hälsovägledning

Åå vad jag hoppas att jag kommer in på det till hösten !!!!!då är det 2 års pluggande med det o sen kanske vi sticker ner till ume om babe kommer in på polis !! hoppas hoppas...kanske vi aldrig kommer hem igen =)))

idag fyller ubbe år, så vi ahr vart på mjölk o grattat han o ätit grillat =) sen så har jag fått två mega snygga klänningar av johan idag =) skulle ha fått ny BH oxå men vi hann aldrig prova ut det heller då vi ahde så bråttom med allt som skulle hinnas göra då jag slutade....men är han inte för underbar min älskling =) börja köpa massa presenter! =))

ska strax ut med ballen o låta han göra sitt för denna kväll. vill inte vistas ute på amatör/fjortis afton då det har visats sig att dagens ungdommar inte är riktigt kloka i huvudet?

nåväl...nu ska ja ut med nallen. sen hoppa i säng är så trött efter flera veckors arbetande!! imorgon första maj, sak ut till farfar o umgås=)
TJOOO

idag äre workki

igår var vi på kallaxrevyn med mitt gammeljobb, fick jobba över till halv elva, så de måste jag ta ut i ledighet?? jag får inge extra betalt utan allt det man jobabr över får man ta ut i ledighet istället?
Kallaxrevyn var 50 åriga tanter som prata om sex, kondomer o dildos...mm revy avr inte min grej! satt emst med ögonbryna högt uppe!

idag ska jag jobba på trend 15.30-19.30! hoppas mina babykläder som jag ebställt kommit idag, fick då ett sms igår om att det avr på posten igår o att det avr på väg hem till mig nu.
+ att jag måste inhandla lite andra grejjs åt lilla noel oxå=) för jag o johan ska o besöka den lilla familjen karlsson/mosesson imorgon. johan har ju aldrig träffat noel ännu så de är dax nu !!!

IMORGON är jag LEDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FY fan så skönt. då blire jag o ballen som åker ut till farfar o umgås hela dagen, sen ska vi o besöka farmor på kukhuset. oså ska vi till ewa m. familj o hälsa på.
så hela dagen är inplanerad med massa saker...+ att johan har besiktning av gixxern...

nåväl nu ska jag börja göra mig klar, ska inhandla det sista till Noel. hinna till mjölk o kolla mitt paket + lönen, sen hinna käka lunch på jobbet. o hinna prova en magnum gold.

fan avd jag är less btw...........................jag missar heela tiden min familj o min släkts kalas, alla middagar alla träffar osv. pga at jag jobbar hela tiden. är så fett avis på att johan varit på alla kalas det här åreto inte jag. missat farfars tal o alla 5 verserna i ja må han/hon leva...............hurra, folkets jubel.....dom alla oändliga timmarna fulla emd skratt o disskusioner....allt det har johan fått vara på o INTE jag...pga att jag JOBBAT vareenda helg det senaste året!!!!!!!!!!!!!!!!!! o nu idag då? jo då ringde mamma, o bjudit johan på köttsoppa. men avrt fan är jag då? jo JAG jobabr som VANLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag missar då jävla allt roligt jag ! suck vad jag dör av tristess snart alltså !! o jag ahr inte råd o inte jobba!!!!
men nu den 15 maj då min lillebror fyller 20 då ska jag vara ledig! för vi ahr bokat lokal o dylikt då !


