Ja vilken lycka?

Tesso o ewa har erbjudit mig deras badkar om jag är sugen någon gång (: THANX!=)
wa lämnade en kommentar om mina badmästar sessioner...lite små kul faktiskt (:

igår kom pappa o farmor o hälsade på...trevllarns... sen..var jag till raijjsan, såg nyss i hennes blogg att någon av våra gamla kompisar dött? så jag är lite smått nyfiken om vem de kan ha varit? men braijjsan sover väl fortfarande så man vågar väl inte ringa henne..
anyway sen gick jag o ballen till morsan en sväng dit jässan oxå kom o hängde gäng.
sen vare hem o myza med gubben o se den otroliga vandringen o tro mig jag fick skratta :D HAHA...en gämmel goding, dom dubbade rösterna avr ju hur kul som helst den ena lät gay o den andra too nasal!

JAJA, vaknade kvart i tio idag gjort mig en c-vitamin smothiiii till frulle o nu invätar jag gubben o sen jässan, efter det så ska vi till raijjsan o busa med alvin, så förhoppningsvis är ballen mer sugen idag o leka med en chiuahua (om de nu stavas så) valp. ! ska ta foton o lägga in sen så får ni se :D

JAJA nus ka ja lyssna på nå musik...
just de.... lite coolt... jag o farsgubben har exakt samma musiksmak, kanske dax att festa lite med gammelgubben så man får höra på lite godingar istället för jävla hårdrock o metallica and you name it hela tiden ;D allt låter ju så lika det här med rock?...

ne nu ska jag lyssna som sagt! hörsssss bloggen

skulle kunna döda....

.....för ett badkar just nu, shitmajbritt alltså...vad jag är badsugen, men jag ahr inegt badkar o vi ha ett badrum som i princip endast är en kvadrat stort så hur fanken ska jag nu göra då va???? o mammsi ahr inte något badkar heller....ja SUCK.......jag är ju badmästaren herself.....kanske måste skaffa mig en badbajla så jag kan sitta härute i vardagsrummet o glo VBÅ medans jag badar?


igår var en tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung dag o jag överdriver då fan inte. var sjuukligt med folk på storis......o sen iväg till kronan o arbeta men där ring tolv sa det stopp i min skalle. jag avr hetl slutkörd efter en lång dag på trend o bara springa o sen sitta emd massa fyllskallar. jag hatar folk som är fulla då man själv är nykter. tycker det är sjukligt jobbigt o vara omringad av sånt....hujje... men catchiing vare iaf, o de är väl bra?

sitter hemma nu o inväntar johan + balle som är o spelar tvspel hos larsson. jag ska nog sätta igång en film tror jag... annars idag ahr jag inte gjort så mkt..har hunnit en sväng till sjukhuset o hälsa på farmor. vara på mjölk en sväng o varit allmänt DÖD i kropp o knopp!

har jag sagt att jag hatar SNÖ???????????????????????????????????????????????

tack o goodbye för mig för ikväll!

ska jobba hårt idag

12.30-18.30 på trend. kommer va sjukt emd folk!
sen halv 8 så ska jag vara på kronan. o vara där fram till ett på natten o ta betalt för någon slags pubafton...

nu ska jag göra mig iordning för en hektisk dag ! wish me luck !


Våffeldagen (:

vaknade halv åtta med att johan for på jobbet.
satte mig o bika en timma har ny duschat o ska strax ut med ballen. sen blir det stan med schtina o slutligen så ska vi till svärmor som bjuder på våfflor (: mums !

igår hann jag med o göra mkt, var hemma på mjölk, ssen umgås med jässan o sen vandra till raijjsan för att sluta upp hos carina o connan =)

nu äre lite jalla jalla hära ! tjoo

Down DOWN down..

poppar down down down.....MMMMM!!!!

vackert väder har vi oxå idag !
idag kommer mammsi hem från sthlm :)

ska o umgås med raijjsan idag så ballen får leka lite emd hennes kissar ! =)

snurra fortare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Me and the love of my life ! BALLENALLE!!!!!!!!


ja vet ni snart äre dax...

min vackra bästa vän ewa ska snart ha sin bebba, i vecka 37 är hon nu i....ja snart kommer mitt gudbarn!
kolla bruden...enbart mage....inge vätska elelr bristningar, feta lår eller dylikt. hon är så vacker!!




