han är min sång min glädje


lite songs

 

hjälte i natten

HAHAHAHHAHA lyssna denna, så dålig så att den var jäkligt kul/rolig...lite ny party låt


Have a heart

Fan va rätt att hon åkte ut sepideh !!!
nu blire nanna kudden, jobb imorgon!!

natti bloggen

HAHA..erotik för äldre damer

Hans läppar minns hennes mjuka
hennes kropp väntar på hans törst
med lusten och åtrån tillbakalutad
lät tungan leka över hennes bröst
tio fingertoppar möter sig varsamt
när kyssar återgick till ett drömskt
en stund av fladdrande stearinljus
och kärleken man trodde sig glömt.

Tiden förvandlades till något vackert
långsamma andetag bildades till en
passionen stannar vid ett konstverk
av att vilja förföras av mannen igen
hon ler och skrattar som aldrig förut
läppar dansar runtom en naken hals
en natt i tillfredsställelser och behag
som en fantasi genom sin stillna vals.






HAHA undrar hur många äldre damer som får lite hotta fantasier av sånna här texter?
dom säger ju de att äldre damer blir kåta av sånt här?? HAHAHHAHAHAHAHA läsa lite noveller med sex scener i....



HAHAHA sitter o läser lite på dikta.se o är lite övertrött...så flummar på för mig själv lite här
OOOOPPPS nu börjar idol

Min Johan...


 



För mig var du inte bara ett ansikte i mängden,
För mig var du allt jag såg.


en sängfösare senare

gaah....vad jag saknar min johan....de är så underbart att man kan sakna o bara vara ännu mera kär i någon efter snart 3 år tillsammans....äääöööhm saknar min joiiiiiiiiiiis ;-( 2 nights more....



ALLTSÅÅÅ hallåååå nu måste jag bara få kritisera ANNA B i idol. hallå...bruden är bara 16??? o pratar som om hon vore typ världs vuxnat ??? baah.... var 16 år bruden o skippa de andra... hon har hur bra röst som hellst but hey, jag är besviken över hur hon pratar....klär sig....o hur hon väljer låtar. VÄLJ lite tracy chapman låtar....
Trodde jag hata kevin men efter ikväll...mmm han höjjs all the time =)
Lars han driver enbart med idol...fast han är en av mina favvisar...
Johan var iaf bäst som vanligt. + att han körde en av mina bästa uggla låtar, o han gjorde de grymt!! HAHAHA bagges kommentar var ju bäst attt han både var lik hanna graaf eller en sjöhäst...HAHAHHA....


ska ladda hem en film nu så jag kan somna efter mina nattstänkare !
PEACE

Det här är äkta bebban humor

det här sitter vi o tittar på mitt jobb ! HAHAHHHAHA


I have candy..dodododoooo

Jag o gubben har äntligen fått allting typ klart av vad peab o lkb o dom där kan göra nu är de bara inredningen o sånt kvar :) så vi har städat lite idag och så. sen bar det av till hans syster o co. o hänga gäääääääääng ;P
När vi var färdig där så bar det av till Maxi o handla lite mat, o vet ni karra för 3.90? helt sjukt. så jag fick mig en liten godis påse + en massa kaffe kakor :) hehehe.

me geeqyy!!


nåå imorgon vörjar jag halv 8 ska tvätta o mangla...fan är proffs snart på att mangla !! slutar 4..o likadant på söndag.... känns lite tragiskt att det inte var storhelgsbetalt. men frösunda är ju som dom är vad det gäller löner!

nu ska ja se tv !

take me on the floor

kill me kill me....

nå skämt o sido hehe :) God morgon allihopa. har nyss duschat o ska strax hem, för min lägga är tydligen äntligen kanske blivit klar !!!! o jag har fått en kran o ett badrum !! hem o inreda blir de nu strax. väntar bara på att sambon ska ringa så jag får höra allt lite närmare he he he !!

Sitter o poppar dunka dunka i bror mins rum o surrar med raijjsan på msn . gud måste ta mig tid o umgås lite med henne snart men jag är ju en sån upptagen kvinna nuförtiden. bara jobb o läggan som gäller.

Alltså satta bra brandys nya låt är- right here. hahaha kan inte sluta göra reklam för den. verkar inte gå att länka upp hennes video? skooomt !! :S

frösunda räknar inte den här helgen som storhelg endast som vamnlig?! hur konstigt låter inte de????
ajja nu avrt jag irro
ska dricka kaffe emd mama nuhörs later blogg

paret snyggvee


HEYY det lönar sig att gnälla :P

tror ni inte att dom ringde nyss ifrån jobbet och ville att jag skulle kanske jobba 2 dagpass nu i helgen ;) men dom skulle höra av sig imorgon om de nu blir så, föhoppningsvis..iii så nu kanske jag kan lugna min själ o slockna av lite =)

måste ta mig nå bubbeldricka mår som illa. bara man inte har åkt på någonting barrra?, hmmzz...återstår att se!
ska då oavsett hur jag än mår jobba om de nu blir de !



im so happy, im so prettyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy HAHaaaa.
ne nu ska jag försöka gå o lägga mig. väntar bara på att min sambo ska ringa o gulla lite före ;)

natti natt bloggen

I am miss perfect !