MORMOR flyttar hem nu i slutet på MAJ=) fatta najjs !!
ne nu åter till o hinna emd min dag. JUST det DP IKVÄLL!! WIHOOOO

1vecka + en dag

ja jisses det här med o blogga är fan inte min grej nåmera!
jag bara jobbar o jobbar o jobbar o åter jobbar....o de ska jag göra hela denna vecka med!
ska till gammeljobbet idag, imorgon trend...ledig onsdag...tor o fre gammeljobbet trend söndag.
kommer garanterat att åka på o jobba ons o lör oxå bara för att !! börjar känna mig slut som artist...
men cash is king som jag säger va? blir en fin semester för mig o gubben ;)+ att bilen ska besiktas o så måste vi byta lite saker till den o så...så tur att man får fin lön i maj ! TIGG INTE!!!!!!!!!!!

btw, jag ska få gå o göra naglar. min underbara mamma ska pröjjsa =)) sen kommer det kosta 300:- i månaden o hålla efter dom, men va fan? jag röker ju inte, jag snusar inte, jag knarkar inte, jag dricker ALDRIG..så någonting kul i livet ska jag väl få unna mig?
jag har varit rökfri sen i januari=) detnii! o jag har ingen som helst lust att börja om he he he !
bara min sambooxå skulle vela sluta jävla röka? sååååååååå äckligt. han får gärna snusa, men det där med rökning går bort för min del ! urs urs urs... som o slicka en askkopp ibland. o det stinker i hela läggan då de röks i dörren.. ne fy ! man ahr fått bättre lukt o smaksinne o hyn! inte bara tala om den. man ser så sjuuukt mkt fräschare ut utan ciggisar!

Noel är idag 1vecka + end ag =) lilla kärleksmumset där=)

ne nu ska jag o min alldeles egna bäbiz ballenalle fara o jobba !=)

Noel 5 dagar gammal!




Mitt underbara gudbarn Noel =)

två dagar innan han kom







Mitt underbara gudbarn Noel =)

två dagar innan han kom







ÅÅ nu är dom hemma(:

har varit o snozaaat på min gudabebiz idag (: o vacker är han månne ni tro (: helt perfekt!

Baby dont worry you are my only

DOWN DOWN DOWN!!!!! fortfarande min favorit! blir aldrig less denna låt, never ever!!!!

imorgon ska jag till jobbet o diskutera ledigheten i sommar. semester osv.=) för jag o baby ska fara någerst bara jag vet när min semester blir=) fett bra vaaa???

idag ska vi till porrön o köpa böcker till johans skolgång, sen köpa doggyfood. o så ska vi ringa o höra om någon lägga på MUNK!!!! fatta ifall jag får komma hem????? OMG!!!!!!!!!!!!!!!!! happy moments alltså!

sen idag kanske de blir o umgås med tesso igen (: fett BRAAAUUUU!!

btw.............................ni vet lillpojken som blir spöad på shopping hela tiden??? som har gjort 6 polisanmälningar på en vecka? ja de är så hemskt urs avd jag ahr grina till de där. han har inte gjort något o ändå så får han spö...ringer o mordhotar han osv.... de är hannahs förra vänskapskrets så hon känner killarna som gjorde det + att hon känner han som blir spöad....så jäla hemsk denna historia är alltså.....
skulle jag has ett det där så hade jag avbrytit... jävla rejält oxå !! fattar inte att det inte är eller avr någon som avbröt??
HADE det hänt hannah något...ja då jäävlar. då har dom gjort mig psyk i huvvet hade jävlarr i mig dödat dom. hade jävla slagit huvvet av dom. fyyyfaaan, o jag ahde suttit för grov missahandel oxå !!!!
vart är dagens ungdommar på väg? inte var det så här ens då jag avr i hennes ålder? mer piller än vad det är alkohol. så jäkla hemskt !! URS!

ne gud så beklämd jag vart av den där historien....att folk är så fukking puckad uppi huvvet alltså!

JAG DÖÖÖÖR!!!!


