......................

nå hej... varit hos carina nu i nåra dagar därför mitt dåliga uppdaterande.....ingen dator som funkar!!! suuuuck!
så nu sitter jag hemma hos raijjsan o snikar dator :-) som jag har längtat. haha... verkar då vara mycket som jag har missat. or not...

vaknade av att johan ringde o skulle komma förbi på en kaffe, sagt o gjort kasta på sig morrisen o koka käff... sen vart de lite pusskalas o nu så sitter jag här. det är väl allt jag hunnit med o göra idag? haha...
vi ska strax bege oss mot milky för jag behöver mig ett par byxor..alla mina gamla byxor hänger i benen :(((....tror jag ska ge bort dom till hannah om nu inte min moster orkar sy in alla par jag har.. hehe...får nog ta det stegvis annars kanske hon blir less :D
Undrar vad som händer idag? kanske man skulle orka träna? eller ja? bror min fyller år på fredag så måste finnulera ut någon present åt han...
sen kommer morbror+ familj hem på söndag :-D så onsdag nästa vecka blir det hang out i råbis för micke fyller år...om man nu inte måste jobba förstås...

torsdag o fredag är jag då inbokad på jobb få se då om dom kommer ringa ut mig nå mer under helgens gång?...

IKVÄLL är det marlena som ska tävla i delfinalen o går hon inte vidare så kommer jag skippa lördagens tävling oxå!


imorgon blir det hang out med joiis... =)


en mycket snabb punkt lista om vad jag gjort o ska göra... hehe... ska ju hem snart så då uppdaterar jag lite bättre :D
tjoo

Nu har det hänt mig oxå

gårkvällen var superkul hemma hos mallan 21 :-D
visar nåra pix här nedan.

Imorse vaknar jag upp på örnäset av att klockan ringde halv 9 på morgon. jag vart utringd....huh.....bakis o tung i huvudet har jag varit hela dagen...typ nyss kommit hem...hade jag vetat att jag skulle bli utringd så hade jag aldrig druckit. + att vi haft så cp mkt folk idag också på bara mig o camilla.....haha hann inte ens surra med johan då han kom förbi o drack kaffe....motion behöver jag nog inte sysselsätta mig med mer när jag har detta jobb... man springer hela tiden...timme ut o timme in....jag har inte ett lätt jobb. hahaha...så summa kardemumma... jag är död!!!
ska gå ner på konsum nu o köpa en fetpåse karra o sen gå till tuna o snöra mig ned i soffan o glo tv o bara bli jätte trött o lägga mig o läsa min passionerade bok om harriet o jake!




malin o jag :-D


partey tonight :-D

igår spenderades kvällen med tesso my lotta o jässan :-D
hade skit roligt !!  bjuder på nå pixx HAHA....me and jässy in action.

idag blire jobb ska med en buss som går om 40 minuter för börjar på en timma drygt...
sen hem o göra sig klar för att sen åka till örnäset o festa loss med brudarna o fira mallan som börjar närma sig kärring.
nyss var vi 14 o satt i rökrutan på bergs o nu har du fyllt 21....ja jisses vad tiden går fort....men tiden går fort när man har roligt sägs de :-)

jag o jässsy..:-D


Bitches they come they go...

goddaagggens alla...

kom hem för någon timma sen for o sov med johan igår..
igår så cyklade ja o thesso till miss mac o käka sen kom jässan o my dit. mycket trevvlarrns.
sen cyklade vi hemmåt igen ja o thesso. jässan o my hämta upp oss här o sen for vi till kvantum o efter det till carina o drack kaffe, o sen vidare till mistern. Jag är yber trött idag, varken jag eller johan har kunnat sova inatt :S

raijjsan har hunnit hit nu en sväng o druckit kaffe....jag vet inte om ja orkar träna idag :S är så slut i kroppen isf blire fjärde dan på raken med träning...eller om jag kanske bara ska ta en prommpenad.

Måste till tuna, för connan o farfar kommer dit, sen till bolaget o inhandla för morgondagen. jag ska på malins 21 års fest efter jobbet. gud så roligt det kommer bli bara massa brudar o surr. :-D
mste då finulera ut vad man ska ha på sig så jag kan packa klart väskan ikväll då jag jobbar till halv 7 imorgon o tar bussen direkt till örnäset för o göra mig klar hos johan o sen över till mallan...hinner som inte hem emellan skulle ta alldeles för mycket av min tid. ha ha ha...