ja annars idag vakna ja o balle kring halv tio, gick till mjölk..en timmas prom. umgicks ett tag med familjen, gick över till min svägerska o hennes lille plutt en stund, beställde en tårta osv...
sen över till mamma igen käka gourme mat o sen invänta hjärtat.
nu när jag kom hem elelr vi rättare sagt så gick johan o ballen över till larsson för o spela nå tvspel...jag däremot har haft spa för mig själv, me like!!!
bikat en timma, duschat gjort ansiktsmask, ska måla tånaglarna nu o ta mig ett glas rött till DP!!!! som börjar nu !!
'
ska bara bjussa på en pluttinuttbild på walter som jag tog idag !

Nå hallå

Min blogg är verkligen inte mitt största prio nuförtiden !!!!
Har för mkt o göra. är jag inte o jobabr så är jag med vänner, eller ute med balle eller med johan eller på kalas eller hälsar på familjen eller MM.MM...jag är busy helt enkelt!

idag är jag o ballen solo. vi ska promma till mjölk i det vackra vädret efter VBÅ.
på tor o fre äre löning!!!! fredag kalas för johans systerson, sen på lördag kalas för conconconnan :D osså på lrödag så ska jag jobba på PUBAFTON, ja ni läste rätt...på kronan.. hehe... fettbra extra catchiiing !!

denna bjuder jag på.. hoho..


söndag morgon

igår var jag hos ewa ett par timmar o visita, käka lite ärtsoppa o dylikt(:
sen vart det hem för lite umgänge med gott sällskap..melodifestival mm.mm... vart en tidig kväll pga att jag ska o jobba på trend nu klockan 12-18.30...

sen efter jobebt så ska jag till ewa o umgås käka lite middag o skönheta oss litegranna !=)
tjo

ja jisses

bara haft besök hela dagen så nu först ska vi åka o handla lite (: vart tok jävla äckligt sugen på potatisgratäng. MmMM MMMM...
skickade med farfar en massa bullar oxå så han hade (:

ne nu ska vi fara

vad ska man ha för rubrik?

nu är pappsen påväg hit för o hälsa på=)
tur man har fika hemma :D sen får vi se vad vi gör ikväll=)

imorgon äre vin o melodifestivalen med jässan. men det suger fett i år

kamasuttra

idag var det kallays hos farfar för bettan o elias =)
av mig o johan fick bettan boken kamasuttra för kvinnor. hon vart lite röd i ansiktet för det var ju rena rama porren/bilder i boken. men jag är ju gränslös så jag tycker det är roligt att spexxa över gränserna lite :D hahah.

sitter annars hemma nu med ett glas rött o inväntar my sexy som är hos en vän o ser hockey.
idag har vi för övrigt åkt skidor hos farfar. var ju givande...jag kan inte åka skidor...jag är som bambi på hal is.. ja suck...

igår fick jag ett så vackert guld halsband av mamma som hon nyss smält ner o gjort om (värdet på den ska vi inte ens nämna, känner att jag bär lite för dyra saker runt halsen för tillfället) skit snygg guldnyckel. helt egen är jag om mian guldsmycken jag fått av henne, min guldring som alla vet jag haft på fuckuu fingret sen jag var tolv år gammal är mammas o pappas vigselring som mamma smält ner i egen design till mig, ett guld armband hon fått av pappa o så nu "nyckeln till hennes hjärta"
sweet vaa??????? nu saknar jag bara örhängen :D så äre klart med en hel serie som jag ska ge till min dotter i arv då hon fyllt 20 kanske.. eller 30? ja vi ser hur länge jag vill ha de kvar själv på kroppen, =) egome!

idag btw så såg jag "festival", en gammal favorit.... martin aliaga.. mm mmm mmmm!! då man var ung! anyway....detta är min o thesso cp humor...i filmen alltså..hah


ne nu lyxfällan see yaah peeeeps!

gullepluttenutten elias som blir 5 år(?)