Hejsan svejsan igen i lingon skogen!

jag har tråkigt. jag är trött. och arbetslös för tillfället. o jag vill att någon ska ringa mig..typ raiijjsan så jag får gnälla av mig lite ang mitt sk.a jobb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag blir fan tokig snart !!!!!!!!!!!!!!!

nee nuu skrev hon på msn... tror visst hon läste mina tankar ;))
hörs


Dagens finaste gärning

Alltså....min mamma kommer hem till mig och johan.
hon har med sig en ram en adventsljusstake och en jul grytlapp. haha...efter ett tag så går vi husesyn, o när vi alla 3 står inne i sov rummet så säger hon bara:
- Här får ni 200kr du o rebecca för att gå ut och äta på söndag. även fast jag inga pengar har själv så vet jag att ni inte har det så bra ställt nu när ni flyttat osv. så jag ville bjuda er på något...
HAHA...jag har aldrig sett johan så förskräckt...eller rättare sagt förvånat lyckligt glad ja...tror han uppskattade det jättemycket! tror han är lite chockad....
jag vart ju för fan helt tårögd o höll på börja lipa....tänk er, ge från sin egna fattiga ficka till ens annan för att dom ska bli glad för en stund. det kallar jag ren och skär godhet !, men som sagt jag har ju världens bästa mamma o hon slutar aldrig förvåna mig/Johan =)


Kvällen har annars bara bestått av mysigheter med älsko, lagat god middag o tänt massa ljus o sen bara legat i soffan o mått illa och filosoferat hahaha.
i helgen är det allahelgona, inga planer alls. inga pengar...suuuuck.....men lika bra är de. har man inga pengar så har man inga utgifter, men har man pengar så är det enda man har det är utgifter.
skumt det där?!, men men... väntan på bättre tider är igång....nästa månad he he he =)
ska snart dra igång fortsättningen av filmen jag såg igår. men först ska jag läsa alla mina nyfikenheter ;)


ÄN en gång, jag har inga pengar på tele kära vänner,  :/...
hörs sen bloggen

O denna nöter jag skarpt nu !!



tjena bloggen

Gubbis o jag håller på att göra middag. kyckling o ris =) mums !!
sen kommer världens bästa mamma hit, hehe hon hade köpt någon present åt mig o Johan =) så ska följa med dom hem sen till milky, o försöka få tag i teres o höra vad heiina gör! kanske snippa förbi på en kääff.

I helgen så kommer nog pappa med familj hit o ska kolla hur vi bor osv. o ge oss någon present =) höhöhö fan vad vi får presenter..kors o tvärs hela tiden :) men de är himla kul!!
Det slog mig idag att det är inte länge kvar tills mommo kommer hem, då ska hon bo här hos mig o johan. förhoppningsvis i 3 veckor men de lär de inte bli för hon har så många att åka o hälsa på o bo hos :) men hon ska iaf komma hit o vara o laga hennes specialiteter köttsoppa med klimp, massa köttbullar o palt i massor =) finns fan ingen som kan göra godare mat än min mormor !! + att jag ska tvinga henne o måla lite tavlor hit. nå portträtt av mig o Johan osv ... så de blir lite mer personligt !


Det slog mig nyss, jag är fan bra på allt vad hushåll heter. jag kan tvätta, städa, hålla snyggt runt omkring oss. laga mat diska vika o stryka kläder mangla, vattna blommor you name it ! !
DET KÄNNS BRA!!!

På lördag fyller min gumma 20 år, välkommen till kärringklubben EWA =P to bad att man ihnte har nå pengar för att fira henne, men de kommer vi att lösa lite senare :)
herregud nu är vi gammla. ska tillägna en låt åt henne !! HAHA...you remember?
en gaaaaaammmal nötlåt haha....

hörs senare bloggen !!

right here-brandy

http://www.youtube.com/watch?v=jeoVHUQuzR0


typ snusk braaaa !!!!

så här tråkigt har mina kompisar!

en gammal goding dom gjort om. hhahaha men lika skön är den....o texten den kan man fortfarande utantill hahaha



din lilla slampa ;) hohohoh

btw videon har jässan o terre gänga ihop. LOL är de ända man kan säga...kika!