yeye... nöter eminem-superman nu.....
byyyye

idag har det varit en fullspäckad dag :-D

Hann aldrig riktigt uppdatera igår, jag var så himla trött.... jag jobbade o sen var jag bara hemma, tog bilen till tuna o färgade carinas hår....sen hem för o dricka te med jässan, familjen o kenntha :-D soom vanligt. vi har sån gemenskap =)
Jässan åkte hem vid halv tio o då la jag mig o sov, jag var så trött så ja mådde illa. läste lite ur min passionerad sexbok o sen somnade som en riktig gris :-D o gott sov jag, drömde om bröllop !

vaknade klockan 10 imorse, satte mig o träna det första jag gjorde till vbå, sen duschen o sen käka lite.
Mamma kom hem kring tolv o drack kaffe, då bestämde vi oss för o åka till boden till O2 o hämta nå jobb grej till mamma, det gjorde vi o sen for vi till pappa p bettan o visita oss, där jag fick en ny telefon =) hihi.. jag är nog gansla bortskämd trotts allt ;) sen till dollar i boden o det stället är så jääävla fint i gemförelse med luleås, hujje!!!
e4fter dollar for vi hemmåt luleå för HM o willys o till byggmax o dricka en kaffe köpp med hon jässan :-D hon ser som ganska proffsig ut i sina arbetarkläder, o deras p-rum....ja........disco rum verkar det ha varit med strippstångar o dylikt. haha!

NÅ, efter allt detta så är jag nu hemma har nyss ätit pitabröd med kebab o nu ska jag ut o vandra med brudarna =)
detta var en snabb update..o då menar jag snabb!
nu har jag ej tid!

schooolä'ä


sommarens schema

chefen ringde tidigare o det verkar som att jag är garanterad semesterrader tills i augusti o att jag som minst kommer jobba halvtid i veckan :-D för att sen jobba typ heltid dom sista veckorna.
utlandet here me and my baby come..haaaaalleluuhja!

GUD så jävla trött jag är, tror jag somnade 4 imorse...var snor trött men låg bara o vred o vände på mig, jaha tänkte ja. där försvann min lycka, alltid ska de ju va nå ! hahah.....for till jobbet lite efter sju o är typ nyss hemkommen. sitter här emd mina arbetskläder ännu o ska snart till o tvinga mig o träna. kanske inte lika hård körning som igår men tamefan nästan.

nu kom ubbe hemnu ska jag snappa upp han med lite kaffe innan träning !!
hörs lite senare. PUSSS

kan bjuda på lite pix jag hitta här nu på hannahs dator.

elias i mirabelle


Mamma kanin





brrrrrooooes before hoes

kanske att man snart är egen bilägare

nu sitter man här hemma på tuna.

vart en prommis med raijjsan o jojje tidigare o sen kom jässan på en visit.
ser knappt vad jag skriver haha eftersom att det är så mörkt härinne.
ska strax lägga mig o se twilight :-D imöööra äre jobb som vankas fram till tolv.

sitter o surrar emd jois nu o de verkar som att kag blir en lycklig bilägare då skattepengarna kommer :-D
wiiihhooo, kan mitt liv bli mycket bättre?????
im so happy im so pretty.... LALALAAAAA....*jag sjunger för mig själv om ni inte fattat det ännu*

hörs kanske imööra innan workki om ja hinner emellan nyhetsmööra o käffet .

sov gott.

Förr förra helgens bravadbilder hos raijjsan :-D

Jag som skulle upp o jobba, drack 3 vinglas o de såg ut som att det var jag som var mest askalas, vilket verkligen inte stämde. ha ha ha......

Jag har ju inte den kapaciteten att bli bra på bild. hahahah ser mest som alltid väldigt komisk o fuller ut :P

Raijjsan o hennes baby Jojjä


"MORSSSSAN åsa (raijjsans mamma)" o penisellen :D


HAHAHA...gravid eller?


Rabbit Rabbit o raijjsan


Btw... ser ni att jag kapat en dec på håret? måste be cessi toppa bort det lilla slitna jag har nu i topparna så man hååller efter det nu så de blir långt stort blont o fluffigt nu i sommar :-D

Jävla Bitch Du Har Is I Din Blick :-D

Im so happy im so pretty....lallaaa...
idag är en mycket bra dag. Mitt liv kan inte bli bättre för tillfället....eller ja en egen lägga. Men he kommer....
Mitt liv är typ perfekt :-D O bara för att jag känner o tycker så nu så kommer någonting snart att gå åt helvete. för ni vet ju hur vi människor är, aaaaaaaldrig nöjda! Men nu ska jag njuta av min happiness o min goda aromiska kaffekopp:-D