Barbados-kom hem

man blir ba så glaa ;D

igår tränade jag tre ggr....wtf....eller tränade o tränade.... en timme bike på dagen en timmas prom med balle o sen 30 min+styrke i gymmet. ja...jag avr gasnak trött igår kväll. men jag ahde en skön dag hemma, bara jag o balle. tihii tror han avr lite mattesjuk hela dagen igår för han skulle nästan sitta i knä hela tiden =)

idag vad sker dårå?? jo vi ska strax med balle ut o gå eller fara o släppa han någerst? sen blire o fixa lite presenter tills imorgon för pappas brutta bettan o hennes son elias (sötaste ungen ever) fyller år så det blir väl lite kalas antar jag? sen ska jag o balle till mamma o käka middag. sen kanske de blir solning, känner mig ytterrst jävla blek alltså! jaja...

imorgon ska vi då till älskade farfar o hälsa på, så ska vi ut o åka skidor hade jag tänkt mig o visa johan kallasjöberget där trollen o tomten bor. hahaha :D o så blire kalas =) fin dag kommer det bli. halleluhja!!

ne nu jalla jalla. tjoho

jävla affärer lixom

ni vet de där som står i kuriren idag om en blatte som inte längre får komma till coop där jag jobbar för att väktarna tror han snattar där??
ja... jag ska jävla fråga vakterna vad som försigår...dom brukar nämligen vara o fika hos mig o hjälpa mig upp med stolarna om kvällarna om dom är där. helt hemstk ju.. behandla en annan människa sådär? jag vet vart snattarrummet är oxå... det är alldeles bakom oss så när man ska gå på toa så är det alltid någon som åkt dit för snateri o har man stora öron så hör man oxå om vad...haha...mest pensionärer :P fast nu vet jag lixom inte hur mkt information man kan ge ut här på bloggen så jag skippar att förtella resten !

det jag skrev ovan var för att jag trodde att det avr det dom snacka om igår då tv o hela faderuttan radio o de var hos oss..o intervjua cooppersonalen. jag trodde det avr om i lördags då jag jobba o de vart strömavbrott i 4 timmar inne på coop. jag o personalen o mina kollgor i hela coop satt o fika dom timmarna o läste tidningen o hade allmänt inge att göra. så trodde dom skulle komma o intervjua någon av oss på trend om tradgedin!


JÄJÄ!. vaknade för ett tag sen. ska bika till VBÅ sen ut med balle i govädret =)

jag är nog inte så egoistisk o bara tänker på mig själv....ja tog två hockey biljetter åt johan o larsson igår från jobbet, enbart för att johan skulle få gå o ha kul o göra något annat som han tycker om. tänk vad jag kan tänka på han oxå ibland va? ganska mycket dessutom!!


Kvällens skönaste låt !!

Denna fick jag tillägnad mig för massa år sedan...texten alltså, att dom sjöng om mig =)
lasse stefanz-en gåva från himlen

enjoyy me för ett år sedan

bebban mitt i maten!

lägger upp för jag har lite o gö ;D

Vart ska vi sova inatt?? Du bara du!!!

.....sitter o nöter perkele :-D !! är hemma hos mammsi.....hon har blivit så smal i ansiktet :P o mer blir det nu snart !
sitter på hannahs dator.... så roligt att umgås med sina systrar =)
har jobbat hela dagen idag... segt ! fast det har ändå varit ganska mkt folk....fast det är måndag?
trodde jag o balle skulle ha en hel dag ute i paradiset, men då ringde dom ut mig, så då var det bara för johan o hämta han. sen fick johan dubbel jobba så tur att vi har mamma som alltid ställer upp o är hundvakt, annars vette tusan alltså hur vi hade klarat oss? om jag dvs oxå jobbar.
imorgon är jag ledig... vad ska man då göra??? vem är ledig??? hör av er isf =) o remember att jag har hunden om jag inte övertalar johan att ta med balle till workki !? hmmz....
måste ringa farfar oxå. vill åka ut dit i veckan o hälsa på, saknar han lixom =) + att pappa oxå kommit hem från sin krigsövning o norge =P
nee ska strax röra mig hemmåt o ta hand om min älskling som jobbat i 15 timmar idag!!! fast han slutar inte förens 10 så än äre ingen panik =)

jävla horbingo!

tror ni man vann nå? naeh ! jeffla skiiit!
men maten var god o den uppskattades ! :D

sen vart det massa gotta o trevligt surr, jag försökte få mitt gudbarn att sparka eller ge ifrån sig ett livstecken men icket ! om fem veckor kanske det är jag o johan som sitter där med henne på BB, beror helt o håller på om markus är hemma från gruvan eller ej, är han inte det så kommer hon att ringa oss.:D....så jag kanske kommer vara med o bevittna det...