öööh lol

haha, vad händer?. ni tog en jäkla fart uppåt kära läsare ;D

nåjoo kom hem för ett tag sen från jobbet, hunnit gulla med johan i tele en sväng också. min ÄLSKLING=)))
guuud så kär jag är !!!

nååjo ursäkta, gubben har gjort klart i v-rummet, så ska bli himla spännande imorgon o få se hur det ser la ut. hoppas för guds skull att den inte ser babyblått ut. ;P 1100 spänn åt h-vete isf.
saknar bilen... grr... hahaha har inte varit ute o kört på flera dagar. måste nog snika mammsis imorgon o fara ut o kika lite en sväng !

känns lite konstigt att sova hemma igen fast ändå inte. har ju som lixom inte haft ett riktigt "stabilt" hem sen jag var 14.
haft adressen hos pappa men bott som en luffare runt runt, o en jäkla massa hemma hos ewa o hennes familj. sen flytta hem till min o raijjsans lägga i 3 månader. osv....osv....osv.........ja o till slut hem till mamma igen. fast där vart jag inte långvarig heller. träffa ju mr. right, o honom har jag ju "bott ihop" med nu i 3 år......fast ja nu då på riktigt.
OOOOOO det är så underbart fantastiskt att känna att det är här jag bor det här är mitt hem...mitt o johans, härifrån behöver jag inte flytta ifrån om jag inte vill de  !

känns skönt att ha ett hem.

puss på mina lovley :)

Blaahaaja

Snart worrkii, nice fick in 2 extra dagar den här månaden.. hehe =) ikväll o fredagkväll...he blir fint !!
var till abf i måndags o fått nummer till min handledare. men hon är inte tillbaka förens den 3 november !! SUCK så jag måste vänta tills dess eftersom att det är hon som har hand om mitt sk.a "fall"...

idag har jag gjort tacos till mig o gubben, sen så har lkb varit hos oss hela dagen o börjat fixa i badrummet. så hoppas det blir klart imorgon så man iaf får in vatten i läggan !
göllet har då påbörjat sin nattvecka nu....succcccccccck :/ grr hate this weeks...
ska iaf slura hemma hos mamma inatt. eftersom herrn ska ha bilen plus att vi går om varann så då är de lika han har den..


btw han ringde nyss o tella mig att tapeterna  i vdr. o att de blir snuskigt snyggt :=) kul o få kika på det imorgon.
o en sak till.. vet ni hur mycket karlar de springer hela tiden hemma hos oss...baah man får ju inte ha nå privatliv med karln ; ) höhöh!!

från det ena till det andra... vi var ju till IKEA igår... men vi kom inte hem med allt för mycket saker. det får bli nästa månad då vi knappt kommer ha någon hyra plus att vi kommer ha lite bättre ekonomi då =)


nåni hade inte allt för mycket att förtella er idag !
hööööörs later


no ferre here

sitter bortma töre nu. ska till IKEA imorgon o inhandla lite :)
ewa gumman, sorry...vi får ha din ferre lite later hemma hos mig, för de är verkligen inte färdigt för att ha en massa folk besökandes ! ;P

well well....

Rebitchalalaalaaa is back in town

hallojj!

sitter hemma hos mamma nu o bloggar lite + färgar håret i någon lite mer guldigare nyans som jag nu vill ha inför hösten!, + att dom nu har bjudit mig på potatis gratäng och fläskfile innan jag börjar jobba!
gubben och jag vaknade innan 8 imorse o bara legat o glott på barnprogram. sen bar det upp o fixa iordning alla lakan o handdukar in i en garderob o sen fixa restrerande säckar med tonvis av kläder!
Efter det så kom mamma o ubbe på besök o hade med sig lite prelles ;)
fick en skit söt tomte som man sätter på flaskor :D + nå lotter :)


jaah..så nu sitter man här då.... just det, imorgon så ska jag fara in på morgonen o skriva in mig igen på abf. och sen upp till mammsen o fixa lite saker!

vet som inte riktigt vad man ska skriva....mer än satt jag börjar bli nå jäääääääävullskt irri på att vi måste diska i våran lill toa i sov rummet. går in på 3 veckan nu utan ett helt fungerande hem !!!!!!!!!! grrrrrrr....iaf att dom hade kunnat fixa vattnet in till köket 0 en kran så man får diska !!! o badrummet....................avundas er alla som får ha en egen dusch !!!!!
tur att man är hos mammsis nu o ska ta hand om mig lite, göra ansiktsmask färgar håret o ska raka benen osv :)
really nice , känner verkligen att det behövs!

joo btw, de blir imorgon vi nog åker till töre (mest troligt)...men vi får la se... hade varit skönt o få komma bort från de där hemskheterna en sväng..HAHA....
Ni som varit hos oss o hälsat på vet ju hur det ser ut så ni förstår verkligen att jag börjar bli riktigt sur nu !!!!"!