Igår var det jobb. man märker att man varit arbetslös i ett halvår, även fast man verkligen försökt o hitta på saker så går det verkligen inte att undgå o bli förslöad av o gå hemma!! jobbade iaf 11-19.30....o jag var död i fötter o hjärna. Johan var då förbi en snabbis o köpte en kopp. tror han vart mycket imponerad och stolt ! Sen efter stängningen så kom mamma o hämta upp mig från worrkki o då åkte vi hem hit till milky. Osså kom jässan hit o umgicks :D
O vet ni!! polisen körde in här på våran gård med ljussirener o en ung blond tjej låg på backen o grina o vilket ståhej, dom tog hennes väska o lyfte in henne i bilen, antagligen till sjukhuset eller poppostationen...hon kunde iaf knappt gå, tror det var misshandel av nå slag.
Ubbe han stod i fönstret med kikare jag jässan adam o hannah stod på ballidongen som alla andra grannar också gjorde o var nyfikna o spända över vad som hände av vad som skulle hända...ja oj oj oj...till och med här på  milky händer det grejer....

Idag har jag tränat, heeeelt underbart. fattar inte hur jag har kunnat vara utan detta i en månad. men nog kändes det i kroppen att man inte tränat på så länge, huh. Det var tufft idag må jag säga.
Men nu blir det att fortsätta hålla igång såhär så man inte fortsätter med sina dumma ursäkter för o inte träna.


Chefen ringde för en stund sen, ska jobba öppning imorgon o stängning lördag :-D
Så ikväll blir det att sova på tuna för jag måste få sova då jag ska vara redo o klar imorgon halv 8 då min kollega hämtar upp mig. O jag ahr ju en bror här hemma som är i sitt tonnårsesse som varken bryr sig om ut eller in. Så jag tänker inte riskera att inte få sova ikväll !!





NÄÄÄÄ nu vart det för mycket hära !! Cessi sett att du ringt två ggr... jobbat o sånt o sen åkt bike. men ring mig igen för idag är jag ledig. :-D


PÖSS

Happs då vart de worrkii ba sådär

blev tagen på sängen imorse klockan nio av att dom ringde o ville att jag skulle komma in och jobba kväll o stängning..11-19.30 huh....o jag som var PÅ ÖRNÄSET..haha det var bara kasta sig på med kläderna käka frulle o skynda sig till bussen. Som tur var så ringde mamma när jag satt på bussen o kunde köra mig till nu klockan elva. o jag säger då bara halleluhja för det....har snor ont i ryggen btw, typ musklerna? kanske är det för att jag åkt så mycket bike o spänt mig eller nå men de gör typ ont när jag andas in o ut :S..

Nå¨väl... skulle bara uppdatera er om att jag jobbar idag så att ni vet. uppdaterar ikväll när jag kommer hem om dagen :)

Pössssssss

vet ni vem som körde motorbike igår ;)??

It was meeeeee :-D fan så roligt det var, men nå så tung grej o hålla upp mellan bena, ja jag säger då det att det är tur att man har så pass långa ben som man har annars hade jag aldrig kunnat hålla balansen o ha benen nere...
sånna där bikar är ju inget för dom som är lite kortare......Längtar tills man själv har det där jäkla kortet så man kan dra mistern :-D moahhaaahaa....

nu kan jag ej förtella er om mer för tillfället. för mistern ligger här brevid o jag hatar då någon ser när jag skriver min blogg..
vi hörs

dagen därpå

Ska ner till garaget nu o fixa hojen, sen så ska vi fara o köpa mig en hjälm o ryggskydd. Sen blir det ut o åka hoj :-D KUL!!
sen ska vi till jenni o kolla på bebben :-)

Kanske blir grillning ikväll med. får se hur man mår lite senare .

ja det är väl det jag ska sysselsätta mig med idag.
tjohoo


gammal bild på mig o jässan :D


hemma hos larsson igen

åkte hem till hjärtat igår igen o sov, gud såååå mysigt. lillhjärtat vaknade vid nio imorse o skulloe ut på sin första maj runda, o hade kärlekstal innan han for. haha... men jag vart förbannad då jag såg vad han hade på sig då han for grrrr... enbart täckisar o sin nya mc jacka... hade känts mycket skönare om han hade haft vanliga dressen på sig med skydd överallt då han typ skulle köra norrbotten runt !!! HMMM....
efter att han hade farit så la jag mig o sov fram till tolv då min sara ringde, o vi sura på i två timmar innan jag åkte hem.'
(känns konstigt att vara där o inte bo där:S men men är man med mannen man älskar så so what, våran tid den kommer senare, man ska inte ha så brådis)
När jag väl var hemma så du7scha jag o planera kvällen emd tesso o jässan att vi skulle hit till larosson o dricka o sen vettetusan. så vi grilla o sånt hemma o sen så drog vi hit o nu sitter vi här alla med en öl o chixxen spelar gura world tour. haha... sen så får vi se vad som händer :)

nu skriker jässan att hon missar takten hahahahhaha..
tjooooohooo

RSS 2.0