idag ha jag åkt på o jobba. dom ringde nyss. ska till cafet 11-19.30. så kom gärna o fika (:
jag som hade tänkt motionera. men icket det nu på dagen iaf :P

ne jalla jalla... ska hinna ut emd balle en lite längre sväng, sen duscha o göra mig iordning...
hej!


mysafton hemma hos oss (:

igår vare galleyy hos jässan, vilket var jätte trevligt (:

idag mår man bra, hunnit vara o handla inför ikväll o vara ute med balle.
ska ju nämligen bjuda ewa,markus,jossan o jässan på min beryktade lasagnette ;D eva har tjatat om den nu sen hon vart preg, o är nu i vecka.35 så kanske dax innan bebben ploppar ut?
sen blir det bingolotto kväll, fett najjs ! :D

kan man spendera en söndagskväll på bättre sätt än med goda vänners sälskap? =)
ne nu ska jag börja förbereda inför middagen!

XOXO

aldrig ska man då veta vad man ska skriva här??

har målat prickar på mina naglar i olika färger. rätt snyggt faktiskt!
ska jobba idag 12.30-18.30... kom o fika med mig o jossan =)

igår var det vacker väder, jag var sjukskriven för att jag inte mådde ba, så vi for på takt o ton o lyssna på nå högtalare, sen ut till mjölk på isaen o sen vandra upp till mamma o hälsa på =)
sen for vi på frasses o käk o sen hem , träna o mysa på lite granna innan det vart sängen!

idag återigen är det jobb, men innan dess ska jag hinna ut med balle sen träna o efter det duscha.
vill försöka sola lite oxå o få sig lite färg men det är väl dött lopp idag kan jag tro? för efter jobbet sska jag till mor på middag sen hem till hjärtat o dricka lite vin o käka ost o kex =)

ska man skippa melodi  idag?? har varit så fukking dåligt iår så jag tror jag ska avsäga mig titeln fru melodifestival, jag skämms för sverige!! urssss!!!!!

jjajaja tiden tickar nu pussas med gossiiis!

en timmas sömn inatt

tur att johan kom hem igår natt o strök mig på ryggen så jag kunde somna!
jobbat idag men vart tvungen åka från jobbet halv tre för började må tvärilla skakade o höll på o svimma :/ mådde inte alls bra....får se om man orkar jobba imorgon 11-19.30....i need cash....
ligger hemma hos mamma nu o tittar på hannah som sminkar sig.....hon håller på med en ny kille nu? han ska vi snart få träffa......hahaha hennes vänner är sura för att hon har så fin personlighet/glad så alla killar blir kär i henne o inte i dom. vet inte hur många karlar hon har efter sig????????? HAHAHA, my sis it is !!!
nej nu ropar mamma.

bröllopsfotografen

har jag nyss sett klart..o faktiskt...den var bra....jag vart tagen av den......faktiskt.....

jag har fått en kärlek, till chokladbollar...jag bara rena rama älskar dom....speciellt elorados o våra som vi har på jobbet, yummi!!
nu ska jag ut med balle sen ska jag ta en lång varm dusch!

Jag har världens finaste kille, min johan...han är såååå underbar!!!!!!!

stress!

jag hatar stress.. jag hatar att veta att jag ska upp o jobba tidigt det är stressande jag hatar att köra bil när det är mycket trafik, jag blir stressad. jag behöver hjälp !

jobbat idag, jävligt segt...jossan, thesso mj o Baby kom o hjälpte mig o ställa upp stolarna så var klar 18.02 idag !
ska jobba på trend imorgon med 8-16.30..så jag känner mig lite stressad nu faktiskt. hoppas man bara kan sova nu men ska försöka göra iordning allt ta en varm dusch dricka the o se en film. så ja då kanske de löser sig?
eller så kan man ju ha sex!? då blir man ju trött o slut i hela kroppen!:D

imorgon efter jobbet så ska jag fara o umgås med thesso (:
ne nu ska jag fortsätta emd mina popcorn! see yaah

oh lord

vilket hus morbror renoverat upp.. skit lyxigt. hade jag haft råd så hade jag lätt köpt det av han, stort, jacuzzi.. svävande köksö stor som fan yta enplans...bastu....ja you name it...fett fint !
sen har vi varit o hälsat på min mamma, sen harvi gjort middag vart gräddigkassler =)
ikväll är det DP...fett bra !!! johan for nyss o jobba natt, jag ska nog gå på shell o köpa vispgrädda så jag kan äta nå gott till dp..