Gissa vem som har blivit gudmor nu vavavavavava????

satt på jobbet igår o fick smset klockan 17.26
-Nu har du blivit gudmor:) å du o jag hade rätt;) ligger här med världens vackraste lilla pojke här vid mitt bröst.

o vet ni tårarna mina sprutade jag var så lycklig... oj oj !! så dom skicka bild på vacker prinsen o ja...det var den vackraste lilla pojken jag ever sett...längtar tills man får se han irl oxå !! ska börja handla massa killsaker nu, kläder smycken ja you name it. ska skämma bort den lilla krabaten !! =)) im so happy !!
o ja avd säger man? grattis till hon äwiiih som blivit mamma ! =)




igår btw jobbade jag 9-16 på trend sen 16-22 hos min gammel brukare. fett med catchiiiiiing !
fast de kanske man inte ska skriva här, då kanske nån börjar tigga :D haha!
JÄHJÄH. nu ska jag kolla lite babystuffs o sen kommer min älskling hem från jobbet då ska vi iväg till min mamma o hälsa på =)
PÖSS

ÅÅÅÅÅÅÅ nu ären på G

mitt gubarn är på gång nu, ewa messa imorse o sa att vattnet gått o att om avr på väg in på BB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
shit shit shit vad jag är nervös. hur fan sk ajag kunna jobba idag???????
återkommer senare ang vad det vart !! mest troligt en liten ronja..´=)

jag bara jobbar o jobbar, jag har inte tid med sånt här.....

ne nu jalla börjar jobba på en timma! hej

Lite finare. Lite bättre

jag bara jobbar...har min balle breved mig här i soffan, tur att vi är hos mamma o inte hemma för där får han inte syssla med sånna saker, så ny ligger han o små tittar påmig o ihopkrupen som en liten rävunge!

har hunnit med en timmas prom med ballen imorse. o ska strax iväg o jobba.
johan är i världens ände...suck tycker han kan vara hemma med mig, saknar han ju!

nåååväl jobbet kallar. tjo

YES

Farmor klarade operationen tog 14 timmar......läkarna var nöjda med operationen o dom hade fått bort hela tumören, nu väntar vi bara med spänning med vad det är som vaknar upp...men dom avr positiva läkarna (:
Det enda hon inte vill bli det är en grönsak, hon dör hellre! o det förstår jag..
JA bra där ahr jag sagt det....... är jag emd om nå hemskt eller dylikt o måste operera mig, kan man välja mellan döden o bli en grönsak om inte livet annars helt o hållet går att återställa..ta död på mig då istället. för jag tycker inte det är ett värdigt liv o vara en grönsak!

tyck exakt avd ni vill om det, kan inte bry mig mindre!
för just nu är jag så HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!



det är bara så YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESS!!!!!!

nu ska jag gå o pussas med älsklingen innan det blir sov tajjm!!
jobb imorgon o på fredag på gammel jobbet... + idag har jag oxå jobbat där, fett fin semester kassa man kommer få in!

sa ja de btw om att vi ska flyga nu i sommar o går de bra för min del så ska vi spara ihop till new york !
natti

im dead

and gone :D

varit med jässan hela dagen, just nu så lagar vi paj ! blåbärspaj!
idag intog jag första springrundan för i år, mycket fett najjs!

farmors operation är förflyttatd tills imorgon istället.
Bye

En mycket mycket äldre goding

Scotch-take me up


en gammal goding



ikväll äre hot shotts!

ja urs vad hemskt

Det är mycket som händer o cirkulerar för tillfället...mammas kusin körde ihjäl sig igår. begravning snart då...
sen så ahr farmor fått en tumör i hjärnan 4x4 cm är den o hon ska snart opereras, o chanserna till att hon överlever är ej stora... så där är det också kanske begravning snart...
är det bara sorg?
Det enda happy som finns nu är att mormor är hemma....

ska jobba idag 12-16......lör,sön,mån...stängning...så det blir en lugn påsk för mig, o tacka för det då allt som heter sorg verkar hända..

ska koka kaffe nu o käka lite frukost..sen försöka bege mig ut mot mjölk? om det ens går, mamma ringde nyss o sa att bussarna inte ens går då de är så halt ute?.. jaja...

Glad påsk alla!


Mormor o ballen igår


RSS 2.0