nåniii nu ska jag sluta skriva här o börja duscha... börjar ju klockan 17 ..
hörs sen!!

hemma

äntligen fuinkar vårat internet. fast sitter här o börjar få ont i ryggen, måste lixomn sitta på golvet haha...
har vart o jobba kväll så nu inväntar jag bara sambon, han sprang på coop en sväng.
jaa....inget nytt ang vår lägga sen tidigare. de står typ helt stilla alltihopa?!

idag btw har vi varit på arcus loppisem, jois köpt mig nå nya tomtar, till min samling :) sen nå ljusstakar en sodastream från typ 60 talet? o en juice press =) den köpte han ett par nya skinn handksar åt mig, han är ju bara för hjärtlig sötisen där =)

har slut pengar o gratis sms, bara så att ni alla vet de.. när jag inte svarar elelr ringer upp :-)
imorgon jobbar jag sist kvällen..sen verkar det som att vi ska åka till töre o sova där. antingen måndag eller imorgon kväll:) för det blir ikea på tisdag !

ajja nu kom jois hem!

see yaaa

hahahaha..ja blandade kommentarer ;D

jag önskar dig också en händig man - sara
ja vi trivs jätte bra o jag är så söt ;D HAHA - stintan
jag har kläder kvar ja...alldeles för mycket, men dom står mig närmast om hjärtat-raijjsan


så där jaaaa... svar på era frågor


börjar strax jobba så en snabbis hinner jag med här.
datorn våran är fortfarande cp o vi kommer få betala multum osv för den.. för att bolaget som hade den har gått i kk ! SUCK.....igår var vi o beställde våra vardagsrumstapeter 1200 spänn...YAAHH!
har äntligen fått våra garderober så de blir väl kvälls sysslorna framöver....


o idag har ja fått träffa jässan :))) kanske blir ett eller två vinglas på fredag ;)

nu måste jag iväg till jobbet !
tjooo

en snabbbbbbis ;)

sitter hemma hos larsson nu, vi har snabblånat dushen.
jobba hela helgen. imorgon börjar jag 5, gud vad jag ska sova ;D

förhoppningsvis blir köket klart imorgon o arr dom börjar med vårat badrum nu i veckan också.

ps.. ser ej vad jag skriver alldeles för mörkt så ni får chansa!!

jag o sambon ska hem nu o käka hamburgare, de enda vi har råd med för tillfället. satan i gatan vad vi är fattiga!!
tur är ju att mamma fött oss nu i flera veckor:)
på fredag kommer lönen!!!!!!!!


stina- på örnäset bor vi. =)


sara- jag förstår att du är avis ;) min walk in closet kommer bli grym när den nu blir klar :D

hayy

en månad senare

var mycket länge sen nu, hade lite tid över för att sätta mig ner o skriva en liten rad :)

jag o johan har äntligen efter 3 år ihop blivit sambos på "riktigt". nu bor vi ihop i en 4 på 100 kvadrat. höhöhöhö!!!
walking closet o shit kommer de bli ;)
har hållit på att renovera den o är klar. iaf allt vi kan göra. nu väntar vi bara på att vårat kök ska bli klart. SER verkligen ut som ett kaos... badrummet är inte heller klart. o vi har inga garderober. suck... men gaaah vi är så happy any way. för de är så STOOORT.. haha tänk er från 27 till 100 kvadrat o de värsta är att vi har saker för att fylla upp hela läggan?!?!.. fattar dock inte hur de kan komma sig... jaja....vi kan inte göra något i läggan heller eftersom dom håller på för fullt...elelr för full o för fullt jag tycker de går segt. vill börja packa upp o göra iordning allt. men de kan vi ju inte göra för då blir de alldeles för mycket dubbelarbete för oss.... vi får helt enkelt vänta tills dom är klara!!

o när dom är klara så ska vi bjuda mamma o urban på 3 rätters middag o en massa mys, som tack för ALLT dom ställt upp för oss. dom har hjälpt oss så mycket så tack är verkligen för lite.

jobbar nu också för fullt. sen har jag vart på arbetsintervju igår som jag tyckte gick prima så vi får la se :))
livet verkar rulla på mycket bra för tillfället :)

måste skynda mig lite nu för börjar jobba halv 5. sen hem o mysa med göllet o dricka nå glas rött o påta på :)
ska försöka bli lite bättre på uppdateringarna här nu i bloggen. bara vi får igång datorn osv..


kul att ni hänger kvar btw !!
ciiiiaaaaoo

PS.... fan så snygg vår lägga blir !!!!!!!

RSS 2.0