imorgon äre jobb på trend 11-19.30 kom gärna o fika. sen är det samma pass fredag o lördag är det 12.30-18.30 =) så man har jobabt på bra denna vecka. känns skönt !

ne nu är min hund bajsnödig......SUCK...vill helst inte gå ut i detta väder!!

på tisdag nästa vecka så ska jag johan thess o conny fara till piteå o se alice i underlandet på 3D=)
ne nu ska jag gå ut som sagt !!!!!!!!!!!!! alltså, ibland är det inte kul o ha hund alltså, inte sånna här dagar då man absolut inte vill vistas utomhus pga att det typ är snöstorm?!?

i love darin

Darin...darin...darin......me love !!

vi ska strax åka till morbror micke o inhandla lite proteinbars. vilodag två för mig, känner att kroppen behöver det. sen ska vi åka till mamma en sväng o hälsa på, o så kanske ska vi åka o lyssna på ett ljudpaket för 25.000:-....om vi ska köpa det eller ej :) fiiint !

happs....suttit o lyssnat på melodifestivlalåtarna idag utan att titta på dom o vet ni?! det suger fett sten hårt i år....kan inte säga det nog många ggr. det är väl darin o anna som är någorlunda OK!.

ne nu ska jag pussas med älskling innan vi åker :) hare fett !

en sak ska vi vara tydliga om nu

har suttit o glott på outsiders nu...14 år o mamma...ja jisses, tyycker det är extremt ungt, man kan väl vänta tills man fyllt 18 år iaf....gosch jag vart så så äckligt avtänd på o se de där...ne hujja!!!
tur att man har några år kvar tills det är dax men som det känns nu så URS NEJ ALDRIG!!!!!!!


huh....måste nog ladda hem en film känner jag....men först ska jag ta nattsvängen med ballen.
här har ni en bild på hannahpanna o hennes nya kille =) söta lilla hannah hjärtat!!

hon o johan är nog bland det vackraste jag vet !

shitt va ja stinker smoke

men orkar ja duscha? Ahhhee.....tänkte träna imorgonbitti så (:
o vet ni vad idag efter jag hade slutat jobba som PA på mitt gammeljobb så gick jag till läkaren på vtc. o vet ni..........................JAG har fått upprättelse äntligen................................................vet ni hur skönt det kändes?? efter alla dessa jävla år... du har acne, ne du ha urtikaries, ne du har nässelutslag, nä du har allergi, ne du har exsem....osv osv osv............................idag fann jag min läkare som gav mig en uppenbarelse, jag har ju för fan torrhetsexsem över hela kroppen, det är för att min hud är så torr som jag får "finn liknande utslag" som kliar, torra stora fläckar..osv.... vet ni vilken befrielse det här har varit. efter alla dessa år så kommer jag äntligen att bli av med detta, o jag som trorr jag lidit av fet hud osv men tvärtom...jag ska nu köra hydrokortison morgon o kväll i 3 veckor o blanda det med proppyless några ggr om dagen, sen kommer detta besvär o vara borta =)))

igår var jag nere o träna o sen ute med balle en halvtimma, sen vart det go middag hos morsan, fick massa vitaminer o fibertableter osv av henne för flera tusen kronor. + att jag o johan fick 500 kr...bara sådär? hon sa:
ja jag har ju inte mycket pengar själv, men jag vill ge det jag kan för jag vet ju att ni inte heller har det så bra ställt, o då vill jag bara hjälpa till. man vet ju inte om jag dör imorgon
va fatta så gulligt? vart ju typ tårögd ! :)

idag avr det jobb sen doktorn, min jävla lur gick o dog på batterier så jag hade ingen kontakt med omvärlden idag haha...så gick upp till mamma o vänta tills johan skulle komma o hooka upp mig :=)

nu har baby farit o jobba natt....känns trist.....
ewa...vi bjuder på lasagnette i veckan ons tors eller fre? vilken dag passar?=)

RSS 2.0